50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar herkese cuma günleri nedense takıntımın had safhada olduğu gün oluyor dün bir de bugün 1 kasecik :26: puding yedim yani sonuçta sütlü tatlı ve hergün yemiycem ki ama bunu hemen takıntı yapıyorum oysa çevremdeki insanlar hiiiç umursamadan neler yiyor ne güzel ama ben hemen takıyorum aslında çevremde sağlıklı beslenenler ya da bunun için çabalayanlar olsa bende daha fazla gaza gelicem ama işte ve ben hafta sonları hiç kaçamak yap(a)mıyorum zaten h.sonları (biliyorum kötü ama) sadece kahvaltıyla duruyorum ne öğle ne akşam ne ara olmuyor 2 gün boyunca o zaman yiyeceğimi h.içi yemiş oldum bende
kiloya gelinceee sabah unutmuşum tartılmayı evden çıkmadan tartılayım dedim gerçi üstüm giyinikti su içmiştim birde ama olsun 46 küsür çıkmıştı ama hatırlayamadım gramı bir kaç ay önce 48 falandım ama kendimi böyle şiş ve kötü hissetmiyordum 3 aydır regl olmuyorum ondan mı bilmem karnım bacaklarım feci şekilde şiş öyle kötü görünüyor ki moralim çok bozuk

arkadaşlar perşembe cuma menülerinizi bekliyorum.........

Perşembe Menüm

Sabah
1,5-2 dilim kepek ekmek
2-3 dilim domates
1,5 küçük kupa süt

Ara
500 ml süt

Ara
1 muz

Öğle
1-1,5 çorba k. kadar yoğurtlu pancar salatası
birkaç çorba k. sulu nohut yemeği
1 yumurta (yağsız tavada)
1-1,5 dilim kepek ekmek
1,5-2 çorba k. patlıcan salatası (közlenmiş patlıcan-biber)
1 çorba kaşığı kadar höşmerim

Ara
1 kase puding (sütlü tatlı sonuçta )
10-15 adet beyaz leblebi

Akşam
en en fazla 6,5-7 çorba kaşığı şehriyeli pirinç pilavı
1 kaseye yakın sulu nohut yemeği
bol salata (tuzsuz-yağsız)
1 muz (tatlı niyetine )

Ara
1 çorba kaşığı beyaz leblebi
1 çorba kaşığı sarı leblebi
(dolu dolu değil kaşıkların miktarı)

Ara
1 küçük boy portakal
2 kupa 5 i 1 yerde

2,5-3 lt su

45-50 dk pilates maxiplus
tempolu yürüyüş-koşu (40 dkdan fazla)
200den fazla mekik
600den fazla ip atlama
biraz da dans

Son düzenleme:

Ben de haftaya spor yapacağım çok gaza geldim.ne yapacaksın sen canım yarışalım mı?geçeceğim seni.

Sevgili koçum cuma menüm

Sabah
limonlu su, 2 dilim ekmek,az kahvaltılık,çay

Ara
20 gr çikolata, çay,1 kuru kayısı

öğle
yarım simit, 1 bardak ayran

Ara
bir tabak haşlanmış zeytin yağlı limonlu karnıbahar

Akşam
2 yem kaşığı kuru fasulye, 2 yem kaş pilav, yoğurtlu havuç salatası, tursu

Ara
meyve, az kuruyemiş

hiç kilo vermedim aldım,59 kiloyum şuan

bende 52.7 çıktım.....offf silbaştan tekrar başlıyoruz....

Şulişim hangi ara kilo aldın sen, nazar mı değdi sana Toparlan bakalım, ama hiiiç sil baştan falan deme. 1 kilocuk ne ki, haftaya normale dönersin.:87:

Ben de tartıldım bugün. 54,5 çıktım. Hastalıktan sonra 53.7 çıkmıştım. 800 gram aldım yani.

çok güzel bir menü yalnız 2 defa tatlı yemişin....lmamış azda ols 1.kaçamak 2 ceza...puann 9

çok güzel bir menü sadece öğle menün eksik olmuş puanın 9

15 tatilde oldu sanırım bide üstüne haftasonu tatil kaçamağı yapmıştık onunda etkisi var sanırım...inş bakalım haftaya ne olacak.....

cok guldum dulci yaa süslü ha alısveriş benım hayatımın bır parcasıdır. oyle cok da suslu degılımdır aslında ama hergun okula gıdıyoruz sureklı dısardasın farklılık arıyor ınsan.

tavsiyelerin ıcın tesekkurler bugunde arkadas bana kahvaltıya geldı hıc anlatmıyayım neler yaptıgımızı ve ardından yedıgımızı. sporada yenı basladım bakalım ne kadar azımlı olacagım yaa canım bırde garıp bir durum var benım ıkı haftadır vucudumda şişlik var nedeni ne bılmıyorum hava degısımı olsa ıkı hafta olmaz heralde neyse sabırla o suyu atmayı beklıyorum

canım hastalıgın en sevdıgım yonu kılo verdırmesı ne guzel eskı kılona donmussun kendıne ve kılona dıkkat et

canım aynı durumdayız bende bu hafta tok karnımla tartılım sonuç beklediğim gibi değil hadi diyer hafta bomba gibi olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…