daha bir hafta oldu basladim ve 1 kilo verdim :) ama daha cok yolum var 49 kiloya. Hedefim 60 kilodan 49 kilo olmaksizden bisey rica ede bilirmiyim. Kilo cetveli nasil yapilor? sayfanin adini yazabilir misiniz lütfen ?? tsk önceden!!!
selam kızlar naber nasılsınız......benim için yoğun bir gün oldu..anca oturdum big. başınaa.....temzlik yaptım pazara gitti yemek yaptım 2-3 parça ütü yaptım...offf ne çok çalışmışım bugün.....
selam kızlar naber nasılsınız......benim için yoğun bir gün oldu..anca oturdum big. başınaa.....temzlik yaptım pazara gitti yemek yaptım 2-3 parça ütü yaptım...offf ne çok çalışmışım bugün.....
tesekkürler.... ama ben kilo veremedim sanirim bu hafta...
neyse bugünkü menümü yaip degerlendireyim :))
sahur---> 5 adet köfte + yarim haslanmis patates + yarim salatalik + yogurt
iftar --> 5 köfte + haslanmis patates
ara--> meyve
aksam--> etli nohut + yogurt
ara--> meyve + muffin :)
iftarda yogurt, m.suyu grubu eksik -1
muffin -1
toplam 8 puan...
ALLAH kabul etsin canum,ben de niyetlendim de kalkamadım sahura,çok istiyodum ya neyse...
Sulis tatil bitti haa,görüşemedik ne zamandır iyisindir inş........
ay canim benim cok yorma kendini diycem ama olmuyor biliyorum. kendine güzel bi bitki cayi yap
ooof epey kosusturmali gecmis....
okul basladi mi??
Sulis tatil bitti haa,görüşemedik ne zamandır iyisindir inş........
sagol canim... ben de dun cook yorulmustum kalkamam die 3 alarm kurduydum :))
arkadaşlar mate ve funda yaprağı çaylarını tüketip zayıflayan var mı.hiç denediniz mi.varsa yorumlarını yazabilir mi.
kızlar ben bi şey sorucam hazır çorbalar kilo yapar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?