50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar zuzu

:87:

Hoşbuldumm
18 yaşındayım
Kilom 57 boyum 1.62'di en son
Hedef 47 hatta dahada altı

Ben de katılmak istiyorum aranıza...

hoşgeldiniz arkadaşlar

sende hoşgeldin cnm genel olarak bakıldığında güzel görünüyo 3 ana ve de ara öğünler yapıyorsun..suda 2,5 lt ediyor oda iyi ama hiç et yemiyosun ve ana öğünlerinde hiç salata falan görmedim ... 4 yemek kaşığı yemek ile doyuyormusun ki ? yanına arada çorba salata veyaz haşlanmış/ızgara tavuk balık eklersen daha iyi olacaktır. protein kilo vermeyi hızlandırır , tok tutar ve kas kaybı yaşamassın yumurtaya gelince haftada 2-3 gün deniliyo ama ben çok sewdiğim için 5 gün falan yiyorum oda çok iyi bi protein kaynağı ve tok tutuyo..

hoşgeldin cnm kahvaltısız olmaz canım sabah güzelce kahvaltı yaparsan emin ol kilolarından daha çabuk kurtulursun zaten en son akşam yiyip yatıyoruz vücud uzun süre aç kalıyo metabolizmamızı da uyandırmak için kahvaltı yapmalıyız.. yumurta,peynir zeytin maydonoz domates salatalık vs. artık ne seviyorsan:)) öğlen ve akşam yemeklerine de mutlaka yoğurt,sebze veya et, salata, çorba ekle... ara öğünlerde de kuru yemişler, meyveler veya kuru meyveler olabilir.. aralarda bitki çayları ve yeşil çayda tüketebilirsen daha iyi olur :13: bi önceki mesajda da yazdım yemessen kas kaybı yaşarsın kilo vermiş görünürsün ama hızla geri alırsın..

günaydın kızlar... Bu hafta koç kim??Bi de hep mi haftasonlar listemizi yazmıyoruz yoksa bu haftalık mıydı sadece??
yeni düzeni bilmiyorum ama yazsanda problem olmas sanırım sadece koç yorumlamıyo sanırım ...

günaydınnnnnnlarrrrr
bol diyetli bi hafta olmuş ben yokken ben de burdayım artık misafirlerimi gönderdim hayatım eski haline döndü yani
pakizecim tebriklerrrrr
ben bu hafta kilo ve menü bildirmedim ama bu sabah itibari ile 200 gr daha vermişim
yani kilomm 56 gram gram da olsa gidiyo galiba

yeni gelen arkadaşlar hoş geldi bu arada

yeni koçumuzla sağlıklı günler diliyorum galiba henüz belli değil koçumuz..

Günaydin kizlar Nasilsiniz? Umarim benim gibi cok kacirmamissinizdir haftasonu

Kocumuz belli mi ? Belirlenmediyse eger, dilerseniz ben olabilirim..

günaydın teşekkür canım senide tebrik ederim kilolar yavaş yavaş gidiyor bende merak ediyorum yeni koçumuz kim

Günaydın kızlar,

Yeni bir haftaya başladık... Bu hafta kilosu değişmeyenler birşeyleri değiştirmeli ki çabaları kilo tablosuna yansısınnn

Hepinize başarılar...

:82:

bir de yeni gelen arkadaslardan, "ben bu koclugu cözdüm, denerim de yaparim da, sizleri de birgüzzel hizaya sokarim" diyeniniz var mi P

bu haftadan sonraki zamanlarda sizler gönüllü olsaniz ve ayarlamalari yapsak???

Günaydin canim iyidir sen nasilsin ?
Madem baska aday yok bu hafta ben oluvereyim gaari

iyiyim ben de canim.. ama sanirim kansizligim yine basgösterdi.. üsüme ve morarmalarim baladi... demir iceren kan yapan neler varya... yeniden deneyeyim.. ben bol hurma meyvesi tüketmistim ama simdi o da yok.. baska ne yapsam??

senin icin de uygunsa koc sensin :))

yöntemini, kurallarini aciklarsan cok seviniriz....

Kolay gelsin canim...

Gzmnc, kansızlık için:

Siyah çayı demir içeren besinlerle birlikte tüketmemek gerekiyor, araya 1-1,5 saat koymalısın, çünkü demir emilimini azaltıyor.

Aynı şekilde süt ürünleri de böyle, demir emilimini azaltıyorlar yani örneğin kırmızı et ile birlikte yoğurt tüketmemek lazım, ya da brokoli ile mesela... Yine araya 1, 1,5 saat koymak gerekli.

Kırmızı et, kuru üzüm, pekmez (özellikle keçiboynuzu), yeşil yapraklı sebzeler kan yapar...

Geçmiş olsun canım...

efsuncum koçluğun hayırlı olsun :)
gzmnc geçmiş olsun umarım çabucak geçer...

tesekkürler.... zaten siyah cay neredeyse hic icmem...

hmm diger tavsiyelerinize de uyacagim... tesekkürler....

efsuncum koçluğun hayırlı olsun CANIM :)

gzmnc geçmiş olsun dikkat et kendine canım...

Bende daha sonraki haftalarda koçluğu denemek isterim ama çalıştığım için zor olabilir

daha buraya yeni alışıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…