Kizlar ben kacar, yaklasik 2 haftaligina yokum buralarda. herkesi öpüyorum ve incelelim emi 2 haftada ! bu arada 55,2 yim.. son günlerde dikkat etmememe ragmen pek de birsey yiyemedim. ama sonuc iyi :) kilo iyi ama bitkinim umarim bayilmam bu yogunlukta. benim icin dua edin emi rezil olmayayim.
Kizlar ben kacar, yaklasik 2 haftaligina yokum buralarda. herkesi öpüyorum ve incelelim emi 2 haftada ! bu arada 55,2 yim.. son günlerde dikkat etmememe ragmen pek de birsey yiyemedim. ama sonuc iyi :) kilo iyi ama bitkinim umarim bayilmam bu yogunlukta. benim icin dua edin emi rezil olmayayim.
ALLAH kolaylık versin sayın çevirmenim,heyecan yapma sen başarırsın umarım,
Arkadaşlar ben de ara sıra uğrarım,bu aralar işler yoğun,size sağlıklı kilosuz günler diliyorum...
Kendinizi salmayın her an gelip ictima alırım ha ona göre........
iyi yolculuklar canim... tadini cikar :))
Bende geldim:) Kilo verme niyetiyle internette yöntem araştırırken bundum kk'yı çok hoşuma gitti. Bende 58 kiloyum ve 50 ye düşmek için uzun zamandır çabalıyorum.
Dün akupunktur yaptırdım, doktor 1.5 ayda istediğim kiloya gelebileceğimi söyledi.Dün gerçekten rahattım umarım böyle gider,50 ye düşersem 3 sene önce aldığım etiketleri daha üzerinde duran bütün kıyafetlerimi indiricem:) ( gözüme görünmesinler diye bazanın altında saklıyorum)
slm kizlar bende bugun tartildim 52.5 olmusum. gecen hafta 52.9 du 400 gram cok ii heheh yavas yavas gidiyor kilolar. kizlar birsey soracam ben gobek kaslari icin mekik cekemiyorum belim acayip agri yapiyor daha 10 mekik cekemeden hemen birakmak zorunda kaliyorum. haftada 4 gun egzersizlerimi yapiyorum. acaba sizin gobek kaslari icin mekik disinda baska egzersizler var mi benim gobek yok ama mide de az da olsa yaglanma var cok gicik oluyorum eger varsa cvplarinizi bekliyorum
Kızlar bana yardım edin lütfen... boyum 1.68 kilom da tam 59 ... ben 52 kilo olmak istiyorum... çok güzel diyetler var ama hepsinde ara öğün var ... benim bütün gün okul var nasıl ara öğünlerde meyve yicem ... ara öğünleri atlasam öğle arası ne yapacağım dışardaki yemekler hep yağlı ve kalorili salata yesem o da hiç hijyenik gelmiyor(( sıkıntılardayım kızlarrrrrrr ..........
ara öğünlerde bisküvi yiyebilirsin diyetlerden yada süt, meyvesuyu içebilirsin
öğledede okulda yemekhanede sebze yemeklerinden tercih edersin onuda az tüketirsin
önemli olan akşam öğününü azaltmak zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?