50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet hafif yağlı oluyo,ben yağını sürmüyorum ama,yağı üste çıkıyo ya altından alıyorum,

Meyve nektarı evet hazır ama konsantre yani sırf şeker dolu olan meyve sularından değil...

:))yakalandık desene bende 54le hamile kalmıştımm şuan 57-58 arası gidip geliyomm

tamam geçmişe bi bakıyımda çok sayfa varmış yavvv :)))

ah canım ya yazdığın kiloda olmak isterdim ama o kilo yanlış sanırsam galüba herhalde.bugün 56,5 geçen hafta 57,1 ondan önceki hafta da 57.1 dim sanırım.sanki ben geçen hafta aynı hatta 100gr fazlaydım.gerçi tam tasrtı günlerine yakın hasta olmuştum hem küçük hem de büyük tuvaletimi yapamıyordum.bir de ben bişi farkettim ben aslında hafta sonunda pazar pazartesi günü daha az çıkıyor gibiyim.neyse ya.

aysenurcum, sabah salcayi ekmege mi sürdün?
aksam yemeginde salataya yer verseydin keske.
güzel bir menü.. cok gayretli gördüm seni, haftaya hergünmenü bildirirsin artik dimi ?

canım salça öle bi yemek kaşığı falan yoktur ekmeğe sürüyorum.ev yapımı içine kimyon ve kekeik katıyorum kahvaltı için.fazla kalorili değildir inşallah.
salata öğle yedim diye yemedim eşimde yoktu zor geldi

hafta inşallah hergün bildirmeye çalışırım canım bu hafta ortası başlayınca böle oldu.böle geçsin.

iyi geceler güzeller

yeni gelen arkadaslar, kilolarinizi yazarsaniz, haftaya menü bildirecekseniz kilo listesine simdiden baslangic kilosu olarak kayit edeyim...

canım ben 59 başladım ama sabah aç karna tartılmamıştım.yinede 59 alalım başlangıcı..
kayıt alabilirsin..

arkadaşlar sizlere bişey sorucam
ben kabak yemeği yaptım
3 tane kabak 2tane domates 1 tane soğan 1 diş sarımsak dereotu ile
içine yağ pirinç tuz şeker kıyma hiçbişey koymadım
sizce bu yaptığım yemeğin 4 yemek k. kaç kaloridir
bide böyle yapmamın bi zararı varmı?

canım kalori konusunda bir fikrim yok ama bildiğim kadarı ile sebze yemeklerinden 5-6 kaşık yiyebilirsin ana öğünde

canım kalori konusunda bir fikrim yok ama bildiğim kadarı ile sebze yemeklerinden 5-6 kaşık yiyebilirsin ana öğünde

çok teşekkür ederim yanıtın için
ben öğle yemeğinde 4 yemek k. yedim ama yediğim şeyin kalorisini bilmek isterim
bişey daha soriim arada 2 kuru hurma 1 kuru kayısı yarımda ceviz içi yemeği düşünüyorum nasıl sence
meyve yanında bişey yiyin yağ yakarsınız diyolarya başka arada meyve yanında ne yiyebilirim

sana da hayirli cumalar canim. kaydediyorum bilgileri..
kabizliga karsi arada kuru erik ye canim, yada erikleri bir sürahiye at icine su doldur birkac saat sonra ic.. iyi gelirmis. zeytinyagi da yardimci oluyor, sabah kahvaltilarinda zeytini sürekli yemek bu durumda cok iyi..

Evet hafif yağlı oluyo,ben yağını sürmüyorum ama,yağı üste çıkıyo ya altından alıyorum,

Meyve nektarı evet hazır ama konsantre yani sırf şeker dolu olan meyve sularından değil...

ekmeklerde bayiliyorum ben ona canim anladim iyisindenmis,sadece miktar fazla bu durumda..

anliyorum.. ajvar falan gibi bisey. tamam bekiyoruz seni haftaya

kalori sayarak diyet yapmak eziyet. ara sira bakmani tavsiye ederim ama genellikle kalori sayinca cok zorluyor insani. hurmayi bitane ye, kayisi ve cevizi daha cok ye.
aralarda yogurt üzeri meyve yiyebilirsin, sade yogurda mandalina / ahududu / visne katabilirsin mesela

saol canım önerilerin için
kalori sayarak diyet yapmıyorum ama bazı şeyleri merak ediyorum ve kontrol altında tutmak için bilmek gerekiyo
mesela bu yaptığım kabak yemeğinin içine yağ tuz kıyma şeker pirinç koymadığım için merak ediyorum kalorisini
hurmayı neden 1 tane ye dedin ben çok severimde:) yaş meyvası değil kuru olanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…