50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugünkü menüm

uyanınca:1b. ılık su,2tane kuru incir,1b. ılıksu
sabah:1 tane sulu yumurta,3tane çeri domates,2tane salatalık,3tane siyah zeytin,1tane çarliston biber,maydanoz,2dilim kızarmış dengelight ekmek,1kupa portakallı yeşilçay
ara:1 bardak light süt
öğlen:3 yemek k. yoğurt,yarım havuç,2dal haşlama brokoli,2dal haşlama karnıbahar,1 tane selanik gevreği
ara:2 tane kuru hurma,2tane kuru kayısı
ikindi:1 kupa nescafe,3 tane galate
akşam:4 yemek k.yoğurt,2 dal haşlama brokoli,2dal haşlama karnıbahar,yarım havuç
yatsı:1 tane yeşil elma belki açık çay içerim
12 bardak su (akşam yemeğine kadar olan kısımı yedim diğerleri önümüzdeki saatlerde yicem inş. suda suan 8 bardak ama geceye kadar 12 bardak olur)
yorumlarınızı bekliyorum

selam kızlar.sizin sohbetlerinize hiç katılamıyorum ben yaaa.geçmişi de okuyamadım. daha yeni eve geldim.ablama gittik.

salı menüm
sabah:
1 dilim çavdar ekmeği
1kk dil peyniri
yeşil çay

ara: 200 ml süt

öğle:

1 kepçe mercimek çorbası
4 yk etli türlü
2yk pilav
2 tane turşu
1 dilim çavdar ekmeği

ara: yarım portakal,biraz beyaz leblebi

akşam:

2 kepçe yayla çorbası,
4yk pırasa yemeği
yarım dilim çavdar ekmeği

ara: yok geç yedim yemeği

çarşamba menümsabah:

1 dilim çavdar ekmeği
1 kk dil peyniri
yeşil çay

ara: 200 ml süt

öğle:

3 yk pırasa
4-5 yemek kaşığı yoğurtlu makarna
1 dilim çavdar ekmeği

ara: 1,5 tane ev yapımı poğaça,yarım elma

akşam:
2 kepçe domates çorbası
4 yk taze fasulye
3 yk yoğurt

ara: 2 avuç beyaz leblebi
yeşil çay

iyi akşamlr kızlar...bugün nöbet günümdü çok yoruldum her tarafım ağrıyo yaw...

sadece 50 dk kadar yürüyüş yapabildim...

sütümüde içtim yaticim erkenden tavuklar gibi

Çarşamba günkü menüm :

Sabah : 1 kase k-flakes

ara: 1 şampiyon ekmek ( halk ekmeğinde satılan kalorisi çok olmayan ama besleyici,poğaça büyüklüğünde bir ekmek , çok lezzetli :) ) + yeşil çay

öğle : 1 kase k- flakes + 1 elma

ara : 1 haşlanmış yumurta + 1 domates + 1 k.k. peynir

akşam : 1 tabak pırasa + 1 kase yoğurt + 2 y.k bulgur pilavı + 1 domates

ara : 1 küçük kase puding

1 saat leslie ile yürüyüş

Sabah işe geç kalacağım için kahvaltımı ayrıntılı yapamadım koçum

iyi akşamlar arkadaşlar
çarşamba menümmmm

sabah: 1 dilim ekmek
tereyağı-reçel
4-5 zeytin
labne peynir
baharatlı cevizli salça
2 bardak şekersiz çay

ara : 1 salatalık

öğle: 1 kaşarlı milföy
4 mercimek köfte
şekerli türk kahvesi

ara : 1 elma
1 form çay

akşam: 2 kepçe yeşilmercimek yemeği
2 yk kaşığı patates kızartması
2 yk yoğurt

ara: taze sıkılmış portakal suyu

2 litre kadar su

sevgili koçum denk geldi aslında
ben de dün margarin yemekten hoşnut değildim.
eşime tereyağı aldırmıştımm.
bu günkü tavsiyene denk geldi.

canim listem yanimda degil ama istersen bi daha yaz eger yayinlamadiysam dünki menünü

aynı gu nobetcıyız demekkı bende hem de oglegınde nobetcıydım aksama kadar ayakta ustune mufettıs geldı. sonra carsıya cıktım ve 20:30 dan sonra spor yapamadım.

evet çok haklısın koçum,buna uymaya çalışacağım.1 saat sporda şart değil mi ama.Sporu üşenmeyip yapsak bence herşey çok güzel olacak...
off onu usenmesen sorun yok zaten en azından ıncelıyorsun bende bır yapıp bır bırakıyorum kendımı kampa sokmam gerekıyor

kocum yaa ben cok kotu beslenıyorum nefret eder oldum kendımden yemek yapmıyorum yapınca bazen evde yemek yemege vakıt bulamıyorum hep dısarda gecıstırıyorum. sabah uyumak ıcın kahvaltıyı gecıstırıyorum öğle arası bıskuvi aksamda ne bulursam yıyorum tabı doymuyorum sacmalıyorum aksamın gec vaktınde.tabı boyle bır durumda menu bıle yazmıyorum yazamıyorum.

neyse ben gıdıp yatayımda barı sabah erken kalkayım kahvaltı yapayım ıyı geceler

sagol tatlim en iyisini yapiyorsun aciktikca bi salatalik bi havu ye, hiyarli baba ve havuclu anne misali :) büyüttügün porsiyona bagli canim ne yedigine göre degisir

aynı gu nobetcıyız demekkı bende hem de oglegınde nobetcıydım aksama kadar ayakta ustune mufettıs geldı. sonra carsıya cıktım ve 20:30 dan sonra spor yapamadım.

evet çok haklısın koçum,buna uymaya çalışacağım.1 saat sporda şart değil mi ama.Sporu üşenmeyip yapsak bence herşey çok güzel olacak...
off onu usenmesen sorun yok zaten en azından ıncelıyorsun bende bır yapıp bır bırakıyorum kendımı kampa sokmam gerekıyor

kocum yaa ben cok kotu beslenıyorum nefret eder oldum kendımden yemek yapmıyorum yapınca bazen evde yemek yemege vakıt bulamıyorum hep dısarda gecıstırıyorum. sabah uyumak ıcın kahvaltıyı gecıstırıyorum öğle arası bıskuvi aksamda ne bulursam yıyorum tabı doymuyorum sacmalıyorum aksamın gec vaktınde.tabı boyle bır durumda menu bıle yazmıyorum yazamıyorum.

neyse ben gıdıp yatayımda barı sabah erken kalkayım kahvaltı yapayım ıyı geceler

etme eyleme yaa... menü yazma o sorun degil de, bari aksam menülerine dikkat et be canim..
iyi geceler

ooo arkadaşlar akşam bi yazdım bugün bakayım dedim oooooooo topik almış yürümüş maşallah.geçmişide okuyamadım yani.takipte zorlanıcam desenize malum benim kızla pek giremiyorum nete de :)

teşekkür ederim canım bugün az az başladım ama beni zorladı sanki ya doymak bilmedim.3 ana 3 ara öğün yapmaya çalıştım bide elma sirkesi bal ılık su olayı ile başladım.yediklerimi bi yazayım ama sakın gülmeyin haa

sabah kalkınca elma sirkesi bal ılık su 1 kupa
kahvaltı: 2 dilim tam buğday ekmeği,kk beyaz peynir,1 siyah zeytin,salça(ev yapımı),bol yeşillik(maydonoz,marul,t.soğan)limonlu,2 bardak açık şekersiz çay(çay kahve zaten şekersiz içiyorum)
ara1:elma+yeşil çay
öğle:kuru fasülye pilav(az)+bol salata+1 d tam buğday ekmek
ara2:sebze çorbası(lahanalı)+elma
akşam:sebze çorbası+1 kase kısır(bol yeşillikli)
ara3:yarım portakal+1/4 muz(kızımdan kalan :))+5-10 leblebi
ara4:biraz çubuk kraker(içim kazındı dayanamadım)
hangi ara bilmem ama küçük bi parça ekmek ve az peynir yedim gitti :)))

yatarken elma sirkesi bal ılık su inşallah

biraz çok oldu gibi valla bu iş zor olacak gibim kızlar ne dersiniz

slm canim bende yeni katiliyorum buraya menünüokdudum elma sirkesi bak ilik su karisimi diikkatimi cekti neyin nesi nie iciyorsun sürekli??

etme eyleme yaa... menü yazma o sorun degil de, bari aksam menülerine dikkat et be canim..
iyi geceler

canım ben dikkat etmeye calıstıkca hep aksılık cıkıyor ya cok ac oluyorum hazır bırseyler atıstırıyorum yada arkadaslar carsıya cagırıyor evdekı sebzeler curuyecek yakında ama bundan sonra daha dıkkatlı olmaya calısacagım cunku psıkolojım bozuldu resmen ben cıktım artık

slm canim bende yeni katiliyorum buraya menünüokdudum elma sirkesi bak ilik su karisimi diikkatimi cekti neyin nesi nie iciyorsun sürekli??

canım ya ben bunu duydum daha önce internette de araştırdım zayıflatıyomuş sözdeee
bende bugün diyetle beraber başladım sabah aç karna ve yatmadan önce içilmeliymiş yağ yaktırıyomuş
muş

canım ya ben bunu duydum daha önce internette de araştırdım zayıflatıyomuş sözdeee
bende bugün diyetle beraber başladım sabah aç karna ve yatmadan önce içilmeliymiş yağ yaktırıyomuş
muş
Denemek lazim o zaman ben sabahlari sicak su iciyordum hep ins, idael kilomuza yakin zamanda kavusuruz!!!!:86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…