kocum yaa ben cok kotu beslenıyorum nefret eder oldum kendımden yemek yapmıyorum yapınca bazen evde yemek yemege vakıt bulamıyorum hep dısarda gecıstırıyorum. sabah uyumak ıcın kahvaltıyı gecıstırıyorum öğle arası bıskuvi aksamda ne bulursam yıyorum tabı doymuyorum sacmalıyorum aksamın gec vaktınde.tabı boyle bır durumda menu bıle yazmıyorum yazamıyorum.
neyse ben gıdıp yatayımda barı sabah erken kalkayım kahvaltı yapayım ıyı geceler
yok bastan önce kendin inanacaksin cnm öle her an vazgececekmis gibi gidersen ise yaramaz yaptiklarin inan ve azim etki basaraiya sonuca en kis azamanda ulasabilesin
Ayşenur2009 menün bence çok güzel. Miktarın kendin daha iyi bilirsin tabi. Kısırın olduğu kase büyükse biraz çok diyebiliriz :) Onun dışında gayet normal geldi bana.
Dulcinea
Ben kaçıyorum kızlar, başım ağrıyor... Herkese iyi geceler
canım ben dikkat etmeye calıstıkca hep aksılık cıkıyor ya cok ac oluyorum hazır bırseyler atıstırıyorum yada arkadaslar carsıya cagırıyor evdekı sebzeler curuyecek yakında ama bundan sonra daha dıkkatlı olmaya calısacagım cunku psıkolojım bozuldu resmen ben cıktım artık
Ben kaçıyorum kızlar, başım ağrıyor... Herkese iyi geceler
Günaydın kıslar,
Gözlerimin balon gibi şişmesine yediğim herhangi birşey sebep olmuş olabilir mi :26:
Soya sosundan dolayı su tuttum mu desem ne desem bilemedim.
kızlar uzun zamandır bir sorunum var nedenini bilmiyorum kilo alımından mı neden çözemedim. evet nişandan sonra bayağı kilo aldım ama benim sorunum şu karnım öyle bir çıkıyor ki hamile gibi..gören gerçekten hamile zanneder.Anlatamam.Başka bi yerde değil de tek sorunum karnımda. Neden olur nasıl geçer bi fikriniz var mı kızlar. Babannem de aynı ama sonuçta o yaşlı...ben çok takıyorum bu karnımı..
Günaydın kıslar,
Gözlerimin balon gibi şişmesine yediğim herhangi birşey sebep olmuş olabilir mi :26:
Soya sosundan dolayı su tuttum mu desem ne desem bilemedim.
canım benim ben de aynıyım.sadece göbek ve mide var.oralar gitse herşey yolunda olacak.bizim bölgesel bir sporla o ölgeleri eritmemiz gerek.mekik ve türevleri yani.ama ben spor yapmayı sevmiyorum( sen yapabilirsen yap.[/Q
sorma cnm yaa bazen çıldırıyorum bi de yeni evliyim millet hamile sanıyo( mekik geçen çekmeye kalktım boynum ve kaburga kemiklerim 1 hafta ağrıdı ama olmazsa bi şekilde devam edeyim kolum yanlarda kalsın fln..Doktora gideyim dedim annem de buna doktor napsın dedi çıldıracağım bi görsen hele dün
ooo arkadaşlar akşam bi yazdım bugün bakayım dedim oooooooo topik almış yürümüş maşallah.geçmişide okuyamadım yani.takipte zorlanıcam desenize malum benim kızla pek giremiyorum nete de :)
teşekkür ederim canım bugün az az başladım ama beni zorladı sanki ya doymak bilmedim.3 ana 3 ara öğün yapmaya çalıştım bide elma sirkesi bal ılık su olayı ile başladım.yediklerimi bi yazayım ama sakın gülmeyin haa
sabah kalkınca elma sirkesi bal ılık su 1 kupa
kahvaltı: 2 dilim tam buğday ekmeği,kk beyaz peynir,1 siyah zeytin,salça(ev yapımı),bol yeşillik(maydonoz,marul,t.soğan)limonlu,2 bardak açık şekersiz çay(çay kahve zaten şekersiz içiyorum)
ara1:elma+yeşil çay
öğle:kuru fasülye pilav(az)+bol salata+1 d tam buğday ekmek
ara2:sebze çorbası(lahanalı)+elma
.
akşam:sebze çorbası+1 kase kısır(bol yeşillikli)
ara3:yarım portakal+1/4 muz(kızımdan kalan :))+5-10 leblebi
ara4:biraz çubuk kraker(içim kazındı dayanamadım)
hangi ara bilmem ama küçük bi parça ekmek ve az peynir yedim gitti :)))
yatarken elma sirkesi bal ılık su inşallah
biraz çok oldu gibi valla bu iş zor olacak gibim kızlar ne dersiniz
canım benim ben de aynıyım.sadece göbek ve mide var.oralar gitse herşey yolunda olacak.bizim bölgesel bir sporla o ölgeleri eritmemiz gerek.mekik ve türevleri yani.ama ben spor yapmayı sevmiyorum( sen yapabilirsen yap.[/Q
sorma cnm yaa bazen çıldırıyorum bi de yeni evliyim millet hamile sanıyo( mekik geçen çekmeye kalktım boynum ve kaburga kemiklerim 1 hafta ağrıdı ama olmazsa bi şekilde devam edeyim kolum yanlarda kalsın fln..Doktora gideyim dedim annem de buna doktor napsın dedi çıldıracağım bi görsen hele dün
tatlım bence sen yanlış mekik çektiğin için biryerlerin ağrımış.en önmlisi bel boşluğunu doldurman.bir havlu ile yabilirsin.rulo olarak belinin boşlukta kalan kısmına yerleştirirsin.ben de mekik çekerken ellerim yanlarda oluyor.başıma koyduğumda klakamıyorum bile.kollarım da karın kaslarım da çok zayıf.sen de yanda yap.ilk başta zorlanıyorsun ama iki güne alışıyor bünyen.ben de başlayım bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?