günaydın canım biz iyiz sen nasılsın bakalım ?Günaydin kizlar
Nasilsiniz ?
bomba gibiyiz tartıldım ama söylemek yok cumayı bekliyorum sonunda şeytanın bacağını kırdım.nasılsınız kızlaaar
sanada günaydın...
herkese günaydınnnnnn...
günaydin herkeseeeee!!!!!!!!!!
nasilsiniz??
ya zaman ne kadar da cabuk geciyor, yeni ayin, ilk haftasini ortaladik... pöfffff....
sulisim, zumba cok keyifliydi, ilk yaptigim icin biras zorlandim ama buldugum videoda önce hizli gösteriyor sonra her hareketi 2-3 parcaya bölüp yavas yavas neyi nasil yapacagimizi anlatarak yaptiriyor... birkac sefer deneyeyim, kapinca kendim hizli hizli yaparm bol bol...
slim pack 6 gercekten de zormus yaaaa.... videonun hepsini bitiremedim ve karnima agrilar girdi... ama yilmak yok. ins bugun de yapacagim...
günaydın canım biz iyiz sen nasılsın bakalım ?
bomba gibiyiz tartıldım ama söylemek yok cumayı bekliyorum sonunda şeytanın bacağını kırdım.
günaydın arkadaşlar
salı günkü yediklerimi yazayım
uyanınca;1 b. ılık su,2 tane kuru incir,1 b. ılık su
sabah;2dilim kızarmış denge light ekmek,2dilim peynir,3tane çeri domates,2 tane salatalık,1tane çarliston biber,3tane siyah zeytin,1kupa portakallı yeşilçay
ara:1 bardak lightsüt
öğlen;tonbalıklı salata,2 dilim ayva
ikindi;1kupa nescafe,2tane galeta,yarım selanık gevreği,1tane kurabiye
ara:2 yemek k. yoğurt,yarım kivi
akşam;yarım havuç,2dal haşlama brokoli,2dal haşlama karnıbahar,5 yemek k. yoğurt
yatsı;1tane yeşil elma
12 b su içtim, galete ve selanik gevreğinin kalorisini bilen varmı
bu menüm yaklaşık kaç kaloridir?
Selam kızlar bomba gibisiniz valla bu gün yine
ben de zumba yapmak istiyorum ama güzel bi video bulamıyorum
efsuncum yardımcı olabilir misin
bu arada koçluğun mükemmel yorumların harika
inşllah o margarin kadar küçülürüz bu hfta
inanılmaz motive ediyosunuz
cok sagol canim birbirimizden iyi enerji alinca böyle oluyor :)
zumba da iyi bi video biliyorum yani bana göre uygun hareketler, digerlerinde briaz zorlaniyorum hizli geliyor bana :) gönderiyorum özelden
canim benim izledigim video:
[
burada önce hizli yapiyor kadin sonra sana yavasini gösteriyor, nasil adim atican, nasil kivircan falanP
günaydin herkeseeeee!!!!!!!!!!
nasilsiniz??
ya zaman ne kadar da cabuk geciyor, yeni ayin, ilk haftasini ortaladik... pöfffff....
sulisim, zumba cok keyifliydi, ilk yaptigim icin biras zorlandim ama buldugum videoda önce hizli gösteriyor sonra her hareketi 2-3 parcaya bölüp yavas yavas neyi nasil yapacagimizi anlatarak yaptiriyor... birkac sefer deneyeyim, kapinca kendim hizli hizli yaparm bol bol...
slim pack 6 gercekten de zormus yaaaa.... videonun hepsini bitiremedim ve karnima agrilar girdi... ama yilmak yok. ins bugun de yapacagim...
canim ben bunu acamadim, belki isteyim diyeevden bi bakayim. buradan ekledim
seninki de cok guzelmis... bendeki daha dans agirlikli... ya site japonca mi cince mi ne, ama ing konusuluyor.. belki guvenlik nedeniyle acilmamistir canim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?