50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ALLAH kolaylık versin sayın çevirmenim,heyecan yapma sen başarırsın umarım,

Arkadaşlar ben de ara sıra uğrarım,bu aralar işler yoğun,size sağlıklı kilosuz günler diliyorum...

Kendinizi salmayın her an gelip ictima alırım ha ona göre........

iyi yolculuklar canim... tadini cikar :))

ictima nedir :44: :18:aha böyle takintiliyim umarim basaririm.. cok sagol destegin icin.

kızlar ya 56.800 olmuşum 600 gram almışım napcam ben ya
ceza veri bana bu hafta hastalığı abartıp ne bulursam yemişim anlaşılan

aramıza hoşgeldin cnm inş hepberaber zayıflıcaz ve istediğimiz kilolara düşücez

slm kizlar bende bugun tartildim 52.5 olmusum. gecen hafta 52.9 du 400 gram cok ii heheh yavas yavas gidiyor kilolar . kizlar birsey soracam ben gobek kaslari icin mekik cekemiyorum belim acayip agri yapiyor daha 10 mekik cekemeden hemen birakmak zorunda kaliyorum. haftada 4 gun egzersizlerimi yapiyorum. acaba sizin gobek kaslari icin mekik disinda baska egzersizler var mi benim gobek yok ama mide de az da olsa yaglanma var cok gicik oluyorum eger varsa cvplarinizi bekliyorum

cnm bn pilates topu üzerinde topu belime destek yaparak çekiyorum mekiği. hiç zorlanmıyorum, çok rahat oluyo.üst karın kasları için hep mekik öneriolar alt karın kasları için de şöle bi hareket var. Alt karın kasları hangi hareketlerle sıkılaşır? - UZMANTV
umarım yardımcı olmuşumdur. sevgiler

sabah bır tost ( ılac almak ıcın mecbur yemek zorunda kaldım dışarda ) ıyy yaglı yaglıı

ara bır sıse su bır dılım kepek ekmegı 3 zeytn

oglen bır kase tarhana corbası , bır kucuk tabak sogan yemegı , bır dılım kepek ekmegı

ara : yıne ufak bır dılım kepek ekmegı 3 zeytın ( bana bı haller oluyor )

ara : 2 bardak mısır , 2 sıse su mahvettı mıgdemı

ara 3 catal mantı

aksam cok cnm bısey ısterse kırmızı pul bıberlı yogurt yerım .

slm herkese :)
bugünkü menüm
kahvaltı
1 salatalık yarım domates
1kk az yağlı peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
ara
kakaolu süt
öğle
1 bardak çorba
1 ikram bisküvi
akşam
havuçlu lahanalı bol salata
1 kase yoğurt

canım tatlı istediğinden bi sürü kayısı kurusu yedim
akşama sporum var 30 dk stepperda

yatana kadar süt dışında bişey tüketmicem inş

Kızlar bana yardım edin lütfen... boyum 1.68 kilom da tam 59 ... ben 52 kilo olmak istiyorum... çok güzel diyetler var ama hepsinde ara öğün var ... benim bütün gün okul var nasıl ara öğünlerde meyve yicem ... ara öğünleri atlasam öğle arası ne yapacağım dışardaki yemekler hep yağlı ve kalorili salata yesem o da hiç hijyenik gelmiyor (( sıkıntılardayım kızlarrrrrrr ..........

Son düzenleme:

ara öğünlerde bisküvi yiyebilirsin diyetlerden yada süt, meyvesuyu içebilirsin
öğledede okulda yemekhanede sebze yemeklerinden tercih edersin onuda az tüketirsin
önemli olan akşam öğününü azaltmak zaten :)

ayy ben yıne dayanamadım bır hafta tutunca bogazımı 56 oldum ama bır kacamak yapayım dedık bır albaneı ıkı tanede topkek yedımm benı kınayınnn !!!!

kızlar bende geldım aranıza.58 kıloyum 1.70 boyum var.hedefım 53 54 olmak.

dunku yedıklerım
sabah 1 kase nestle nesfit
çeyrek pogca

ara 2 kepeklı bıskuvu yesıl cay

oylen simit ama içini alıpta yedım bıraz peynır 2 bardak sekersız cay

ara yesıl cay kepeklı bıskuvı

aksam bolca yaprak sarma (dayanamadım malesefkı ) yarım kase mercımer corbası az ekmek

dun bunlardı

ayrıca kardesım zayıflama kemerı almıs bakalım işe yarıyacakmı karın bolgesındekı yagları yakıyormus ama ac karnına yapılcakmıs.15 dk onu yaptım.

canım çok sağol ya şimdi düşündüm de ara öğünlerde çok az kepekli bisküvi falan yiyebilirim yanında da şekersiz çay içerim mesela ... ve evet canım ya önemli olan akşam yememek :)

Selam arkadaşlar,

yenilere merhaba, hoşgeldiniz. Bahar gelince sayımız da çoğaldı, yazlık incecik kıyafetlerden fışkıran basen, göbek ya da bel çevresindeki sinir bozucu yağlara, kalın kollara, kalın bacaklara, şişkin yanaklara hayır!!!

Herkesin istediği kiloda olması dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…