- 19 Temmuz 2011
- 471
- 477
- 323
mrb canım bence de burdan kopmayalım zaten aylarca burda duracak gibiyiz.okuldan gelince hemen burayı açıyorum, bulduğum her boşlukta geliyorum..
arkadslar adetli iken kac kilo fark eder ben bugun oldum olucam karnim da cok agiryor ya bir de ne var biliyor msuunuz ben adetliyken genelde hastalaniyorum vucudum direncsiz kaliyor sanirim ve sanki butun vucudumda bakteri varmis gibi ozellikle wc ye gittigimde ve bu ay asiri olur yani bir ay olur diger ay olmaz iste o zaman diyet yapmak cok oluyor benimm icin yatiyorum cunku kalkmadan
şu an
1/ 2 fican kabak çekirdeği
oh afiyet bal seker olsun :) ay spora hic gidesim yok ne yapsamki:)))
5 gundur hergun gidiyorum zaten ama bugun canim nedense tembellik yapmak istiyor hafta sonu tatili :) ayrica adet de olucam karnim agriyor ve adetliyken yada bu durumdayken disari cikmaktan nefret ederimm :)) huyum kurusun...her ne kadar hareketli yaşamımdan dolayı spor yapasam da spor yapmayı özellikle yürümeyi çok severim
ama benim vaktim de yok pozisyonumda buna uygun değil şimdilik.
ama kesinlikle sporu öneririmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gunaydin kizlaaarrrrr BURCIN dunku sirrimi acikmayacayim carsamba gunu 55.1 ve simdi 53.4 verilen kilo 1.7kg ama ben dun spordayken tok karnima tartildim yani bugun ac karnina deil :))))) oleyyyyyyy basarcagimiza daha cok inanmaya basladim hayatimda ilk defa boyle rejim yapiyorum buarada yeni kalktim simdi kahve yapicam icicem yorumlara soyle bir goz attim sadece dikkatle incelemedimm gordugum bir ayrinti var:))))))))) BURCINNNNNN tebrik ederim tatlim supersin ilk bildirim senden gelmis gercekten cok sevindim oleyyyy yaaa iyiki varsiniz kizlar sanriim kilolar gidince de ben burdan kopamicam aslinda simdiden sters de basti ayrilmayalim yaaa(( eltine gelince salla gitsin ne takiyorsun cahil ile cahil olunmaz gerci sebebi de bilmiyoruz ama bosver motivasyonunu dusurme onun yuzundenn..
merhaba canım sen bir harikasın, sevgili kaptanımız
herkes çok güzel kilolar vermiş o kadar hızlı nasıl verebildiniz ya, ben de bir gariplik var
neyse olsun acele davranmayacağım sıkmayacağım canımı hedefim haftada 500 gr vermek , olmazsa 300 gram da yeter. yaza kadar yavaş yavaş 50 olurum. bu yaşta niye şişman olalım ki ya 50 olduktan sonra da asla 51 olmayacağım ,inş..
Canım eltin olayı ise, malesef hayatta öyle kişiler karşımıza çok denk geliyo, ama biraz yüzsüz olmanı tavsiye ederim, eğer yapabilirsen kendini ezdirme lafları söyle tabi çok ağır olmamak kaydıyla ,senin öyle susmayacağını bilsin... sonra da konuş bir şey olmamış gibi,dertlerini filan paylaşmadan çok samimi olmadan , uzun süre konuşmazsan böyle devam eder, sonra istesen de konuşamazsınız.sonuçta akrabasınız.o alışkındır insanlarla sorunlu olmaya ama sen bir süre sonra üzülürsün,konuşurken alttan alıyomuş gibi değil hiç bir şey olmamış gibi konuş canım.bir de tam yapısını bilmiyorum ama bazı insanlara kötü davranmak gerekir onlar bundan anlar, böyle daha değerli olursun.neyse sonuç ne olursa olsun bu dünyada kimse senden daha değerli değil..
kilo bildirimim
Başlangıç kilo:59.5
Geçen haftaki kilo:58.5
şimdiki kilo:57.9
Hedef:50
Boy: 158 cm
açıkçası 600 gr verdiğimi düşünmüyorum, su giddi galiba, in her hafta böyle gider .
arkadslar adetli iken kac kilo fark eder ben bugun oldum olucam karnim da cok agiryor ya bir de ne var biliyor msuunuz ben adetliyken genelde hastalaniyorum vucudum direncsiz kaliyor sanirim ve sanki butun vucudumda bakteri varmis gibi ozellikle wc ye gittigimde ve bu ay asiri olur yani bir ay olur diger ay olmaz iste o zaman diyet yapmak cok oluyor benimm icin yatiyorum cunku kalkmadan
ortalama 1 kilo farkeder
bende katılmak ıstıyorum arkadaşlar
hosgeldin canim ama birakmak yok takil bize ver kilolari..
ama ne mesajı gonderıcem nasıl başlıyoruz ne yapcammm ayy çok heyecanlandım
1 fincan tuk kahvesi
sabah..... 2 yumurta sarisi, damates, salatalik, caok az peynir, 1 dilim kepek ekmegi, 1 kupa greyfurt ve kivi karisimi cay
ara..... Uzum
ara......seftali
aksam..... Biraz gec oldu ama kiymali bezelye, pilav yogur
ara..... Uzum ve turk kahvesi.
Bugun pek bir acayipdi
2 litre su simdilik, spor yapmadim bugunay ne bilim bugun topik pek bir heyecansizdi kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr nerdesınız yahuuu....
Bence kilo gununu degistirelim sanirim hafta sonu kimse musait olmuyor...
[ı]
menü güzel ama üzümleri fazla kaçırma tatlımmm yaa ben bugün dışardaydım o yüzden giremedimm...ayrıca listede sadece 4 kişiyizz kızlararrr liste hazır ben sizi bekliyorumm hani bildirimlerrrr[/ı][/QUOT
slm kızlarrrrr
ilk şampiyonumuz kim diye girdim heyecanla ama yalnızca 4 kişi bildirmiş.neyse yarın bakalım sonuçlara. hafta içi iyiyidim ama bugün hafta sonu kaçamağını fena yaptım galiba.neyse olsun. kendime hiç bu kadar güvenmemiştim. bir de aceleye hiç gerek yok yaza kadar 8 kilo veresem yeter.bu beslenme sitilini ve sporu yaşam tarzına dönüştürmeliyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?