HoşgeldinSenin kilo boy durumları nasıl??
hoşgeldiniz arkadaşlar
koçum benim bişey dikatimi çekti şimdiden menü yazınca daha çok mu uyarız acaba :26:
ben akşamları bazen ucunu kaçırıyorum bu yüzden birebir ne yediğimi ertesi gün bildiriyorum
hangisi daha doğru kızlar sizce ?
Hoşbulduk canım.Benim boyum 160 cm , kilom 58.5 kg.Hedefim 50 kg.İnşallah başarabilirim.
Hoşbulduk canımm,inşallah hep birlikte kilo vermeyi başaracağız :)
Evet arkadaslar madem bu hafta koc benim düdügü caliyorum
Birkac genel kural saymak istiyorum, özellikle yeni gelen arkadaslar icin:
- Pazartesi ile Cuma günleri arasi hergün yediklerinizi tek tek bildirmenizi rica ediyorum
- haftasonu menüleri degerlendirmiyoruz, cünkü genellikle istedigimiz gibi beslenemiyoruz
- 3 ana ögünün yanisira 3 ara ögün yapin
- Ana ögünlerde Karbonhidrat, Sebze ve Protein tüketin, eger caniniz tatli istiyorsa bunu sadece ögle yemeginizin ardindan yiyin bu hafta
- Ara ögünlerde meyve, sebze, yogurt, findik, ceviz, leblebi gibi besinleri tercih edin
- yediklerinizi bildirirken su sekilde yazarsaniz cok iyi olur "sabah:..., ara:..., ögle:..., ara:..., aksam:..., ara:...."
- bol su icmeyi ihmal etmeyin, bunun yanisira bitki caylari ve özellikle 5i bir yerde cayini tüketmenizi tavsiye ederim, iceceklerde seker kullanmayalim, lütfen bana ne kadar sivi tükettiginizi de yazin
- Gazli sekerli icecekler yasak, alternatif olarak taze SIKILMIS meyve suyu veya ayran tercih edebilirsiniz
- Menülerinizi puanla degerlendirecegim, dogru yapilan her ana ögüne 3 puan, ara ögünlerde ise 1 puan verecegim, ulasabileceginiz günlük toplam puan 12
- gün menülerinizi hergün degerlendirecegim
- tüm menüleri degerlendirdikten sonra bu haftanin beslenme puanlarini cumartesi günü buradan liste halinde yayinlayacagim
- Arkadaslar, mutlaka spor yapin yada yürüyün, spor yapan arkadaslar yaptiklari sporu ve dakikasini sulisim´e bildirsin, spor puanlarini sulisim veriyor bu hafta spor´da da beslenme´de de yüksek puan alalim kizlar
- Hedefimiz, saglikli beslenmeyi aliskanlik edinip ayni zamanda kilo vermek, dolayisiyla kendimizi kontrol etmeliyiz. Bunun icin lütfen cuma sabahi ac karnina tartilin ve bana buradan veya özel mesaj ile kilonuzu bildirin. eger hatrinizda var ise, gecen hafta cumaki kilonuzu da söylerseniz cok sevinirim. yeni gelen arkadaslar gecen cuma tartilmadilarsa, bugün ac/tok farketmez, tartilip bana baslangic kilolarini bildirirlerse cok iyi olur. Cumartesi ayni zamanda kilo bildirimlerini de liste halinde yayinlayacagim.
- Bu hafta bir degisiklik yapip, herkes icin Kocunuz olarak bir hedef belirlemek istiyorum:
bu hafta icerisinde 250 g vermeye calisalim bunun icin su yag paketinin vücudunuzdan eksilebilecegini düsünün:
Lezzetli ve iyi menülerle kendimizi daha hafif hissedecegimiz bir hafta diliyorum
Canim bu sebu sana bagli. Evde yemekler bizde annem tarafindan yapiliyor, genellikle de spontane karar verir yemeklere, hatta ayrica bizde 2 ögün yemek yenilir sadece. Planlasam bile bozulabildigi icin önceden cok fazla belirlemiyorum ama belirlemek tabi daha iyi tutarsan. bence sen simdi yazma ama kendince simdiden bir menü belirleyebilirsin.
Meraba canım,bugün başladım ben.Önerilerini okudum,çok teşekkürler,uymaya çalışacağım.Akşam yediklerimi yazmayı düşünüyorum,sporumuda yapmaya çalışacağım, burada olduğum için mutluyum,güzel bir başlangıç yaptığımı düşünüyorum :)Melek76 hosgeldinBu hafta direkt baslamak istersen...
canım bende seninle hemfikirim akşam ne yepemk yapıcağıma son anda karar veriyorum bazen annemde yada kayınvalide yemek yiyiyoruz bu yüzden ben hep bir sonraki gün menülerimi bildiricem tatlım
Meraba canım,bugün başladım ben.Önerilerini okudum,çok teşekkürler,uymaya çalışacağım.Akşam yediklerimi yazmayı düşünüyorum,sporumuda yapmaya çalışacağım, burada olduğum için mutluyum,güzel bir başlangıç yaptığımı düşünüyorum :)
selam kızlar herkese bu kafta koçumuz efsun sanırım hayırlı olsun canımm ama ben bugünlük menü bildirmiycem uzuuun zamandır görüşmediğimiz akraba ve arkadaşlar vardı bugün onlarlaydık e ipin ucuda azıcık kaçtı tabi ama yarından itibaren normale dönecek aslında dönmiycek çünkü yarından itibaren ne kadar dayanabilirsem o kadar detoks yapıcam yani normal menü olmayacak o yüzden yine yazmam sanırım ama belli olmaz yaz gelse artık etekleri elbiseleri gördükçe hırslanırız işrahımızda kesilir belki :90: aslında kendime hedef belirlemek istiyorum şu kadar zamanda şu kadar kilo diye ama o zaman da olmazsa hevesim kırılır bu da bana - etki yapar gibi neyse bugünü bi atlatayımda karar veririm hepimize mutlu sağlıklı kilosuz günler
evet canim koc benim bu hafta. ipin ucu kacsa da, bence menü bildirmen daha iyi olur, birincilik icin yarismak zorlassada illaki faydasini görürsün. Canim detoksu yap ama dayanabildigin kadar degil arada bir gün yap mesela bu hafta (atiyorum:) yarin ve persembe günü yap.
havalar isindiginda otomatikman daha hafif besleniyoruz, üsüdükce yediklerimiz cogaliyor malesef. hedef belirleme o halde. cok sagol canim, kendine eziyet etme olur mu ?
okuldaki sularim bitti ve ben bugun hiiicc su icemedim(
sadece 3 fincan organik cay icebildim, 1 tanesi yesil caydi simdi resmen basim gözüm dönüyor.....
of ya cok kotu oldm...
sağol canım benimm, senin bu motive eden mesajların çok güzel, bazen insanın çevresindekiler bile böyle yapmayabiliyor (patavatsız arkadaşlar)
bugün birkaç arkadaşımı yazın yaklaştığını ve artık dikkatli beslenmeleri gerektiği konusunda uyardım (gerçekten ihtiyaçlarıda vardı tabii) artık onlarda dikkatli beslenmeye başlayacaklar umarım ve böylelikle ben salata yerken onlar pizza vs. yiyor olmayacaklaryani canım sana ve diğer arkadaşlara da tavsiyem çevrenizdekileri de (samimi arkadaşlarınızı vs.) dikkatli beslenmeleri konusunda uyarın teşvik edin ki sürü psikolojisinde daha kolay olur birçok şey yaza hepimiz mutlu girerizzzz
Günaydın Canım teşekkür ederim darısı sizin başınıza
50 kilo bence sende ideal kilo :)
Efsun, puan sistemine bayıldım, 12 puan çok iyi olmuş toplamın 10 olup kahvaltının 1 olması saçma idi. Ayrıca yorum yazman da çok iyi fikir.
Umarım koçluğundan gruptaki arkadaşlar olumlu etkilenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?