merhaba arkidişler.nasılsınız bakem.ben pek bi kriz durumundayım.ama çok şükür kendimi tutmaya çalışıyorum.şu regl gelmeden beni mahvetti.herşeyi yiyesim geliyor.ama yemeyecem.ben de porsiyonları biraz büyüttüm.tatlıdan alacam kalori daha çok olur diye düşündüm.bol salata yiyorum.karnım baya bir dolu oluyor ki başka bişe yiyemeyim diye.daha mı kötü yapıyorum sizce.hangici daha iyi.tatlı mı porsiyon büyütmrk mi.
iyi akşamlr kızlar...bugün nöbet günümdü çok yoruldum her tarafım ağrıyo yaw...
sadece 50 dk kadar yürüyüş yapabildim...
sütümüde içtim yaticim erkenden tavuklar gibi
off onu usenmesen sorun yok zaten en azından ıncelıyorsun bende bır yapıp bır bırakıyorum kendımı kampa sokmam gerekıyorevet çok haklısın koçum,buna uymaya çalışacağım.1 saat sporda şart değil mi ama.Sporu üşenmeyip yapsak bence herşey çok güzel olacak...
kizlar sabah ve öglen yeterince karbonhidrat alirsaniz aksam daha az yersiniz. doymak icin proteine /yesillige agirlik verebilirsiniz.
bu haftanin devaminda benim gözümde ideal oranlar söyle:
sabah: ekmege agirlik verin ki doyun
öglen: KH oranini az tutmayin ayni zamanda proteine agirlik verin
aksam: daha hafif beslenmeye bakin, aksam yemeginizde salata mutlaka bulunsun, yemege satalayla baslayip, sonra mesela corba, ardindan bir zeytinyagli / sebze yiyin ve bir kase yogurt.. yada izgara/haslama/ buglama balik/tavuk eti
Koçuummmm beni de değerlendir bari.... Geçmişte kendi yorumumu bulamadığım oluyor((
merhaba arkidişler.nasılsınız bakem.ben pek bi kriz durumundayım.ama çok şükür kendimi tutmaya çalışıyorum.şu regl gelmeden beni mahvetti.herşeyi yiyesim geliyor.ama yemeyecem.ben de porsiyonları biraz büyüttüm.tatlıdan alacam kalori daha çok olur diye düşündüm.bol salata yiyorum.karnım baya bir dolu oluyor ki başka bişe yiyemeyim diye.daha mı kötü yapıyorum sizce.hangici daha iyi.tatlı mı porsiyon büyütmrk mi.
iyi akşamlr kızlar...bugün nöbet günümdü çok yoruldum her tarafım ağrıyo yaw...
sadece 50 dk kadar yürüyüş yapabildim...
sütümüde içtim yaticim erkenden tavuklar gibi
off onu usenmesen sorun yok zaten en azından ıncelıyorsun bende bır yapıp bır bırakıyorum kendımı kampa sokmam gerekıyorevet çok haklısın koçum,buna uymaya çalışacağım.1 saat sporda şart değil mi ama.Sporu üşenmeyip yapsak bence herşey çok güzel olacak...
kizlar sabah ve öglen yeterince karbonhidrat alirsaniz aksam daha az yersiniz. doymak icin proteine /yesillige agirlik verebilirsiniz.
bu haftanin devaminda benim gözümde ideal oranlar söyle:
sabah: ekmege agirlik verin ki doyun
öglen: KH oranini az tutmayin ayni zamanda proteine agirlik verin
aksam: daha hafif beslenmeye bakin, aksam yemeginizde salata mutlaka bulunsun, yemege satalayla baslayip, sonra mesela corba, ardindan bir zeytinyagli / sebze yiyin ve bir kase yogurt.. yada izgara/haslama/ buglama balik/tavuk eti
kocum yaa ben cok kotu beslenıyorum nefret eder oldum kendımden yemek yapmıyorum yapınca bazen evde yemek yemege vakıt bulamıyorum hep dısarda gecıstırıyorum. sabah uyumak ıcın kahvaltıyı gecıstırıyorum öğle arası bıskuvi aksamda ne bulursam yıyorum tabı doymuyorum sacmalıyorum aksamın gec vaktınde.tabı boyle bır durumda menu bıle yazmıyorum yazamıyorum.
neyse ben gıdıp yatayımda barı sabah erken kalkayım kahvaltı yapayım ıyı geceler
hoşgeldin aramıza canım.maşallah allah bağışlasın bebişini de.bu arada kilon gayet iyiymiş.aslında geçmiş yazılara bakarsan kçlrın yazmış oldukları var.üçana üç ara öğün yapıyoruz.herşeyde ama az sağlıklı bir beslenme alışkanlığı edinmek amacımız.
slm canim bende yeni katiliyorum buraya menünüokdudum elma sirkesi bak ilik su karisimi diikkatimi cekti neyin nesi nie iciyorsun sürekli??ooo arkadaşlar akşam bi yazdım bugün bakayım dedim oooooooo topik almış yürümüş maşallah.geçmişide okuyamadım yani.takipte zorlanıcam desenize malum benim kızla pek giremiyorum nete de :)
teşekkür ederim canım bugün az az başladım ama beni zorladı sanki ya doymak bilmedim.3 ana 3 ara öğün yapmaya çalıştım bide elma sirkesi bal ılık su olayı ile başladım.yediklerimi bi yazayım ama sakın gülmeyin haa
sabah kalkınca elma sirkesi bal ılık su 1 kupa
kahvaltı: 2 dilim tam buğday ekmeği,kk beyaz peynir,1 siyah zeytin,salça(ev yapımı),bol yeşillik(maydonoz,marul,t.soğan)limonlu,2 bardak açık şekersiz çay(çay kahve zaten şekersiz içiyorum)
ara1:elma+yeşil çay
öğle:kuru fasülye pilav(az)+bol salata+1 d tam buğday ekmek
ara2:sebze çorbası(lahanalı)+elma
akşam:sebze çorbası+1 kase kısır(bol yeşillikli)
ara3:yarım portakal+1/4 muz(kızımdan kalan :))+5-10 leblebi
ara4:biraz çubuk kraker(içim kazındı dayanamadım)
hangi ara bilmem ama küçük bi parça ekmek ve az peynir yedim gitti :)))
yatarken elma sirkesi bal ılık su inşallah
biraz çok oldu gibi valla bu iş zor olacak gibim kızlar ne dersiniz
etme eyleme yaa... menü yazma o sorun degil de, bari aksam menülerine dikkat et be canim..
iyi geceler
slm canim bende yeni katiliyorum buraya menünüokdudum elma sirkesi bak ilik su karisimi diikkatimi cekti neyin nesi nie iciyorsun sürekli??
Denemek lazim o zaman ben sabahlari sicak su iciyordum hepcanım ya ben bunu duydum daha önce internette de araştırdım zayıflatıyomuş sözdeee
bende bugün diyetle beraber başladım sabah aç karna ve yatmadan önce içilmeliymiş yağ yaktırıyomuş
muş
Denemek lazim o zaman ben sabahlari sicak su iciyordum hepins, idael kilomuza yakin zamanda kavusuruz!!!!:86:
yok bastan önce kendin inanacaksin cnm öle her an vazgececekmis gibi gidersen ise yaramaz yaptiklarin inan ve azim etki basaraiya sonuca en kis azamanda ulasabilesininşallah canım yaaa
ama neredeyse ilk günden vazgeçecektim ben neyse bu gün geçti artık Allah a şükür bozmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?