50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mrb canım bence de burdan kopmayalım zaten aylarca burda duracak gibiyiz.okuldan gelince hemen burayı açıyorum, bulduğum her boşlukta geliyorum..

boyle giderse bir ayda verebilcegimiz dusunuyorum aslinda ben bu kilolari ama genede burda kalmak gunluk menulerimizi yazmak iyi olur insallah hepimiz istedigimiz kilolarimiza kavusuruz allah yardimcimiz olsunn canim..

arkadslar adetli iken kac kilo fark eder ben bugun oldum olucam karnim da cok agiryor ya bir de ne var biliyor msuunuz ben adetliyken genelde hastalaniyorum vucudum direncsiz kaliyor sanirim ve sanki butun vucudumda bakteri varmis gibi ozellikle wc ye gittigimde ve bu ay asiri olur yani bir ay olur diger ay olmaz iste o zaman diyet yapmak cok oluyor benimm icin yatiyorum cunku kalkmadan

ortalama 1 kilo farkeder

oh afiyet bal seker olsun :) ay spora hic gidesim yok ne yapsamki:)))

her ne kadar hareketli yaşamımdan dolayı spor yapasam da spor yapmayı özellikle yürümeyi çok severim
ama benim vaktim de yok pozisyonumda buna uygun değil şimdilik.
ama kesinlikle sporu öneririmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

5 gundur hergun gidiyorum zaten ama bugun canim nedense tembellik yapmak istiyor hafta sonu tatili :) ayrica adet de olucam karnim agriyor ve adetliyken yada bu durumdayken disari cikmaktan nefret ederimm :)) huyum kurusun...

ooooo bravoo canım güzel kilo gitmişşş tebriklerrr.....

evet canım bende öyle yapacam zatenn öfff insanlarla kötü olmak istemiyorum ama gel bak işte insanı kötü yapıyorlarrr..

1 kilo gibi o da vucut su tutarr canım..

ortalama 1 kilo farkeder

evet katılıyorummm

arkadaşlarr kilo bildirimi sadece 2 kişi yapmış özel msjla...bana msj atın akşama listeyi yapayımmm...şimdi neden msj atalım diyeceksenizz..ikidebir geçmişe gitmek ve bakmak zor oluyor yani bazılarınızı atlıyabilirim diye msj atmanızı istiyorumm...

Hastalığım yeni bitti sayılır. Bu hafta için sabah 53.6 olarak tartıldım. Başlangıç kilom bu hedef 50 şimdilik. Boyum 153 bakalım bi kaç kilo verebilecek miyim? Bugünkü menüm
Sabah
2 kaşık elma sirkesi
1 yumurta kekikli omlet
1 dilim peynir
1 dilim kepek ekmek
5 zeytin
Ara
1 dilim kavun
Öğle
1 porsiyon haşlanmış tavuk
1 dilim kepek ekmek
Ara
1 bardak yeşil çay

Akşam için geç oldu bir nescafe içeceğim sadece.

ama ne mesajı gonderıcem nasıl başlıyoruz ne yapcammm ayy çok heyecanlandım

canim gunluk menunu yaziyorsun buraya mesela
SABAH.....
ARA...
OGLEN....
ARA...
AKSAM....
ARA ....
Gibi kaptanimiz loralayla o bize artik puan verecek menulerimize gore kacamaklalrini da cekinmeden yaz ama neyse cumartesi gunleri tarti gunu ilan edildi
onun icinde
baslangic kilon
gecen hafataki kilon
simdiki kilon
hedef kilonu cumartesi gunleri loralaylaya ozel mesaj atiyorsun SIMDIDEN HOSGELDINNNNNN :) inan buranin cok faydasini goreceksin ama bikmadan azimlee eger vermek istiyorsan once inanmalisin biliyor musun loralayla 31 kilo vermis resimlerini gormen lazim benim motivem onun sayesinde eee hadi bakalim sen katil bize..

1 fincan tuk kahvesi
SABAH..... 2 yumurta sarisi, damates, salatalik, caok az peynir, 1 dilim kepek ekmegi, 1 kupa greyfurt ve kivi karisimi cay
ARA..... Uzum
ARA......Seftali
AKSAM..... Biraz gec oldu ama kiymali bezelye, pilav yogur
ARA..... Uzum ve turk kahvesi.
bugun pek bir acayipdi

2 litre su simdilik, spor yapmadim bugun ay ne bilim bugun topik pek bir heyecansizdi KIZLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRR NERDESINIZ YAHUUU....

Bence kilo gununu degistirelim sanirim hafta sonu kimse musait olmuyor...

[ı]
menü güzel ama üzümleri fazla kaçırma tatlımmm yaa ben bugün dışardaydım o yüzden giremedimm...ayrıca listede sadece 4 kişiyizz kızlararrr liste hazır ben sizi bekliyorumm hani bildirimlerrrr
[/ı]

Ju-ızlar bu sabah saat 8'de evden çıkmak zorunda kaldım ve şimdi geldim..Bu yüzden kilo bildirimi yapamadım...Sabah tartıldım ve 56,9 kg geldim...

Bayramdan önce buraya ilk girdiğimde 58 kg idim..Geçen hafta içi 57,7 olmuştum şimdi de tartı 56,9'u gösterdi...Ben çok mutlu ve umutluyum..

Şu an çok uykum var sizler ne durumdasınız merak ediyorum ama artık sabah bakarım ...Çünkü çokkkkkk yorgunummmmmm...:93:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…