Efsun'cum,
Benim kilo değişimimi bu haftaki tabloya dahil edecek misin? Gruba üye olduğumda 50,7 idi, cuma günü ise 50,2 oldu. Arada 1 hafta olmadığı için etmeyi düşünmüyor musun acaba?
sagol canim..aslinda üzülmüyorum..böylelikle tecrübe ediniyorum bana neyin iyi gelip gelmedigini...anladimki bazi cerez cekirdek gibi besinler bana iyi gelmiyo istahimi kabartiyo..böylelikle ilerde yemem bana iyi gelmeyen besinleri...hayir canim tartilmadim..cesaret edemiyorum..artik 2 hafta sonra tartilirim...dijital tarti almayi düsünüyorum mart ayinda..
tamam canım ozaman devam ediyoruz...... bence cumartesi yapalım bildirmleri genelde herkes hafasonu tekrar tartılıyor hafta içi fazla çıkanlar.... birde tek gün tartılınsın...herkes aynı zamanda.....kimi cuma kimi pazar olmsın fazlada çıksak o günkü bildirim geçerli olsun....
benced koç liste yapsın daha iyi olur katılıyorum sana ..... gün sonunda mesela saat 21 e kadar süre olsun....hemen o günde liste yaynlansın
ne dersiniz????
işte muhteşem menüm
SABAH
kaşarlı yumurtalı çeyrek kepekli ekmek tostu
1 br yeşil çay
ARA
kuru armut
1 br form çay
ÖGLE
8 Ç.K. BARBUNYA pilaki
7-8 ç.k. kapuska
1-1,5 dilim kepek ekm.
ARA
1 probis
2-3 ısırık fındıklı çikolata
AKŞAM
8 ç.k. tarhanaç.
7-8 ç.k. kapuska
2s.k. pirinç pilavı
3 ç.k. yoğurt keten tohumlu
ARA
1 ELMA YERİM
yoo, ben seni dahil ettim ki, 50.7 yi gecen haftaya saydim..
arkadaşlar spor listemize katılım sayımız iyice düştü.... bu hafta ara verelim mi? ne dersiniz yoksa kaç kişi olursa olsun devam mı edelim....
Slm cilekli seker hosgeldin aramizaO dedigin hastalik mi ? Yendim demissin, öyle ise gecmis olsun. Kilolarini da bizlerle vereceksin desene.. Boyun kac ? Buraya SIK SIK ugra, bak kilolar nasil gidecek. Pazartesi-Cuma günleri arasi yediklerimizi her gün tek tek yaziyoruz, ki yeme aliskanliklarimizin farkina varalim diye. O haftaki koc (haftaya kocumuz gzmnc) menüleri hergün degerleniriyor. Ayrica kilolarimizi daha rahat verelim diye spor yapmaya calisiyoruz, yaptigimiz sporlari da buraya yaziyoruz, sulisim spor listesi yapiyor. kilolarimizi kontrol etmek icin haftada bir kez, her cuma sabahi ac karnina tartiliyoruz ve sonucu normalde anchusa´ya özel mesajla bildiriyoruz, ama su aralar anchusa cok yogun ve her zaman ugrayamiyor, bu yüzden buraya yaziyoruz.sonra liste halinde sunuluyor kilolarimiz, aldigimiz verdigimiz kilolar ve gaza geliyoruz.. haa bide güzelce sohbet ediyoruz bu sicak ortamda. umarim sende bize katilirsin, aklina yattiysa..
Efsuncum ilgin için çok teşekkür ederimburdaki arkadaşlığın çok iyi olduğuna eminim hem güzel vakit geçireceğim hem de daha azimli zayıflayacağım. boyum 1.58 filan 53 kiloda bile baya göbeğim vardı beni ancak 50 kilo kurtarır.şu an tartım çok hassas değil benim, bugün 58.8 kiloydum.
Ben öğretmenim okulda 1. teneffüs saaat 9.30 civarı 1 simit bir üçgen peynir yiyorum öğle arası 12.30 da pilav yada makarna ve yemek çıkıyor. ikindi saat 4 de eve gidince çok acıkıyorum eşim 8 e doğru eve geliyor yemeği onunla yemek istiyorum. üstüne de mutlaka çay içiyoruz.. bana eklemem çıkarmam gerekenleri söyler misiniz? okulda sürekli ayaktayım. bunun dışında nasıl bir spor önerirsiniz burda çok güzel deniz kenarı bir yürüyüş yeri var hafta da iki gün yeterli mi?eşimle hafta sonu kahvaltımız en çok zevk aldığımız şeylerden biridir biraz kaçamak yapabilir miyim? yarın sevgiler günü ve eşim yaş pasta almış onu yesem öyle başlasam olur mukızlar ben kaytarıyorum lütfen bana yardım edin:26::26::26:
seve seve cnm. biz genel olarak yediklerimizde ana ögünlerde karbonhidrat, sebze ve proteinin olmasina dikkat ediyoruz, ara ögün yapiyoruz, genellikle meyve yada kuruyemis tercihlerimiz. tatli ihtiyacimizi mümkün oldugunca meyveyle gideriyoruz, onun nadir disinda nadiren fazla abartmadan cok gec saatlerde degilde, ögle yemeginden sonra mesela ufak bir sütlü tatli yada bir parcacik bitter cikolata gibi seyler de yiyoruz. önlem olarak sabah kalktginda bir kasik bal da yiyebilirsin, yeterse.. okulda ilk teneffüste yedugin güzel, yanina da salatalik domates yesen cok iyi olur. ögle yemeginde salata oluyor mu ? ara ögünler icin mesela yanina badem / ceviz alabilirsin yaa meyve / yogurt. aksam yemeginde makarna, pilav, patates, hamur isleri/ekmekleri cok abartmamaya gayret et, daha cok sebzeye agirlik verebilirsin, mesela zeytinyagli bir yemege. gece erken yatmiyorsan eger, aksam yemeginden sonra ufak bir ara yapabilirsin sen de. kahvaltiyi bende öyle yapoiyorum, hafta ici istedigimi yiyemedigim icin haftasonu kahvaltim zengin oluyor ama diger ögünlerde daha hafif oluyor genellikle dengeleniyor. haftasonu degerlendirme yapmiyoruz, yani kaptan kendin oluyorsun :)
sevgililer günü özel bir gün, kücük bir parca ye tabiki, sonucta esin düsünmüs almis. ama abartma :)
Efsuncum saat 4 gibi eve geliyorum öğle arası az yediğim için çok acıkıyorum ve abur cubur yiyorum eşim gelene kadar işte o zaman nasıl tok olabilirim eşim gelincede yemek 9 a kadar sürüyor çayın yanına biraz fındık yesem olur mu . saat 23 gibi yatmaya hazırlanıyorum.ben az yemekle doyuyorum sadece tek sıkıntım abur cubura zaafım var. haftada ne kadar kilo / gram veriyorsunuz . yarın itibariyle ben de başlayacağım ve yazacağım, veee çok heyecanlandım ya bu bile zafere yaklaşmak demek benim için.. iyi geceler tatlım
Efsuncum saat 4 gibi eve geliyorum öğle arası az yediğim için çok acıkıyorum ve abur cubur yiyorum eşim gelene kadar işte o zaman nasıl tok olabilirim
selam kızlar herkese ben geldim mini tatilim bitti çok bi kaçamak yapmadım ama yine de biraz esnek davrandım gitmeden önce 46 olmuşumve yaklaşık 3 aydır regl olmadığım halde şimdi birkaç gün geçsin yine tartılayım bakalım almışmıyım yarından itibaren yine eski beslenme düzenime dönücem inşallah yeni gelen arkadaşlar var galiba hoş gelmiş hepsi neyse görüşmek üzere kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?