50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar selam sevgili koçum

Sabah
2 dilim ekmek peynir zeytin bal, çay

Ara
5 antep fıstığı, 5i bir yerde çay

öğle
5 mercimek köftesi,marul,elma

ara
yarım portakal, 1 kivi

akşam
yarım gözleme,2 kaşık yoğurtlu ıspanak yemeği,çeyrek ekmek,4 kaşık domatesli biberli kebap , 2 dilim kabak tatlısı ( eşim evdeydi erken yedim umarım eritirim)

Ara
meyve yerim

1 litre su içtim 1litre daha içmeye çalışacağım

yinede hata yaparsam söyleyin ha hic alinmam cok sagol
aa anladim canim kutu diyince benim aklima litrelik kutu geldi sasirdim
canim zaten önceden planlasak bile yer degistirebiliyor yiyecekler, hic planda yokken kriz tutuyor, bunlar cok normal.

Benden mi :90: güleyim de karin kaslarim calissin :90::90: ben diyetisyen olsam varyaa cok düsmanim olurdu, senin yüzünden kilo aldim falan bende mantik baska pratik baska

seni cok iyi anliyorum ayni durumlari ben de habire yasiyorum.

yaaa kosusturmacadan 2. arami anca yapabildm. 2 ceviz 3 erik kurusu yidim :)) elmayi yarina birakiyorum

aksam yemegimi de 7 e dogru yirim artik....

kocum aksam yemegim 2 adet minik kanat. beni doyurmazmis gibi geliyor. yanina sandwich yapsam olur mu? ya da yimirta mi haslasam ne yapsam???

Arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum
Çavdar ekmeğini çok seviyorum ben,rejime başladığımdan beri de ondan yiyorum
Kepek yada buğday ekmeğiyle kıyaslandığında sizce hangisi daha iyidir?

Son düzenleme:

yimirta iyi fikir canim tavukla cücük olur :) bol peynirli bir sandvic de olar..
sen sonra son halini yaz menünün :)

Arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum
Çavdar ekmeğini çok seviyorum ben,rejime başladığımdan beri de ondan yiyorum
Kepek yada buğday ekmeğiyle kıyaslandığında sizce hangisi daha iyidir?

en sisko edici bugday, cavdar orta seker, kepekli en hafif galiba

aksam yemegine 2 dilim kasar ilave ettim o kadar canim.. onun disinda ayni....

son aram 1 ceviz 1 bardak m.suyu

sabah---> 1 dilim kepek ekmegi + 1 dilim kasar + yarim kase bol sütlü müsli + domates + salatalik

ara--> elam

ögle---> patatesli barbunya + yogurt

ara---> 2.5 ceviz ici + 3 erik kurusu

aksam---> 2 tavuk kanat + 2 dilim kepek ekmegi + 2 dilim kasar + yogurt

ara---> m.suyu+ceviz ici 1 tane

kacamak---> 1 minik kare cikolata

Arkadaslar, degerlendirmelere yarin devam edicem..

Haftanin ortasini da geciyoruz, 2 gün sonra tartilicaz unutmayin, tereyagi paketini hatirlatayim dedim...incecik olalim incecik hadi göreyim sizi

Bu ara çok kötü beslenir olmuştum. Kendime çeki düzen vermeye çalışmakla geçiyor günler... Zor oluyor, bazen olmuyor hatta...

Salı günkü menüm :

Sabah :
Bir bardak şekersiz çay
Bir dilim ekmek
Bir kk beyaz peynir
Maydonoz
Domates
Salatalik.

Ara:
Bir kase yoğurt

Öğlen :
Izgara tavuk göğsü
Bir tabak salata

Ara :
10 adet fındık
2 adet kuru incir

Aksam :
Bir tabak sebze yemegi
Bir kac kaşık yogurt
Bir dilim ekmek

Ara:
Bir elma

merhaba arkidişler.nasılsınız bakem.ben pek bi kriz durumundayım.ama çok şükür kendimi tutmaya çalışıyorum.şu regl gelmeden beni mahvetti.herşeyi yiyesim geliyor.ama yemeyecem.ben de porsiyonları biraz büyüttüm.tatlıdan alacam kalori daha çok olur diye düşündüm.bol salata yiyorum.karnım baya bir dolu oluyor ki başka bişe yiyemeyim diye.daha mı kötü yapıyorum sizce.hangici daha iyi.tatlı mı porsiyon büyütmrk mi.

Arkadaslar, degerlendirmelere yarin devam edicem..

Haftanin ortasini da geciyoruz, 2 gün sonra tartilicaz unutmayin, tereyagi paketini hatirlatayim dedim...incecik olalim incecik hadi göreyim sizi
Koçuummmm beni de değerlendir bari.... Geçmişte kendi yorumumu bulamadığım oluyor ((

ÇARŞAMBA MENÜM:

SABAH:ılık limonlu su(bu aralar midem hassas sirke kullanmıyorum),bir dilim k. ekmeğe lor,bir bardak layt süt.

ARA:yok.nasıl geçti vakit anlamadım:))

ÖĞLEN[/B]balık yiyecektim.bozulmuş olabilir diye yemedim.)bir haşlama yumurtaüzerine kimyon karabiber ve tuz ekilmiş.bir kk dan biraz fazla peynir,dört zeytin,bir kase yoğurt,bir salatalık,bir yeşil biber,iki dilim kepek ekmek.bir tatlı kaşığı şeftali reçeli(tatlı istiyor canım.)

AKŞAM:büyük bür tabak salatası çok patates salata,dört beş kaşık havuçlu kereviz salata,üzerinde sarımsaklı yoğurt ve ceviz vardı.ekmek yemedim.salata çok yedim çünkü.

ARA:bir küçük tabak mısır,9 tane kuru üzüm.birazdan portakal ve havuç da yiyeceğim.

ÇARŞAMBA MENÜM:

SABAH:ılık limonlu su(bu aralar midem hassas sirke kullanmıyorum),bir dilim k. ekmeğe lor,bir bardak layt süt.

ARA:yok.nasıl geçti vakit anlamadım:))

ÖĞLEN[/B]balık yiyecektim.bozulmuş olabilir diye yemedim.)bir haşlama yumurtaüzerine kimyon karabiber ve tuz ekilmiş.bir kk dan biraz fazla peynir,dört zeytin,bir kase yoğurt,bir salatalık,bir yeşil biber,iki dilim kepek ekmek.bir tatlı kaşığı şeftali reçeli(tatlı istiyor canım.)

ARA:yok

AKŞAM:büyük bür tabak salatası çok patates salata,dört beş kaşık havuçlu kereviz salata,üzerinde sarımsaklı yoğurt ve ceviz vardı.ekmek yemedim.salata çok yedim çünkü.

ARA:bir küçük tabak mısır,9 tane kuru üzüm.birazdan portakal ve havuç da yiyeceğim.

Çarşamba günkü menüm :

Sabah:
4 kaşık müsli,
1,5 kaşık yulaf ezmesi
1 bardak ılık light süt
Üzerine bol tarçın ve biraz çilek

Ara:
3 adet kuru kayısı

Öğle:
2 dilim tam buğday ekmeğine tost, bol kaşarlı ve domatesli
2 orta boy salatalık
1-2 adet yeşil biber ve taze nane, maydanoz , dereotu
1 bardak şekersiz çay

Ara:
3 adet ceviz içi

Ara:
1 ince dilim meyveli kek

Akşam:
Domates çorbası
Küçük bir porsiyon bol maydanozlu ve dereotlu piyaz
4 kaşık sivri biberli, bulgur pilavı

Ara :
1 avuç fındık

hoşgeldin aramıza canım.maşallah allah bağışlasın bebişini de.bu arada kilon gayet iyiymiş.aslında geçmiş yazılara bakarsan kçlrın yazmış oldukları var.üçana üç ara öğün yapıyoruz.herşeyde ama az sağlıklı bir beslenme alışkanlığı edinmek amacımız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…