50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin aramıza canım.umarım istediğin kilolara ulaşırsın.bizim buradaki amacımız hızlı ve sağlıksız kilo vermek değil.sağlıklı aç kalmadan ve uzun vadede kilo vererek bu kiloyu muhafaza etmek.üç ana üç ara öğün yapıyoruz.her öğünde karbonhidrat(ekmek,pilav vs.),kalsiyum(süt,yoğutr,peynir,ayran vs.)sebze,protein(et,baklagiller vs.) bulundurmaya çalışıyoruz.yani ekmeği her öğünde 1 veya iki dilim yiyoruz eğer pilav varsa yemiyorum ben,mutlaka bol salata her öğünde bulunmalı ve benim tercihim yemeğe salata ile başlamaktır,yoğurt ya da ayran bulundur yemeklerin yanında.et ve bakliyat ürünlerini de yemeklerde bulundur ki onlar bizim enerji kaynaklarımızdır.bu şekilde yani.bol sı tüket,yeşil çay iç,form tarzı çaylar da olabilir.mutlaka spor şart.çünkü kilolar verilirken sarkma olabilir sıkılaşırsın ve yediklerini yakmak da önemli.ayrıca ilk başladığında hızlı kilo verirsin fakat durulma döneminde mutlaka spora ihriyacın olacaktır.

cevabınız için teşekkür ederim spora dün başladım eşim sporcu zaten bi kaç ısınma hareketi ve sıkılastırma hareketi gösterdi ve hergün düzenli 1 saar spor yapıcamm yemeklerde bi liste yapıyomuyuz bugün bunu yiycez diye nasıl yemeliyim öğünlerde miktarları nasıl ayarlamam gerekiyo ilk defa zayıflamak için karar verdim o yüzden bilmiyorum nasıl yapacağımı bu konudada yardımcı olursanız çok sevinirimmm

hoşgeldin derfat cım bende yeniyim burda
ben henüz kahvaltı bile yapamadım çocuk sağolsun hiçşey yaptırmıyo

hoşgeldin derfat cım bende yeniyim burda
ben henüz kahvaltı bile yapamadım çocuk sağolsun hiçşey yaptırmıyo

canım ya ne kadarlık maşallah pek tatlı...bende oğlumu uyutunca yapabildim 2 dilim kaşar 2 dilim ekmek çay içtim canım pek istemiyoduuu

Arkadaslar diğer topikler çok kalabalık oluyo neden bu topikte kimse olmuyoooo nerdesiniz kızlar ben tek kalmak istemiyorum

canım ya ne kadarlık maşallah pek tatlı...bende oğlumu uyutunca yapabildim 2 dilim kaşar 2 dilim ekmek çay içtim canım pek istemiyoduuu

profildeki resmi çok küçüktü 2,3 aylıktı orda şimdi 1,5 yaşında hep ilgi alaka istiyor oyun istiyor
bende sabah aç karnına sıcak limonlu su içtim 1 saat sonrada kahvaltımı ettim
1 yumurta
2 s.zeytin
2.yeşil zeytin
bir salatalık
1 dilimde tam buğday ekmeği
ben senin üzerine baya sıkı yapmışım kahvaltımı

ohh afiyet olsun canım benimde oğlum 1,5 yasında 6 kasım doğumlu....inş istediğimiz kiloya ulaşırız

aaaabenimkide 3 kasım doğumlu
burdaki kasım annelerinde varmıydın acaba ben oralardaydım ama şimdi yokum şimdi tanıdık çıkıyomuşuz

ben önceden yoktum ama bayağıdır ordayım çok güzel sohbetlerimiz ve dostluklarımız var gelsene sende hemde çok güzel bilgiler ediniyoruz herkes paylaşıyo bilgileriini

ben önceden yoktum ama bayağıdır ordayım çok güzel sohbetlerimiz ve dostluklarımız var gelsene sende hemde çok güzel bilgiler ediniyoruz herkes paylaşıyo bilgileriini

ben başından beri ordaydım hamile kalır kalmaz damlamıştım oraya sonra bebekler doğdu çoğumuz dağıldı pek uğramaz olmuştuk facede grup kurduk şimdiş orda takılıyoruz bizden sonra çok gelen olmuştur kasım annelerine hatta belkide beni hatırlayanlarda vardır belkide..

rica ederim canım.yemek listesi yok tabii.ama yağlı baharatlı çok tuzlu yemek yememeye çalışıyorum ben.porsiyonlarımı küçük tutuyorum.bir tabağı doldurup yemiyorum mesela.iki servis kaşığı kadar ya da altı-yedi yemek kaşığı kadar yemek alıyorum,onu sen zamanla ayarlarsın zaten,pilav yiyeceksem üç yemek kaşığını geçmemeye çalışıyorum.ilk başladığımda porsiyonlarım büyüktü ama şimdi azaldı şükür .senin de miden küçüldükçe azalır yediklerin.

haftada 1 kilo çok değilmi acaba?
ben ayda 2 yada 3 kilo olarak düşünüyorum ama çokmu azki:26:

canım diyetisyenlerde normalde aylık 4 klioyu normal buluyorlar. ki kilonun %10 u doğal karşılanıyor benm 5 kg normal aslında ama hedef 4 tabi zor görünüyor benm sabt kilom zaten 52,7 üstüne çıksam da insem de hemen o kiloya geri dönüyorum:) (küsuratıda sabit) ama bu sefer daha hırslıyım inş. vericem bugün ebru şallının selülit savarını buldum onuda yapıp yarım saatte yürüyüş yaptımmı süper olur
kahvaltı: ılık limonlu ballı su+ bir kase sütle nesfit
ara: kuru üzüm yeşil çay
öğle: bir tabak bakliyat , 4 kaşık pilav
ara: salatalık
akşam: bir kase tavuklu çorba, bir kase bakliyat, bol salata
yemek sonrası sirkeli ballı ılık su
şimdi pilates yapıcam ardından yürüyüş umarım aksatmadan yaparım..
hımm birde okullarda malum 23 nisan koşturması var onun provalarında durmadan koşturdum çocukların peşinde hiç oturmadan herkese bol sporlu az yemekli günler

kızlar yaaa ben verdim ama sabitleyemiyorum kiloyu ağlayacam vallaha 52.4 demiştim en son ama gene tartı fazlasın diyor ne güzel o kiloda kalsam ooffff offf ağlayacam ağlayacam ama yılmıyorum ve bu sefer 52.0 görecem o tartıda ve spora devam kızlar yoksa yumuşak etler gelir elinize haaa ben ilk defa bacaklarımı bu kadar sıkı görüyorum ama birde tekrar 52 olsam aaahhhh ahhh :97:

anladım canım tamam dikkat edicem bunlara bugün öğlen yarım kıymalı pide ve bir bardak çay içtim aksam yemeğinde ise bi tabak makarna bir dilim ekmek bol bol salata ve bi bardak içecek vardı şimdide sporumu yaptım oturdum ben çok yiyen birisiyim normalde birden azaltamam ama yavas yavas azaltıcam

kızlar selam

ben topicin eskilerindenim, şu anda nasıl devam ettiriyorsunuz bilmiyorum ama biz geçen sene burada günlük menu paylaşımlarıyla, birbirimizi pc başından kaldırıp spor yaptırmalarla, yeri geldi mi ciddi ciddi azarlayarak çok güzel kilolar verdik. ve kilo vermekle kalmayıp sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirdik. umarım siz de istediginiz kilo ve vücutlara kavuşursunuz

hımmmm
maşallah sürekli spor peşindesin ben şu an spor yapmıyorum çok sıkılıyorum spor yaparken bide hiç bırakmaman gerekiyo spor salonu bulabilirsem 1 aylığına gidecem bakalım bulabilirmiyim..

selam kızlar
sizinle yeni öğrendiğim bi bilgiyi paylaşmak istiyorum. diyet yaparken çk çok faydası olduğunu düşünüyorum. zira hayatım boyunca diyet yapamayan ben bu diyetle kilo veriyorum ve fazla acıkmıyorum da. yaptığım diyet kan şekerini sürekli dengede tutmaya yarayan bi diyetmiş. bende yeni öğrendim bunu araştırmalarım sonucu diyet videoları izleye izleye hal oluyorum:) bi de bu aralar ünlülerin kilolarına taktım onu araştırıyorum internetten:)
Glisemik indeksi düşük besinler hangileridir? - UZMANTV
özellikle diyete yeni başlayan arkadaşlar bence tüm glisemik indeks videolarını izleyin. diyet listesi maiyetinde videolarda var.öptüm hepinizi sevgiler

süpermiş canım umarım darısı bizlere :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…