50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben yoğurdumu evde kendim yapıyorum,çok büyük zevk alıyorum yaparken de,

Hem sağlıklı,katkısız hem daha lezzetli oluyo,yağı da az oluyo...

Aslında ben de evde yapmak isterim ama nasıl yapıldığını unuttum:26: Küçükken annecim yapardı ama o zaman sütçüden süt alırdık, şimdi ise sadece pastörize sütler var ve onlarla da yapılır mı bilemiyorum.

çarşamba menüm:
kalkınca 1 incir
sabah :2-3 dilim kadar çavdar ekmeği+1 br form çay+1 zeytin+peynir+1 yumurta+tereyağ ve reçel
ara: yarım kase k-fleaks
ara :1br form çay ve kuru üzüm dut+2 avuç kadar cips
öğle : 2s.k barbunya+2s.k. pirinç pilavı+2-3 kaşık yoğurt
ara :2 bebe b.+5i 1yerde+kuru üzüüm ve dut
akşam: 1kepçe mrcimek ç.+barbunya(havuç ve patatesli)1 dilim çavdar ek.
ara 1 elma+1 portakal
su 1,5-2lt arası

Azulcuk, kestanenin yanına niye utangaç bebek resmi koyuyosun ki, arada kestane yemek iyi bişi değil mi? Hem faydalı, hem de yağ oranı açısından diğer kuruyemişlere göre daha masum...

Canım ben de kestanenin çok faydalı ve zararsız olduğunu düşünüyodum ta ki 2 kestanenin bir dilim

ekmeğe eşit olduğunu öğrenene kadar...

Yani sırf nişasta var içinde ekmek gibi...ve ben çok seviyorum kestaneyi,bi oturuşta 20-25 tane

yiyebiliyorum,bunu öğrendiğimden beri azalttım tabi,kış da bitiyo xzaten ama olan benim kilolara oluyo

tabi...

efsuncum tavsiyelerini dinlemeye hazırım ama yorumunu yeni okudum bilseydim kuru üzüm yemezdim.bugün üğlen doydum ama pirinç pilavı yedim kötü hissettim kendimi.. bitki çaylarını neden önce içmek gerekiyor..maalasef bebe bis.yedim 2 tane yarın dikkat ediyim inş.gerçekten pirinç pilavı çok çabuk acıktırıyor..çok nadir yapıyorum zaten ama...

Bizim iş yerindeki çalışan arkadaş getiriyo,inekleri var,taze taze alıyorum,evde pişirip mayalıyorum,

Çok kolay netten bak yoğurt nasıl yapılır diye çıkar,çok güzel oluyo valla...ben zaten yoğurt

hastasıyımdır,her öğün yerim...

anliyorum canim bugün yarin farketmez yarin bi degisiklik yap o zaman. Bitki caylari hem sivi ihtiyacin acisindan öncesinde iyi, hem de istahi biraz frenliyor. yani mate, yesil cay gibi caylar öyle.
yarin dikkat et canim. pirinc pilavina bayilirim ben de ama müthis göbek yapici birsey, makarna gibi hemen aciktiriyor.. onun yerine yogurtla birlikte bulgur pilavini ye arada..

bu arada arkadaslar gzmnc, cilekli_seker sizin Sali menünüzü yorumlamistim dimi ?
Azul, YaaMur, durnam, sizleri unutmadim birazdan bakicam..

bugüne ait menülere bakamadim henüz..

pastörize sütlerle de yapiliyor, hic sorun degil annem öyle yapiyor ondan biliyorum

VAAAAAAAVVVVVV yaşasın koçummm tam puan aldım çok mutlu oldum
türk kahvesini çok seviyorum farketmez hangi durum ve saat olursa olsun içerim hatta bi ara günde 6 fincan falan içiyodummm. tabii şekerli olduğu için abartmak istemiyorum ama kendimi zor tutuyorum

ay masallahhh... fal da bakiyor musun??? benim yerime icip, kapatip iki laf etsen :))

Koçum Dünkü menümü yazıyorum :)

Sabah : simit+peynir+domates

ara: 1 yeşil elma

öğlen : 3 köfte + 1 domates + 2 tam buğday ekmeği

ara : 1 küçük kase puding

akşam : 5 parça etsiz çiğ köfte + 1 dilim ekmek

ara : 1 yeşil elma

30 dakika bisiklet çevirme + 1,5 litre su

Oleyyyyyyyyy koçum teşekkürler kaptım ben bu işi günden güne daha iyi oluyorum

evt katılıyorum haftayada sen ollllllll koç çok memnunu süpersinnn efsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…