bu sayfadan koptum ve 5 kılomu gerı aldım...
gerı geldımmm yenıdeeeen zayıflıycaaaam...:79::79::79::79:
çok harika bir koçsunn çok teşekkür ederiz........
öğleden sonra kursa gidiyoruz...o yüzden orta atırştıcak bir şeyler alıyorum yanıma....genelde leblebi oluyordu dün evden aceleyle çıktım onları aldım yanıma..... kutu süt dediğim 200 ml pastoreize süt....
akşam yemeğimde de kuru fasülye etliydi.....
akşam börekle kek yaptım piştimi diye tadına baktım :)))) haklısn menü değiştirmekte ama öğlene dünkü kalanları yediğim için pek olmuyor...
Efsun valla senden iyi diyetisyen/ sağlık uzmanı olur,çok doğru tespitler bunlar,çok sağol,
Ben malesef akşama kadar iş yerinde olduğum için öğlen yemeğim olmayınca geçiştiriyorum,akşam da
aç olunca yemeklere saldırıyorum resmen...kötü oluyo tabi...kilolar gitmiyo...
yaaa kosusturmacadan 2. arami anca yapabildm. 2 ceviz 3 erik kurusu yidim :)) elmayi yarina birakiyorum
aksam yemegimi de 7 e dogru yirim artik....
kocum aksam yemegim 2 adet minik kanat. beni doyurmazmis gibi geliyor. yanina sandwich yapsam olur mu? ya da yimirta mi haslasam ne yapsam???
Arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum
Çavdar ekmeğini çok seviyorum ben,rejime başladığımdan beri de ondan yiyorum
Kepek yada buğday ekmeğiyle kıyaslandığında sizce hangisi daha iyidir?
Peki,teşekkürler canım.en sisko edici bugday, cavdar orta seker, kepekli en hafif galiba
Evet arkadaslar madem bu hafta koc benim düdügü caliyorum
Birkac genel kural saymak istiyorum, özellikle yeni gelen arkadaslar icin:
- Pazartesi ile Cuma günleri arasi hergün yediklerinizi tek tek bildirmenizi rica ediyorum
- haftasonu menüleri degerlendirmiyoruz, cünkü genellikle istedigimiz gibi beslenemiyoruz
- 3 ana ögünün yanisira 3 ara ögün yapin
- Ana ögünlerde Karbonhidrat, Sebze ve Protein tüketin, eger caniniz tatli istiyorsa bunu sadece ögle yemeginizin ardindan yiyin bu hafta
- Ara ögünlerde meyve, sebze, yogurt, findik, ceviz, leblebi gibi besinleri tercih edin
- yediklerinizi bildirirken su sekilde yazarsaniz cok iyi olur "sabah:..., ara:..., ögle:..., ara:..., aksam:..., ara:...."
- bol su icmeyi ihmal etmeyin, bunun yanisira bitki caylari ve özellikle 5i bir yerde cayini tüketmenizi tavsiye ederim, iceceklerde seker kullanmayalim, lütfen bana ne kadar sivi tükettiginizi de yazin
- Gazli sekerli icecekler yasak, alternatif olarak taze SIKILMIS meyve suyu veya ayran tercih edebilirsiniz
- Menülerinizi puanla degerlendirecegim, dogru yapilan her ana ögüne 3 puan, ara ögünlerde ise 1 puan verecegim, ulasabileceginiz günlük toplam puan 12
- gün menülerinizi hergün degerlendirecegim
- tüm menüleri degerlendirdikten sonra bu haftanin beslenme puanlarini cumartesi günü buradan liste halinde yayinlayacagim
- Arkadaslar, mutlaka spor yapin yada yürüyün, spor yapan arkadaslar yaptiklari sporu ve dakikasini sulisim´e bildirsin, spor puanlarini sulisim veriyor bu hafta spor´da da beslenme´de de yüksek puan alalim kizlar
- Hedefimiz, saglikli beslenmeyi aliskanlik edinip ayni zamanda kilo vermek, dolayisiyla kendimizi kontrol etmeliyiz. Bunun icin lütfen cuma sabahi ac karnina tartilin ve bana buradan veya özel mesaj ile kilonuzu bildirin. eger hatrinizda var ise, gecen hafta cumaki kilonuzu da söylerseniz cok sevinirim. yeni gelen arkadaslar gecen cuma tartilmadilarsa, bugün ac/tok farketmez, tartilip bana baslangic kilolarini bildirirlerse cok iyi olur. Cumartesi ayni zamanda kilo bildirimlerini de liste halinde yayinlayacagim.
- Bu hafta bir degisiklik yapip, herkes icin Kocunuz olarak bir hedef belirlemek istiyorum:
bu hafta icerisinde 250 g vermeye calisalim bunun icin su yag paketinin vücudunuzdan eksilebilecegini düsünün:
Lezzetli ve iyi menülerle kendimizi daha hafif hissedecegimiz bir hafta diliyorum
Koçuummmm beni de değerlendir bari.... Geçmişte kendi yorumumu bulamadığım oluyorArkadaslar, degerlendirmelere yarin devam edicem..
Haftanin ortasini da geciyoruz, 2 gün sonra tartilicaz unutmayin, tereyagi paketini hatirlatayim dedim...incecik olalim incecik hadi göreyim sizi
merhaba arkadaşlar.
20 aylık bi kızım var memeden yeni kestim artık diyet yapı kilo verme zamanım geldi sanırım.1.64 cm 59 kg 30 yaşındayım
şöle bi göz gezdirdim topiğe sanırım uzun zamandır yazışıyorsunuz.bu konuda banada yardımcı olabilirmisiniz?
örnek bi beslenme listesi falan yazsanız...
umarım bende kilo verebilirim.en az 4 kilo vermek istiyorum yardımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?