50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Watercım sen geç saatte yoğun spor yapıyorsun, onun senin üzerinde olumsuz etkisi olmasın sakın. Sabah kahvaltıyı geçiştirerek zaten baştan en büyük hatayı yapıyorsun. Öncelikle bunun üzerinde yoğunlaş bence. Eve gelince yorgun olursan da kahvaltı tarzı beslen, abur cubur yiyeceğine.

İyi geceler

Ayşenur2009 menün bence çok güzel. Miktarın kendin daha iyi bilirsin tabi. Kısırın olduğu kase büyükse biraz çok diyebiliriz :) Onun dışında gayet normal geldi bana.

yok bastan önce kendin inanacaksin cnm öle her an vazgececekmis gibi gidersen ise yaramaz yaptiklarin inan ve azim etki basaraiya sonuca en kis azamanda ulasabilesin

canım ya açlığıma dayanamayan biriyim çok asabi oluyorum aç oluınca
neyse ben biraz spor yapayım hazır benim zilli uyuyorken

Ayşenur2009 menün bence çok güzel. Miktarın kendin daha iyi bilirsin tabi. Kısırın olduğu kase büyükse biraz çok diyebiliriz :) Onun dışında gayet normal geldi bana.

pek büyük sayılmaz canım
normal se iyi canım moral oldu bana
fazla kaçırdım gibi geldi de
sabah akşam spor a da başladım az az bakalım
Dulcinea
Ben kaçıyorum kızlar, başım ağrıyor... Herkese iyi geceler

iyi geceler canım

dikkat etmekte kesinlikle fayda var.. kilon ne durumda peki ?

çarşamba qününün menüsü

sabah :

bi bardak süt
yarım domates ve yarım salatalık
yarım porsiyon su böreği
bi yumurta

ara :
bi kase nestle nesfit

öğlen :

bi kase çorba
üç köfte az patates
iki kşık pilav
iki kaşık domates soğan salata
bi kase yoğurt

ara yok (

akşam :
bi kase çorba
4 köfte biraz patates
iki kaşık pilav
bi kase yoğurt

ara yokk
annme qittim bi bardak çay ve iki kurabiye yedim (
yarım saat plates ve 1 lt su

çarşamba günkü menümü utanarak yazıyorum.akşam anneme gidene kadar her şey yolundaydı...hatta bütün gün temizlik yapıp 30 dk lesslie ve 13 dk fln da start it up yaptım..Ama söz verdim yazıyorum menümü

sabah limonlu ballı ılık su, 1 yumurta, 6 yeşil zeytin, 1 domates, 1 salatalık, 5 kaşık reçel, 1 kupa karışık bitki çayı

ara 1 havuç, 1 mandalina

öğlen 5 kaşık türlü, salata, 1 activia, 1 elmalı pasta (Dayanamıyorum ama bitti sonunda)

ara 1 salatalık, 1 mandalina

akşam yarım kase çorba,
1 tabak türlü (5 -6 kaşık),
1 tabak (5 - kaşık) bol peynir ve maydonozlu makarna,
1 ince dilim çavdar ekmeği
turp,karalahana

ara 1 üçgen börek, 3 mercimekli köfte, 1 bardak çay

ara biraz fındık, antep fıstığı ve 4,5 tane çekirdek

ayyy amma çok yemişim yaa valla fena utandım ayyyy offf ben kilo veremeyeceğim sanırım..

kızlar uzun zamandır bir sorunum var nedenini bilmiyorum kilo alımından mı neden çözemedim. evet nişandan sonra bayağı kilo aldım ama benim sorunum şu karnım öyle bir çıkıyor ki hamile gibi..gören gerçekten hamile zanneder.Anlatamam.Başka bi yerde değil de tek sorunum karnımda. Neden olur nasıl geçer bi fikriniz var mı kızlar. Babannem de aynı ama sonuçta o yaşlı...ben çok takıyorum bu karnımı..

Günaydın kıslar,

Gözlerimin balon gibi şişmesine yediğim herhangi birşey sebep olmuş olabilir mi :26:
Soya sosundan dolayı su tuttum mu desem ne desem bilemedim.

canım benim ben de aynıyım.sadece göbek ve mide var.oralar gitse herşey yolunda olacak.bizim bölgesel bir sporla o ölgeleri eritmemiz gerek.mekik ve türevleri yani.ama ben spor yapmayı sevmiyorum( sen yapabilirsen yap.

Günaydın kıslar,

Gözlerimin balon gibi şişmesine yediğim herhangi birşey sebep olmuş olabilir mi :26:
Soya sosundan dolayı su tuttum mu desem ne desem bilemedim.

geçmiş olsun canım.böbrek rahatsızlığı da gözlerde şişlik yapar bir de aydınlıkta uyumak da şişlik yapar.uyku düzeninle alakalı olabilir.

canım gayet iyi bir menü.ama akşam yatarken sirkeli su içme istersen.eğer akşamları çok acıkırsan bie bardak yağsız süt iç.süt çok doyurucudur uzun süre midende doluluk yapar.bir de her öğünde mutlaka bol salata ve yoğurt olsun ki ana yemeğe yüklenmeyesin.gayet iyi başalangıcın.devam devam kilolar gidecek.fit vücutlarla yaza girecez

Günaydın Güzel Bayanlar Sağlıklı bir gün diliyorum....

Çarşamba Menüm

Kalkınca: ılık sirkeli balı su

kAHVALTI : 2 dilim çavdar ekmeği
diyet peynir
yeşillik

Ara : 5'i bir yerde çay fındık 3 tane

Öğlen : az çorba
ızgara tavuk pirzola 2 parça
1 tane çiğ köfte
az bulgur pilavı, bol yeşillik
Ara :Şekersiz çay,kuru kayısı

AKŞAM : 3 kaşık bulgur pilavı, bol yoğurt ve yeşillik

Ara : Nar

yatmadan Actıvıa Kivili yoğurt

2,5 lt su
3 fincan bitki çayı
20 dk dans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…