Aman canim ihmal etme kendini.
Stres hastaliklarin babasi gibi bisey, genellikle bizim istediklerimizden cok onlarin belirledikleri oluyor ama sanki dualar ise yaradi gibi, azcik gelisme var eger dediklerini yaparlarsa tabi.
aslinda burada verdigim cok degil 59-60 gibi basladim heralde buraya geldigimde ama ondan evvelki 4 kiloyu daha rahat vermistim ama bu kilolarda tikandim, neyse ki artik yavas da olsa, sonuc almaya basladim bu iyi geldi. Alisveris moduna girdim bile, de bakiniyorum henüz, mart icerisinde cikmak istiyorum bi :) Menülerle ilgili tamamen uyamiyorum ben yemiym desem amaan sanki ne kadar kilon varki gibi seyler duyuyorum. ama artik daha ölcülü yiyorm bu da iyi. tamamen cisslari kessem ben dayanamam, bi saldirip 2.3 kilo birden alirdim, bu yüzden kendime göre uyarliyorum..
perşembe menüm:
sabah:ılık ballı sirkeli su,ılık layt süt,bir dilim kepek ekmeğe lor.
ara:bitki çayı içebildim.çok yoğundum
öğlen:bir tabak sebzeli et kavurma(iki servis kaşığı kadar)bir dilimden az ekmek, salata bir bardak ayran,bir bardak çay.
ara:toplantıdaydım bir pet bardak fanta,bir pet bardak çay.
akşam:bir servis kaşığı pirinç pilavı,bir tabak kadar fırında köfte patates,havuç-lahana salatası,biraz turşu,bir kaşık kadarközlenmiş sarımsaklı zeytinyağlı patlıcan.ekmek yok,yoğurt grubu yok(evde yoğurdum bitti de yeni mayalamam gerek hazır yemek istemiyorum.)
ara:üç bardak çay,beş-altı tane kestane.
eferin eferin...
yok canım beslenmem iyi ama gram vermedim.şunu farkediyorum vücudum da bir incelme var da kiloya yansımadı.halbu ki geçen hafta kilodan gitti vücutta değişiklik yoktu.bi değişik benim iş.sen bu arada neredesin canım.yurt dışında mı.
Aynen, stres hastalıkların babası...
Daha önceden verdiğin kiloları bilmiyordum, o zaman kutlarım seni. İlk kiloları vermek daha kolay oluyor tabi... Ben de senin gibi önceden bakınmıştım bi süre kıyafetlere :86:
Ya o diyenler doğru da diyor bence. Kendimizi çok sıkmaya hiç gerek yok. Yemek yemek de bu hayatın en güzel zevklerinden. Bi çok kişi için aynı şeyler geçerli, tamamen yasaklayınca insan manyaklaşıyor
Ben aslinda normalde 56-57dim hep, ama bi aldim ciktim 64leri gördüm. ara sira diyetler falan yaptim derken birkac ayda 60a geldim ve burayi kesfettim bi süre sonra..
Yemek yemekten bende cok zevk aliyorum, ama kacamaklari azalttim daha dogrusu yemek yer oldum :)
şekerim seni burada görmek ne güzel sen de bize katılsana yav.sağol bu arada dikkat ettiğimi söyleyemeyeceğim bu iki gündür.
O zaman senin için 57 den sonra kilo vermek baya zordur canım. Ekstra çaba gerekir :) İyi ki tez zamanda müdahale etmişsin. Ama tabi sporu da ihmal etmemek gerek kilo ne olursa olsun.
Ben filme başlaşayım geç olmadan. İyi geceler kızlar
selamm kızlar.
ben bu hafta hiç güzel beslenemedim.okulda yemek başlayacaktı başlayamadı bir türlü.öğlenleri o yüzden hiç iyi olmuyor.
sabah: 1 dilim çavdar ekmeği
1 kk dil peyniri
yeşil çay
ara: 1 tane galeta, 1 tane yulaflı kremalı bisküvi
öğle: çavdar ekmeğiyle dil peynirli yağsız tost
200 gram yoğurt
ara: 1 galeta, 1 kk dil peyniri
1 muz
ara2: 2 diet bisküvi,çay
akşam: 1 kase mantar çorbası
2 dilim çavdar ekmeği
pancar salatası
ara: 3 kuru kayısı
Kocum bugün yedikleirm:
sabah: 1 dilim pide ve peynir
ara: süt dilimi
ögle: birkac parca ton balikli ve mantarli pizza
ara: elma
aksam: kurufasülye,pilav, sonra tatli olarak kivi
ara: yogurt
spor: 2 x 15 olmak üzere 30 dakika stepper, 10.000 civari adim
ÇARŞAMBA MENÜM:
SABAH::ılkı ballı sirkeli su,ılık layt süt,bir dilim ekmeğe lor
ARA::yoktu yapamadım.
ÖĞLEN:tavuklu şehriye çorbası iki kepçe,turp,iki yeşil biber,üç kaşık yoğurt.
ARA:yoktu sanırım hatırlamıyorum.
AKŞAM:bir buçuk servis kaşığı yoğurtlu makarna,bir servis kaşığı kuru patlıcan-domates kavurması,havuç-lahana salatası,iki üç kaşık tavuklu çorba.
ARA:iki bardak çay,bir tabak patlamış mısır,bir portakal
PERŞEMBE MENÜM:
SABAH:ılık ballı sirkeli su,ılık layt süt,bir dilim kepek ekmeğe lor.
ARA:bitki çayı içebildim.çok yoğundum
ÖĞLEN:bir tabak sebzeli et kavurma(iki servis kaşığı kadar)bir dilimden az ekmek, salata bir bardak ayran,bir bardak çay.
ARA:Toplantıdaydım bir pet bardak fanta,bir pet bardak çay.
AKŞAM:bir servis kaşığı pirinç pilavı,bir tabak kadar fırında köfte patates,havuç-lahana salatası,biraz turşu,bir kaşık kadarközlenmiş sarımsaklı zeytinyağlı patlıcan.ekmek yok,yoğurt grubu yok(evde yoğurdum bitti de yeni mayalamam gerek hazır yemek istemiyorum.)
ARA:üç bardak çay,beş-altı tane kestane.
Günaydın Güzel Bayanlar,
Bir haftanın daha sonuna geldik kilolar ne durumda acaba bugün Cuma en yoğun günüm
Şimdiden Perşembe MENÜMÜ yazayım :)
Kalkınca : Maydonozlu,limonlu su
Kahvaltı : 2 Dilim çavdar ekmeği arasına peynirli tost :)
Ara : Kuru üzüm,şekersiz,çay
Öğlen : Sebzeli pİlav
yoğurtlu patlıcan salatası
2-3 kaşık patates püresi
Ara : fındık, Kuru incir
Akşam: 1DİLİM Sodalı Börek
haşlanmış tavuk,patates,havuç
ligt Yoğurt
Roka çok severim limonu sıkıp sıkıp yerim :)
Ara : 2 tane küçük çikolata
Yatmadan greyfurt sıkma meyva suyu
Spor: Tv Seyrederken Bacak harekeleri 25 dk
50 tane mekik
Günaydın arkadaşlar,
Perşembe menüm:
Sabah:2 haşhaşlı çörek,2 zeytin,bi kk peynir,bi haşlanmış yumurta,bi bardak çay
Ara:bi elma(yarım saat sonra da bi halley yedim)
Öğle:bi tabak mercimek çorbası,1 top kepek ekmeği
Ara:15 antep fıstığı
Akşam:Bi tabak mercimek çorbası,bi top kepek ekmeği,yarım tabak z.yağlı kırmızı biber közlemesi,bi kase yoğurt
Ara:25-30 antep fıstığı
Spor:bi saat leslie yürüyüş ve fitness yaptım,2 lt. su içtim...
kızlar kilonuzu bana bildirin ben listeyapayım...
eski kilonuz ve yeni kilonuzu
bende 52.7 çıktım.....offf silbaştan tekrar başlıyoruz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?