50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

rica ederim canim ne olcak....

persembe menüm

sabah 1 bardak süt+2dilim kepek ekmegi + kk kiri peynir + 2 dilim kasar + domates + salatalik

ara elma

ögle bol patatesli zeytinyagli kirmizi kuru fasulye + yogurt

ara salatalik

aksam bol yesillikli döner dürüm

ara 2 adet c.ici + 2 adet siyah erik kurusu

teşekkürler canım sana sonsuz teşekkürler o kadar yoğunluğunda bizimle uğraştın emeğine sağlık

yogun oldugum icin gzmnc sagolsun yardimci oldu bana bugün. bu arada cok iyi gidiyorsun ...

aksama bugünün menülerini bekliyorum arkadaslar ..ayrica su listeye bi göz atin, eksik varsa yazalim ki bilgiler tam olsun cünkü yarin tarti günüüüü. listede bu hafta menü bildirmeyen arkadaslar da var

Isim 04.02. 11.02. 18.02. 25.02.
ambitious 57,2 56
aybükeeslem 50,7 50,2 51,1
azul 56,7 56,4
cilekli_seker 51,7 51,7 52,4 53
dulcinea 52,7 52,9
durnam18 53,4 53,5 53,8
efsun 58 58,5 57,8 57,7
gzmnc 55,1 55,8 56
imporatogrly 56 57,2 57
leblebisekeri 58,5
melahatt 58,8 59
pakize85 58,2 58,7
sulisim 57,1 57,2
Tugbaaaaa 52,7
tutaste85 54,5
yarenay 60la basladi 56,6

canim ben 2 hafta önce 52.4 düm gecen hafta 52.6 ya da 52.8 ciktim hatirlamiyorum...
yani 55-56 lar cooook eski :)))

veeeeeeee hatirladigim kadariyla sulisim de o kiloda degil. tablo kaymis falan olabilir mi canim. tekrar gözden gecir....

sana da iyi aksamlar....

merhaba arkadaşlar
bişey sorucam benim çarşamba günkü menüm neden yorumlanmadı acaba yada benmi göremedim
bide bugün kursum uzun sürdüğü için tam anlamıyla güzel beslenemedim bigünden bişey olurmu?

veeeeeeee hatirladigim kadariyla sulisim de o kiloda degil. tablo kaymis falan olabilir mi canim. tekrar gözden gecir....

sana da iyi aksamlar....

evet tabloo kaymışşşş şimdi den söyleyinde fark ettim bende....

ben geçen hafta tartıldım sadece 52.7 önceki 2-3 haftayı bilmiyorum....

kızlar ben de özelden yazdım ama burdan da söyleyim 60.8 le başladım bu hafta...

evet efsuncum benim kilolarım melehatte görünüyor tablo kaymış..

perşembe menüm

sabah
elma sirkeli ballı su, 1 simit ,üçgen peynir,bir ceviz

Ara
5 badem,5i bir yerde çay

öğle
1 simit, 200 ml ayran (öğle yemeği güzel değildi)

Ara
1 tabak yoğurtlu brokoli, 1 ısırık çikolata, 5 tane antep fıstığı
( 50 dk plates yaptım bu arada)

Akşam
1 enginar dolması,yoğurt, yeşillik(maydanoz, dere otu,yeşil soğan, domates)

sulişim
bugün de 50 dk plates yaptım
salı 40 dk plates
pazartesi, çarşamba yapmadım, yarın da yapamam galiba yoğun olacağım sonra da spor niyetine temizlik yapacağım.

burda verdgm 5 kılomu gerı aldım. yenı kıyafetler falan aldım bugun kendıme dar bısey gıyemıyorum yan yaglardan dolayıı acılen zayıflamam lazımmmm yaz gelıyor...

canim ben 2 hafta önce 52.4 düm gecen hafta 52.6 ya da 52.8 ciktim hatirlamiyorum...
yani 55-56 lar cooook eski :)))

canim sanirim tabelada bi yanlis hareket yaptim, seni 52/52 gibikaydettim diye biliyordum
dediklerini yazayim son kilonu 52,7 diyorum ikisinin arasi diye ...

diger arkadaslar da yazsin, belli ki biseyleri karistirdim bilmeden..

Son düzenleme:
Canım bende 59,1 başladım 58,7 bu hafta ne olucak bilmiyorum..........

tamam canim sagol bildirdigin icin.. umarim bu hafta 58,4 cikarsin en az

evet tabloo kaymışşşş şimdi den söyleyinde fark ettim bende....
ben geçen hafta tartıldım sadece 52.7 önceki 2-3 haftayı bilmiyorum....

sagol canim, kaydettim. o kadar incel sonra efsun tabelayi karistirsin iyi mi :90:

tekrar ekleyebilir misin ? Hafta icerisinde yazdigin icin menülerini puanla degerlendirmedim, diger menülere bakarken veya sohbet ederken, gözden kacmis olabilir..
zararin neresinden dönersen kárdir, sen düzeltmeye bak. zamani geri getiremezsin cünkü.

canim dönerinde cacik / yogurt sosu varmiydi ?

canim hala son arayi yapma imkanin var. aksami da hafif gecirmissin, bir bardak süt yada bir cesit meyve / yogurt´a ne dersin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…