50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

salı menüm:
SABAH 1 top kepek ekmek 1br 5i 1 yerde fındıklı krema zeytin peynir tereyağ 1 bebe bisküvisi
ARA form çayı kuru üzüm ve dut
ÖĞLE yoğutlu az mayonezli 1 tabak makarna
ARA 5i 1 yerde 2 bebe bis. kuru üzüm ve dut
ARA 1 kase k-fleaks(öğlen az yedim galiba)
AKŞAM kereviz çor.yoğurtlu semizotu patates salatası
ARA 1 elma ve belki form çayı içerim
2 lt ye yakın su içtim..bu hafta çok karalıyım efsuncum ne desen yaparım koçum yeterki en az 250 gr veriyim bu hafta..

spor yarım saat yürüyüş yarım saat bisiklete çevirdim.

kızlar bakın ne buldum denesek mi acaba...

Maydanoz suyu içmenin zayıflattığı uzun yıllardır biliniyor.

Zayıflamak isteyen bayanların umudu olan maydanoz suyu kimilerinin midesini bulandırsa da siz yine de bir deneyin ve maydanozun hem sağlık hem de zindeliğinin farkına varın !

Maydanozun yararlarını saymakla bitiremeyen uzmanlar zayıflamak için de bu şifai bitkilerden yararlanmak gerektiğini vurguluyor.Sadece suyunu içmemek gerekiyor elbet de sofralarınızda salata ve yemeklerinizde de bu mucize bitkiyi tüketebilirsiniz.

Maydanoz suyu nasıl içiliyor ?

Yarım bağ maydanozu sapları ile birlikte ayıklayın ve yıkayın.2 su bardağı su içinde yavaş ateşte 2-3 dakika kaynatıp 10 dakika demleyin.Sıcak ya da ılık olarak için.Hergün taze olarak hazırlayın.

İçerisine limon sıkmak da artı bir fayda sağlayacaktır.

iyi akşamlar kıslar

sulisim bende raporumu vereyim:
dün ve bugün 45 dk ramp it up yaptım...

merhaba arkadaşlar.
20 aylık bi kızım var memeden yeni kestim artık diyet yapı kilo verme zamanım geldi sanırım.1.64 cm 59 kg 30 yaşındayım
şöle bi göz gezdirdim topiğe sanırım uzun zamandır yazışıyorsunuz.bu konuda banada yardımcı olabilirmisiniz?
örnek bi beslenme listesi falan yazsanız...
umarım bende kilo verebilirim.en az 4 kilo vermek istiyorum yardımmmm

kizlar yorucu bir gün gecti, menüleri sabah degerlendireyim diyorum..

tamam yazacağım koçumm söz akşam yazayım yatmadan
yazmissin cok sevindim :)

canim makarnada sorun yoktu ama gün icerisinde listedeki KH cok geldi bana, tatliyi birakman cok iyi olur. umarim yememissindir, yarin bana bildir de ona göre puanina bi bakarim.
spora baslamana sevindim, yavas basla sonradan fazlalastir, vücuduna fazla yüklenme. ebru salliyi hergün izleme imkanim olsaydi (ki hic olmuyor tatiller disinda) ben de yapardim, eminim ise yarayacaktir.

merhaba kızlar.nasılsınız.benim üşenmeden hemen banyoya girmem gerek.çok çabuk yağlanıyor saçlarım bıktım valla.bir çözümü olan var mı.uçları kuru dibi yağlı.

canim benim saclarim da onun gibiydi ama az düzeldi. sampuanima bi ara az cam yagi atmistim, simdi sampuanimda sarmisak var pis kokuyo :) ama o dedigine care olarak aklima iki sey geliyor
1) daha az yikamak, böylelikle saclarin mecburen alisiyor 2)vücudunun asetik olup olmadigini ögrenmeye bak, eczaneden sor, ph degerini belirlemek icin kagitciklar var, idrarina tuttugunda renginden belli oluyor, sebebi o olabilir

genel olarak uclari icin bakim yapmani tavsiye ederim, benim sac uclarim biraz kirik olsa da kuru degiller, arada badem ve hint yagi sürüyorum yikanmadan önce bi süre öyle bekletiyorum, sonra yikiyorum. yagli saclara elma sirkeli suda durulamayi tavsiye ediyorlar ama ben hic denemedim..

yaaaa tam da benim spora heveslendigim vakit citayi yükseltmeyin beaaa :)))

ay cok guzel herkesin böyle azimli olmasi...
cok keyifli oluyor topic imiz coook :)))
lachesis ve anchusa da olsa keske... haberi olan var mi??

inadina gibi dimi :90:ama topic canlandi bu ara bu cok güzel cidden. ikisinden de bisey duymadim malesef umarim bi ugrarlar. peppermint ugruyor ama onu da özledim. oranje´yi, intlogistics´i, hatice_84´ü, daisy´yi, jelybonu, leylaelayi hepsini..

efsuncum bişey sorabilir miyim çizelgeyi nasıl oluşturabilirim=)
canim su linke basiver, anlatiliyor: http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

aybükeeslemcim, bunu annemde tv den cok duymus arada iciyoruz ama öylesine gibi :)

hosgeldin aysenurcanim hedefin 55mi ?ayni boy ve kiloday(dim), seni cok iyi anliyorum.
uzun zamandir kisa zaman farketmeksizin güzel bir ortamda yazisiyoruz burada ve birlikte saglikli beslenerek birbirimizi tesvik ederek kilo vermeye calisiyoruz. haftaici her gün yediklerimizi tek tek yaziyor ve karsilikli degerlendiriyoruz yediklerimizi. bu bizim neler yedigimizi masaya döküyor, ben öncelerde sabah yedigimi aksam hatirlamazdim mesela...ama simdi önemsiyorum..ayriyeten hafta kocu (bu hafta benim) menüleri tek tek degerlendiriyor ve dogru yönlendirmeye calisiyor. spor da yapiyoruz artik cogumiuz, ki hic birimiz spora gönüllü sayilmaz yaptigimiz sporlar liste halinde degerlendiriliyor aramizda birinci seciliyor bu gaza getirebiliyor bizleri. her cuma tartilip kilomuzu bildiririyoruz kilomuzu kontrol altinda tutmak icin. zamanla bu yönlendirmelerle daha özenli oluyoruz ve kilolar azalmaya basliyor yavas yavas- ama kalici.. sen ugra böyle sistemi anlarsin okudukca.

bu arada bebisini öpüyorum

koçum dün yazmayı unutmuşum pazartesi ve salıyı yazim hemen

pzrtesi

sabah :
çavdar ekmeğinden kaşar ve domatesli tost
bi brdak süt
5 tane yeşil zeytin

ara :
bi elma

öğln :
bi tabak ıspanak
bi kase yoğurt
bi dilim çavdar ekmeği

ara yok

akşam :
bi kase şehriyei yoğurtlu çorba
iki kaşık pilav
4 köfte yağsız kızarmış ve patates
yeşil salata
yarım portakal suyu

ara yok

bi fincan çay bi çokprens ve bi qofret
yarım saat plates 1 lt su

salı

sabah :
bi dilim yumurtalı kızarmış çavdar ekmeği
yarım domates ve yarım salatalık
5 yeşil zeytin
birz kaşar peynir ve bi bardak süt

ara :
bi kase nestle nesfit

öğlen ve ara yok işe dalmışım

akşam :
bi tabak mercimek yemeği
iki kaşık bulqur pilavı
yarım diim çavdar ekmeği

spor yok yarım lt su

sulişim ben de spora başladım
salı
40 dk pilates

Şulişim 20 dk zumba express ve 5 dk dambıl yaptım. Toplam spor 25 dk. Hafiften başlayayım dedim :)

ooo maşşallah sayımız artıyor yazdım kızlar sizi....pazartesi var mıydı sporlarınız????

yaaaa tam da benim spora heveslendigim vakit citayi yükseltmeyin beaaa :)))

ay cok guzel herkesin böyle azimli olmasi...

cok keyifli oluyor topic imiz coook :)))

lachesis ve anchusa da olsa keske... haberi olan var mi??

lachesis iyimiş yediklerine dikkat etmediği için gelmiyormuş topiğe..anchusada ingiltereye alışmaya çalışıyormuş yeni yeni yerleşiyorlarmış....

merhaba kızlar.nasılsınız.benim üşenmeden hemen banyoya girmem gerek.çok çabuk yağlanıyor saçlarım bıktım valla.bir çözümü olan var mı.uçları kuru dibi yağlı.

ayyy tıpki ben.....bende bıktım bu saçlardan

sulisimmm kocummmm

40 dk yürüyüs
30 dk zumba
10 dk slim

ohhhh maşşallah süpersin

iyi akşamlar kıslar

sulisim bende raporumu vereyim:
dün ve bugün 45 dk ramp it up yaptım...

tamam canım yazdım.....

Son düzenleme:
günaydınnnnnn bende dünkü menümü yazayım

sabah
cevizli az pekmezli kuru dutlu cranberyy li nesfit

ara
1 elma

öğle
3 biber dolması
2 kaış yoğurt
sebze salatası

ara
1 kutu süt
biraz çubuk kraker
2-3 adet yulaflı bisküvi

akşam
2 kepçe kuru fasülye
4 kaşık kepeki bulgur pilavı
hoşaf
turşu

ara
1 bardak bitki çayı
1 küçük dilim kek
az bir şey börek kenarı

yatmadanda 1 bardak kefir

spor
40 dk yürüyüş....

Günaydın Salı Menüm Koçum

Sabah: 2 dilim çavdar ekmeği
labne peynir diyet
2-3 zeytin
biraz yeşillik

ARA : kURU KAYISI
YEŞİL ÇAY

Öğlen : 3 kaşık beyaz pilav ve üzerinde kuru fasülye
ayran
bol yeşillik

Ara : 2-3 fındık

Akşam : çorba 1 kase
1 tane köfte
cacık

çok üzgünüm kociş pasta almış 3 çatal aldım

yatmadan actıvıa kivilisini ilk defa denedim çok lezzetli

2,5 lt su 20 dk sıkılaşma hareketleri

günaydın cnm dünkü menümü şöyle düzelteceğimm çünkü son arayı yapmamıştım
kızlar akşam yemeğimi yedim menümü yazayım bari unutmadan..biraz dengesiz ama olmaz inş bi daha
sabah: 1 kupa elma sirkeli ballı su (Uyanınca) 2 küçük (gerçekten küçük :)) boy haşlanmış patates,1 domates, kibrit kutusunun dörtte biri peynir 4 yeşil zeytin
ara yok
öğlen 5-6 tane zeytin, 4 -5 çatal sucuklu yumurta, yarım poaça, domates, salatalık, 2 bardak çay
ara 1 mandalina, 1 elmalı pasta
akşam 1 kase çorba, 5 kaşık patatesli tavuk, 3 kaşık kabak, 1 kase yoğurt
ara 1 mandalina, yarım ayva, 2 havuç, 2 ince dilim kivi
6 bardak su

Günaydın herkese,

Koçum Salı menüm,yine azar işitcem biliyorum...

Sabah:Bi dilim kepek ekmeği,2 ceviz,az tereyağ,bi kk peynir,çay,bi kase yoğurt

Ara:5 kestane (dünden kalanlar)

Öğle:Yemeğim yoktu malesef,iki dilim üzeri çikolatalı kepek ekmeği yedim

Ara:6 kestane

Ara:Bi avuç yaban mersini

Akşam:Bi tabak patates kızartması,biraz ketçapla,bi kase yoğurt,bol yeşillik(tere,maydanoz,dere otu,nane,roka) 2 dilim kepek ekmeği

Ara:yok

Malesef bugün de hep karbonhidrat oldu,napayım hafta sonu evde olmayınca yemek yapamadım...

Spor:yapamadım malesef,2 lt.su içtim...bu kadar.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…