efsuncum koçluğun hayırlı olsun CANIM :)
gzmnc geçmiş olsun dikkat et kendine canım...
Bende daha sonraki haftalarda koçluğu denemek isterim ama çalıştığım için zor olabilir
daha buraya yeni alışıyorum....
iyiyim ben de canim.. ama sanirim kansizligim yine basgösterdi.. üsüme ve morarmalarim baladi... demir iceren kan yapan neler varya... yeniden deneyeyim.. ben bol hurma meyvesi tüketmistim ama simdi o da yok.. baska ne yapsam??
senin icin de uygunsa koc sensin :))
yöntemini, kurallarini aciklarsan cok seviniriz....
Kolay gelsin canim...
Evet arkadaslar madem bu hafta koc benim düdügü caliyorum
Birkac genel kural saymak istiyorum, özellikle yeni gelen arkadaslar icin:
- Pazartesi ile Cuma günleri arasi hergün yediklerinizi tek tek bildirmenizi rica ediyorum
- haftasonu menüleri degerlendirmiyoruz, cünkü genellikle istedigimiz gibi beslenemiyoruz
- 3 ana ögünün yanisira 3 ara ögün yapin
- Ana ögünlerde Karbonhidrat, Sebze ve Protein tüketin, eger caniniz tatli istiyorsa bunu sadece ögle yemeginizin ardindan yiyin bu hafta
- Ara ögünlerde meyve, sebze, yogurt, findik, ceviz, leblebi gibi besinleri tercih edin
- yediklerinizi bildirirken su sekilde yazarsaniz cok iyi olur "sabah:..., ara:..., ögle:..., ara:..., aksam:..., ara:...."
- bol su icmeyi ihmal etmeyin, bunun yanisira bitki caylari ve özellikle 5i bir yerde cayini tüketmenizi tavsiye ederim, iceceklerde seker kullanmayalim, lütfen bana ne kadar sivi tükettiginizi de yazin
- Gazli sekerli icecekler yasak, alternatif olarak taze SIKILMIS meyve suyu veya ayran tercih edebilirsiniz
- Menülerinizi puanla degerlendirecegim, dogru yapilan her ana ögüne 3 puan, ara ögünlerde ise 1 puan verecegim, ulasabileceginiz günlük toplam puan 12
- gün menülerinizi hergün degerlendirecegim
- tüm menüleri degerlendirdikten sonra bu haftanin beslenme puanlarini cumartesi günü buradan liste halinde yayinlayacagim
- Arkadaslar, mutlaka spor yapin yada yürüyün, spor yapan arkadaslar yaptiklari sporu ve dakikasini sulisim´e bildirsin, spor puanlarini sulisim veriyor bu hafta spor´da da beslenme´de de yüksek puan alalim kizlar
- Hedefimiz, saglikli beslenmeyi aliskanlik edinip ayni zamanda kilo vermek, dolayisiyla kendimizi kontrol etmeliyiz. Bunun icin lütfen cuma sabahi ac karnina tartilin ve bana buradan veya özel mesaj ile kilonuzu bildirin. eger hatrinizda var ise, gecen hafta cumaki kilonuzu da söylerseniz cok sevinirim. yeni gelen arkadaslar gecen cuma tartilmadilarsa, bugün ac/tok farketmez, tartilip bana baslangic kilolarini bildirirlerse cok iyi olur. Cumartesi ayni zamanda kilo bildirimlerini de liste halinde yayinlayacagim.
- Bu hafta bir degisiklik yapip, herkes icin Kocunuz olarak bir hedef belirlemek istiyorum:
bu hafta icerisinde 250 g vermeye calisalim bunun icin su yag paketinin vücudunuzdan eksilebilecegini düsünün:
Lezzetli ve iyi menülerle kendimizi daha hafif hissedecegimiz bir hafta diliyorum
ellerine sağlık:) Sağlıkla kilo vermek dileklerimle.yeni gelmiş biri olarak başlangıç kilom sabah tartıldım 60.8
bir de arkadaşlar karbonhidrat nelerde bulunuyor
hemen hemen hersey olmak üzere, baslica, unlu mamüller (ekmek, tahıllar), kurubaklagiller, şeker ve şekerli gıdalar, meyveler, süt ve süt ürünleri, sebzeler.
Aslinda et ve yağ dışındaki tüm besinlerde karbonhidratlar bulunur.
çok teşekkür ederim hem yeni şeyler öğreniyorum hem de sağlıklı bir yaşam ve tabii umarım kilo da vereceğimm.. Öğün aralarını 1.5 saat tutuyorum iyi mi aceba
2 saat tavsiye edilen rakam olarak biliyorum.. eger dayanabilecegini düsünüyorsan 2 saat yap canim.. ama o senin vücut direncin, günlük ayakta kaldigin süre ve yedigin miktarlarla alakali..
ellerine sağlık:) Sağlıkla kilo vermek dileklerimle.yeni gelmiş biri olarak başlangıç kilom sabah tartıldım 60.8
gzmnc
Sabah: 1 dilim kepek ekmegi, kk peynir (kiri yesillikli), m.suyu
Yorum daha doyurucu olmasi icin daha fazla ekmek olabilirdi 3
1. Ara: 2 adet kivi
Yorum güzel 1
Öğle: 1 tavuk but. haslanmis ve firinlanmis,1 dilim k.ekmegi, yogurt
Yorum örnek ögün 3
2. Ara: elma, yogurt
Yorum süper 1
Akşam: bol patatesli limonlu barbunya, salatalik
Yorum her besin grubu mevcut 3
3. Ara: m.suyu
Yorum normalde ara ögün olarak sadece m.suyunu kabul etmem ama son ana ögünde yeterince karbonhidrat aldigin icin 3
Toplam 12
sagol canim... son zamanlarda kahvaltiyi biras abarttigimi düsünüyorum. sarelle sosis falan :) bu yüzden kendimi birascik frenlemek istedim. bundan sonra salatalik, domates, peynir cesitlerinden eklemeyi düsünüyorum...
son ara icin de hohes c'den tüketiyorum.. katkisiz m.suyu. C vitamini takviyesi icin iyi oluyor.
Bir de pazartesi persembe kurs var, eve gelmem yemek 10 u buluyor. 11 gibi m.suyu icip yatmayi tercih ediyorum...
anliyorum canim, salatalik domates, peynir cok iyi olur bu tabi benim icin de gecerli..
C Vitamini takviyesi cok iyi tabiki, yatmadan önce ictigin icin iyi,ama yatmaya daha cok varsa, insan tekrar acikabiliyor, bunun icin yetersiz gelebilirdi, sonrasinda biseye saldireyshin yoksa sorun yok tabiSpora basliyoruz bu hafta dimi kizz :) ben adim sayarimi yegenime verdim bugün ama aksam stepper sart
evvettt kesinlikle... pazartesi persembe sadece yürüyüs.. diger günler zumba :))
bugun 5 den 6 a kadar yürüyecegm ama arada markete ugramaliyim... 10-15 dakikaligina tempo düsecek ama kalan sürecte hizli hizli :))
Evet arkadaslar madem bu hafta koc benim düdügü caliyorum
Birkac genel kural saymak istiyorum, özellikle yeni gelen arkadaslar icin:
- Pazartesi ile Cuma günleri arasi hergün yediklerinizi tek tek bildirmenizi rica ediyorum
- haftasonu menüleri degerlendirmiyoruz, cünkü genellikle istedigimiz gibi beslenemiyoruz
- 3 ana ögünün yanisira 3 ara ögün yapin
- Ana ögünlerde Karbonhidrat, Sebze ve Protein tüketin, eger caniniz tatli istiyorsa bunu sadece ögle yemeginizin ardindan yiyin bu hafta
- Ara ögünlerde meyve, sebze, yogurt, findik, ceviz, leblebi gibi besinleri tercih edin
- yediklerinizi bildirirken su sekilde yazarsaniz cok iyi olur "sabah:..., ara:..., ögle:..., ara:..., aksam:..., ara:...."
- bol su icmeyi ihmal etmeyin, bunun yanisira bitki caylari ve özellikle 5i bir yerde cayini tüketmenizi tavsiye ederim, iceceklerde seker kullanmayalim, lütfen bana ne kadar sivi tükettiginizi de yazin
- Gazli sekerli icecekler yasak, alternatif olarak taze SIKILMIS meyve suyu veya ayran tercih edebilirsiniz
- Menülerinizi puanla degerlendirecegim, dogru yapilan her ana ögüne 3 puan, ara ögünlerde ise 1 puan verecegim, ulasabileceginiz günlük toplam puan 12
- gün menülerinizi hergün degerlendirecegim
- tüm menüleri degerlendirdikten sonra bu haftanin beslenme puanlarini cumartesi günü buradan liste halinde yayinlayacagim
- Arkadaslar, mutlaka spor yapin yada yürüyün, spor yapan arkadaslar yaptiklari sporu ve dakikasini sulisim´e bildirsin, spor puanlarini sulisim veriyor bu hafta spor´da da beslenme´de de yüksek puan alalim kizlar
- Hedefimiz, saglikli beslenmeyi aliskanlik edinip ayni zamanda kilo vermek, dolayisiyla kendimizi kontrol etmeliyiz. Bunun icin lütfen cuma sabahi ac karnina tartilin ve bana buradan veya özel mesaj ile kilonuzu bildirin. eger hatrinizda var ise, gecen hafta cumaki kilonuzu da söylerseniz cok sevinirim. yeni gelen arkadaslar gecen cuma tartilmadilarsa, bugün ac/tok farketmez, tartilip bana baslangic kilolarini bildirirlerse cok iyi olur. Cumartesi ayni zamanda kilo bildirimlerini de liste halinde yayinlayacagim.
- Bu hafta bir degisiklik yapip, herkes icin Kocunuz olarak bir hedef belirlemek istiyorum:
bu hafta icerisinde 250 g vermeye calisalim bunun icin su yag paketinin vücudunuzdan eksilebilecegini düsünün:
Lezzetli ve iyi menülerle kendimizi daha hafif hissedecegimiz bir hafta diliyorum
koçluğun hayırlı olsun efsun inşallah şu yağ paketini atarız bu hafta..dün akşam geldik kayınvalidemlerden bu sabah tartıldım 53.8 im yani bi değişim yok.inşallah bu hafta veririm.
Efsuncum, yağ resmiyle olayı çok güzel vurgulamışsın, bayıldım
Ben cuma 54.5 tum, bugün 54.3... geriye 50 gram kaldı :118:
Herkese iyi haftalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?