50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

pek anlamam ama menüne bayıldım cnm valla süper bence :)

sağol canım.dediklerine dikkat edecem.yani kuru yemişleri aralara koyarım.bu arada sabahları zaten bunlar yeterince karnımı şişiriyor.özellikle ılık su ve süt zorla yiyorum.bir de salatalık domates evde bulundurmamaya çalışıyorum bu mevsimde ama yeşillik yiyebilirim.

Günaydın kızlar,

Efsuncum benim Salı menümü yorumlamadın mı ben mi görmedim acaba :44:

Neyse Çarşamba menümü yazayım...

Sabah:bi dilim kepek ekmeği,biraz tereyağ,biraz haşhaş,1,5 ceviz,bi kk peynir,yeşillik(madanoz,tere,nane,roka,dere otu),bi bardak çay

Ara:1 elma

Öğle:İki dilim kepek ekmek arası yeşillik(yeşil soğan ve sabahkilerin aynısı) yemeğim yoktu yine...ardından bi halley yedim

Ara:bi kupa 3ü bi arada kahve,iki ısırık çikolata malesef

Ara:1 avuç çekirdek,biraz yaban mersini

Akşam:Bi tabak yeşil fasulye,bi büyük kase yoğurt,4-5 turşu,4-5 dal maydanoz

Ara:yapamadım,zaten yemeği geç yiyebildim malesef...

Sulisim spor bugün de yapamadım,2 lt.su içtim...

canım bende de aynı sorun vardı teyzem bigün hamile misin dicektim dedi..ben de kabızlık sorunu vardı dayanamıyodum karımın şişliğine hele de reglim yakınsa fenaydım.aktara gittim bi çay verdi.sadece azıcık kendi göbeğim kaldı yani çoğu şişkinlikmiş.bu aralar çok rahatım .hatta o yüzden zayıflayamıyormuşum bu hafta biraz verdim sanıyorum .sen de kabızlıkveya gaz problemi var mı...:94:

canım gaz problemi fena şu aralar acayip var... geçen hafta 2 güne bir tuvalete çıkıyordum kabız değildim ama çıkamıyordum... 2 gübdür bitki çayımı içmedim ondan sanırım..reglim de yeni bitti...Çayın adını falan hatırlıyor musun cnm.Bende de lokman hekim biberiyeli karışık bitki çayı var içindekileri yazmıştım.sanırım onun faydasını görüyorum yine.çünkü düne kadar inmiş gibiydi...bi de ne kadar süre içtin o çayı.çok sağol canım yaa

Son düzenleme:
çarşamba günü menüm
uyanınca:1b. ılık su,2tane kuru incir,1b. ılıksu
sabah:1 tane sulu yumurta,3tane çeri domates,2tane salatalık,3tane siyah zeytin,1tane çarliston biber,maydanoz,2dilim kızarmış dengelight ekmek,1kupa portakallı yeşilçay
ara:1 bardak light süt
öğlen:3 yemek k. yoğurt,yarım havuç,2dal haşlama brokoli,2dal haşlama karnıbahar,1 tane selanik gevreği
ara:2 tane kuru hurma,2tane kuru kayısı
ikindi:1 kupa nescafe,3 tane galate
akşam:4 yemek k.yoğurt,2 dal haşlama brokoli,2dal haşlama karnıbahar,yarım havuç
yatsı:1 tane yeşil elma
12 bardak su
yorumlarınızı bekliyorum

Günaydin herkese :) arkadaslar sali menülerini bi yayinlayayim ben kalanlari.. digerlerine de basladim ama ofisteyim maglum :)

önerini dikkate alıcam canım.sirkeli su sabah akşam yazıyodu ondan bende zorluyorum kendimi içmek için.salata yeşillik bayılırım ama yoğurdu öle kaşık kaşık yiyemiyorum midemi bulandırıyor
ayran olarak tüketsem olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…