lise canım meslek lisesiaa bunu bilmiyordum bak. Peki ögrencilerin kac yasindalar yani ilkögretim mi lise mi ?
sulisim benim salı menümü puanlamamışsın
Çarşamba Menüm
Sabah
1 ince dilim kepek ekmek
1,5 küçük kupa süt
1-2 ince dilim domates-salatalık
Ara
500 ml süt
Öğle
1 kase mercimek çorbası
2 köfte
1 gül börek (ıspanak ve lorlu)
Ara
yok malesef
Akşam
biraz patlıcan salatası (içindekiler: közlenmiş patlıcan-biber ve rendelenmiş domates ve sarımsak)
biraz da pancar salatası (rendelenmiş kırmızı pancar, yoğurt, sarımsak)
azıcıkta sade yoğurt
ekmek (hatırlamıyorum ama yediysemde yarım ya da 1 dilim kepek e. yemişimdir)
1 çay bardağı az tarçınlı süt
Ara
1 çorba k. fıstık
1 çorba k. leblebi
(dolu dolu değildi)
Ara
1 küçük elma
yarıma yakın portakal
1 kupa 5 i 1 yerde
2,5-3 lt su
45-50 dk pilates
tempolu yürüyüş (40dkdan fazladır)
600den fazla ip atlama
200den fazla mekik
birazda dans
Sevgili koçum bugün ki menüm
Sabah
elma sirkeli ballı su,1 simit, 1 light üçgen peynir, çay
Ara
bir kuru incir, 5i bir yerde çay
Öğle
3 kaşık tavuklu patates yemeği,2 kaşık makarna, bir dilim ekmek, ayran
ara
1 bisküvi, 1 havuç,bir kase light sütlü cornfleks, 1kuru incir
Akşam ( akşam 20.00 de yiyeceğim)
4 kaşık etli kuru fasulye
2 kaşık pirinç pilavı
salata
2 kaşık sütlaç
Ara
meyve
1 litre su içtim bir litre daha içmeye çalışacağım
cilekli_seker sen de hoşgeldin
Akşam yemeğini 20:00 de yiyecekmişsin, kaç yatıyorsun peki?
Yetiştirebildin mi işlerini gzmnc, o uykunun üstüne daha verimli çalışmışsındır belki
yaa ben almaya cesaret edemedım bugun journeyde buldum bır tane o da kolsuz ustune hırka falan dusunmek gerekıyor kıs gunu ne dıye kolsuz yaparlar anlamam
canım ramp 45 falan heralde bırazdan yapacagım kesın sonuc yazarım canım benım pek farketmıyor %90 36 oluyor ama gıyınce nasıl duruyor bılmedıgım ıcın cesaret edemedım
dulci nerdesin tatlım gıttın mı merhaba hastaymıssın gecmıs olsun canım kendıne dıkkat et dulci yaa menulerımı yazmayınca cok bozdum ben vucut dengem sastı sureklı bırseyler yemek ıstıyorum yaa acaba aksama kadar yeterlı beslenmıyorum sekerım dusuyor aksamda saldırıyormuyum anlamadım
Hoşbulduk canım teşekkürler 12 gibi yatıyoruz, nadiren 11 de. geç yediğimi biliyorum o saate kadar beklemek de zor..ama eşim o zaman geliyor. eritemiyorum çok fazla
hayir canim malesef bugun hic verimli degildi.. yapmam gereken birsuru is var ve nereden baslayip nasil yapacagimi bilmiyorm.. toplanti da yarin..
of yaaa...
dua edin lüfenn... benim her cuma klasik serzenisim :))
merhaba arkadaşlar iki gündür çok yoğundum hafta içi okulda seminerlerim vardı,hafta sonuna velire olacak,bu arada bir de toplantı çıkardılar birsürü veri hazırlamakla meşguldum ancak şimdi girebildim.bir de idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum sanırım çok kçtüyüm doktora gidecem yarına da.ilk defabaşıma geliyor umarım kötü bir şey değildir.
canim umarim ciddi bisey degildir, cok gecmis olsun
O uyku problemi ile bağlantılı aslında. Baya ağır hastalık olduğu için spor konusunda kendime esnek davranayım dedim :) 3-4 gün hiç bişi yememiştim o dönem, baya vitaminsiz falan kaldı vücut sanırım. Hafta başlamaya niyetliyim ama :86:
İş konusunda mümkün oldukça umursamaz ol canım. İnan değmez kendini yıpratmaya sonuç aynı olur hep. Stres ancak hasta eder insanı.
Tebrikler ve de gözün aydın o halde. Senin kilonu uzun zamandır takip ediyordum, genelde hep aynı kaldı, çok yavaş verdin ama 57 li kilolarla farkı çok rahat hissedersin. Hedefine yaklaştıkça alışveriş moduna da iyice girersin :81:
Tabi gönül ister ki menüler çok güzel olsun ama o konuda da kendini çok sıkma, sonra toptan isyan edersin :) Kilo vermede önemli olan miktar ve saatler zaten. O sağlıklı olmayan gıdalardan da yemek istiyor insan
Yurt dışında da başka başka sipariş siteleri vardır ama değil mi... Elbiselerim gelsin de sonucu yazıcam kızlar
yaa ben almaya cesaret edemedım bugun journeyde buldum bır tane o da kolsuz ustune hırka falan dusunmek gerekıyor kıs gunu ne dıye kolsuz yaparlar anlamam
Tutaste bu hafta senin kilo sonucun iyi olur gibime geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?