50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aa bunu bilmiyordum bak. Peki ögrencilerin kac yasindalar yani ilkögretim mi lise mi ?
lise canım meslek lisesi

salı günükü menü puanlama listesini yayınladığım için yazmamış olailirim....

çarşamba gününde öğlede besin eksikliğin var ve aran yok puanın 7...ama akşam çok az yemişin sadecce salata bunlr çok tok tutma budan puan kırdım....

çok güzel bir menü puanın 10

düzgün kahvaltı: 1p
meyve,kuru meyve,kyemiş + süt,ayran,yoğurt,b.çayı,msuyu : 1 puan
sebze,baklagil,et,tavuk,balık + ekmek,pilav,makarna + ayran,yoğurt,m.suyu,salata : 3 puan
sabah (1p) ara (1p) öğle (3p) ara (1p) akşam (3p) ara (1p) - TOPLAM
şule 1 0 3 1 3 1 9
efsun 1 0 2 1 3 1 8
gzmnc 1 1 3 1 3 1 10
melahatt 1 1 1 1 2 0 6
cilekli_seker 1 1 3 1 2 1 1 8
azul 1 1 3 1 3 1 10
parlaksiyah 1 1 2 0 2 1 7
tutaste85 0
tugbaaaa 0
yaamuur 1 1 0 1 3 1 7
imporatogrly 1 0 0 0 3 1 5
pakize85 1 1 2 1 3 1 9

selamm kızlar.

ben bu hafta hiç güzel beslenemedim.okulda yemek başlayacaktı başlayamadı bir türlü.öğlenleri o yüzden hiç iyi olmuyor.

sabah: 1 dilim çavdar ekmeği
1 kk dil peyniri
yeşil çay

ara: 1 tane galeta, 1 tane yulaflı kremalı bisküvi

öğle: çavdar ekmeğiyle dil peynirli yağsız tost
200 gram yoğurt

ara: 1 galeta, 1 kk dil peyniri
1 muz

ara2: 2 diet bisküvi,çay

akşam: 1 kase mantar çorbası
2 dilim çavdar ekmeği
pancar salatası

ara: 3 kuru kayısı

Yetiştirebildin mi işlerini gzmnc, o uykunun üstüne daha verimli çalışmışsındır belki

hayir canim malesef bugun hic verimli degildi.. yapmam gereken birsuru is var ve nereden baslayip nasil yapacagimi bilmiyorm.. toplanti da yarin..

of yaaa...

dua edin lüfenn... benim her cuma klasik serzenisim :))

Watercım bıraktığım gibisin valla, hala tam gaz alışveriş Çok süslü müsün sen yoksa

Ay sorma, o kolsuz, kısa kollu kazaklardan dolayı bu kış tek parça bişi alamadım. Neye elimi atsam, rengi dokusu güzel diye, hepsi kısa kollu ya da kolsuz. Tek faydası bütçeye dost olması

Maşallah spora devam ediyorsun hala. Kilo durumların nasıl?

Teşekkürler watercım, fena hasta oldum cidden. Ama kilo almıştım, o kiloları verdim o sayede :86: 53,7 ye düştüm ama tekrar aldım birazını, ama bu sıralar pek düşünmüyorum kiloyu.

Dediğin gibi şeker düşüklüğüyle ilgili olabilir canım. Bi ara ben de öyle olmuştum ve yemeyince de çok kötü oluyordum. Ki bilirsin akşam normal saatte yerim ve sabahlasam da sorun yaşamazdım yemek konusunda. O dönem öyleydi, sebebini bilmiyorum, sonra düzeldim. Dediğin gibi sabah düzenli beslenmemekle alakalı olabilir. Aaa evet kesinlikle öyle, çünkü ben de o dönem çok geç kahvaltı yapıyordum mesela. Sen bi de okulda abur cubur yiyorsan ondan da olabilir. Yeme düzeni aniden değişmez, yavaş yavaş düzeltirsin, sıkma kendini bu konuda. Sana tavsiyem okulda yanında kuru meyve falan bulundur. Siyah kuru üzüm özellikle tavsiyemdir. Şeker ihtiyaç oldukça bi avuç ye, rahatlıyor insan :87:

Hoşbulduk canım teşekkürler 12 gibi yatıyoruz, nadiren 11 de. geç yediğimi biliyorum o saate kadar beklemek de zor..ama eşim o zaman geliyor. eritemiyorum çok fazla

Ay gerçekten saat olayı pek iyi değilmiş senin. Ama tabi o saatte yemen de şart... Şöyle bişi yapsan: öncesinde ara yapıp akşam yemeğini çok hafif geçiştirsen, herşeyden az az. Kiloyu geçtim, eritemediğini hissediyorsan mideye zarar.

hayir canim malesef bugun hic verimli degildi.. yapmam gereken birsuru is var ve nereden baslayip nasil yapacagimi bilmiyorm.. toplanti da yarin..

of yaaa...

dua edin lüfenn... benim her cuma klasik serzenisim :))

Kızlar bugün herkes gergin sanırım burda. ŞULİŞİM de öyle... Rahat olun yahu, bahar erken gelecekmiş :)) Tabi sizin oralarda havalar nasıl bilemem.

Naber gzmnc, kilonu korumayı başarabildin mi bakalım?

Kocum bugün yedikleirm:

sabah: 1 dilim pide ve peynir
ara: süt dilimi
ögle: birkac parca ton balikli ve mantarli pizza
ara: elma
aksam: kurufasülye,pilav, sonra tatli olarak kivi
ara: yogurt

spor: 2 x 15 olmak üzere 30 dakika stepper, 10.000 civari adim

merhaba arkadaşlar iki gündür çok yoğundum hafta içi okulda seminerlerim vardı,hafta sonuna velire olacak,bu arada bir de toplantı çıkardılar birsürü veri hazırlamakla meşguldum ancak şimdi girebildim.bir de idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum sanırım çok kçtüyüm doktora gidecem yarına da.ilk defabaşıma geliyor umarım kötü bir şey değildir.

canim umarim ciddi bisey degildir, cok gecmis olsun

ÇARŞAMBA MENÜM:

SABAH::ılkı ballı sirkeli su,ılık layt süt,bir dilim ekmeğe lor

ARA::yoktu yapamadım.

ÖĞLEN:tavuklu şehriye çorbası iki kepçe,turp,iki yeşil biber,üç kaşık yoğurt.

ARA:yoktu sanırım hatırlamıyorum.

AKŞAM:bir buçuk servis kaşığı yoğurtlu makarna,bir servis kaşığı kuru patlıcan-domates kavurması,havuç-lahana salatası,iki üç kaşık tavuklu çorba.

ARA:iki bardak çay,bir tabak patlamış mısır,bir portakal

Aman canim ihmal etme kendini.

Stres hastaliklarin babasi gibi bisey, genellikle bizim istediklerimizden cok onlarin belirledikleri oluyor ama sanki dualar ise yaradi gibi, azcik gelisme var eger dediklerini yaparlarsa tabi.

aslinda burada verdigim cok degil 59-60 gibi basladim heralde buraya geldigimde ama ondan evvelki 4 kiloyu daha rahat vermistim ama bu kilolarda tikandim, neyse ki artik yavas da olsa, sonuc almaya basladim bu iyi geldi. Alisveris moduna girdim bile, de bakiniyorum henüz, mart icerisinde cikmak istiyorum bi :) Menülerle ilgili tamamen uyamiyorum ben yemiym desem amaan sanki ne kadar kilon varki gibi seyler duyuyorum. ama artik daha ölcülü yiyorm bu da iyi. tamamen cisslari kessem ben dayanamam, bi saldirip 2.3 kilo birden alirdim, bu yüzden kendime göre uyarliyorum..

PERŞEMBE MENÜM:

SABAH:ılık ballı sirkeli su,ılık layt süt,bir dilim kepek ekmeğe lor.

ARA:bitki çayı içebildim.çok yoğundum

ÖĞLEN:bir tabak sebzeli et kavurma(iki servis kaşığı kadar)bir dilimden az ekmek, salata bir bardak ayran,bir bardak çay.

ARA:Toplantıdaydım bir pet bardak fanta,bir pet bardak çay.

AKŞAM:bir servis kaşığı pirinç pilavı,bir tabak kadar fırında köfte patates,havuç-lahana salatası,biraz turşu,bir kaşık kadarközlenmiş sarımsaklı zeytinyağlı patlıcan.ekmek yok,yoğurt grubu yok(evde yoğurdum bitti de yeni mayalamam gerek hazır yemek istemiyorum.)

ARA:üç bardak çay,beş-altı tane kestane.

Tutaste bu hafta senin kilo sonucun iyi olur gibime geliyor

yok canım beslenmem iyi ama gram vermedim.şunu farkediyorum vücudum da bir incelme var da kiloya yansımadı.halbu ki geçen hafta kilodan gitti vücutta değişiklik yoktu.bi değişik benim iş.sen bu arada neredesin canım.yurt dışında mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…