50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sağol Efson ya,gene çok puan vermişsin,biliyorum kötü bi menüydü,işte hafta sonu gezmeleri böyle

yemeksiz bırakıyo beni,akşam iş yorgunluğuyla yemek de yapamayınca böyle kilo aldırıcı şeyler yiyoruz

mecburen...

günaydınnnnnn bende çarşamba günkü menümü yazayım hemen....

sabah
2 dilim peynirli ıspanaklı börek
1 kutu süt

ara yok

öğle
2 biber dolması
ayran
sebze salatası

ara
1 elma

ara
3 adet yulaflı bisküvi

ara
leblebi
1 kutu süt

akşam
2 kepçe etli kuru fasülye
6 kaşık kepekli bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt

ara
1 bardak kefir

spor

20 dk yürüyüş.....

efsuncum ellerine sağlık özenle değerlendiriyorsun menüleri geç olması hiç önemli değil sen bu kadar özenirken...ellerine sağlık canım :) çok teşekkür ederim

yok canim ögleden sonra hepsini bir yayinlarim zamanim olur 2 den sonra. simdi yogunum tek

tmm canim :)) sana yolladim son halini.... acilip acilmadigini kontrol edermisin. ben linux kullaniyorum. excell kaydetmesi wordden farkli. bi bak da olmazsa tekrar deneyeyim...

geçmiş olsun canım.böbrek rahatsızlığı da gözlerde şişlik yapar bir de aydınlıkta uyumak da şişlik yapar.uyku düzeninle alakalı olabilir.

Teşekkür ederim tutaste...

Aydınlıkta uyumuyorum, günde 6 ila 8 saat arası uyuyorum, buralarda bir sıkıntım yok gibi. Bilgisayar ekranına çok bakıyorum ama, herhalde bununla da alakası yoktur... Bir ara böbreklerimi kontrol ettirsem iyi olacak sanırım.:59B

selam kızlar herkese, bugün daha iyiyim salı gününden beri hastaydım biliyorsunuz yavaş yavaş normale dönüyorum
kızlar ben birşey sorucam size bazı menülerde dikkatimi çekiyor sirkeli su vs. bunu nasıl içiyorsunuz yani ne kadar suya ne kadar sirke ya da sadece sirke mi elma sirkesi mi ?

1 bardak ılık suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi, 1 çay kaşığı da bal ilave ederek içiyorum ben.

Bal ilave edince mideye zararı azalıyormuş diye duydum.

gzmnc
2 Mart Carsamba Puan
Sabah: 1 dilim kepek ekmegi, 1d. Kasar, 6-7 minik domates, 7-8 dilim salatalik, yarim kase bol sütlü müsli
Yorum cok saglikli olmus canim 3
Ara1: elma
Yorum sihirli kelime 1
Öğle: "2 haslanmis, firinlanmis tavuk kanat,
1 dilim kepek ekmegi, yogurt"
Yorum hafif ve doyurucu cok güzel 3
Ara2: elma
Yorum iyi 1
Akşam: barbunya, yogurt
Yorum guuut 3
Ara3: 2 ceviz, 2 siyah erik kurusu
Yorum beynin ve bagirsaklarin sana tesekkür eder bu ara icin, *li 1
Toplam kilo kaybi yasattiracak bir menü 12

süper gözüküyor... Tesekkürler kocum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…