adı tilaks tı ben 3 kupa içtim sadece içinde sinameki olduğu için çok içmek iyi değilmiş zaten 1 kupa bile rahatlatır sonra rahatsız olduğunda kullanırsın ben öyle yapcam.şimdi de 5i yerde ve lipton form plus çay içiyorum o da çok rahatlattı beni inşallah sanada iyi gelir..
beğenmenize çok sevindim
nescafe sade süttozu bile yok ben şeker kullanmam çaya türk kahvesinede
evet haklısın kurabiye pasta fazla oldu ama sadece tadımlıktı çok küçüktü yani
bide ben confleksleri sorucam hangisinden ve nasıl tüketmemi önerirsiniz
k-barlar yada piko tüketilebilirmi?
günaydinnnnnn......
Efsuncum, ben kilo takviminden baktim. gecen hafta 53 müsüm... veeeee bu hafta da 53(
kendimi daha hafif hissediyorm ama gitmemis hicbisi.. ya da regl.li oldugum icin bilmiyorm....
sulişim
tahıllı süt nasıl oluyor?
bir de yer elması nasıl yeniyor? çok cahil kalmışım.şimdiye kadar hiç yemedim,tadını da merak etmedim ama senin menülerinde hep görüyorum lezzetli bir şey mi?meak ettim şimdii:)
aynesin sütü içinde buğday yulaf muz ceviz var.......kutu süt 200 ml lik.....
yer elması çok güzel bir tadı var elmaya benziyor ama daha hafif....tavsiye derim......
günaydınnnn bu aradaaa bende tartıldım....51.9 ü görüdm.....çok teşekkür ederim...efsuncum koçluğun için çok teşekkür ederim......
sayende 52,7 den 51.9 ü düşmüşün nerdeyse 2 paket margarin........
günaydınnnn bu aradaaa bende tartıldım....51.9 ü görüdm.....çok teşekkür ederim...efsuncum koçluğun için çok teşekkür ederim......
sayende 52,7 den 51.9 ü düşmüşün nerdeyse 2 paket margarin........
aynen valla ben de çok mutluyum bugün efsuncuum çok sağol canım yaaa 60.8 den 59.9 süpeer darısı haftaya:92::92:
bu arada kızlar 59,1 başlamaıştım /58,7 oldum suan tam 58 kiloyum yavaş veriyorum haftaya detoksa yapmayı düşünüyorum
evet arkadaşlar kilomu yazıyorum
geçen hata ara verdiğim için bu hafta pazartesi tertılmıştım ve başlamıştım tekrar
maalesefffff kilom aynı 56 idim bu sabahta 56 çıktım
haklısın efsuncum salatanın menüde olması gerekiyo
yeme alışkanlıklarmı değiştiriyorum
ve salata olduğunda kilo da fark olacak mı birlikte görücez
ama ben et-tavuk-balık sevmiyorum
o yüzden menülerde mümkün olduğunca az kullanıyorum
evet büyük bir ihtimalle ödem.... neyse artik sen bunu yaz da canim, benim icin de vazgecmemem gerektigine dair iyi bir uyari olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?