50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm ayyildizim. Bence 600 gram cok iyi bir hafta sonucu, bunu basariyorsan ne mutlu sana.
bu haftaya da 58,7 ile baslamissin, birde bakarsin, haftaya 58sin
Bu hafta kocumuz gzmnc, yediklerini tek tek yaz, kendisi menünü yorumlayacaktir.
Ackarnina tartilmani öneririm. Menülerini kendin ayarliyorsun yardimcida oluruz ama istersen.

Günaydin kizlar

Öncelikle kandiliniz mübarek olsun
Sevdicegi olanlarin da sevgililer gününü kutlarim

Efsuncum, teşekkürler iyi temennilerin için...

Hepinizin kandili mübarek olsun.

Sevgilisi olan olmayan herkesin de günü dilediği gibi güzel geçsin

Haftasonu menülerimi yazmak bile istemiyorum :26:

Cumartesi

Sabah: 1 zeytinli açma,çay

Ara:Maalesef küçük kase sütlaç

Öğlen:1 simit ve peynir,çay

Akşam: 1 tabak etli pilav,arkasından 1 dilim çikolatalı kek :26:

Akşamdan sonra: 1 kase meyve salatası
Yarım saat egzesiz,1 litre su

Pazar

Sabah:1 dilim ekmek ve peynir
Öğlen: 1 tane tadelle beyaz çikolata :26:
Akşam: 10 parça kentucky kanat
Akşamdan sonra:1 dilim kek
Yarım saat egzersiz,1lt su

Bu haftasonu hiç yaramadı bana,cuma midemin bulantısından bişey yemedim onun acısı çıktı sanırım
Ama bugün devam edicem

Bu arada kilomu öğrenemedim henüz.Akşam biyerlerde tartılcam.

günaydın arkadaşlar.uzun zamandır güremedim malum tatile gittik.diyet açısından kötü oldu.çünkü bir kilo aLDIM GELDİM.HERKES VERİYO BEN ALIYORUM.NEYSE MARATONA BAŞLIYORUM YENİDEN.İNŞALLAH AZİMLE BU İŞİ BAŞARACAĞIM.
herkese hayırlı kandiller.Allah dualarınızı kabul etsin.

Amin ! Sana da iyi kandiller. Sende vereceksin kilolari ben biliyorum

ayy sağol efsuncum inşallah.ya kafaya taktım rüyalarıma girer oldu.vermem lazım.kendimi çok hantal hissediyorum.ama olacak bu iş.yaza kadar fazlalaıklar gidecek inşallah

tamam canım yazarım elbette ay inşallah canım 58 görsem ovv uçarım valla öyle zor bir metabolizmaya sahip biriyim ki resmen savaşıyorum .gzmnc yorumlasın canım hepinizin fikrleri benim için çok özel.ben akşam yemeğinden sonra kapatıyorum günü o zaman akşamdan sonra sporumuda yapar gelir yazarım

ayy sağol efsuncum inşallah.ya kafaya taktım rüyalarıma girer oldu.vermem lazım.kendimi çok hantal hissediyorum.ama olacak bu iş.yaza kadar fazlalaıklar gidecek inşallah

kesinlikle gitmeliler. o kadar zor olmamali ya, biraz gayret edelim kizlar. su kacamak bu kacamak derken gidip geliyoruz ayni kilolarda. ama artik bahara yaklastik simdi incelme zamani

Puanına ve yorumlarına aynen katılıyorum...tebrikler...

Genel olarak güzel,puan kırmıyorum,10 puan aldın...

Herkese günaydın,

Öncelikle Kandiliniz mubarak olsun arkadaşlar,tüm hayır dualarımız kabul olur inşALLAH...

Menüleri eksik olan bazı arkadaşlar yazmamışlar ama ben bu şekilde artık listeyi yayınlıyorum,

Tabi yapabilirsem bakalım deneyip eklicem birazdan...
:44:

arkadaşlar mate ve funda yaprağı çaylarını tüketip zayıflayan var mı.hiç denediniz mi.varsa yorumlarını yazabilir mi.

günaydin bayanlarrr....

Herkesin kandili mübarek olsun....

canim h.sonu menu degerlendirmiyoruz koclar olara. ama yorum yapabilecek ark.dan olabilir. ama daha cok kacamaklarimizi h.sonuna birakiyoruz :))

Olmuyor...öfffff......

canim basina table komutunu eklemen lazim, bulup yollayayim...

eveeettt.... bu hafta koc benim.... biraz daha kontrollü ve disiplinli bir puanlama yapmayi planliyorum.. kendimden biliyorum biras saldik mi ne :)

acilen toparlanmamiz lazim bayanlar... :)))

evet kurallar :

günlük 6 ögün yemek. 3 ana 3 ara

ana ögünlerde protein ve karbonhidrat grubu ile ara ögünlerde vitamin gruplarina agirlik verelim.

özellikle hastaliklarin cirit attigi bu dönemde kilo verecegiz die gücsüz kalip hastalanmayalim...

bol bol su tüketelim...

günlük en az 2 lt :)) sivilari da yazarsaniz iyi olur...

!!! Lütfen herkes cuma en gec c.tesi kilo bildirimini bana yapsin. buradan da menünüzle birlikte yollayabilirsiniz...

kolay gelsin.....

tamamdir kocum bugüne kötü basladim ama düzeltmek icin gayretliyim
az önce ögle tatilinde kendime bir pedometre aldim bakalim günde kac adim atiyormussum :44:

göreceksin insalllah, yeterki iste. metabolizmani sasirtalim. cok karbonhidratli yiyecek tüketiyor olabilir misin canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…