— Karın hareketlerini aç bir mide ile yapın! Böylece vücudunuz yakıt olarak yağ depolarını kullanacaktır, karbonhidratları değil.
— Karın sıkılaştırma hareketlerine geçmeden önce kardiyo egzersizler yapın! Bu sayede inatçı alt karın yağları bile erimeye başlayacaktır.
— Karın kaslarınızı, setler arasında dinlenirken bile sıkıp bırakın! Bu teknik vücutçuların definasyon arttırmak için sıkça kullandıkları bir yoldur ve çok işe yarar.
— Karın egzersizleri setleri arasındaki dinlenme vaktini azaltın! Hedefiniz setler arası 30 saniye kadar dinlenerek bir çalışma yapmak olmalı, karın kaslarınızdaki yanmayı hissedin.
— Diyetinize odaklanmalısınız! Alt karın kaslarınızın nasıl göründüğüne aslında yedikleriniz karar verir. “Karın kasları spor salonunda değil mutfakta çalıştırılır!”
(kaanilezayiflama)alinti...
slmbiz kalori saymiyoruz, sadece dengeli beslenmeye calisiyoruz.
selanik gevregini bilmiyorum ama iyi biseyse menün cok iyi
slmbiz kalori saymiyoruz, sadece dengeli beslenmeye calisiyoruz.
selanik gevregini bilmiyorum ama iyi biseyse menün cok iyi
ilginc öneriler !setler arasinda ne demek canim ?
menümü beğenmene sevindim iyi bari güzel besleniyomuşum:)
selanık gevreği kuru meyvalı kızarmış ekmek gibi bişey çok küçük bişey yedim zaten
peki bişey sorcam kalori hesabı yapmadan böyle 6 öğün beslenerek kilo verebiliyomuyuz
bide size bişet danışmak istiyorum benim ekmekle hiç aram yoktur ama galeteye bayılıyorum günde iki yada 3 tane yememin bi sakıncası olurmu?
bişey daha yemek felan pek aramam ama tatlıya zaafım vardır şerbetlileri sevmem ama diğet tatlıları nasıl tüketmemi önerirsiniz
günde 6 ögün besleniyoruz ama yediklerimize de dikkat ediyoruz.. porsiyonlarimiz vücudumuzun ihtiyaclarina göre degissede genellikle az olmasina dikkat ediyoruz. zararli yiyeceklerden uzak duruyoruz. tatli sadece günde 1 kere hakkimiz var ki o da kabul edilebilir ölcülerde olmali..
sütlü tatlilardan tüketebilirsin.
susamsiz ve kepek galete tüketebilirsin..
menümü beğenmene sevindim iyi bari güzel besleniyomuşum:)
selanık gevreği kuru meyvalı kızarmış ekmek gibi bişey çok küçük bişey yedim zaten
peki bişey sorcam kalori hesabı yapmadan böyle 6 öğün beslenerek kilo verebiliyomuyuz
bide size bişet danışmak istiyorum benim ekmekle hiç aram yoktur ama galeteye bayılıyorum günde iki yada 3 tane yememin bi sakıncası olurmu?
bişey daha yemek felan pek aramam ama tatlıya zaafım vardır şerbetlileri sevmem ama diğet tatlıları nasıl tüketmemi önerirsiniz
mesela hareketler yaparken 100 tane yerine 25-25-25-25 seklinde yapmak daha iyidir. diger türlü bünyeye zarar verme sakatlanma olabilir. bunun herbirine de set denir...
sagol canim ben de iyiyim :) tartilmak yoktuuuu cumaya kadar tartilmak yok ok ? :) tereyagi paketini unutmaaaa
kizarmis diyorsun, yagli birsey mi ? öyle ise fazla tüketme derim.netten baktim iyi biseye benziyor, ekmek yerine onu yiyebilirsin. ana ögünlerde bundan veya galetadan yiyebilirsin gibime geliyor, hos ben galetayi da hic yemedim ama mantiken dogru gibi.
genellikle tatlilardan uzak durmani tavsiye ederim. ama tabi insanin cani istiyor. cikolata yemek istediginde bir karecik olmak üzere, bitteri tercih et. tatli niyetine meyve ye, vücudunun seker ihtiyacini gideriyor cünkü. sütlülere gelince Karbonhidrat oranini azaltmaya bak. mesela sütlac yiyeceksen, az pirincli cok az sekerli ye. hazir ürünlerden kacin, mesela yogurt cok iyi bir besin, ama hazirlarda %0,.. yag orani var diye kandiriyorlar, icine bi ton seker atiyorlar. onun yerine evde kendin biraz yogurt ile dipdrizden/ meyve karistir azcik seker ekle ne güzel oluyor yada yogurtla bal ye cok lezziz. hazir keki tavsiye etmem, evde yapmaya bak...
kızarmış derken kızarmış ekmek gibi kıtır kıtır gibi fırında oluyo
evet mesela ben sek markanın light yoğurdunu alıyorum yalanmı yani sıfır yağ olduğu
siz hangi yoğurdu kullanıyosunuz?evdemi yapııyosunuz yoğurdu
kızlar çoğunuza bakıyorum hep 50-55 lerdesiniz boy durumları nasıl bende 55 olsam
ay önceleri 50 den yukarı çıkamazdım :)
benim boyum :1,69
58/59 kilo gidip geliyorum
iyide bizim boylarımız 155-160 arasında.....50 iyi bize.....senin boyuna göre kilon çok normal sen daha zayıf olmak istiyorsun.....senin hesaba göre bizim 40 falan olmamaız gerekiyor :))):26:
anladim özellikle yag yok yani bu iyiymis :)
canim benim dedigim sade degil hazir danone gibi meyveli yogurtlar.
sade yogurdu ev yogurdu olarak tüketiyorm ben, digerlerinin de yag orani normal olanini yiyorum. karbonhidrat degerine bakarak aliyorum
iyide bizim boylarımız 155-160 arasında.....50 iyi bize.....senin boyuna göre kilon çok normal sen daha zayıf olmak istiyorsun.....senin hesaba göre bizim 40 falan olmamaız gerekiyor :))):26:
anladım:)
benim yediğim yoğurdun karbonhidrat değeri 100gr 6,7 nasıl sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?