50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bence cesaret et ki bi kiyasin olsun.. sonra dijital tartini yine alirsin. Sana yaramayan besinleri cok rahat secebilmissin, bu durumda onlardan uzak durarak kilo vermen kolay olur insallah.

bana uyar canim, bakalim diger arkadaslar ne diycek..

bugün menün daha güzel canım.
sabah: 1puan
ara: 1puan
öğle: 3 puan .güzel bence
ara:-1 puan( dün de probis vardı cık cık)
akşamilav çok olmuş o yüzden 2 puan
ara: 1 puan
toplamda : 7 puan
haftasonuna göre senin de güzel menün canım.
ayrıca puanım için teşekkürler.

Kizlar,

iste bir hafta sonunda ulasilan kilolar:

Isim 04.02. 11.02. Fark Bilgi
imporatogrly 57,2 56,0 tam 1 kg 200 g vermis
ambitious 50,7 50,2 500 gram vermis
selin88 55,5 55,0 500 gram vermis
leblebisekeri 56,7 56,4 300 gram vermis
gzmnc 51,7 51,7 kilosunu koruyor
melahatt 52,7 52,9 200 gram almis
aybukeeslem 53,4 53,5 100 gram almis regl oldu
efsun 58,0 58,5 500 gram almis haftasonu regl oldu
azul 55,1 55,8 700 gram almis regl
TuGBaaaaa 56,0 57,2 1 kg 200 g alsa da, hafta icerisinde 400g verdi
yarenay 58,5 tarti alacak

Toplamda 2,5 kilo verilmis, haftaya hem daha fazla kilo bildirimi ve kilo kaybinin daha cok olacagina dair ümitliyiz. Haftanin birincisi sevgili imporatogrly, kendisini kutluyoruz
:118:

Efsun, liste için teşekkürlerrrrr......

imporatogrly, tebriklerrrrrr.....

Son düzenleme:
arkadaşlar spor listemize katılım sayımız iyice düştü.... bu hafta ara verelim mi? ne dersiniz yoksa kaç kişi olursa olsun devam mı edelim....

Bence devam edilmeli... Çok faydalı oluyor. Bu ara spora çok heveslendim sizin sayenizde...

Bugünkü sporlarımı da söyleyim hatta... Dünde bildirim yapmıştım. Beni de dahil edin listeye... Aslında dahildim ama bildirim yapamadım bir süre... Şimdi sıkı bir dönüş yaptım.

Bugün; 1,5 saat orta tempoda yürüyüş yaptım. 50 dakikada fitness.

Efsuncum ilgin için çok teşekkür ederim burdaki arkadaşlığın çok iyi olduğuna eminim hem güzel vakit geçireceğim hem de daha azimli zayıflayacağım. boyum 1.58 filan 53 kiloda bile baya göbeğim vardı beni ancak 50 kilo kurtarır.şu an tartım çok hassas değil benim, bugün 58.8 kiloydum.
Ben öğretmenim okulda 1. teneffüs saaat 9.30 civarı 1 simit bir üçgen peynir yiyorum öğle arası 12.30 da pilav yada makarna ve yemek çıkıyor. ikindi saat 4 de eve gidince çok acıkıyorum eşim 8 e doğru eve geliyor yemeği onunla yemek istiyorum. üstüne de mutlaka çay içiyoruz.. bana eklemem çıkarmam gerekenleri söyler misiniz? okulda sürekli ayaktayım. bunun dışında nasıl bir spor önerirsiniz burda çok güzel deniz kenarı bir yürüyüş yeri var hafta da iki gün yeterli mi?eşimle hafta sonu kahvaltımız en çok zevk aldığımız şeylerden biridir biraz kaçamak yapabilir miyim? yarın sevgiler günü ve eşim yaş pasta almış onu yesem öyle başlasam olur mu kızlar ben kaytarıyorum lütfen bana yardım edin:26::26::26:

Kızlar ara öğün neler olabilir..bir de ben tatlıyı özellikle çikolatayı çok seviyorum, krize girersem bunu nasıl çözebilirim. 50 kilo olmak istiyorum demiştim ya en son lisedeyken yani 10 yıl önce 50 kiloydum.Ama sizlerle başaracağıma eminim.herkese iyi geceler:79::79::79:

seve seve cnm. biz genel olarak yediklerimizde ana ögünlerde karbonhidrat, sebze ve proteinin olmasina dikkat ediyoruz, ara ögün yapiyoruz, genellikle meyve yada kuruyemis tercihlerimiz. tatli ihtiyacimizi mümkün oldugunca meyveyle gideriyoruz, onun nadir disinda nadiren fazla abartmadan cok gec saatlerde degilde, ögle yemeginden sonra mesela ufak bir sütlü tatli yada bir parcacik bitter cikolata gibi seyler de yiyoruz. önlem olarak sabah kalktginda bir kasik bal da yiyebilirsin, yeterse.. okulda ilk teneffüste yedugin güzel, yanina da salatalik domates yesen cok iyi olur. ögle yemeginde salata oluyor mu ? ara ögünler icin mesela yanina badem / ceviz alabilirsin yaa meyve / yogurt. aksam yemeginde makarna, pilav, patates, hamur isleri/ekmekleri cok abartmamaya gayret et, daha cok sebzeye agirlik verebilirsin, mesela zeytinyagli bir yemege. gece erken yatmiyorsan eger, aksam yemeginden sonra ufak bir ara yapabilirsin sen de. kahvaltiyi bende öyle yapoiyorum, hafta ici istedigimi yiyemedigim icin haftasonu kahvaltim zengin oluyor ama diger ögünlerde daha hafif oluyor genellikle dengeleniyor. haftasonu degerlendirme yapmiyoruz, yani kaptan kendin oluyorsun :)
sevgililer günü özel bir gün, kücük bir parca ye tabiki, sonucta esin düsünmüs almis. ama abartma :)

Efsuncum saat 4 gibi eve geliyorum öğle arası az yediğim için çok acıkıyorum ve abur cubur yiyorum eşim gelene kadar işte o zaman nasıl tok olabilirim eşim gelincede yemek 9 a kadar sürüyor çayın yanına biraz fındık yesem olur mu . saat 23 gibi yatmaya hazırlanıyorum.ben az yemekle doyuyorum sadece tek sıkıntım abur cubura zaafım var. haftada ne kadar kilo / gram veriyorsunuz . yarın itibariyle ben de başlayacağım ve yazacağım, veee çok heyecanlandım ya bu bile zafere yaklaşmak demek benim için.. iyi geceler tatlım

esin gelmeden ara olarak kuru meyve ye, yada süt ic, süt de tok tutar. gecen arkadaslardan biri ekledi: marankinin bi tavsiyesi vardi, ögle ve aksam yemeklerinden yarim saat evvel bir elma yiyin diyor, yemekte daha az yermisiz o zaman, elma da olur, elmanin faydalari cok nasilsa. aksam cayin yanina da ye findiklarini ama sakin (bunu cok deneidm ondan diyorum) bir kaseyle oturma, o kase bitebilir :) bir avuc findik al mesela.. her hafta farkli kilo kaybimiz. spor yapan arkadaslarin daha hizli verdigini diyebilirim, sonucta emek var.. umarim zafer senin olur cok yakin zamanda. iyi geceler :)

Efsuncum saat 4 gibi eve geliyorum öğle arası az yediğim için çok acıkıyorum ve abur cubur yiyorum eşim gelene kadar işte o zaman nasıl tok olabilirim

simdi aklima geldi. ben son ara brokolici oldum, ve bisey farkettim. ne zaman haslanmis brokoli yesem, (üzerine yogurt dökersen daha bi güzel oluyor) acikmami erteliyor. ara olarak biraz haslanmis brokoli de olabilir..

selam kızlar herkese ben geldim mini tatilim bitti çok bi kaçamak yapmadım ama yine de biraz esnek davrandım gitmeden önce 46 olmuşum ve yaklaşık 3 aydır regl olmadığım halde şimdi birkaç gün geçsin yine tartılayım bakalım almışmıyım yarından itibaren yine eski beslenme düzenime dönücem inşallah yeni gelen arkadaşlar var galiba hoş gelmiş hepsi neyse görüşmek üzere kızlar

kızlar iyi geceler geçen hafta bende katılmak istemiştim ama 59.2 kiloydum bu hafta 58.7 olarak aranızdayım yarın bende düzenli olarak menümü burada paylaşmaya başlayacağım.düzenli olarak egzersiz ve yürüyüş yapan biriyim.haftalık olarak en fazla 600 gr verdiğim oldu daha fazlasını henüz başaramadım.:26:
ne zaman tartılmam lazım mesela sabah tartılayım mı öyle bildirim yapayım sizlere menümüzü kendimiz mi ayarlıyoruz bu arada herkesin kandilini kutluyorum .

Günaydın arkadaşlar,

Parlaksiyah, ne güzel mini tatil lafı kulağıma çoook hoş geldi, bu aralar benim de çok ihtiyacım var. Üstelik güzel atlatmışsın bu tip durumlar insanı diyeti bozmaya çok cezbediyor, kendini tutabilmek zorlaşıyor çünkü... Ama sen başarmışsın, tebrikler :)

Hepinize sağlıklı menülü, bol sporlu, bomba gibi bir hafta ve gönlünüzce de gr kayıpları diliyorum

Son düzenleme:
herkese günaydınnn
bende cuma menümü yazayım arkadaşlar

sabah: 1 dilim ekmek
2 zeytin
1tk çokokrem
1 bıçak ucu krem peynir-baharatlı cevizli salça
2 bardak şekersiz çay

ara: yarım armut
1 kepekli galeta
1 fincan şekersiz yeşil çay

öğle: 1,5 kepçe mercimek çorbası
çeyrek kaşarlı tost.

ara: 1 küçük muz
1 kepekli galeta
2 eti cin (

akşam: 1 kepçe yoğurt çorbası
4-5 yk nohutlu tavuklu pirinç pilavı
1 kase cacık

ara: 1 kase salata
1 kase cacık
4 bardak şekersiz çay

Günaydin kizlar

Öncelikle kandiliniz mübarek olsun
Sevdicegi olanlarin da sevgililer gününü kutlarim

Slm parlaksiyah, bakalim ne cikacak :) Hosgeldin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…