50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekürler canım çok güzel açıklamışsın

Menü bildirmek istiyor musun ?

sweet icin .............................

Bugün tam anlamıyla başlayamadım çünkü dün karar verdim
Yarın olsa?

canim degerlendirme zamanimiz pazartesi-cuma günleri arasi, yarin baslarsan bu sana eksik puan demektir, bizler de hergün örnek sekilde beslenmiyoruz ama gayretliyiz, hatalarimizla, aniden gelen istahlarimizla, ama bir hata yaptiysak sonraki ögün ve günlerde tekrarlamiyoruz, sil bastan devam etmis sayiyoruz. dilersen bu hafta degerlendirmeye alalim yahut hayir dersen, simdilik isinma turu gibi bu hafta puansiz, genel yorumlayalim. nasil istersen öyle baslariz

Evet canım bı hafta ısınma turu olsun kendime şartlar koyup menü hazırlarm
Menü konusunda sizlerin tavsiyesini de almak isterim
Bide şunu söylemek istiyorum malesef benim tartım yok ancak arkadaşıma gittiğimde tartılabiliyorum.
2 hafta sonra alıcam ve 2 hafta içinde ancak 1 kere kiloma bakabilirim
Sorun olmaz inşallah

Son düzenleme:
PAZARTESİ MENÜM:

SABAH:ılık limonlu su.bir dilim pırasalı kıylmalı böretk ılık yarım yağlı süt

ARA:bir elma.5i bir yerde çay.

ÖĞLEN:sebzeli et sote(sebzesi bol,üzeri beşamel soslu)bie dilimden az ekmek,salata ,ayran

ARA:yok malesef.

AKŞAM:tavuklu,sebzeli mantar sote,roka salata,yoğurt,bir dilim k. ekmeği.

ARA:bir bardak baharat çayı(seviyorum da siyah çaydan iyidir:)) beş tane fındık beş tane badem beş tane şekerli leblebi,bir portakal.(yiyeceğim daha yemedim.)

Koçuuuummmmmmmmmmm! İnanılmaz bir yeme isteği var bende... Engel ol bana... Tatlı yemek istiyorum sürekli... Canım sürekli çikolata istiyor.

Menümü yazayım ben en güzeli...

Sabah:
1 üçgen peynir
Azıcık tahinli pekmez
1,5 dilim ekmek
Şekersiz çay

Öğle:
1 porsiyon tavuk sote
4 yk domates soslu makarna
Küçük bir porsiyon Akdeniz salata
1 meyve suyu

Ara:
1 dilim meyveli kek
1 gofret

Akşam :
1 porsiyon mercimek çorbası
4 yk bulgur pilavı
Ispanaklı börekten tadımlık iki lokma

Ara:
6 adet tutku bisküvi

Ara:
3 adet kuru kayısı
Bir avuç antep fıstığı

1,5 litre su içtim. Yarım saat kadarda egzersiz yapcam ders çalışıp...

Son düzenleme:
koçum bugünkü menümü veriyorumm Sabah güzel başladım sonra çat kapı kayınvalidem geldi :) yürüyüşe çıktık fln bi dengesiz oldu akşam toparladım tekrar..öğlen ile akşam arası 1.5 saat olduğu için yemedim ara.kayınvalidem gittiğinde geç olmuştu öğlen yemeyi için ve açlıktan başım dönüyordu.
sabah: kibrit kutusu kadar peynir, 2 biber, 1 domates, 4yeşil 1 siyah zeytin, 2 parça avuç içi kadar ekmek, 1 kupa biberiyeli karışık bitki çayı
ara: 1 elma
ara: 1 bardak nescafe
öğlen: 2 küçük peynirli üçgen börek, 1 elmalı pasta
akşam: 5 kaşık sebzeli tavuk eti (Yağsız ve kendi suyu ile pişti), 1 kase çorba, karalahana salatası, 1 dilim ekmek
ara: biberiyeli karışık bitki çayı
bi de meyve yiyeceğim birazdan...
teşekkürler...
bu arada eşime beşi bi yerde almasını söylemiştim aktar bu çayı tavsiye etmiş içinde beşi bi yerdenin içnidekilerin aynısı ve ek olarak melisa sinameki fln var..İstersen içindekileri de yazarım
bir de bir saat civarı yürüyüş yaptım

Son düzenleme:
selam kızlar nbr? nasılsınız?

sinameki çok içmek iyi değil... bağırsakları çok çalıştırdığı için iyi huylu bakterilerinde götürüyormuş...ve wc için alışkanlık yapıyormuş..

birde spor listesine girmek ister misin istersen yürüyüş fitness pilates gibi süresini ve cinsini yazmalısın

az kalmis haftasonu naptin da böyle oldu ? :)
Bu arada haftaya kocumuz sen olsan ne dersin ?

Geceleri abur cuburu kestim He bi de yeşil çay içmeye tekrar başladım, onun da etkisi vardır kesin.

Efsuncum ne yalan söyleyeyim koç olmak içimden geçmiyor pek. Çünkü bazı arkadaşlar sürekli tek taraflı paylaşım yapıyorlar. (üstündeki soru soran bi insana bile yanıt vermiyorlar) Sadece menü yazıp yorum beklemek bi süre sonra garibime gidiyor benim. Zaten o insanlar bi süre sonra ortadan kayboluyor. İlk bir kaç gün o tarz paylaşımı anlarım da, sonradan hiç hoş olmuyor. Neticede 1 hafta boyunca tüm menüleri tek tek yorumlama baya enerji ve vakit isteyen bişi. (Belli başlı kişiler dışında da kimse koç olmaya gönüllü olmuyor.) Benim gibi menü yazmayı bile sevmeyen insan için sıkıcı hatta. Burda bazı arkadaşların menülerini zevkle yorumlarım her zaman, orası ayrı... Umarım anlatabilmişimdir. Bu sebeplerden ötürü benim şöyle bir önerim var:

Herkes üstündeki menüyü yorumlasın. Ama o menü sahibi kendinden öncekine yorum yapmamışsa, o kişinin menüsü atlasın vs vs.

Hoşbulduk canım.Benim boyum 160 cm , kilom 58.5 kg.Hedefim 50 kg.İnşallah başarabilirim.

Ben de buraya ilk geldiğimde senin kilonda sayılırdım :) Hedefin çok güzel bence. Gerçekten istiyorsan emin ol başarırsın. Hem burdaki yöntemle biraz yavaş kilo versen de, kalıcı olacağından emin olabilirsin :119:

zuzum bende bu konuda eski günlerimizi arar oldum..sadece koç diil hepimiz birbirimize yorum yapardık muabbet ederdik ah ahhh nerde o eski günler

İyidir şulişim, senden naber??? İçimden bir ses bomba gibisin diyor

Ndurmaz öğlen hamur işi yesen de menün gayet güzel bence. Ama bi uyarım olacak, çay ve kahveyle ara öğün olmaz :80:

bende iyiym canımmmm..ahhh nerdee regli olacam her yerim ağrıyorrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…