50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

son iki hafta icin de 52,7 mi yazayim ?
canim bazen vücut direniyor. bu cok dogal. ne yap et, radikal birsey yapma, tatliyi kacamaklari en aza indirirsen süper olur tabiki.

adı tilaks tı ben 3 kupa içtim sadece içinde sinameki olduğu için çok içmek iyi değilmiş zaten 1 kupa bile rahatlatır sonra rahatsız olduğunda kullanırsın ben öyle yapcam.şimdi de 5i yerde ve lipton form plus çay içiyorum o da çok rahatlattı beni inşallah sanada iyi gelir..

sulisim, canim ben 20 dakika steppere dayandim, 10 000 adim ayrica, biraz takatsizim bu aralar..

son iki hafta icin de 52,7 mi yazayim ?
canim bazen vücut direniyor. bu cok dogal. ne yap et, radikal birsey yapma, tatliyi kacamaklari en aza indirirsen süper olur tabiki.

evet canım 52.7 yaz. off haftaya cumaya kadar hiç tartılmayacağım.bakalım inşallah 51 li bir kilo görmek istiyorum.benim vücudumun direnmesi hiç yeri yokken kaçamak yapmam.gün boyu gayet güzel beslenirken birden tatlı yiyorum.ama yok yemeyeceğim.benim kilo vermemi engelledi.hepimiz verelim şu kilolarımızı yaza süper girelim.

hebu arada yaz için bikini aldım,36 beden hem de.geçen seneye göre süper oldu ama tabi alt taraf hala göz tırmalıyor.şu 3 kilo da bir gitse,sağlıkla.ihtiyacı olanlar için zeki de tüm bikiniler 69 a düşmüş.üzerindeki etiket 249 du.modeller de daha tükenmmeişti.

perşembe menüm
sabah kase bol sütlü kelloğs
ara 2 dilim çavdar ekmeğinden peynirli tost
ara portakal
öğle mercimek ç.+barbunya+şehriyeli mısırlı yeşillikli salata
ara 3 kare bitter+birazcık balık kraker
akşam mercimekç.+ barbunya+1y.k.pilav+salata+yoğurt
ara 5 fındık yarım muz elma

1-1,5 lt su ve 2 br bitki çayı içtim.

sulisim yarım saat yürüyüş
20 dk.bisiklet ve 110 mekik çektim.dün de yarım saat bisiklet çevirdim.

aysenurcum, sabah salcayi ekmege mi sürdün?
aksam yemeginde salataya yer verseydin keske.
güzel bir menü.. cok gayretli gördüm seni, haftaya hergünmenü bildirirsin artik dimi ?

canim, cok iyi besleniyorsun. menülerinde yok yok, cok sevdim.. ilk aradaki 3 hurma fazla olmus yalniz bugün. nescafeni sekersiz veya az sekerli iciyorsun dimi ? ikindidie pasta kurabiye fazla olmus...

aa canim niye tartilmican ki? ya cogalirsa ? haftada bi kere tartilma iyi bence ya--ama sunu yapabilirsin, haftasonu özen göster yediklerine.. sen cok iyi gidiyordun ya, örnek aldigim birisin burada, wow masallah ne güzel menü dedigim cok oldu..

canim bikinin hayirli olsun, o 3 kilo gider sen merak etme. spora biraz agirlik ver, hem havalar da düzeliyor, artik gider kilolar..

iyi geceler güzeller

yeni gelen arkadaslar, kilolarinizi yazarsaniz, haftaya menü bildirecekseniz kilo listesine simdiden baslangic kilosu olarak kayit edeyim...

canim, cok iyi besleniyorsun. menülerinde yok yok, cok sevdim.. ilk aradaki 3 hurma fazla olmus yalniz bugün. nescafeni sekersiz veya az sekerli iciyorsun dimi ? ikindidie pasta kurabiye fazla olmus...

beğenmenize çok sevindim
nescafe sade süttozu bile yok ben şeker kullanmam çaya türk kahvesinede
evet haklısın kurabiye pasta fazla oldu ama sadece tadımlıktı çok küçüktü yani
bide ben confleksleri sorucam hangisinden ve nasıl tüketmemi önerirsiniz
k-barlar yada piko tüketilebilirmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…