50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aynen, stres hastalıkların babası...

Daha önceden verdiğin kiloları bilmiyordum, o zaman kutlarım seni. İlk kiloları vermek daha kolay oluyor tabi... Ben de senin gibi önceden bakınmıştım bi süre kıyafetlere :86:

Ya o diyenler doğru da diyor bence. Kendimizi çok sıkmaya hiç gerek yok. Yemek yemek de bu hayatın en güzel zevklerinden. Bi çok kişi için aynı şeyler geçerli, tamamen yasaklayınca insan manyaklaşıyor

eferin eferin...

ama bu iyi beslenmenin avantajini göreceksin, emin ol. bakalim nasil cikacak kilon bu hafta...
Evet canim Almanyadayim.

Ben aslinda normalde 56-57dim hep, ama bi aldim ciktim 64leri gördüm. ara sira diyetler falan yaptim derken birkac ayda 60a geldim ve burayi kesfettim bi süre sonra..

Yemek yemekten bende cok zevk aliyorum, ama kacamaklari azalttim daha dogrusu yemek yer oldum :)

O zaman senin için 57 den sonra kilo vermek baya zordur canım. Ekstra çaba gerekir :) İyi ki tez zamanda müdahale etmişsin. Ama tabi sporu da ihmal etmemek gerek kilo ne olursa olsun.

Ben filme başlaşayım geç olmadan. İyi geceler kızlar

zaten o zaman da 58 kiloyu sinir koyardim kendime ve gecmezdim, gecmemek de gerekiyormus :)
Umarim artik gider su kilolar.

Tamam canim iyi seyirler, herkese iyi geceler

Günaydın kızlarrrr

Sizlere harika ve sağlıklı sayılabilir bir lezzet önerisinde bulunacağım:

Simit (miktarı abartmadan tabi), tuzsuz lor (proteinden zengin, yağdan fakir üstelik de çok leziz) veee karakovan balı...

bal-kaymağı aratmayan lezzette, ama onun kadar riskli olmayan bir kahvaltı menüsü.

Son düzenleme:
Günaydın Güzel Bayanlar,
Bir haftanın daha sonuna geldik kilolar ne durumda acaba bugün Cuma en yoğun günüm
Şimdiden Perşembe MENÜMÜ yazayım :)

Kalkınca : Maydonozlu,limonlu su

Kahvaltı : 2 Dilim çavdar ekmeği arasına peynirli tost :)

Ara : Kuru üzüm,şekersiz,çay

Öğlen : Sebzeli pİlav
yoğurtlu patlıcan salatası
2-3 kaşık patates püresi

Ara : fındık, Kuru incir

Akşam: 1DİLİM Sodalı Börek
haşlanmış tavuk,patates,havuç
ligt Yoğurt
Roka çok severim limonu sıkıp sıkıp yerim :)

Ara : 2 tane küçük çikolata

Yatmadan greyfurt sıkma meyva suyu

Spor: Tv Seyrederken Bacak harekeleri 25 dk
50 tane mekik

genelolarak güzel menü,,,,,ana öğünlerinde eksiklik var... puanın 8

ana öğünlerinde besin eksikliği var puanın 8

aralar yok öğlen yemğin de eksiklik var puanın 7

tek bitki çaylarını ara olarak kabul etmiyoruz onlarn kalorisi yok ....akşam yemeğindeki pirinç pilavı patates saden ekmek grubundan onlar karbonhidrat içriyor.....

yoğurt ayran salata meyve suyu aynı gruptan sen salata yemişin

puanın 8

güzel bir menü,,,,,,,sadece akşam yemeğinde 2 tane çikolata yedğin için - aldın puanın 9

Günaydın arkadaşlar,

Perşembe menüm:

Sabah:
2 haşhaşlı çörek,2 zeytin,bi kk peynir,bi haşlanmış yumurta,bi bardak çay

Ara:bi elma(yarım saat sonra da bi halley yedim)

Öğle:bi tabak mercimek çorbası,1 top kepek ekmeği

Ara:15 antep fıstığı

Akşam:Bi tabak mercimek çorbası,bi top kepek ekmeği,yarım tabak z.yağlı kırmızı biber közlemesi,bi kase yoğurt

Ara:25-30 antep fıstığı

Spor:bi saat leslie yürüyüş ve fitness yaptım,2 lt. su içtim...

günaydın canım....

öğlen çorba ekmeği kabul etmiyorum çok az o yüzden puan veremiyorum...birdeeeee 25-30 antep fıstığıçok olmuş......- veriyorum o yüzden puanın 6

Günaydin kizlar herkese hayirli cumalar diliyorum.

Tartildim ve sasirdim 57,7yim, en az 300 gram daha eksik oldugumu tahmin etmistim, ama düne kadar, dün pizza ve fasülye pilav derken karbonhidratlari doldurdum birden mideye. ödemde var az, bu hafta hic besi bi yerde icmedim..dün sabah kalktigimda karnim inmisti bu sabah hem erken kalktim (sindirim daha az oldu) hem de dünki yemekleri karnimda hissettim umarim haftaya daha belirgin bir sonuc alirim.

Ambitious, canim güzelmis dedigin..

kızlar kilonuzu bana bildirin ben listeyapayım...

eski kilonuz ve yeni kilonuzu

bende 52.7 çıktım.....offf silbaştan tekrar başlıyoruz....

Ben de 56 da takıldım kaldım valla,inemiyorum aşağı,:97:

Sabah tartıldım 56,1 çıktım,geçen hafta da 56 idim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…