50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de 52-53 lerde kaldim.. ama göbüsümde cikti... hemencecik spora baslamaliyim... regl falan dinlemicem, bu aksamandan itibaren baslicam ins.. cikolatami yer sporumu da yaparim artik :))))

kendime spor shortu bile aldim evde hoplicam ziplicam cok kararliyim coookkk :)))

desteklerinizi esirgemeyin benden.... beni gaza getirelim P

hmm en iyi yöntem, yaristirmak, basarabilecegimi vurgulamak...

evet evet ben kesinlikle önümüzdeki hafta en cok spor yapan kisi olmaliyim... sulisimmmmm bekle beni gelorummm...

verdim kendime gazi

hopla zipla vallahi canim, ise yariyor yariyor da daha da yarasin haftaya spor listesinin birinicisi belli dimi ? :)

gecen hafta 59,1 başladım 58,5 ama çok dengezi beslendim şimdi de 58,7 çıktım ama tok karınla tartıldım olsun siz yinede yazın ufff ya o kadarda dengeli beslenmiştim hemen çizelgemi düzenliyorummm..

benimde gaza ihtiyacım var :)

Yaza kadar en az 55 olmalıyım Boyum 1,69

Evet Efsun yaa,takıldık kaldık,niye böyle oldu ki?:44:

Ah bilsem tatlim, yinede duraklamak fazla kilo almaktan iyidir. ben eski formumda olsam simdi yine bi kilo almistim bari onu almadim iyi yönünden bakalim, sonucta kilolarimiz cok da fazla degil bu yüzden basari almak daha da zor bizler icin. haftada 3 kilo verecek degiliz, gercekci olursak. ama hani daha basarili olacagimizi beklerdim bu kadar dikkate.. yinede eminim ise yariyor. aksama yas günü kutlamasi var, bunalima girip saldirmicam. efsun saldirma saldirmak yok yok diyip durucam

Saldırma Efsun Saldırma :) Motive ederiz seni Canım

heyytttt çekilin yoldan gzmnc sahalara dönüyor.......

58,5 mu 58.7 hangisini yazyım....

Saldırma Efsun............!!!

Ama lütfen benim için bi dilim yaş pasta yeeeee....

Saldırma Efsun............!!!

Ama lütfen benim için bi dilim yaş pasta yeeeee....

yas pasta varsa dayanamam ama dilimin yarisini senin icin yerim. önce bi bakmam lazim ne var filan karbonhidrati azaltmak bana iyi geliyor onu anladim, varsa salatalardan yirim cokca..

sagolun canim, iyiki varsiniz

valla burası insanları çok metive ediyor canım iyi ki sende varsın...

konu dışında birşey sorucaktım

sen ALMANYADAYDIN DEĞİL Mİ?
Mart ayında iŞ için Hollandaya gidicem orayada uğramak istiyorum alışveriş için bildiğin yerler var mı?

cok sagol...
evet canim, hangi eyalete gideceksin yada hollandanin neresinden gideceksin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…