ay masallahhh... Fal da bakiyor musun??? Benim yerime icip, kapatip iki laf etsen :))
VAAAAAAAVVVVVV yaşasın koçummm tam puan aldım çok mutlu oldum
türk kahvesini çok seviyorum farketmez hangi durum ve saat olursa olsun içerim hatta bi ara günde 6 fincan falan içiyodummm. tabii şekerli olduğu için abartmak istemiyorum ama kendimi zor tutuyorum
Oleyyyyyyyyy koçum teşekkürler kaptım ben bu işi günden güne daha iyi oluyorum
evt katılıyorum haftayada sen ollllllll koç çok memnunu süpersinnn efsun
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/320949-leslie-sansone-yuru-incel-programi.html
Bu adreste var canım...ama yarım saatlik,yine de baya terletiyo...
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/320949-leslie-sansone-yuru-incel-programi.html
Bu adreste var canım...ama yarım saatlik,yine de baya terletiyo...
Efsuncum cok cok iyisin...
kizlar sabah ve öglen yeterince karbonhidrat alirsaniz aksam daha az yersiniz. doymak icin proteine /yesillige agirlik verebilirsiniz.
bu haftanin devaminda benim gözümde ideal oranlar söyle:
sabah: ekmege agirlik verin ki doyun
öglen: KH oranini az tutmayin ayni zamanda proteine agirlik verin
aksam: daha hafif beslenmeye bakin, aksam yemeginizde salata mutlaka bulunsun, yemege satalayla baslayip, sonra mesela corba, ardindan bir zeytinyagli / sebze yiyin ve bir kase yogurt.. yada izgara/haslama/ buglama balik/tavuk eti
evet çok haklısın koçum,buna uymaya çalışacağım.1 saat sporda şart değil mi ama.Sporu üşenmeyip yapsak bence herşey çok güzel olacak...
Canım paylaşımın için teşekkürler.O kadar çok araştırmıştım ki bu programı indirememiştim bir türlü.Çok merak ediyordum nasıl bir şey diye,hemen açtım ve yarım saat uyguladım bu programı,çok beğendim.Normal yürüyüşde bile bu kadar terlemiyorum ben,tekrar teşekkürler :)
kizlar sabah ve öglen yeterince karbonhidrat alirsaniz aksam daha az yersiniz. doymak icin proteine /yesillige agirlik verebilirsiniz.
bu haftanin devaminda benim gözümde ideal oranlar söyle:
sabah: ekmege agirlik verin ki doyun
öglen: KH oranini az tutmayin ayni zamanda proteine agirlik verin
aksam: daha hafif beslenmeye bakin, aksam yemeginizde salata mutlaka bulunsun, yemege satalayla baslayip, sonra mesela corba, ardindan bir zeytinyagli / sebze yiyin ve bir kase yogurt.. yada izgara/haslama/ buglama balik/tavuk eti
azul ben de teşekkür ederim lesslie yaptım yarım saatlik olanı ve 13 dk da start it up..şimdi duşa gireceğimmm
Rica ederim,bi saat olanı da var bulayım da onu da eklerim...:13:
Efsun valla senden iyi diyetisyen/ sağlık uzmanı olur,çok doğru tespitler bunlar,çok sağol,
Ben malesef akşama kadar iş yerinde olduğum için öğlen yemeğim olmayınca geçiştiriyorum,akşam da
aç olunca yemeklere saldırıyorum resmen...kötü oluyo tabi...kilolar gitmiyo...
1 saatliki deeeee bul bise Azul lütfennnn :76:
Teşekkürrrrrrrr:79:
yazdım kiiiii gördüm, yazmışsın bile ..... Sevindirik oldum, işten döner dönmez yapıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?