sey ben ara ogunde dayanamadim ve 150 kalorilik cikolata yedim bir de lokum ama pismanim bir daha yapmicammama simdi daha mutluyum hormonlarim costu:)
OGLEN (14:30-15:00)......1 kepceden biraz fazla bilmem bilir misiniz mercimekli bat yedim icindekiler: mercimek, ince bulgur, sogan, maydanoz,kuru sogan,salca,yag ve yaprakla yeniyor) aslinda cok kalorili deil diye dusunuyorum cunku salata tarzi gibi birsey butun malzemeler yesillikler cig yani sizce nasildir kalorisi yuksek midir?ceavap bekliyorum...
3 bardak cay, 2 catal kucuk peynir bu kadar aksam akendime ceza verecem ve az yiyecegim
ayrica 1 saaat 25 dakka yurudum disarida yurudugum icin kac km bilmiyorum.. simdi de suyumu iceyim disariya cikicam diye su fazla yuklenmedimm..
Bu bizim bildiğimiz mercimekli köfte değil mi?????????????Yalnız mercimek pek masum bir yiyecek değil diye biliyorum..İçindeki bulgur da beni hep şişirir..Tabi kalorisi yediğin miktara bağlı..Afiyet olsunnnn
Bu gün yediklerim ve yiyeceklerim:
Sabah:1 bardak sirkeli ılık su
Kahvaltı
1 tane haşlanmış yumurta
Domates,salatalık,tatlı sivri biber
1 kk kadar beyaz peynir
1 dilim uno light ekmek
2 kupa şekersiz çay
Öğlen birşey yiyemedim dışarıdaydım
sadece yarım bardak ayran içtim
Ara:
1 bardak light süt
6 tane fındık yedim.
Akşam:
Bir tabak etli taze fasulye
2 kaşık makarna
Bol salata
1 dilim light ekmek yemeyi ve
sonrasında
1 fincan türk kahvesi
Akşam yatağa girmeden gene sirkeli ılık su içmeyi düşünüyorum.....
selam kızlar
ballı sirkeli su, biraz mekik spor
sabah
yarım dilim çavdar ekmeği
1 light üçgen peynir, biraz da ezine peyniri, 5 zeytin
domates maydanoz kavun
ara
1 incir
öğle
birtabak haslanmış patates salatası
ince dilim kesme dondurma
ara
tansiyonum düştü elim ayağım titredi nedense( böyle durumda sirkeli su iyi oluyo aslında)
türk kahvesi 1 lokum
bir kaşıktan nesfit sütlü
bunları yedim,
akşam
az bamya ve yoğurt yerim
ya bende istiyorum su elma sirkesini icmeyi ama migdem cok bulaniyor icerken resmen iskence cekiyorum baska yolu yokmudur yani direkt iki kasik elma sirkesi icsem bir seferde kurtulsa o iskenceden olmaz mi canim ya ayrica sen ne kadardir iciyorsun faydasini gercekten gordun muu yani gobek falan eritiyor mu :))
Sabah
1 bardak süt
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
Ara
1 avuç leblebi
Öğle
1 bardak süt
1 dilim kepek ekmek
Ara
2 dilim karpuz
Akşam
1 avuç leblebi
1 bardak yeşil çay
şeklinde bir menüm oldu daha düzenli yemek yemeye başlayamadım maalesef1 saat yürüyüş 100 mekik çektim.
kızlar böyle olmuyor bir koç olup puanlama sistemi olmalı, biraz yarış içinde de olmalıyız.koç cumartesi günü en çok puan alanı ve kilo vereni ilan etmeli.. daha düzenli başlayalım mı ?ben spor yapamıyorum , spor anlamında gaza gelemiyorum ya :2: bugün fazla da su içmedim başım dönünce şekerli şeyler yedim, çok sinirim bozuldu. bugün birisi 5 kilo vermen lazım dedi, biliyorum ama duymak kötü işte. hatta 8 kilo vermeliyim ama metebolizmam yavaş herhalde
merhaba arkadaşlar ben de menümü yazayım hem de kendimi görmüş olayım.
sabah: 1 dilim tam buğday ekmeği ile 1 dilim dil peyniri
ara: 10 tane çubuk kıraker
öğle: okulda su böreği ile bakava ikramı vardı ben sadece yarım dilim su böreği yedim
ara: 2 dilim karpuz , 1 kk dil peyniri
akşam: 1 dilim pizza, 5-6 kaşık taze fasulye
ara: 5-6 dilim karpuz
Bu gün yediklerim ve yiyeceklerim:
Sabah:1 bardak sirkeli ılık su
Kahvaltı
1 tane haşlanmış yumurta
Domates,salatalık,tatlı sivri biber
1 kk kadar beyaz peynir
1 dilim uno light ekmek
2 kupa şekersiz çay
Öğlen birşey yiyemedim dışarıdaydım
sadece yarım bardak ayran içtim
Ara:
1 bardak light süt
6 tane fındık yedim.
Akşam:
Bir tabak etli taze fasulye
2 kaşık makarna
Bol salata
1 dilim light ekmek yemeyi ve
sonrasında
1 fincan türk kahvesi
Akşam yatağa girmeden gene sirkeli ılık su içmeyi düşünüyorum.....
BURCIN dun bizi kandirdin size bir ipucu vericem diye soyledin hadi paylas bizimle de...
selam kızlar
ballı sirkeli su, biraz mekik spor
sabah
yarım dilim çavdar ekmeği
1 light üçgen peynir, biraz da ezine peyniri, 5 zeytin
domates maydanoz kavun
ara
1 incir
öğle
birtabak haslanmış patates salatası
ince dilim kesme dondurma
ara
tansiyonum düştü elim ayağım titredi nedense( böyle durumda sirkeli su iyi oluyo aslında)
türk kahvesi 1 lokum
bir kaşıktan nesfit sütlü
bunları yedim,
akşam
az bamya ve yoğurt yerim
sey ben ara ogunde dayanamadim ve 150 kalorilik cikolata yedim bir de lokum ama pismanim bir daha yapmicammama simdi daha mutluyum hormonlarim costu:)
OGLEN (14:30-15:00)......1 kepceden biraz fazla bilmem bilir misiniz mercimekli bat yedim icindekiler: mercimek, ince bulgur, sogan, maydanoz,kuru sogan,salca,yag ve yaprakla yeniyor) aslinda cok kalorili deil diye dusunuyorum cunku salata tarzi gibi birsey butun malzemeler yesillikler cig yani sizce nasildir kalorisi yuksek midir?ceavap bekliyorum...
3 bardak cay, 2 catal kucuk peynir bu kadar aksam akendime ceza verecem ve az yiyecegim
ayrica 1 saaat 25 dakka yurudum disarida yurudugum icin kac km bilmiyorum.. simdi de suyumu iceyim disariya cikicam diye su fazla yuklenmedimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?