50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Fıstık hedefine ulaştın sanırım sonunda

offf offf hafta sonları hiç yaramıyo bana yaaa
arkadaşlarla gezmeler tozmalar derken tutamadım boğazımı
çikotalalı kahveler dürümler falan
yemesem ölürdüm sanki

ayy ben bugun costumm resmen

sabah : yarım bardak cay, 1 dılım kepek ekmegı , ıkı dılım ekmek pızza bı kk peynır salatalık zeytn

ara suuu

oglen bır porsıyon tavuk pılav , bırazcık mısır ekmegı , ayran

ara : 2 tane etı cın

ara : yıgenım kek ıstedıı ona brownı kek yaptımm halıyle ıkı dılım göturdumm

ara : sımdı lımonlu soda ıcıyorum

ayy napımm veremıorm ama ya off

en son 56ydım cuma gunu tartıya cıkmaya cesaretım yokk hedeff 54

kızlar ben 52 700 ü gördüm tartıda ama sanırım 1 kilo aldım bu aralar belki iki ama tartıya çıkmaya cesaretim yok oofff offf verdim diye rahat davrandım offf formda kalmak en zoru başarabilirim umarım

ben okula giderken çantama iki elma atıyorum, aslında diyet yapmazkende yapıyordum bunu çünkü kantinde sandviç ve bisküviden başka şey satılmıyor. :93:

perşembe günü akupunkturla birlikte başladığım diyet daha ikinci gününden patladı dün ve bugün cips yedim dayanamadım ve biraz kola içtim
offf ya akupunktur gerçekten mide kazınmasını baş ağrısını kesiyor fakat bu pis boğazlığa yapacak bişey yok galiba:78:

yok yok toparlanmam lazım bi an önce hatta şimdi 40 dk spor yaptım ama içim rahat etmedi
vercem ben bu kiloları hazirana kadar kararlıyım yok artık öyle kendini kaybetmek ya olan yine bana oluyo

1.60 boy, kilom 58, kpss çalışırken aldım 5 kilo, ne güzel 53 kiloydum atanalı 5 ay oldu ama eskisinden daha fazla yiyom rahatlıktan olsa gerek amaaaaa 17 ağustosta fit olmam lazım, aç da duramıyorum ya hibiri midem kazınıyor:84:

o kadar kaçamağa rağmen bu hafta 600 gr vermeyi başarmışım
10 gün önce bel kalça ölçülerimi almıştım belden 3 kalçadan 2 cm incelmişim

bozmadan devam etmeyilim yaza çookkk güzel olucak niş.

tebrik ederim canım ben daha tartıya gitmedim gitmeye de gönlüm razı değil açıkçası sanki aldım gibi geliyor psikolojikte olabilir bazen yok yok sanki zayıfladın diyorum karışık bir durum benimkisi işte kilo verince birde alt bacakların baldırları da incelse keşkee aahhh ama sabit hep sabit oofff

bence bozma moralini bi kaç güne toparlarsın kilo almış olsan bile sonra kaldığımız yerden devam
alt bacaklar incelse elbisenin altında ne hoş durur ya şimdi şişe gibi maşallahları var

ben bu ürünü dün öğlen 212 Alışveriş merkezindendeki TOP SHOP tan, 169 TL ye aldım.. Mağazanın içinde göbeğimi açıp kullanmak gibi bir şansım olmadığı için eve götürüpte denedim..

Ama gördümki, titreşimi çok yavaş, bırak inceltmeyi, masaj bile yapmaz.. sadece kendi kendini titretiyor.. Ve tabiki aynı günün akşamında geri götürdüm.. Ama ne deseler beğenirsiniz? tvlerde bas bas "%100 para iade garantisi" diye bağıran TOP SHOP ürünü geri alıyor fakat karşılığında başka ürün almak şartıyla.. Para iadesi vermiyormuş.. %100 para iade garanti sadece tv kanalıyla alınan ürünlerde geçerliymiş.. Mağazadan görerek aldığımız için iade edilmiyormuş.. Mağazada görerek aldım ama mağazanın ortasında hangi kadın cesaret edipte göbeğine takıp denerki onu?? neyse aynısından başka ürünle değiştirdim.. belki ilk aldığımda bişey vardır diye.. eve geldim tekrar çalıştırdım.. Bu arada özellikle belirteyim ayarını son ayarda çalıştırdım!! ama gene aynı.. mağaza yetkilisi papağan gibi aynı şeyi tekrarladı bana.. bende genel merkezi aradım.. genel merkezin 0216 528 11 80 nolu numarasındaki görevlide aynı şeyi tekrarladı bana.. bende tüketici mahkemesine şikayet edeceğimi söyledim.. Adam bide bana ukalaca, avukat tutmanız ve uğraşmanız gerekecek, ve sonuç değişmeyecek dedi..

İnsanları tamamen kandırmacaya, aldatmacaya yönelik reklam yapmakta suçtur.. Çok basit ve kalitesiz bi alet.. 169 tl değil, 10 lira bile etmez.. Çin malıymış zaten.. Zaten internette şikayet sayfalarınada bakarsanız, bu ürünün türkiye disbirütörü olan TOP SHOP hiçbir şikayetide kaale alıp cevap vermiyor.. Ben pazartesi günü Kaymakamlıktaki, Tüketici hakları hakem heyetine dilekçeyle başvuracağım.. hakkımı arıyacağım.. Ama almak isteyenleri uyarmak için buraya yazmayıda bir borç görüyorum kendime.. Böyle insanları kandıranlara karşı hakkımızı aramalı ve böyle ayıplı malların alımına elimizden geldiğince engel olmak için bu tarz paylaşım portallarına ürünle ilgili fikirlerimizi yazmalıyız..!

rahatça alışveriş yapmanın keyfini çıkardım dün daha ne isterim ben ama zayıfken (45 lere düşmüştüm bir ara ) bile vardı hepte olacaklar sanırım ama erkekler hafif dolgunu seksi buluyorlar bu da bir gerçek

cok tesekkur ederim canim plates topu ise yariyorsa alayim o zaman en azindan belimi acitmam. video icinde ayrica tsk ederim sik kullananlara ekledim

Kızlaaaaaaaaaaarrr :2: Tam 59 kilo oldum vize döneminde... Sınavlar vardı, yazamıyorum ne zamandır... Yine geldiiimmmmmmmmmmm Eskiden çok kaçamak yapardım, artık öyle bir lüksümde yok. Şişko oldum resmen... Acilen 50 kg olmam lazım (((

Acil kilo verebilmem çin ne gibi önerilerde bulunabilirsiniz bana?

Yarından itibaren menü ve fikir paylaşımı yapmaya devam edicem yine...

Son düzenleme:

canım isveç diyeti var çabuk kilo verdiren ben tam uymadım o yzden vaad edilen rakamı veremedim ama işe yarıyor o kesin ama dikkat etmezsen geri döner hızla bunu da ekleyeyim

ayyy ben yıne 57 olmuşum cuma 56ydım kızlr hatta carsmda hastalıktan dolaı tartıda 55ı falan gördummm anlamıorm ya nasıl bı dengesız vcudum var bırazcık zayıfladım dıye hemen kekler falan yemege koyuldum ondanmı oldu acepp ayy tam bır senedır zayıflycam dıuey falan dıyordum kılo bıle aldımm kafayı yıceeeeeeeeem help meeeeeeeeeeeeee

ben gün içinde çok bişey yemiyorum biliyorum ki hareketsiz olduğumdan diger odaya bile gidesim gelmiyoo otur otur şiştim kaldım. ama ne zaman tamam zayıflıcam ben artık şu göbüşümden kurtulayım yeter desem iştahım açılıyo dogru düzgün bişi yemeyen ben hababam yiyorum. kansızlık da kan yapıcı şeyler yemem gerek ama kilo alcam diye bişi yiyemiyorum napcam ben yaa

sabah 2 kayısı kurusu 1 bardak sıcak su
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 yeşil biber
1 salatalık
2 kk az yağlı peynir
1-2 parça ekmek
ara
ayva
akşam
5 yk mantar sote
2 orta boy karnıbahar
1 kase yoğurt
3-4 tane mercimek köftesi

2 lt su bol yeşil çay
35 dk spor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…