Ben yoğurdumu evde kendim yapıyorum,çok büyük zevk alıyorum yaparken de,
Hem sağlıklı,katkısız hem daha lezzetli oluyo,yağı da az oluyo...
Azulcuk, kestanenin yanına niye utangaç bebek resmi koyuyosun ki, arada kestane yemek iyi bişi değil mi? Hem faydalı, hem de yağ oranı açısından diğer kuruyemişlere göre daha masum...
koçum benüler yorumlandı mı iş yerinde olduğum için acaba gözümden mi kaçtı?
Efsun'cum, koçluğun süper, bayılıyorum walla. Haftaya da sen koç olllll, ben de katılıcam haftaya tekrar
Aslında ben de evde yapmak isterim ama nasıl yapıldığını unuttum:26: Küçükken annecim yapardı ama o zaman sütçüden süt alırdık, şimdi ise sadece pastörize sütler var ve onlarla da yapılır mı bilemiyorum.
Kızlarrrr,
Aynen böyle indirmeli değil de izlemeli leslie link'i de var mı? Lütfennnn varsa gönderir misinisss :79:
efsuncum tavsiyelerini dinlemeye hazırım ama yorumunu yeni okudum bilseydim kuru üzüm yemezdim.bugün üğlen doydum ama pirinç pilavı yedim kötü hissettim kendimi.. bitki çaylarını neden önce içmek gerekiyor..maalasef bebe bis.yedim 2 tane yarın dikkat ediyim inş.gerçekten pirinç pilavı çok çabuk acıktırıyor..çok nadir yapıyorum zaten ama...
Aslında ben de evde yapmak isterim ama nasıl yapıldığını unuttum:26: Küçükken annecim yapardı ama o zaman sütçüden süt alırdık, şimdi ise sadece pastörize sütler var ve onlarla da yapılır mı bilemiyorum.
VAAAAAAAVVVVVV yaşasın koçummm tam puan aldım çok mutlu oldum
türk kahvesini çok seviyorum farketmez hangi durum ve saat olursa olsun içerim hatta bi ara günde 6 fincan falan içiyodummm. tabii şekerli olduğu için abartmak istemiyorum ama kendimi zor tutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?