Kizlar ben kacar, yaklasik 2 haftaligina yokum buralarda. herkesi öpüyorum ve incelelim emi 2 haftada ! bu arada 55,2 yim.. son günlerde dikkat etmememe ragmen pek de birsey yiyemedim. ama sonuc iyi :) kilo iyi ama bitkinim umarim bayilmam bu yogunlukta. benim icin dua edin emi rezil olmayayim.
ara öğünlerde bisküvi yiyebilirsin diyetlerden yada süt, meyvesuyu içebilirsin
öğledede okulda yemekhanede sebze yemeklerinden tercih edersin onuda az tüketirsin
önemli olan akşam öğününü azaltmak zaten :)
o kadar kaçamağa rağmen bu hafta 600 gr vermeyi başarmışım
10 gün önce bel kalça ölçülerimi almıştım belden 3 kalçadan 2 cm incelmişim
bozmadan devam etmeyilim yaza çookkk güzel olucak niş.
tebrik ederim canım ben daha tartıya gitmedim gitmeye de gönlüm razı değil açıkçası sanki aldım gibi geliyorpsikolojikte olabilir bazen yok yok sanki zayıfladın diyorum karışık bir durum benimkisi işte kilo verince birde alt bacakların baldırları da incelse keşkee aahhh ama sabit hep sabit oofff
cnm bn pilates topu üzerinde topu belime destek yaparak çekiyorum mekiği. hiç zorlanmıyorum, çok rahat oluyo.üst karın kasları için hep mekik öneriolar alt karın kasları için de şöle bi hareket var. Alt karın kasları hangi hareketlerle sıkılaşır? - UZMANTV
umarım yardımcı olmuşumdur. sevgiler
Kızlaaaaaaaaaaarrr :2: Tam 59 kilo oldum vize döneminde... Sınavlar vardı, yazamıyorum ne zamandır... Yine geldiiimmmmmmmmmmmEskiden çok kaçamak yapardım, artık öyle bir lüksümde yok. Şişko oldum resmen... Acilen 50 kg olmam lazım (((
Acil kilo verebilmem çin ne gibi önerilerde bulunabilirsiniz bana?
Yarından itibaren menü ve fikir paylaşımı yapmaya devam edicem yine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?