50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canim bu sebu sana bagli. Evde yemekler bizde annem tarafindan yapiliyor, genellikle de spontane karar verir yemeklere, hatta ayrica bizde 2 ögün yemek yenilir sadece. Planlasam bile bozulabildigi icin önceden cok fazla belirlemiyorum ama belirlemek tabi daha iyi tutarsan. bence sen simdi yazma ama kendince simdiden bir menü belirleyebilirsin.

.................................

canım bende seninle hemfikirim akşam ne yepemk yapıcağıma son anda karar veriyorum bazen annemde yada kayınvalide yemek yiyiyoruz bu yüzden ben hep bir sonraki gün menülerimi bildiricem tatlım

Melek76 hosgeldin Bu hafta direkt baslamak istersen...
Meraba canım,bugün başladım ben.Önerilerini okudum,çok teşekkürler,uymaya çalışacağım.Akşam yediklerimi yazmayı düşünüyorum,sporumuda yapmaya çalışacağım, burada olduğum için mutluyum,güzel bir başlangıç yaptığımı düşünüyorum :)

Son düzenleme:

sevinirim.. baslangic kilonu da bildirebilir misin ?

selam kızlar herkese bu kafta koçumuz efsun sanırım hayırlı olsun canımm ama ben bugünlük menü bildirmiycem uzuuun zamandır görüşmediğimiz akraba ve arkadaşlar vardı bugün onlarlaydık e ipin ucuda azıcık kaçtı tabi ama yarından itibaren normale dönecek aslında dönmiycek çünkü yarından itibaren ne kadar dayanabilirsem o kadar detoks yapıcam yani normal menü olmayacak o yüzden yine yazmam sanırım ama belli olmaz yaz gelse artık etekleri elbiseleri gördükçe hırslanırız işrahımızda kesilir belki :90: aslında kendime hedef belirlemek istiyorum şu kadar zamanda şu kadar kilo diye ama o zaman da olmazsa hevesim kırılır bu da bana - etki yapar gibi neyse bugünü bi atlatayımda karar veririm hepimize mutlu sağlıklı kilosuz günler

Son düzenleme:

evet canim koc benim bu hafta. ipin ucu kacsa da, bence menü bildirmen daha iyi olur, birincilik icin yarismak zorlassada illaki faydasini görürsün. Canim detoksu yap ama dayanabildigin kadar degil arada bir gün yap mesela bu hafta (atiyorum:) yarin ve persembe günü yap.
havalar isindiginda otomatikman daha hafif besleniyoruz, üsüdükce yediklerimiz cogaliyor malesef. hedef belirleme o halde. cok sagol canim, kendine eziyet etme olur mu ?

Slm sevgili koçum Efsun

Bugün ki menüm

Sabah
elma sirkeli ballı su, bir simit, 1 üçgen peynir

Ara
1 kuru incir, az kuru üzüm, 5 i bir yerde çay

Öğle
5 kaşık kuru fasulye, 2 kasık pilav, bir dilim ekmek, cacık

Ara
az haşlanmış zeytin yağlı , limonlu karnıbahar,meyve tabağı(havuç,yarım muz,portakal) biraz fındık badem,10 gr çikolata, ( burada uzun)

Akşam( 8 de yiyeceğim)
biraz tavuk eti,2 kaşık pilav, salata, 2 parmak kalınlığında kabak tatlısı

Ara
biraz fındık

2 litre su

Slm sevgili koçum Efsun

Bugün ki menüm

Sabah
elma sirkeli ballı su, bir simit, 1 üçgen peynir

Ara
1 kuru incir, az kuru üzüm, 5 i bir yerde çay

Öğle
5 kaşık kuru fasulye, 2 kasık pilav, bir dilim ekmek, cacık

Ara
az haşlanmış zeytin yağlı , limonlu karnıbahar,meyve tabağı(havuç,yarım muz,portakal) biraz fındık badem,10 gr çikolata, ( burada uzun)

Akşam( 8 de yiyeceğim)
biraz tavuk eti,2 kaşık pilav, salata, 2 parmak kalınlığında kabak tatlısı

Ara
biraz fındık

2 litre su

okuldaki sularim bitti ve ben bugun hiiicc su icemedim (

sadece 3 fincan organik cay icebildim, 1 tanesi yesil caydi simdi resmen basim gözüm dönüyor.....

of ya cok kotu oldm...

sağol canım benimm, senin bu motive eden mesajların çok güzel, bazen insanın çevresindekiler bile böyle yapmayabiliyor (patavatsız arkadaşlar)
bugün birkaç arkadaşımı yazın yaklaştığını ve artık dikkatli beslenmeleri gerektiği konusunda uyardım (gerçekten ihtiyaçlarıda vardı tabii) artık onlarda dikkatli beslenmeye başlayacaklar umarım ve böylelikle ben salata yerken onlar pizza vs. yiyor olmayacaklar yani canım sana ve diğer arkadaşlara da tavsiyem çevrenizdekileri de (samimi arkadaşlarınızı vs.) dikkatli beslenmeleri konusunda uyarın teşvik edin ki sürü psikolojisinde daha kolay olur birçok şey yaza hepimiz mutlu girerizzzz

Efsun, puan sistemine bayıldım, 12 puan çok iyi olmuş toplamın 10 olup kahvaltının 1 olması saçma idi. Ayrıca yorum yazman da çok iyi fikir.

Umarım koçluğundan gruptaki arkadaşlar olumlu etkilenir

Sabah: elma sirkeli ballı su, bir simit, 1 üçgen peynir
Yorum yaninda zeytin yada salatalik gibi yesill. yesen daha iyi olurdu 2
1. Ara: 1 kuru incir, az kuru üzüm, 5 i bir yerde çay
Yorum cok iyi 1
Öğle: 5 kaşık kuru fasulye, 2 kasık pilav, bir dilim ekmek, cacık
Yorum örnek bir ögün olmus 3
2. Ara: "az haşlanmış zeytin yağlı , limonlu karnıbahar,meyve tabağı(
havuç,yarım muz,portakal) biraz fındık badem,10 gr çikolata,"
Yorum ara olarak cikolata yasak, digerleri cok cok iyi ama hepsi birden cok da fazla malesef istemeyerek kesicem 0
Akşam: biraz tavuk eti,2 kaşık pilav, salata,
2 parmak kalınlığında kabak tatlısı
Öneri aksam salatayla baslamani tavsiye ederim, tavugu cok, pilavi
az yemeye bak, cünkü tatli da sekerli
3
3. Ara: biraz fındık
Yorum güzel secim, hem tok tutar hem de saglikli 1
Toplam aksam eti secmen cok iyi olmus bu arada 10

ters davransak hic birimiz kilo veremeyiz cadi cadi gezeriz üstelik kilo alarak ama gerci catlardik belki gicikliktan ben de tesvik etmeye calistim bazi kisileri cevremde ama amaan ugrasamam gibi seyler duydum :)

Günaydın Canım teşekkür ederim darısı sizin başınıza

50 kilo bence sende ideal kilo :)

Evet aslında 50ye düşsem yeterli ama biraz zor :)
Aslında çok yemek yemiyorum ama abur cubur çok fazla yiyorm
Bide ben kışın kilo alıp yazın verenlerdenim
Yazın çok çabuk kilo veriyorum ama kış geliyo hemen alıyorum.
Bu sene bi kaç defa diyete niyetlendim, olmadı
Şimdi kesinlikle başlamış bulunmaktayım.
Çavdar ekmeği yiyorum artık.
Örneğin bugn öğlen küçük dilimlenmiş 2-3 dilim çavdar ekmeği çok az zeytin ve peynir yedim.
Akşam yemeğinde de yemek yerine salata yemeyi düşünüyorum
Elma sirkesinede başlıcam ve evde kendi çapımda egzersiz yapıcam
Havalar ısınınca da yürüyüş yapıcam
Umarım herkes istediği kiloya kavuşur

Efsun, puan sistemine bayıldım, 12 puan çok iyi olmuş toplamın 10 olup kahvaltının 1 olması saçma idi. Ayrıca yorum yazman da çok iyi fikir.

Umarım koçluğundan gruptaki arkadaşlar olumlu etkilenir

Begendigine sevindim. Azicik farkli, ben farkli sistemlere uymayi severim, her kocun kendince fikirleri var, bunun buraya yansimasi hepimz icin faydali oluyor. ben buraya gelmeden acaip kötü besleniyordum, simdi iyiye yol aldim en azindan :)Yorum her zaman yaziliyordu, sadece sekil farkli. gerci bu tabelalar kayip duruyor ve istedigim gibi cikmiyor burada, ama hicten iyidir :)

Umarim hepimiz simdi ve devamli istedigimiz kilolara kavusuruz :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…