50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hem kan yapıcı şeyler tüketip hem masa başı egzersizleri yapabilirsiniz

ben sitede yeniyim acil kilo vermem lazım 6 ayda 10 kiloya yakın kilo aldım şu an 60 kiloyum boyum 163 yaklaşık bi aydr kendimce diyet yapıyrm ama hareketsz olduğm için kilo veremyrm(bende katılablrmym aranza

Tam olarak nasıl bir şey bu diyet? Netten de bir bakayım ben en güzeli...

canım yeni gördüm mesajını hemen yolluyorum listeyi sana

İSVEÇ DİYETİ:
Birinci gün
Kahvaltı: 1 fincan kahve, 1 tane kesme şeker
Öğlen Yemeği: , 2 yumurta, 1 domates , 1 porsiyon haşlanmış ıspanak
Akşamüstü: bol limonlu ve zeytinyağlı yeşil salata ve 1 adet biftek ( yaklaşık 200 gram )
İsveç Diyeti İkinci gün
Kahvaltı: 1 fincan kahve, kesme şeker
Öğlen Yemeği: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt
Akşamüstü: 1 çeşit meyve, bol yeşillikli salata, 1 biftek
İsveç Diyeti Ücüncü gün
Kahvaltı: 1 dilim ekmek, 1 kesme şeker, 1 fincan kahve
Öğlen Yemeği: Haşlanmış ıspanak yemeği, 1 domates, 1 çeşit meyve
Akşamüstü: Bol yeşillikli salata, 1 dilim salam, 2 yumurta
İsveç Diyeti Dördüncü gün
Öğlen Yemeği: 1 yumurta, 1 havuç (rendelenecek), 250 gram yağsız beyaz peynir
Akşamüstü: 100 gr yoğurt, 1 bardak portakal suyu
İsveç Diyeti Beşinci gün
Kahvaltı: 1 rendelenmiş havuç limonla beraber
Öğlen Yemeği: 200 gram balık yine limonlu ve gerekirse tereyağlı
Akşamüstüi: 1 adet biftek, bol yeşillikli salata ve bulabilirseniz brokoli
İsveç Diyeti Altıncı gün
Kahvaltı: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker
Öğlen Yemeği: 1 havuç rendelenerek , 2 adet yumurta
Akşamüstüi: 200 gram derisiz tavuk eti, yeşil salata
İsveç Diyeti Yedinci gün
Kahvaltı: Şekersiz çay
Öğlen Yemeği: 200 gram Izgara et, taze meyve
Akşamüstü: Bir şey yenmeyecek
İsveç Diyeti Sekizinci gün
Kahvaltı:1 fincan kahve, 1 kesme seker
Öğlen Yemeği: 2 yumurta, 1 domates ve 1 porsiyon haşlanmış ıspanak yemeği
Akşamüstü: bol limonlu bol yeşillikli salata ve 1 tane biftek
İsveç Diyeti Dokuzuncu gün
Öğlen Yemeği: 1 salam dilimi yanında 100 gr yoğurt
Akşamüstü: 1 tane biftek, Bol yeşillikli salata, 1 adet meyve
İsveç Diyeti Onuncu gün
Öğlen Yemeği: 1 çeşit meyve, Haşlanmış ıspanak, 1 domates
Akşamüstü: 2 yumurta, 1 dilim salam, bol yeşillikli salata
İsveç Diyeti OnBirinci gün
Öğlen Yemeği: 1 adet havuç, 1 adet yumurta, 250 gr beyaz peynir (az yağlı ya da yağsız)
Akşamüstü: 100 gr yoğurt, 1 bardak portakal suyu
İsveç Diyeti Onİkinci gün
Kahvaltı: 1 havuç rendelenip limonla karıştırılacak
Öğlen Yemeği: Tereyağlı taze balık bol limonla
Akşamüstü: Bol yeşillikli salata, 1 tane biftek, bulabilirseniz brokoli
İsveç Diyeti Son gün
Öğlen Yemeği: 1 havuç rendesi, 2 adet yumurta
Akşamüstü: 200 gr Derisiz yağsız tavuk eti, bol yeşillikli salata
İsveç diyeti ağır bir diyet olduğu için doktorunuza danışmadan bu diyete başlamayınız. Doktor kontrolü dışında bu diyeti yaparsanız hiçbir sorumluluk kabul etmeyiz fakat doktorunuza danıştıktan sonra gönül rahatlığıyla başlayabilirsiniz.

canım ben araştırmıştım baya yapanlar hızlı vermişler ama verenler dikkat etmeyince geri alırsın tekrardan diyet bitince yemeğe sarılmamak gerek kilon ne kadar çoksa o kadar veriyorsun bu arada ben vaad edilen değilde 4 verdim ama tam uyamadığım için sanırım bide bol kaçamaklı bir diyet oldu benimki :)

ben bu diyeti yaparsam benim göbüş alır başını gider ben burdaki 1 günlük yiyeceği 2 günde anca yerim kesin ben hareketsizlikten alıyorum kiloyu yaaa

canım bu günlük 500 cal. bir diyettir bundan az yiyorsan çok sağlıksız besleniyorsun demekki ve miden artık buna alıştığı için kilo veremiyorsun büyük ihtimalle

kızlar katı kuralları olan diyetler yapmayın çünkü diyet bitince vücut direncini kaybediyor doğal olarak beyin tokken bile açlık sinyalleri gösteriyor hal böyle oluncada daha çok kilo olarak bize dönüyor. herşeyden yiyelim ama az az yiyelim çoğumuzun problemi zaten hareketsizlik biraz öğünlerden kısar birazda spor yaparsak vücut az enerjiyle çok kalori harcayacağı için kilo verir hemde diyet stresine girmemiş oluruz ....unutmayalım herşeyin başı sağlık

merhaba arkadaşlar. bende bugün diyete başladım. her ne kadar hava kapalı yağmurlu olsada iki gün sonra ne giycem die düşünmeye başlıycam sanırım. yeni başlayanlara, devam edenlere, başaranlara, henüz başaramayanlara kolay gelsin, hepimize hayırlı olsun diyerek başlıorummm... :))

canım zayıflama aletı bende aldım.gayette memnunum 3 gundur kullanıyorum ve karnımın sıkılastıgını hıssedıyorum.

perşembe başlıdığım diyette 4 günümü geride bıraktım ve tartı 1.8 kilo daha az gösteriyor

ödemi attığımı biliyorum ama göbeğim artık giydiğim bluzdan belli olmamaya başladı:87:

hoşgeldiiin umarım maceran
zaferle sonuçlanır

ben okula giderken çantama iki elma atıyorum, aslında diyet yapmazkende yapıyordum bunu çünkü kantinde sandviç ve bisküviden başka şey satılmıyor. :93:

peki ama canımcım kantinde çantandan elma çıkarıp yerken kendini tuhaf hissetmiyor muydun ...

vıze fınal haftasında daha cok kılo alıyorum beeen cuma 56ydım dıye sevınıyordum bundan cesarette aldım sankı tamda hedefıme 2 kılo kalmıştı şuan 57yim

sabah 1.5 dılım kepek ekmegı yrm bardk cay klask kahvaltı peynr zytn vs

ara ayakustu bır kase corba bır kasık guvecte turlu 3 4 kasık pılav ( pılav manyagı oldum

oglen bır kase sehrıye corbası bol yesıllık salata

bır porsıyon un helvası yemekteyızde adam yapıodu cnm cektı hemen yaptırtttımmmm :))

ara bu satten snra bsy yemem gıttıkce hedefıme uzaklasıyorumm en fazla nescafe yada soda içerimm..

ayy moralman cokmus durumdayım

slm herkese :))
bugünkü benüm
1 bardak yeşil çay
kahvaltı
1,5 haşlanmış yumurta
2 kk az yağlı beyaz peynir
ara
200 ml süt 5 form bisküvi
öğle
1 bardak çorba 5 form bisküvi
ara
2 biskrem 2 ikram
akşam
1 havuç ve 3 yaprak beyaz lahanayı kavurdum üzerine yoğurt üzerine baharat
1 soda
3 mercimek köftesi

bugün spor yok dinlenme günüm
şimdilik 1,5 lt su içtim

akşam tarçınlı süt yada türk kahvesi yapayım diyorum

çok mu yiyorum yaa bisküviler fazla oldu farkındayım

bence çokta yememişsin uz helvası birazcık fazla olmuş ama tatlıyıda canımız çekiyo olur arada
bende dün mercimek köftesi diye tutturdum yaptık hemen 4 tane dün 3 tanede bugün yedim :))

bence çokta yememişsin uz helvası birazcık fazla olmuş ama tatlıyıda canımız çekiyo olur arada
bende dün mercimek köftesi diye tutturdum yaptık hemen 4 tane dün 3 tanede bugün yedim :))

ayy cnmm bak moral oldun bana :))) ama bıraz fazla yıyınce yaglarım fışkırıyor gıbı gelıyor gobekte fırlıyorr :)) hareket etsem cok gelmezdı full yıyıp yatıyorum :)) bak smdı cnm mercımek koftesı cektıı :))) şaka şkaa daha mıgdem bsy almıyor :)) artık yemekteyızı ızlemıycem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…