50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ilginc öneriler !setler arasinda ne demek canim ?

slm biz kalori saymiyoruz, sadece dengeli beslenmeye calisiyoruz.
selanik gevregini bilmiyorum ama iyi biseyse menün cok iyi

menümü beğenmene sevindim iyi bari güzel besleniyomuşum:)
selanık gevreği kuru meyvalı kızarmış ekmek gibi bişey çok küçük bişey yedim zaten
peki bişey sorcam kalori hesabı yapmadan böyle 6 öğün beslenerek kilo verebiliyomuyuz
bide size bişet danışmak istiyorum benim ekmekle hiç aram yoktur ama galeteye bayılıyorum günde iki yada 3 tane yememin bi sakıncası olurmu?
bişey daha yemek felan pek aramam ama tatlıya zaafım vardır şerbetlileri sevmem ama diğet tatlıları nasıl tüketmemi önerirsiniz

slm biz kalori saymiyoruz, sadece dengeli beslenmeye calisiyoruz.
selanik gevregini bilmiyorum ama iyi biseyse menün cok iyi

menümü beğenmene sevindim iyi bari güzel besleniyomuşum:)
selanık gevreği kuru meyvalı kızarmış ekmek gibi bişey çok küçük bişey yedim zaten
peki bişey sorcam kalori hesabı yapmadan böyle 6 öğün beslenerek kilo verebiliyomuyuz
bide size bişet danışmak istiyorum benim ekmekle hiç aram yoktur ama galeteye bayılıyorum günde iki yada 3 tane yememin bi sakıncası olurmu?
bişey daha yemek felan pek aramam ama tatlıya zaafım vardır şerbetlileri sevmem ama diğet tatlıları nasıl tüketmemi önerirsiniz

günde 6 ögün besleniyoruz ama yediklerimize de dikkat ediyoruz.. porsiyonlarimiz vücudumuzun ihtiyaclarina göre degissede genellikle az olmasina dikkat ediyoruz. zararli yiyeceklerden uzak duruyoruz. tatli sadece günde 1 kere hakkimiz var ki o da kabul edilebilir ölcülerde olmali..

sütlü tatlilardan tüketebilirsin.

susamsiz ve kepek galete tüketebilirsin..

anladım
çok teşekkür ederim
yani yemekten kısıp tatlı yemek doğru değilmi
mesela değişim listeleri var
atıyorum sütlaç yicem süt 1 dilim ekmek yemesemde sütlaç yesem doğru bişey olmuş olurmu
aynı şekilde peynir yerine hergün yumurta yemek zararlımı ikiside birbirinin değişimi sonuçta
ben bilgi almak için soruyorum yeniyim sizlerin tecrübeleri daha fazla
kusura bakmayın çok soru soruyorum ama merak ediyorum ve yanlış bişey yapmak istemiyorum

kizarmis diyorsun, yagli birsey mi ? öyle ise fazla tüketme derim.netten baktim iyi biseye benziyor, ekmek yerine onu yiyebilirsin. ana ögünlerde bundan veya galetadan yiyebilirsin gibime geliyor, hos ben galetayi da hic yemedim ama mantiken dogru gibi.
genellikle tatlilardan uzak durmani tavsiye ederim. ama tabi insanin cani istiyor. cikolata yemek istediginde bir karecik olmak üzere, bitteri tercih et. tatli niyetine meyve ye, vücudunun seker ihtiyacini gideriyor cünkü. sütlülere gelince Karbonhidrat oranini azaltmaya bak. mesela sütlac yiyeceksen, az pirincli cok az sekerli ye. hazir ürünlerden kacin, mesela yogurt cok iyi bir besin, ama hazirlarda %0,.. yag orani var diye kandiriyorlar, icine bi ton seker atiyorlar. onun yerine evde kendin biraz yogurt ile dipdrizden/ meyve karistir azcik seker ekle ne güzel oluyor yada yogurtla bal ye cok lezziz. hazir keki tavsiye etmem, evde yapmaya bak...

kızarmış derken kızarmış ekmek gibi kıtır kıtır gibi fırında oluyo
evet mesela ben sek markanın light yoğurdunu alıyorum yalanmı yani sıfır yağ olduğu
siz hangi yoğurdu kullanıyosunuz?evdemi yapııyosunuz yoğurdu

anladim özellikle yag yok yani bu iyiymis :)

canim benim dedigim sade degil hazir danone gibi meyveli yogurtlar.
sade yogurdu ev yogurdu olarak tüketiyorm ben, digerlerinin de yag orani normal olanini yiyorum. karbonhidrat degerine bakarak aliyorum

kızlar çoğunuza bakıyorum hep 50-55 lerdesiniz boy durumları nasıl bende 55 olsam

ay önceleri 50 den yukarı çıkamazdım :)

benim boyum :1,69
58/59 kilo gidip geliyorum

kızlar çoğunuza bakıyorum hep 50-55 lerdesiniz boy durumları nasıl bende 55 olsam

ay önceleri 50 den yukarı çıkamazdım :)

benim boyum :1,69
58/59 kilo gidip geliyorum

iyide bizim boylarımız 155-160 arasında.....50 iyi bize.....senin boyuna göre kilon çok normal sen daha zayıf olmak istiyorsun.....senin hesaba göre bizim 40 falan olmamaız gerekiyor :))):26:

iyide bizim boylarımız 155-160 arasında.....50 iyi bize.....senin boyuna göre kilon çok normal sen daha zayıf olmak istiyorsun.....senin hesaba göre bizim 40 falan olmamaız gerekiyor :))):26:

bende dedim herkez çöp adam mı olmak istiyor 50 lerdeler :)

canım ben önceden 49 kilo olduğum için bu kilo her ne kadar herkez normal desede bana çok geliyor zayıf olmak istiyorum :)

birde kızlar sayfada diyet başarı öyküleri var resimli iananmadım 70 kilo verenler var mahşallah diyorum azmin sonu

anladım:)
benim yediğim yoğurdun karbonhidrat değeri 100gr 6,7 nasıl sence

Ben yoğurdumu evde kendim yapıyorum,çok büyük zevk alıyorum yaparken de,

Hem sağlıklı,katkısız hem daha lezzetli oluyo,yağı da az oluyo...

aynen öyle :90::90::90: ben 1,63/4 ? üm ama kücük gösteriyorum göbelek elma tipiyim :)

merhaba kızlaar tünaydın herkese, bu hafta dağıldım resmen menü vs. yok çünkü zaten bir şey yemiyorum/yiyemiyorum hastayım dünden beri özellikle dün daha kötüydüm şimdi daha iyi gibiyim, üşütmüşüm sanırım elimi kolumu oynatamıyorum midem çok kötü dün gün boyu sadece 2 adet meyve yedim o da ilaç almam gerektiğinden canım hiçbirşey istemiyor midem de almaz zaten aman kızlar dikkat edin kendinize sağlık gibisi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…