kızlar iyi geceler geçen hafta bende katılmak istemiştim ama 59.2 kiloydum bu hafta 58.7 olarak aranızdayım yarın bende düzenli olarak menümü burada paylaşmaya başlayacağım.düzenli olarak egzersiz ve yürüyüş yapan biriyim.haftalık olarak en fazla 600 gr verdiğim oldu daha fazlasını henüz başaramadım.:26:
ne zaman tartılmam lazım mesela sabah tartılayım mı öyle bildirim yapayım sizlere menümüzü kendimiz mi ayarlıyoruz bu arada herkesin kandilini kutluyorum .
Günaydın arkadaşlar,
Hepinize sağlıklı menülü, bol sporlu, bomba gibi bir hafta ve gönlünüzce de gr kayıpları diliyorum
Günaydin kizlar
Öncelikle kandiliniz mübarek olsun
Sevdicegi olanlarin da sevgililer gününü kutlarim
Efsuncum, teşekkürler iyi temennilerin için...
Hepinizin kandili mübarek olsun.
Sevgilisi olan olmayan herkesin de günü dilediği gibi güzel geçsin
günaydın arkadaşlar.uzun zamandır güremedim malum tatile gittik.diyet açısından kötü oldu.çünkü bir kilo aLDIM GELDİM.HERKES VERİYO BEN ALIYORUM.NEYSE MARATONA BAŞLIYORUM YENİDEN.İNŞALLAH AZİMLE BU İŞİ BAŞARACAĞIM.
herkese hayırlı kandiller.Allah dualarınızı kabul etsin.
tamam canım yazarım elbette ay inşallah canım 58 görsem ovv uçarım valla öyle zor bir metabolizmaya sahip biriyim ki resmen savaşıyorum .gzmnc yorumlasın canım hepinizin fikrleri benim için çok özel.ben akşam yemeğinden sonra kapatıyorum günü o zaman akşamdan sonra sporumuda yapar gelir yazarımSlm ayyildizim. Bence 600 gram cok iyi bir hafta sonucu, bunu basariyorsan ne mutlu sana.
bu haftaya da 58,7 ile baslamissin, birde bakarsin, haftaya 58sin
Bu hafta kocumuz gzmnc, yediklerini tek tek yaz, kendisi menünü yorumlayacaktir.
Ackarnina tartilmani öneririm. Menülerini kendin ayarliyorsun yardimcida oluruz ama istersen.
ayy sağol efsuncum inşallah.ya kafaya taktım rüyalarıma girer oldu.vermem lazım.kendimi çok hantal hissediyorum.ama olacak bu iş.yaza kadar fazlalaıklar gidecek inşallah
Azulcum, evet yine koçluk yapmanı çok isterim.
Bugünki menüm:
Kahvaltı: 2 adet kuru incir
Ara: 2 adet ceviz içi
Öğle: ¼ simit, 2 yumurta akı ve 1 sarısı ile hazırlanmış çemensiz pastırmalı yumurta, lor, 1 adet zeytin, bal, domates, salatalık, kırmızı biber, 1 madlen kadar çikolata (bu kadarcık kaçamağa hakkımız var)
Ara: yağsız ve sakarozsuz meyveli yoğurt
Akşam: Haşlanmış karides, rokalı salata
Ara: 1 adet armut
1,5-2 lt su, 3 fincan kahve, 3 fincan bitki çayı (biri yaban mersinli, biri mateli, biri de erikli tarçınlı )
Bugün yaptığım spor:
300 ip atlama, karın ve bacak egzersizleri
Azulcum, hafta sonları menü puanlamayacağını düşünerek senin puanlama mantığın ile kendi kendimi puanlayacağım. Tabiki sen de düşünceni yazarsan çok memnun olurum
Kahvaltı çok az olduğu için -1, çikolatayı görmüyorum puan kırmadım, diğer öğünler güzel. 9 puan aldım, kendi kendimi tebrik ederim. :89:
Malesef bu haftaki menülerim pek iyi degildi genellikle. Yine de bun ragmen 7 puani kaptim :)
Azulcum bu arada cok tesekkür ederim koclugun icin, bence cok güzel yönlendirdin bizi.
herkese günaydınnn
bende cuma menümü yazayım arkadaşlar
sabah: 1 dilim ekmek
2 zeytin
1tk çokokrem
1 bıçak ucu krem peynir-baharatlı cevizli salça
2 bardak şekersiz çay
ara: yarım armut
1 kepekli galeta
1 fincan şekersiz yeşil çay
öğle: 1,5 kepçe mercimek çorbası
çeyrek kaşarlı tost.
ara: 1 küçük muz
1 kepekli galeta
2 eti cin(
akşam: 1 kepçe yoğurt çorbası
4-5 yk nohutlu tavuklu pirinç pilavı
1 kase cacık
ara: 1 kase salata
1 kase cacık
4 bardak şekersiz çay
Haftasonu menülerimi yazmak bile istemiyorum :26:
Cumartesi
Sabah: 1 zeytinli açma,çay
Ara:Maalesef küçük kase sütlaç
Öğlen:1 simit ve peynir,çay
Akşam: 1 tabak etli pilav,arkasından 1 dilim çikolatalı kek :26:
Akşamdan sonra: 1 kase meyve salatası
Yarım saat egzesiz,1 litre su
Pazar
Sabah:1 dilim ekmek ve peynir
Öğlen: 1 tane tadelle beyaz çikolata :26:
Akşam: 10 parça kentucky kanat
Akşamdan sonra:1 dilim kek
Yarım saat egzersiz,1lt su
Bu haftasonu hiç yaramadı bana,cuma midemin bulantısından bişey yemedim onun acısı çıktı sanırım
Ama bugün devam edicem
Bu arada kilomu öğrenemedim henüz.Akşam biyerlerde tartılcam.
Olmuyor...öfffff......
eveeettt.... bu hafta koc benim.... biraz daha kontrollü ve disiplinli bir puanlama yapmayi planliyorum.. kendimden biliyorum biras saldik mi ne :)
acilen toparlanmamiz lazim bayanlar... :)))
evet kurallar :
günlük 6 ögün yemek. 3 ana 3 ara
ana ögünlerde protein ve karbonhidrat grubu ile ara ögünlerde vitamin gruplarina agirlik verelim.
özellikle hastaliklarin cirit attigi bu dönemde kilo verecegiz die gücsüz kalip hastalanmayalim...
bol bol su tüketelim...
günlük en az 2 lt :)) sivilari da yazarsaniz iyi olur...
!!! Lütfen herkes cuma en gec c.tesi kilo bildirimini bana yapsin. buradan da menünüzle birlikte yollayabilirsiniz...
kolay gelsin.....
tamam canım yazarım elbette ay inşallah canım 58 görsem ovv uçarım valla öyle zor bir metabolizmaya sahip biriyim ki resmen savaşıyorum .gzmnc yorumlasın canım hepinizin fikrleri benim için çok özel.ben akşam yemeğinden sonra kapatıyorum günü o zaman akşamdan sonra sporumuda yapar gelir yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?