50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkür ederim canım önerilerin tabii ki değerli uygulayacağım
haftaya büyük bi gazla başlıycam herhalde
kıskandım valla margarin paketinden kurtulan arkadaşları

Günaydın arkadaşlar,

Koçum öncelikle maşaALLAH ne güzel herkese yetişip yardımcı oluyosun,tebrik ettim seni,

Bir de Çarşamba akşam menümde kepek ekmeği de yemiştim yazmamışım,ordan benim puanımı kırarsın

ne kadar kırılacaksa,

Ha haşhaşı nasıl yediğimi sormuşsun,sürülebilir kıvamda,aynı nutella gibi oluyo,ekmeğin üzerine

sürüyorum,peynir ve cevizle çok güzel oluyo,bi de poğaça yapıp içine koyuyorum bazen çok güzel oluyo,

Bi ara yazarım tarifini inş.

Perşembe menümü de yazayım:

Sabah:Bi dilim kakaolu fındıklı kek,bi şişe meyve nektarı,bi avuç yaban mersini

Ara:yarım muz

Ara:çeyrek ekmek arası yeşil soğan,domates (öğle yemeğim biraz gecikti,ondan böyle oldu)ardından 4

tane minik daire şeklinde kremalı bisküvi yedim

Öğle:Bi tabak yeşil fasulye,iki dilim kepek ekmeği,bi kase yoğurt,üç-dört turşu

Ara:yok

Akşam:Bi tabak kuru fasulye,bi dilim kepek ekmeği,bi kase yoğurt,biraz yeşillik,domates,biber,kuru soğan,

Ara:yok

Akşamı da geç yediğim için ara yapamadım.Tartıldım kilom 55,9 çıktı,sanırım 100 gr vermişim.

Sulişim spor yine yok,2 lt su içiyorum günlük...
:97:

canim burada nereden bulabilirim?? sen nasil yapiyorsun???

canim bende burada bulamadim, malzemelerini tek tek aldim.

5i bir yerde biliyorsun mate, yesil cay, funda yapragi, kekik ve biberiye iceriyor

yesil cayi realdan aldim posette, mate cayini kücük sallama cayi olarak aldim dm´den, kekik ve biberiyeyi türk marketinden baharat reyonundan aldim, ama biberiyeyi taze de aldim bahce icin bazen oradan kopariyorum. funda yapragini önce arastirdim, netten "heidekraut" sonucuna vardim ve eczaneden aldim.

yakininda Reformhaus var ise, hepsini bulabilirsin belki orada..

yapilisi kolay 1er cay kasigi atiyorum demlige, 5 dakika demleyip gidip gelip iciyorum. biberiyeyi fazla ekliyorum bazen de yesil cayi öyle önermisti biri ama kim hatirlamiyorum..

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım önerilerin tabii ki değerli uygulayacağım
haftaya büyük bi gazla başlıycam herhalde
kıskandım valla margarin paketinden kurtulan arkadaşları

insallah canim. ben de kiskandim dogrusu, inceldigimi hissetmeme ragmen kilolar öyle demedi pek..
ben gecen haftasonu cok abartmistim ondan böyle oldu galiba

Günaydin canim cok sagol..
Carsambaya birazdan bi göz aticam, söyledigin icin sagol.
canim marketten hashas ezmesi aliyoruz bazen börekler icin ondan mi ? yag icinde oluyor ama o...

dünki sabah menündeki meyve nektari bildigimiz hazir sey dimi ?

ay canim masallah hic usenmemis ugrasmissin....

ben tr.e gittigimde alayim en iyiysi.....

evet öyle yapabilirsin ama gidene kadar da yesil yada mate cayi sallama haliyle alip icebilirsin.
bir de türk marketinde form cayi var, o da iyi galiba. ben iciyorum iyi diye inanarak :)

evet öyle yapabilirsin ama gidene kadar da yesil yada mate cayi sallama haliyle alip icebilirsin.
bir de türk marketinde form cayi var, o da iyi galiba. ben iciyorum iyi diye inanarak :)

canim yesil cay ben de carpinti yapiyor... ay yasli teyzeler gibi oldm ama öyle.. hem de acayip etkiliyor....

okulda bi ark.in ailesi cayci :) adamin elinde yok yok.... cevizli caydan, cikolatalisina, tarcinlidan, karisik meyvelisine.... japon, cin caylari... onlardan iciyorum bol bol...
dün tarcinli caydi, bugun japon cayiymis.... :)

bende de cok tüketince yapiyor bunu birkac kez farkettim.
hatta doktora gittigim aralar yesil caydan sandim önce sonra düsündüm ben 2 haftdir icmedim falan :)
oh oh tarcin özellikle metabolizmayi canlandirir.. iyisin valla...

PERŞEMBE MENÜM:

SABAH:ılık sirkeli su,bir dilim kepek ekmek,lor peynir,bir bardak ılık layt süt.salata yok evde kalmadı çünkü

ARA:elma,iki badem

ÖĞLEN:mercimek çorba ,salata,ayran,bir dilim ekmek.

ARA:havuç

AKŞAM:arnavut ciğeri bir küçük tabak(yağlıydı ama napim yedim.)bol salata,bir büyük bardak ayran,iki dilime yakın beyaz ekmek.

ARA:yok (ayran uykumu getirdi uyuya kalmışım.)

selamm bende aranıza katılmak istiyorumm ne yapmam lazımm:)

Neviiiin sobeledim seni.

Merhaba arkadaşlar.ben de 59 kiloyum.ve emziriyorum .dolayısıyla aç kalamıyorum.55le hamile kalmıştım.4 kilom var.ama 53 falan olmak istiyorum.sütümü etkilemeyecek şekilde tavsiyeleriniz var mı?

selamm bende aranıza katılmak istiyorumm ne yapmam lazımm:)

hoşgeldin o zaman canım.ben kısaca yazayım ama koçumuz daha iyi anlatır.gerçi geçmiş sayfalara bakarsan beslenme kurallarımız yazar.

üç ana üç ara öğün yapıyoruz.her hafta gönüllü arkadaşlardan biri koç ooluyor ve günlük menülerimizi puanlıyor.eğer spor yapıyorsan onu da sulisim arkadaşımız keydediyor.her ana öünde mutlaka ekmek ya da pilav,sebze yemeği ya da proteinlerden biri, salata kesinlikle ve kalsiyum olarak süt ve süt ürünlerinden biri.biraz karışık oldu ama geçmişe bakarsan daha iyi olur.yani sağlıklı beslenerek hem kilo veriyoruz hem bilinçleniyoruz hem de bunu yaşam şeklimiz olarak alışkanlık yapıyoruz.

merhaba canım allah bağışlasın.bizim gibi ama belki porsiyonların daha çok olacak şekilde mutlaka spor yaparak bu kiloları verirsin.hem çok da iyisin maşallah.umarım ben de eğer bir gün anne olursam senin gibi az bir kilo fazlam olur.

herkese hayırlı cumalar..
cuma mü'minin bayramı derler kilolarda gidince bize çifte bayram..:21

efsuncum öncesinde 53.4-53.7 ve53.8 mişim hızla kilo almışım ama sabah tartıldım 53.4 çıktım 400 gr vermişim.çok sevindim.ben de kabızlık problemi var o yüzden veremiyordum galiba..bu hafta bol bol bitki çayı içtim.şişkinlik olmayınca kilolar gidiyormuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…