50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah
1 bardak süt
Ara
1 avuç leblebi
Öğle
1 kekikli omlet
2 dilim kepek ekmek
1 dilim peynir
Ara
1 kase çekirdek
Akşam
2 dilim kepek ekmek
4 parça haşlanmış tavuk
Birazdan yeşil çay içeceğim.

Kendimi şişmiş su toplamış hissediyorum gerçi hala adetim devam ediyor ama bilmiyorum ya iyice azaltayım ben yediklerimi. Yarın sabah tartılıp yeni bir düzen belirlemem lazım. Spor hala düzenli katamadım.

evettt gelelim aksam menume

AKSAM..... Bir tabak mantarli bulgur pilavi (sizce fazla mi yani siz ne kadar yiyorsunuz), ve cacik

not: ya arkadaslar bana su pilavlarin falan porsiyon hhesabini bir soyleyin ya yaani ne kadar bir porsiyorn oluyor 2 kasik derken 2 yemek kasigindan mi bahsediyorsunuz yoksa buyuk kasiklar varya ondan mi beni aydinlatin ben yanlis yapiyorum galiba...mesela corba bir kepce mi iciyorsunuz yoksa yemek kasigi hesabimi yapiyorsunuz?...............aciiill yardim ekibi toplanin hahahhaha:)))))

Bugunku menum;

1 fincan turk kahvesi

SABAH...... 1 Dilimden az kepek ekmegi, domates,salatalik, peynir, 2 bardak sekersiz cay.
ARA.......... 1 tane yesil elma
OGLEN....... Misir gevregi hani su 14 gunde fit oalacaksindan :)
ARA.......turk kahvesi, 6 tane taze cekirdekli uzuum ama biraz buyuklerdi..
AKSAM......Mantarli bulgur pilavi bir tabak , cacik 200 gram falanda cacik ve uzerine bir tuk kahvesi icmeyi dusunuyorum
Gec yatarsam yarim kase 0 yagli yogur yerim.

6 km yuruyus 2 litre su ama sunda yatana kadar 2,5 olur , 10 dakka sauna.

Burcin seni merak ediyorum ne yaptin yedin mi kunefe ayyy kiz yenmez miii aama ne var BIZ DIYETTEYIZ ARKADASLAR :))))) hep kendimi oyle avutuyorum ayrica size birsey soylim mi neyse yarin soylicem :)))

Bugün yediklerim:

Sabah:sirkeli ılık su

Kahvaltı:
1 domates
4 tane tatlı sivri biber
1 kk kadar beyaz peynir
2 tane siyah zeytin
1 dilim light ekmek
1 kupa şekersiz çay

Ara:
Light yoğurtlu 1 adet armut

Ara:
1 türk kahvesi içtim

Ara:
3 tane ceviz

Akşam:
1 tabak etli taze fasulye
3 dilim kadar kavun
1/2 dilim light ekmek yedim.

Biraz sonra türk kahvesi içebilirim....

afiyet olsun gayet iyi tamamlamışsın günü :81:

canım çook tşk ederim güzel dileklerin için dediğin gibi buradayım ya içim rahat, tıkır tıkır veririz kiloları ... aradığım şey motivasyondu o da burda fazlasıyla war

Türk kahvesini arkadaşımda içtim...Arkadaşım kahvenin yanında harikalar çikolatalar ikram etti ve BENNNN YEMEDİMMMM..Alkışı hakettim değil mi kızlarrrrrrrrrrrr..:90::90:

bravo canım harikasın

hoşgeldin tivitcik

bence yediklerini azaltman yerine zenginleştirsen daha iyi olur .. yoğurt,sebze ve yeşilliklerle mesela ...çekirdek yerine meyve olabilirdi birde kahvaltıyı atlamışsın vakitsizlikten mi oldu bilmiyorum ama en önemli öğünümüz..

çorba kaşığıyla 2-3 kaşığı 1 dilim ekmeğe denk geliyo diye biliyorum ben ..

bayıldım süper menüü

Haklısın şu an sebze meyve filan çok ekleyemedim. Çekirdek filanda öyle vakit geçsin diye. Kahvaltı vaktim yoktu pekte aç hissetmeyince çıktım direk :) Asıl sorun spor daha yok en kısa zamanda Leslie ve Slim 6 ya başlasam iyi olacak.

bende slim e başlıcam hafta sonu dışarda oluruz gezmekten halim kalmaz belki ama pazartesi başlıyorum inş.
sen ikisini aynı andamı yapıyosun ?

günaydın arkadaşlar hafta sonu da olsa çok geç vakte kadar yatamıyorum :84: bende kalktım 1 bardak suyumu içtim yarım armut yedim ve 1 bardak bitki çayımı içiyorum şimdide kahvaltı yapıp dışarı çıkıcaz akşama görüşürüz

Türk kahvesini arkadaşımda içtim...Arkadaşım kahvenin yanında harikalar çikolatalar ikram etti ve BENNNN YEMEDİMMMM..Alkışı hakettim değil mi kızlarrrrrrrrrrrr..:90::90:

tebriklerrrrrrrr

bence super bir menu helede izgara biz burda izgaraya hasret kaldik valla balkonda yapmak yasak havalar soguk disarda da yapamiyoruz neyse artik sen bir sis benim yerime ye :)

yedim senin yerine tatlımmmm....

gel tatlımm gellllllllllllllll gidecek bu fazlalıklarrrr

hani bu menünün yeşilliği,sebzesi,meyvesiiii????????????????hiçbiri yokkkkk olmadııı tatlımmmm.....

menün güzelll bulgur pilavını 5 yk kaşığını geçmiyorum ben...hadi söyle söylüyeceğini meraktan çatlarım benn...

menünü hergün takip ediyorum tatlım süper gidiyorsunnn...

[ı]günaydın kızlarrrrr...

Bugün biraz moralim bozuk dün eltimle kavga ettim kaynanamlarda...üffff ne aptal eltim var benim yaaaa..bir türlü anlaşamadık gitti yine gereksiz kıskançlıklar yapıyorrr...1 konuştu sustum 2 konuştu sustum 3. De dayanamadım karşılık verdimm..şu an artık hiç konuşmuyoruzz..bence böylesi daha iyi olacak..çünkü yıldızlarımız hiç barışmadııı....

Dünkü künefeye gelince ağzıma tek çatal bile koymadım akşamki meyveyide yemedimmm...artık sinirlerim bozuldu diye bişey yemedimm...sadece sütlü neskafe içtimmm....

Tartı neyseki yüzümü güldürdü ilk bildimi ben yapacam herhalde uykucular nerdesiniz yaaa?????

çarşamba günü başladımm:56.6
bugün:54.7
giden:1.900 gr

hedef:48

kızlarrr tamam kaptanınız ben olurum çünkü liste yapacak kimse yokkk ama maddelerimi sıralayayımmm.....yoksa gaza gelemiyezzz...

1-herkez kilo bildirimini bana özel msj atacak ayrıca topiğede yazacak...
2-2 hafta paylaşımda bulunmayanlar listeden çıkarılacak
3-yeni gelenler 1 hafta paylaşımda bulunduktan sonra listeye alınacak
4-artıda çıkanlar haftanın yüzkarası seçilecek.
5-cumartesi herkez bildirini yapacak...
6-kaptan yardımcısı seçilecek paylaşımda bulunmayanları tespit edecek...

Kabul edenlerrrr????
[/ı]

[ı]kilo bildirimi yapacak olanlar:

Başlangıç kilo:
Geçen haftaki kilo:
şimdiki kilo:
Hedef:
Boy:

Bunların hepsini yazıpta gönderin..
[/ı]

dün akşam menüm

1 parça fırında tavuk eti ( 150-200 gr kadar)

3 yk bulgur pilavı
3-4 yk yoğurt
2-3 dilim domates
100 ml şeftali suyu

herkese merhaba ;
başlangıç kilo :79 (kk.deki serüvenimin başlangıcı 77 )
geçen hafta :63.3
bugün :62.4
hedef :54
boy:164
sabah güzel bir kahvaltı yaptım onun için yazmayayım,bugün biraz serbest takılayım(tabiki akşam için geçerli değil bu kararım )yarın kilo vermeye devam...

sabah kahvaltım

2 avuç içi kadar pide
3 tk tahin -pekmez
1 tk çikolata
250 ml az şekerli çay

ara : 100 ml sade süt

gunaydin kizlaaarrrrr BURCIN dunku sirrimi acikmayacayim carsamba gunu 55.1 ve simdi 53.4 verilen kilo 1.7kg ama ben dun spordayken tok karnima tartildim yani bugun ac karnina deil :))))) oleyyyyyyy basarcagimiza daha cok inanmaya basladim hayatimda ilk defa boyle rejim yapiyorum buarada yeni kalktim simdi kahve yapicam icicem yorumlara soyle bir goz attim sadece dikkatle incelemedimm gordugum bir ayrinti var:))))))))) BURCINNNNNN tebrik ederim tatlim supersin ilk bildirim senden gelmis gercekten cok sevindim oleyyyy yaaa iyiki varsiniz kizlar sanriim kilolar gidince de ben burdan kopamicam aslinda simdiden sters de basti ayrilmayalim yaaa(( eltine gelince salla gitsin ne takiyorsun cahil ile cahil olunmaz gerci sebebi de bilmiyoruz ama bosver motivasyonunu dusurme onun yuzundenn..

[ı]kilo bildirimi yapacak olanlar:

Başlangıç kilo:
Geçen haftaki kilo:
şimdiki kilo:
Hedef:
Boy:

Bunların hepsini yazıpta gönderin..
[/ı]

ben kabul ettim bile:))))

Baslangic kilo:56,6 ilk basladigim ama istikrarli olamadigim 3 hafta onceki kilom
gecen haftaki:sanirim bu carsamba gununku kilomuz o da:53,1
dunku kilo:53,4
hedef:48
boy:150 cm

oldu mu sekerim ay ebn dah akahvalti yapmadimm kahvemi bile buraya yazmaktan icemiyorum:) aliskanlik yaptiniz kizlarrrrrrr..

valla kahvaltim simdi bitti hemen geldim yaziyorum,

1 fincan turk kahvesi

SABAH.....,, 2 yumurta sarisi,1 domates, yarim salatalik, 1 dilim kepek ekmegi, peynir kibrit kutusununun ceyregi, 1 kupa greyfurt ve kivi karisimli cay sekersiz tabi..

simdilik bu kadar gec kahvalti oldu bunun icin sanirim ogelen meyve ile gecistircem..

merhaba canım sen bir harikasın, sevgili kaptanımız

herkes çok güzel kilolar vermiş o kadar hızlı nasıl verebildiniz ya, ben de bir gariplik var
neyse olsun acele davranmayacağım sıkmayacağım canımı hedefim haftada 500 gr vermek , olmazsa 300 gram da yeter. yaza kadar yavaş yavaş 50 olurum. bu yaşta niye şişman olalım ki ya 50 olduktan sonra da asla 51 olmayacağım ,inş..

Canım eltin olayı ise, malesef hayatta öyle kişiler karşımıza çok denk geliyo, ama biraz yüzsüz olmanı tavsiye ederim, eğer yapabilirsen kendini ezdirme lafları söyle tabi çok ağır olmamak kaydıyla ,senin öyle susmayacağını bilsin... sonra da konuş bir şey olmamış gibi,dertlerini filan paylaşmadan çok samimi olmadan , uzun süre konuşmazsan böyle devam eder, sonra istesen de konuşamazsınız.sonuçta akrabasınız.o alışkındır insanlarla sorunlu olmaya ama sen bir süre sonra üzülürsün,konuşurken alttan alıyomuş gibi değil hiç bir şey olmamış gibi konuş canım.bir de tam yapısını bilmiyorum ama bazı insanlara kötü davranmak gerekir onlar bundan anlar, böyle daha değerli olursun.neyse sonuç ne olursa olsun bu dünyada kimse senden daha değerli değil..

kilo bildirimim
Başlangıç kilo:59.5
Geçen haftaki kilo:58.5
şimdiki kilo:57.9
Hedef:50
Boy: 158 cm

açıkçası 600 gr verdiğimi düşünmüyorum, su giddi galiba, in her hafta böyle gider .

mrb canım bence de burdan kopmayalım zaten aylarca burda duracak gibiyiz.okuldan gelince hemen burayı açıyorum, bulduğum her boşlukta geliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…