50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

senin basarin canim :) herseyin fazlasi zarar, biliyorsun :) Ben de kahve-severim. Hele de Türk kahvesi.. Olsa da icsem..

Oleyyyyyyyyy koçum teşekkürler kaptım ben bu işi günden güne daha iyi oluyorum

evt katılıyorum haftayada sen ollllllll koç çok memnunu süpersinnn efsun

evet iyi gidiyorsun...

kizlar bu daha 2. koclugum, ben sizi yanlis yönlendirmekten korkuyorum, puan sistemi iyi hos ama asil sonuc önemli, iyi bir beslenme aliskanligi edinmemiz ve caktirmadan kilo kaybetmemiz, umarim vücutlarimiz da memnun kalir yorumlarimdan :44:

Canım paylaşımın için teşekkürler.O kadar çok araştırmıştım ki bu programı indirememiştim bir türlü.Çok merak ediyordum nasıl bir şey diye,hemen açtım ve yarım saat uyguladım bu programı,çok beğendim.Normal yürüyüşde bile bu kadar terlemiyorum ben,tekrar teşekkürler :)

kizlar sabah ve öglen yeterince karbonhidrat alirsaniz aksam daha az yersiniz. doymak icin proteine /yesillige agirlik verebilirsiniz.

bu haftanin devaminda benim gözümde ideal oranlar söyle:

sabah: ekmege agirlik verin ki doyun
öglen: KH oranini az tutmayin ayni zamanda proteine agirlik verin
aksam: daha hafif beslenmeye bakin, aksam yemeginizde salata mutlaka bulunsun, yemege satalayla baslayip, sonra mesela corba, ardindan bir zeytinyagli / sebze yiyin ve bir kase yogurt.. yada izgara/haslama/ buglama balik/tavuk eti

evet çok haklısın koçum,buna uymaya çalışacağım.1 saat sporda şart değil mi ama.Sporu üşenmeyip yapsak bence herşey çok güzel olacak...

evet çok haklısın koçum,buna uymaya çalışacağım.1 saat sporda şart değil mi ama.Sporu üşenmeyip yapsak bence herşey çok güzel olacak...

belirli bir zaman sart degil tabi ama spor her zaman iyidir günde 30/45/ dakika yaparsan bile süper olur

çok harika bir koçsunn çok teşekkür ederiz........

öğleden sonra kursa gidiyoruz...o yüzden orta atırştıcak bir şeyler alıyorum yanıma....genelde leblebi oluyordu dün evden aceleyle çıktım onları aldım yanıma..... kutu süt dediğim 200 ml pastoreize süt....

akşam yemeğimde de kuru fasülye etliydi.....

akşam börekle kek yaptım piştimi diye tadına baktım :)))) haklısn menü değiştirmekte ama öğlene dünkü kalanları yediğim için pek olmuyor...

Son düzenleme:

Rica ederim,bi saat olanı da var bulayım da onu da eklerim...:13:

Efsun valla senden iyi diyetisyen/ sağlık uzmanı olur,çok doğru tespitler bunlar,çok sağol,

Ben malesef akşama kadar iş yerinde olduğum için öğlen yemeğim olmayınca geçiştiriyorum,akşam da

aç olunca yemeklere saldırıyorum resmen...kötü oluyo tabi...kilolar gitmiyo...

azul ben de teşekkür ederim lesslie yaptım yarım saatlik olanı ve 13 dk da start it up..şimdi duşa gireceğimmm

bugünkü menüm

uyanınca:1b. ılık su,2tane kuru incir,1b. ılıksu
sabah:1 tane sulu yumurta,3tane çeri domates,2tane salatalık,3tane siyah zeytin,1tane çarliston biber,maydanoz,2dilim kızarmış dengelight ekmek,1kupa portakallı yeşilçay
ara:1 bardak light süt
öğlen:3 yemek k. yoğurt,yarım havuç,2dal haşlama brokoli,2dal haşlama karnıbahar,1 tane selanik gevreği
ara:2 tane kuru hurma,2tane kuru kayısı
ikindi:1 kupa nescafe,3 tane galate
akşam:4 yemek k.yoğurt,2 dal haşlama brokoli,2dal haşlama karnıbahar,yarım havuç
yatsı:1 tane yeşil elma belki açık çay içerim
12 bardak su (akşam yemeğine kadar olan kısımı yedim diğerleri önümüzdeki saatlerde yicem inş. suda suan 8 bardak ama geceye kadar 12 bardak olur)
yorumlarınızı bekliyorum

azul ben de teşekkür ederim lesslie yaptım yarım saatlik olanı ve 13 dk da start it up..şimdi duşa gireceğimmm

Rica ederim kızlar,bu aşağıdaki de bi saat sürüyo,ben bunu sık kullanılanlar listesine ekledim,ordan

açıp yapıyorum,siz de ekleyin bilgisayarınıza bi daha saatlerce aramayın...

Diyet Sayfam

1 saatliki deeeee bul bise Azul lütfennnn :76:

Teşekkürrrrrrrr:79:

yazdım kiiiii gördüm, yazmışsın bile ..... Sevindirik oldum, işten döner dönmez yapıcam.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…