canim salatayi yanisira yersen farki olmaz, salatayla midede digr seylere daha az yer kalmasinda mesele. özellikle aksamlari salata mutlaka bulundur. Bu brokoli salatasi da olabilir..
Et tavuk balik sevmiyorsan, yogurt tek care canim. Sabah beyaz peynir, öglen/ aksam yogurt yersen protein ihtiyacina katki saglamis olursun..
bu aksam güzel bi 5i bi yerde ic derim canim:)
tabiki vazgecmemelisin.. istersen yarin tekrar bak sonra yazacagimiza karar verelim ?
canim burada nereden bulabilirim?? sen nasil yapiyorsun???
teşekkür ederim canım önerilerin tabii ki değerli uygulayacağım
haftaya büyük bi gazla başlıycam herhalde
kıskandım valla margarin paketinden kurtulan arkadaşları
Günaydın arkadaşlar,
Koçum öncelikle maşaALLAH ne güzel herkese yetişip yardımcı oluyosun,tebrik ettim seni,
Bir de Çarşamba akşam menümde kepek ekmeği de yemiştim yazmamışım,ordan benim puanımı kırarsın ne kadar kırılacaksa,
Ha haşhaşı nasıl yediğimi sormuşsun,sürülebilir kıvamda,aynı nutella gibi oluyo,ekmeğin üzerine
sürüyorum,peynir ve cevizle çok güzel oluyo,bi de poğaça yapıp içine koyuyorum bazen çok güzel oluyo, Bi ara yazarım tarifini inş.
Perşembe menümü de yazayım:
Sabah:Bi dilim kakaolu fındıklı kek,bi şişe meyve nektarı,bi avuç yaban mersini
ay canim masallah hic usenmemis ugrasmissin....
ben tr.e gittigimde alayim en iyiysi.....
evet öyle yapabilirsin ama gidene kadar da yesil yada mate cayi sallama haliyle alip icebilirsin.
bir de türk marketinde form cayi var, o da iyi galiba. ben iciyorum iyi diye inanarak :)
günaydınn.biraz geç bir vakit ama ancak girebildim.
canim yesil cay ben de carpinti yapiyor... ay yasli teyzeler gibi oldmama öyle.. hem de acayip etkiliyor....
okulda bi ark.in ailesi cayci :) adamin elinde yok yok.... cevizli caydan, cikolatalisina, tarcinlidan, karisik meyvelisine.... japon, cin caylari... onlardan iciyorum bol bol...
dün tarcinli caydi, bugun japon cayiymis.... :)
selamm bende aranıza katılmak istiyorumm ne yapmam lazımm:)
selamm bende aranıza katılmak istiyorumm ne yapmam lazımm:)
Neviiiin sobeledim seni.
Merhaba arkadaşlar.ben de 59 kiloyum.ve emziriyorum .dolayısıyla aç kalamıyorum.55le hamile kalmıştım.4 kilom var.ama 53 falan olmak istiyorum.sütümü etkilemeyecek şekilde tavsiyeleriniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?