50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet gelelim benim menüme:

SABAH:
1 türk kahvesi,1 bitki çayı

KAHVALTI:
1 yumurtayla az yağda omlet
5 zeytin,peynir
salatalık,domates,biber
1 dilim kepek ekmeği

ARA:
1 şeftali,1 elma

ARA:
2 sütlü neskafe

AKŞAM:
5 YK patates yemeği,1 kase yoğurt,biber

ARA:
1 dilim karpuz,yarım şeftali

bugün gittim saçlarımı fönledim,süslendimmm,,ilk önce kızımı parka sonra çarşıya gidecemmm....akşama görüşürük kızlarrr...sakın kaçamak yapmayın sonra hepinizi geçerimm haaaaaaaaaaaa ona göreeeeee....

selam kızlar ; sabah herşey ayarındaydı ta ki öğleye kadar canım kalorisi az şeyler yemek istemeyince ona kıyak geçtim ve pizza yedim ....aferin bana....akşama telafi ederim sabah tartıldığımda 62.6 kg.dım.ben hergün tartılanlardanımdır da...kendimi daha kolay ayarlayabiliyorum böylelikle...

Arkadaşlar diyetleriniz baya sıkı :)) ben o kadar cok dikkat etmiyorum. Bugun çok kaçırdımmmm

Sabah: 1 simit ve çay (260 kalori)
Öğlen: Et Döner ve pirinç pilavı, yağsız salata ( 1000 kalori ) iş yerimde, yemekhanede yedigim için tutamadım kendimi :S öğlenleri çok acıkıyorum!

Ara: 1 kutu ayran içicem ( 70 kalori)

Şimdiden 1330 kalori oldu ((

Akşam : Sadece tarhana çorbası içicem (132 kalori), eğer doymassam yağsız salata yapıcam...

Bugünü 1400-1500 kalori ile kapatıcam...zaten günlük kalori ihtiyacım 1600 kusur

Neyse aksama az yiyecek olmam bir avantaj :) 4 kilo vermek için (54'den 50 kg'a) 1 ay zamanım var...ona güvenıyorum sanırım :) herkese kolaylıklar...

ben de bugün yediklerimi yazayım;
Sabah:

kaşarlı tost

Ara:

3 adet limonlu mavi yeşil bisküvi (hiç güzel değil aslında light ürün yemiyorum normal bisküvi daha iyi ama elimde bu vardı)

Öğlen:

domates peynir zeytinli sandviç ve 1 yemek kaşığı nesfit

Ara: 1 fincan türk kahvesi

şuan acıktım bikaç bisküvi varsa atıştırıcam akşam arkadaşımla buluşacam bişeyler içerim salata yerim heralde.peynirli falan.

sey ben ara ogunde dayanamadim ve 150 kalorilik cikolata yedim bir de lokum ama pismanim bir daha yapmicamm ama simdi daha mutluyum hormonlarim costu:)

OGLEN (14:30-15:00)......1 kepceden biraz fazla bilmem bilir misiniz mercimekli bat yedim icindekiler: mercimek, ince bulgur, sogan, maydanoz,kuru sogan,salca,yag ve yaprakla yeniyor) aslinda cok kalorili deil diye dusunuyorum cunku salata tarzi gibi birsey butun malzemeler yesillikler cig yani sizce nasildir kalorisi yuksek midir?ceavap bekliyorum...
3 bardak cay, 2 catal kucuk peynir bu kadar aksam akendime ceza verecem ve az yiyecegim

ayrica 1 saaat 25 dakka yurudum disarida yurudugum icin kac km bilmiyorum.. simdi de suyumu iceyim disariya cikicam diye su fazla yuklenmedimm..

Bu bizim bildiğimiz mercimekli köfte değil mi?????????????Yalnız mercimek pek masum bir yiyecek değil diye biliyorum..İçindeki bulgur da beni hep şişirir..Tabi kalorisi yediğin miktara bağlı..Afiyet olsunnnn

Bu gün yediklerim ve yiyeceklerim:

Sabah:1 bardak sirkeli ılık su

Kahvaltı
1 tane haşlanmış yumurta
Domates,salatalık,tatlı sivri biber
1 kk kadar beyaz peynir
1 dilim uno light ekmek
2 kupa şekersiz çay

Öğlen birşey yiyemedim dışarıdaydım
sadece yarım bardak ayran içtim

Ara:
1 bardak light süt
6 tane fındık yedim.

Akşam:
Bir tabak etli taze fasulye
2 kaşık makarna
Bol salata
1 dilim light ekmek yemeyi ve

sonrasında

1 fincan türk kahvesi

Akşam yatağa girmeden gene sirkeli ılık su içmeyi düşünüyorum... ..

Son düzenleme:
slm kızlar bende yarın düzenli hayatıma geri dönüyorum:)) spor yapıp , yediklerime dikkat edicem.. 2 yıldır ara ara bu topiği takip ediyorum ama bi lunapiena tanıdık geldi..

Bu bizim bildiğimiz mercimekli köfte değil mi?????????????Yalnız mercimek pek masum bir yiyecek değil diye biliyorum..İçindeki bulgur da beni hep şişirir..Tabi kalorisi yediğin miktara bağlı..Afiyet olsunnnn

yok canim kirmizi mercimek deil yesil mercimek ayrica bu sulu oluyor biraz ama cok lezzetliydi :) neyse az yedim normalde biz 2 3 tabak dolu dolu yerdik cayla beraber ama ben tuttum kendimi :))) ancak bu kadar ahahha ayrica biraz once baktim gercekten mercimek hic masum deilmis haklisin ama aksam az yicem az sonra menumu yazrim..

keske ogeleni kacirmasaydin ama buna ragemn menun guzelyemekten hemen sonra mi iceceksin kahveni oncesinde icsen daha iyi deil mi tokluk hissi verir..

AKSAM..... sebze corbasi (kabak,havuc, birber falan filan.. 50 kaloriymis cunku hazir cupa corbalardan ne kadar saglikli bilmiyorum), mantar sote(sadece sebzeli ) yogurt %0 yagli
simdilik bu kadar gun sonunda ozet gecerim superiz ya vericez boyle giderse kilolarimizi oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy...

selam kızlar

ballı sirkeli su, biraz mekik spor

sabah
yarım dilim çavdar ekmeği
1 light üçgen peynir, biraz da ezine peyniri, 5 zeytin
domates maydanoz kavun

ara
1 incir

öğle
birtabak haslanmış patates salatası
ince dilim kesme dondurma

ara
tansiyonum düştü elim ayağım titredi nedense( böyle durumda sirkeli su iyi oluyo aslında)
türk kahvesi 1 lokum
bir kaşıktan nesfit sütlü

bunları yedim,

akşam
az bamya ve yoğurt yerim

ya bende istiyorum su elma sirkesini icmeyi ama migdem cok bulaniyor icerken resmen iskence cekiyorum baska yolu yokmudur yani direkt iki kasik elma sirkesi icsem bir seferde kurtulsa o iskenceden olmaz mi canim ya ayrica sen ne kadardir iciyorsun faydasini gercekten gordun muu yani gobek falan eritiyor mu :))

canım bir çok kişi için zayıflama anlamında faydalı , hatta internette o kadar çok örnek var ki insan imreniyo...belki de iştah kapattığındandır. bende bu anlamda fayda sağlamadı..ama yorgunluğumu alıyor, zinde tutuyo, sindirim sistemime faydası oluyor.zaten sürekli tükettiğim bir şey değil, özellikle uykusuz günlerde ve diyette olup tansiyonum düştüğünde tercih ediyorum. ben tadını seviyorum meşrubat gibi bile geliyor, dediğin gibi 2 kaşık içip üstüne su içsen olur herhalde ama birden içilmesi mideye zarar verir mi bilmiyorum.

kızlar böyle olmuyor bir koç olup puanlama sistemi olmalı, biraz yarış içinde de olmalıyız.koç cumartesi günü en çok puan alanı ve kilo vereni ilan etmeli.. daha düzenli başlayalım mı ?ben spor yapamıyorum , spor anlamında gaza gelemiyorum ya :2: bugün fazla da su içmedim başım dönünce şekerli şeyler yedim, çok sinirim bozuldu. bugün birisi 5 kilo vermen lazım dedi, biliyorum ama duymak kötü işte. hatta 8 kilo vermeliyim ama metebolizmam yavaş herhalde

Sabah
1 bardak süt
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
Ara
1 avuç leblebi
Öğle
1 bardak süt
1 dilim kepek ekmek
Ara
2 dilim karpuz
Akşam
1 avuç leblebi
1 bardak yeşil çay

şeklinde bir menüm oldu daha düzenli yemek yemeye başlayamadım maalesef 1 saat yürüyüş 100 mekik çektim.

Turk kahvesi

SABAH..... domates. salatalik,3 zeytin,tam yagli peeynir (cok az ama),kepekli ekmek ve acai berry cran berry cayi sekersiz.
ARA..... cikilata 150 kalorilik ve lokum bir tane
OGLEN...yesil mercimekli bat, 3 bardak cay, 2 catal peynir.
ARA...... turk kahvesi
AKSAM... Mantar sote, yarim kase %0 yagli yogurt, cok az sebze corbasi.

Yatarkende yarim kase gene yogurt

NASIL ARKADASLAR?

merhaba arkadaşlar ben de menümü yazayım hem de kendimi görmüş olayım.

sabah: 1 dilim tam buğday ekmeği ile 1 dilim dil peyniri

ara: 10 tane çubuk kıraker

öğle: okulda su böreği ile bakava ikramı vardı ben sadece yarım dilim su böreği yedim

ara: 2 dilim karpuz , 1 kk dil peyniri

akşam: 1 dilim pizza, 5-6 kaşık taze fasulye

ara: 5-6 dilim karpuz

seni gidi leblebi güzeliii...

canım adaylar yokki seçelimmm..adaylığını kimse koymuyorsa herkez şu anki kişilerden birini seçsinnn en çok seçilen kaptan olsunn...veeee zaten bizler yarış içindeyiz şu an cumartesi herkez ilk bildirimleri yaptıktan sonra daha da çok gaza gelecezzz buna eminimm...sende stres yapma rahat ol canımmmmmmm.....

menü azz biraz fazla karbonhidratlı olmuşşş yarına daha hafif başlaaaaaaaaa...

süperrr menüü devam canımmmmmmm...

BURCIN dun bizi kandirdin size bir ipucu vericem diye soyledin hadi paylas bizimle de...

dün verecektim değilmi unuttum tatlımmm.....

KIZLAR SİZE ZAYIFLAMAYA YARDIMCI BİR MANEVİ İP UCUUUUUUUUUUUUUUUUU

ZAMAN GEÇİRİNNNNN.......

HERGÜN BİRŞEYLERLE UĞRAŞARAK,BİRYERLERE GİDEREK,BİRŞEYLERLE İLGİLENEREK BEYİN DÜŞÜNCE NOKTANIZI DİYET MODUNDAN UZAKLAŞTIRMAYA ÇALIŞINN...HERGÜN OYALANIN..AKLINIZA YEMEK KONULARINI GETİRMEYİNNNNN..

NE DEMİŞLER ZAMAN HERŞEYİN İLACIDIR...BİZE ZATEN ZAYIFLAMAMIZ İÇİN ZAMAN LAZIM..ZAMANIN GEÇMESİ LAZIMMM...O ZAMAN NE YAPMAMIZ LAZIM.........

HADİİ OYALANINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

lokum dışında menün tehlike içermiyor canım rahat oll yarına bomba gibi başlaaaaaaaaaaa..

yeee anam yeee lokumları,çikolatalarııı,,köfteleriii seni geçiyimde görrr bakalımmm.....ALIRIMM ANAHTARLARINI ECEEEEEE HİHİHİHİHİHİHİHİHİ

NASILDA GAZA GETİRİYOMMMMMM.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…