Günaydin canim cok sagol..
Carsambaya birazdan bi göz aticam, söyledigin icin sagol.
canim marketten hashas ezmesi aliyoruz bazen börekler icin ondan mi ? yag icinde oluyor ama o...
dünki sabah menündeki meyve nektari bildigimiz hazir sey dimi ?
Neviiiin sobeledim seni.
Merhaba arkadaşlar.ben de 59 kiloyum.ve emziriyorum .dolayısıyla aç kalamıyorum.55le hamile kalmıştım.4 kilom var.ama 53 falan olmak istiyorum.sütümü etkilemeyecek şekilde tavsiyeleriniz var mı?
hoşgeldin o zaman canım.ben kısaca yazayım ama koçumuz daha iyi anlatır.gerçi geçmiş sayfalara bakarsan beslenme kurallarımız yazar.
üç ana üç ara öğün yapıyoruz.her hafta gönüllü arkadaşlardan biri koç ooluyor ve günlük menülerimizi puanlıyor.eğer spor yapıyorsan onu da sulisim arkadaşımız keydediyor.her ana öünde mutlaka ekmek ya da pilav,sebze yemeği ya da proteinlerden biri, salata kesinlikle ve kalsiyum olarak süt ve süt ürünlerinden biri.biraz karışık oldu ama geçmişe bakarsan daha iyi olur.yani sağlıklı beslenerek hem kilo veriyoruz hem bilinçleniyoruz hem de bunu yaşam şeklimiz olarak alışkanlık yapıyoruz.
yogun oldugum icin gzmnc sagolsun yardimci oldu bana bugün. bu arada cok iyi gidiyorsun ...
aksama bugünün menülerini bekliyorum arkadaslar ..ayrica su listeye bi göz atin, eksik varsa yazalim ki bilgiler tam olsun cünkü yarin tarti günüüüü. listede bu hafta menü bildirmeyen arkadaslar da var
Isim 04.02. 11.02. 18.02. 25.02.
ambitious 57,2 56
aybükeeslem 50,7 50,2 51,1
azul 56,7 56,4
cilekli_seker 51,7 51,7 52,4 53
dulcinea 52,7 52,9
durnam18 53,4 53,5 53,8
efsun 58 58,5 57,8 57,7
gzmnc 55,1 55,8 56
imporatogrly 56 57,2 57
leblebisekeri 58,5
melahatt 58,8 59
pakize85 58,2 58,7
sulisim 57,1 57,2
Tugbaaaaa 52,7
tutaste85 54,5
yarenay 60la basladi 56,6
azulcum gecen hafta kac kiloydun ?
aysenurcum, sabah salcayi ekmege mi sürdün?
aksam yemeginde salataya yer verseydin keske.
güzel bir menü.. cok gayretli gördüm seni, haftaya hergünmenü bildirirsin artik dimi ?
iyi geceler güzeller
yeni gelen arkadaslar, kilolarinizi yazarsaniz, haftaya menü bildirecekseniz kilo listesine simdiden baslangic kilosu olarak kayit edeyim...
arkadaşlar sizlere bişey sorucam
ben kabak yemeği yaptım
3 tane kabak 2tane domates 1 tane soğan 1 diş sarımsak dereotu ile
içine yağ pirinç tuz şeker kıyma hiçbişey koymadım
sizce bu yaptığım yemeğin 4 yemek k. kaç kaloridir
bide böyle yapmamın bi zararı varmı?
canım kalori konusunda bir fikrim yok ama bildiğim kadarı ile sebze yemeklerinden 5-6 kaşık yiyebilirsin ana öğünde
herkese hayırlı cumalar..
cuma mü'minin bayramı derler kilolarda gidince bize çifte bayram..:21
efsuncum öncesinde 53.4-53.7 ve53.8 mişim hızla kilo almışım ama sabah tartıldım 53.4 çıktım 400 gr vermişim.çok sevindim.ben de kabızlık problemi var o yüzden veremiyordum galiba..bu hafta bol bol bitki çayı içtim.şişkinlik olmayınca kilolar gidiyormuş...
Evet hafif yağlı oluyo,ben yağını sürmüyorum ama,yağı üste çıkıyo ya altından alıyorum,
Meyve nektarı evet hazır ama konsantre yani sırf şeker dolu olan meyve sularından değil...
canım salça öle bi yemek kaşığı falan yoktur ekmeğe sürüyorum.ev yapımı içine kimyon ve kekeik katıyorum kahvaltı için.fazla kalorili değildir inşallah.
salata öğle yedim diye yemedim eşimde yoktu zor geldi
hafta inşallah hergün bildirmeye çalışırım canım bu hafta ortası başlayınca böle oldu.böle geçsin.
çok teşekkür ederim yanıtın için
ben öğle yemeğinde 4 yemek k. yedim ama yediğim şeyin kalorisini bilmek isterim
bişey daha soriim arada 2 kuru hurma 1 kuru kayısı yarımda ceviz içi yemeği düşünüyorum nasıl sence
meyve yanında bişey yiyin yağ yakarsınız diyolarya başka arada meyve yanında ne yiyebilirim
ekmeklerde bayiliyorum ben onacanim anladim iyisindenmis,sadece miktar fazla bu durumda..
kalori sayarak diyet yapmak eziyet. ara sira bakmani tavsiye ederim ama genellikle kalori sayinca cok zorluyor insani. hurmayi bitane ye, kayisi ve cevizi daha cok ye.
aralarda yogurt üzeri meyve yiyebilirsin, sade yogurda mandalina / ahududu / visne katabilirsin mesela
Canım bi şişe dedimse litrelik değil,200 ml kadar şişe...yoksa litrelik şişelerden içtiğimi mi sandın?
ayy Efsunnn...
valla öyle sandimama bu benim algimla ilgili, sise diyince aklima koca bisey geldi :90::90::90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?