- 3 Nisan 2011
- 544
- 48
- 318
bende tenisi bıraktım sadece kısa mesafeli yürüyüşler ileyim canım seninle beraber mekiğe mi başlasam ne acaba bende
teniste ilk günümde acayip yüklendim 1 buçuk saat topu topu diye kızdım hatta hemen bitti diye acısı 4 gün sürdü bedenimde sonra anladım bir bildikleri varmıştamam canım mekikte zorlanmam hiç zaten takarım kulaklığı çekerim mekiği tavsiye ederim çok zevkli oluyor müzikle spor birde kalça için hareketler var onları da yaparım yarım saat sürer en fazla sanırım başladım kız ahanda beraber spor yapıyoz artık :81:
ben sana bayaaa bir uzağım canım mersindeyim ben sende ankaradaymışsın baktım ben profile şimdi :) sanırım sen bebekten dolayı bu saatlerde yapıyorsun sporu bende dersler falan bu saate bitiyor okul falan bende bu saatlerde yaparım artık kaç mekik çekiyon sen bu arada canım günde 50 mekik çekeyim diye düşündüm ama çok gibide sanki sence?
canım sen 2 günde bir 5'er 5'er artır fazla yüklenme sonra ağrı yapar ben alışkın olduğum için beni zorlamaz arada çekiyorum çünkü evde dans etmekten falan spor yapmadığım dönem yok diyebilirimedebiyat okuyorum canım ben bu arada benim için öp oğlunu ben çok seviyorum yaaa çocukları çıldırıyorum gördüğüm yerde nerdeyse 2. sınf bitiyor bu sene çok çabul geçiyor ya zaman daha dün ilk okula gidiyordum ben yaa
onu düzelteyim dur ilk kayıtta istanbul olarak işaretlemiştim unutmuşum... istanbul sevdası var bende fazlasıyla ondan işaretlemiştim bi de isimde değiştirdim ilk tam isim vermiştim sonra değişene kadar bazı bilgileri değiştirdim bu da onlar arasındaydı
duygu canım senin?
memnun oldum canım ben her gün giriyorum zaten sayfaya bundan sonra günlük menüde yazacağım sayfada spor da da senle devam ederim sanırım fıstık olurum sende aynı şekildeyaşasın zayıflama kardeşliği o vakit (ilginç bir tanımlama tamlama yaptım sanki )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?