canım tabloda yanlışlık var ben de söyleyeyim.ben 52.7 ydim hala öyleyim. haftaya cumaya kadar en az 51,5 a düşmeliyim.hiç tatlı yemesem kaçamak yapmasam verebilir miyim sizce? aylardır diyettteyim .artık 50 ye az kalsın istiyorum.yaklaşık 2 aydır aynı kilodayım.öneriniz var mı bana?*
canım emeğin içim çok teşekkürler.
Efsuncum ben sadece 1 keze mahsus 52 li kilolara düşmüştümGeçen cuma 54,5 buçuk çıkmıştım...
canım gaz problemi fena şu aralar acayip var... geçen hafta 2 güne bir tuvalete çıkıyordum kabız değildim ama çıkamıyordum... 2 gübdür bitki çayımı içmedim ondan sanırım..reglim de yeni bitti...Çayın adını falan hatırlıyor musun cnm.Bende de lokman hekim biberiyeli karışık bitki çayı var içindekileri yazmıştım.sanırım onun faydasını görüyorum yine.çünkü düne kadar inmiş gibiydi...bi de ne kadar süre içtin o çayı.çok sağol canım yaa
son iki hafta icin de 52,7 mi yazayim ?
canim bazen vücut direniyor. bu cok dogal. ne yap et, radikal birsey yapma, tatliyi kacamaklari en aza indirirsen süper olur tabiki.
efsuncum yaaaa menüleri yorumlarken kullandığın tabirleri tek geçerim dövelim valla margarinleri
çok güldüm
ayyy ne güzel tabloda ben 5 lere düşmüşüm inşallah o günleri de görürüm ama şimdi geçen hafta 53.8 dim efsuncum.. ayrıca yorumların içinde çok teşekkür ederim..
tamam ekliyim;
bu çarşamba günkü menüm
uyanınca:1b. ılık su,2tane kuru incir,1b. ılıksu
sabah:1 tane sulu yumurta,3tane çeri domates,2tane salatalık,3tane siyah zeytin,1tane çarliston biber,maydanoz,2dilim kızarmış dengelight ekmek,1kupa portakallı yeşilçay
ara:1 bardak light süt
öğlen:3 yemek k. yoğurt,yarım havuç,2dal haşlama brokoli,2dal haşlama karnıbahar,1 tane selanik gevreği
ara:2 tane kuru hurma,2tane kuru kayısı
ikindi:1 kupa nescafe,3 tane galate
akşam:4 yemek k.yoğurt,2 dal haşlama brokoli,2dal haşlama karnıbahar,yarım havuç
yatsı:1 tane yeşil elma
12 bardak su
perşembe günkü menüm
uyanınca:1b. ılık su,2tane kuru incir,1b. ılıksu
kahvaltı;1 tane çift sarılı sulu yumurta,3tane çeri domates,2tane salatalık,maydanoz,1 tane çarliston biber,3tane siyah zeytin,2dilim kızarmış dengelight ekmek,1kupa portakallıyeşilçay
ara:1b. light süt
ara:3 tane hurma,2tane kuru kayısı,1tane kuru erik (kursta olduğum için tekrar ara öğün yaptım)
öğllen:kursta olduğum için evde 2tane salatalık yarım havuç ve 5 dilim ayvayı küp küp doğradım yanıma aldım bunun yarısını yedim
ara:üsteki kalanın diğer yarısını yedim
ikindi:1kupa nescafe,3tane galete,1tane maviyeşil lightın incirli bisküvisi,1çatal petibörlü pasta bide bikerede portakallı kurabiyeden ısırdım
akşam:ikindimi geç yediğim için 1 kase yoğurt yedim
13 bardak su içtim
dediğim gibi bugünkü menüm pek sağlıklı değil ama napiim kursum vardı kursum 12:00 da başladı 17:00da bitti 1 saatte bir 5dk ara veriyolar o beş dk aralarda ancak bukadar yiyebildim
buarada bugün akşam 20:00da spora gittim bi saat onbeşdakka spor yaptım
evet canım 52.7 yaz. off haftaya cumaya kadar hiç tartılmayacağım.bakalım inşallah 51 li bir kilo görmek istiyorum.benim vücudumun direnmesi hiç yeri yokken kaçamak yapmam.gün boyu gayet güzel beslenirken birden tatlı yiyorum.ama yok yemeyeceğim.benim kilo vermemi engelledi.hepimiz verelim şu kilolarımızı yaza süper girelim.
hebu arada yaz için bikini aldım,36 beden hem de.geçen seneye göre süper oldu ama tabi alt taraf hala göz tırmalıyor.şu 3 kilo da bir gitse,sağlıkla.ihtiyacı olanlar için zeki de tüm bikiniler 69 a düşmüş.üzerindeki etiket 249 du.modeller de daha tükenmmeişti.
canim, cok iyi besleniyorsun. menülerinde yok yok, cok sevdim.. ilk aradaki 3 hurma fazla olmus yalniz bugün. nescafeni sekersiz veya az sekerli iciyorsun dimi ? ikindidie pasta kurabiye fazla olmus...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?