tatlım bence sen yanlış mekik çektiğin için biryerlerin ağrımış.en önmlisi bel boşluğunu doldurman.bir havlu ile yabilirsin.rulo olarak belinin boşlukta kalan kısmına yerleştirirsin.ben de mekik çekerken ellerim yanlarda oluyor.başıma koyduğumda klakamıyorum bile.kollarım da karın kaslarım da çok zayıf.sen de yanda yap.ilk başta zorlanıyorsun ama iki güne alışıyor bünyen.ben de başlayım bari.
sağol canımm yaaa.. eller yanda da etkili olur dedi eşim olur demi???eğer öyle ise süper...ben de slim 6 pack yapıyorum sadece mekik diye başka ne yapsam
Günaydın Güzel Bayanlar Sağlıklı bir gün diliyorum....
Çarşamba Menüm
Kalkınca: ılık sirkeli balı su
kAHVALTI : 2 dilim çavdar ekmeği
diyet peynir
yeşillik
Ara : 5'i bir yerde çay fındık 3 tane
Öğlen : az çorba
ızgara tavuk pirzola 2 parça
1 tane çiğ köfte
az bulgur pilavı, bol yeşillik
Ara :Şekersiz çay,kuru kayısı
AKŞAM : 3 kaşık bulgur pilavı, bol yoğurt ve yeşillik
Ara : Nar
yatmadan Actıvıa Kivili yoğurt
2,5 lt su
3 fincan bitki çayı
20 dk dans
sağol canımm yaaa.. eller yanda da etkili olur dedi eşim olur demi???eğer öyle ise süper...ben de slim 6 pack yapıyorum sadece mekik diye başka ne yapsam
valla bu spor isimlerini ben hiç anlamıyorum zaten kızlar hyapıyorlar indiriyorlar.nasıl oluyor bilmem.onlara sormak lazım.
valla bu spor isimlerini ben hiç anlamıyorum zaten kızlar hyapıyorlar indiriyorlar.nasıl oluyor bilmem.onlara sormak lazım.
tamam cnmm çok sağol
kızlar uzun zamandır bir sorunum var nedenini bilmiyorum kilo alımından mı neden çözemedim. evet nişandan sonra bayağı kilo aldım ama benim sorunum şu karnım öyle bir çıkıyor ki hamile gibi..gören gerçekten hamile zanneder.Anlatamam.Başka bi yerde değil de tek sorunum karnımda. Neden olur nasıl geçer bi fikriniz var mı kızlar. Babannem de aynı ama sonuçta o yaşlı...ben çok takıyorum bu karnımı..
pek anlamam ama menüne bayıldım cnm valla süper bence :)
canım bende de aynı sorun vardı teyzem bigün hamile misin dicektim dedi..ben de kabızlık sorunu vardı dayanamıyodum karımın şişliğine hele de reglim yakınsa fenaydım.aktara gittim bi çay verdi.sadece azıcık kendi göbeğim kaldı yani çoğu şişkinlikmiş.bu aralar çok rahatım .hatta o yüzden zayıflayamıyormuşum bu hafta biraz verdim sanıyorum .sen de kabızlıkveya gaz problemi var mı...:94:
Sağol canım benim bende yaza kadar sağlıklı bir şekilde kilo verip sıkılaşmak istiyorum...
bu yüzden hayatımdan birsürü kötü şeyi çıkardım :)
canım gayet iyi bir menü.ama akşam yatarken sirkeli su içme istersen.eğer akşamları çok acıkırsan bie bardak yağsız süt iç.süt çok doyurucudur uzun süre midende doluluk yapar.bir de her öğünde mutlaka bol salata ve yoğurt olsun ki ana yemeğe yüklenmeyesin.gayet iyi başalangıcın.devam devam kilolar gidecek.fit vücutlarla yaza girecez
Günaydin herkese :) arkadaslar sali menülerini bi yayinlayayim ben kalanlari.. digerlerine de basladim ama ofisteyim maglum :)
tamam canim cok da zorlama kendini... cok özenli calisiyorsun süpersin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?