slm kızlar bende yarın düzenli hayatıma geri dönüyorum:)) spor yapıp , yediklerime dikkat edicem.. 2 yıldır ara ara bu topiği takip ediyorum ama bi lunapiena tanıdık geldi..
keske ogeleni kacirmasaydin ama buna ragemn menun guzelyemekten hemen sonra mi iceceksin kahveni oncesinde icsen daha iyi deil mi tokluk hissi verir..
selam kızlar
ballı sirkeli su, biraz mekik spor
sabah
yarım dilim çavdar ekmeği
1 light üçgen peynir, biraz da ezine peyniri, 5 zeytin
domates maydanoz kavun
ara
1 incir
öğle
birtabak haslanmış patates salatası
ince dilim kesme dondurma
ara
tansiyonum düştü elim ayağım titredi nedense( böyle durumda sirkeli su iyi oluyo aslında)
türk kahvesi 1 lokum
bir kaşıktan nesfit sütlü
bunları yedim,
akşam
az bamya ve yoğurt yerim
kızlar böyle olmuyor bir koç olup puanlama sistemi olmalı, biraz yarış içinde de olmalıyız.koç cumartesi günü en çok puan alanı ve kilo vereni ilan etmeli.. daha düzenli başlayalım mı ?ben spor yapamıyorum , spor anlamında gaza gelemiyorum ya :2: bugün fazla da su içmedim başım dönünce şekerli şeyler yedim, çok sinirim bozuldu. bugün birisi 5 kilo vermen lazım dedi, biliyorum ama duymak kötü işte. hatta 8 kilo vermeliyim ama metebolizmam yavaş herhalde
Sabah
1 bardak süt
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
Ara
1 avuç leblebi
Öğle
1 bardak süt
1 dilim kepek ekmek
Ara
2 dilim karpuz
Akşam
1 avuç leblebi
1 bardak yeşil çay
şeklinde bir menüm oldu daha düzenli yemek yemeye başlayamadım maalesef1 saat yürüyüş 100 mekik çektim.
merhaba arkadaşlar ben de menümü yazayım hem de kendimi görmüş olayım.
sabah: 1 dilim tam buğday ekmeği ile 1 dilim dil peyniri
ara: 10 tane çubuk kıraker
öğle: okulda su böreği ile bakava ikramı vardı ben sadece yarım dilim su böreği yedim
ara: 2 dilim karpuz , 1 kk dil peyniri
akşam: 1 dilim pizza, 5-6 kaşık taze fasulye
ara: 5-6 dilim karpuz
ay kızlarr bugün bir arkadaşıma kahve içmeye gittim kız daha 24 yaşında ve 2 yıllık evli çocuğuda yok daha...zaten kiloluydu bir gittim baktım dahada kilo almışş..ayak bilekleri o kadar kalın olmuşkii...ayagında varisler bile oluşmuşşş...çok acıdım kendisine ama hiç bişey diyemedim,,psikolojisinin bozuk olduğunu anladım tavırlarından bende hiç bişey diyemedim ama içimden dedimki yazık bu güzelliğe dedimmm...yüzü bebek gibi ama dahada kilo alırsa vayy halineee ya çok üzüldüm çokkkkkkkkkkkkkkkkk
bana gelince hihihihihihihihi menümü aşmadımmmmmmmmmmmm...hepiniizi geçççecemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm dermişim bakalımmm dediğimde duracakmıyımmmm......
Geldin mi nihayet burçin....Biliyordum bu gün gezmelerde olduğunu..Bravo sana menünü aşmadığın için..
Arkadaşına üzüldüm ya,senin eski halini biliyorsa mutlaka düşünecektir hiçbir şeyin imkansız olmadığını...
Bu gün ben de mağaza dolaştım biraz,acıktım ama direndim,dışarıda yemeyeceğim diye sadece oğluşun kalan ayranını içtim o kadar..Sonra kendime bir elbise aldım,hem de 36 BEDENNNN...Vallahi kol altları bilem biraz geniş duruyordu tamire yolladılar..Biliyor musun o an kendimle gurur duydum yaaa.
Bu arada okumuşsundur belki benim koç adayım sensin...:90: haberi olsun...
selam kızlar
ballı sirkeli su, biraz mekik spor
sabah
yarım dilim çavdar ekmeği
1 light üçgen peynir, biraz da ezine peyniri, 5 zeytin
domates maydanoz kavun
ara
1 incir
öğle
birtabak haslanmış patates salatası
ince dilim kesme dondurma
ara
tansiyonum düştü elim ayağım titredi nedense( böyle durumda sirkeli su iyi oluyo aslında)
türk kahvesi 1 lokum
bir kaşıktan nesfit sütlü
bunları yedim,
akşam
az bamya ve yoğurt yerim
Aaaaa evet linguist,nick'in hemen çağrışım yaptı bende de...2 yıl önce kasıp kavuruyorduk buraları..Ben 53 hatta 52'ye kadar düştüm bir ara,uzun sürede korudum bu kiloyu ama olanlar bu kış oldu 5 kilo kadar aldım..Sende durumlar nasıl?????
Canım ben kahveyi iştah için değilde daha çok yemeklerden sonra tutan tatlı krizlerim için içiyorum..Bayağı da faydasını görüyorum..Bu akşam da yemekten yaklaşık 1-1,5 saat sonra içtim..
evet canım baya bi hareketliydi topik şimdide canlanmaya başlamış bayabende 54-55 li kilolarda gezndim genelde... ama 2 ay önce ewlendim onun öncesinde 2 farklı yerde düğün olayı beni baya etkiledi ..herkes düğün öncesi kilo verir ben almaya başladım üstüne eş durumundan farklı bi şehre geldim kurulu düzeni arkadaşları bırakıp geliyosun eee memleketimede uzağım baya...yaz tatilinde ewde sıkıldıkça yemeye werdim kendimi anlıcan durumlar hiç iç açıcı değil 5 kg almış gibi görünsemde tartıda bana daha fazla gibi geliyoo..çünkü 4 aydır spor yapmıyorum nese birlikte toparlanıcas inşallah
bu arada kahve ile ilgili olarak bnde bişi söliim.. spor öncesi içilen kahve metobolizmayı hızlandırır daha kolay yağ yakarmış vucut .. ama kahve sekersiz kremasız olmak zorunda
sey ben ara ogunde dayanamadim ve 150 kalorilik cikolata yedim bir de lokum ama pismanim bir daha yapmicammama simdi daha mutluyum hormonlarim costu:)
OGLEN (14:30-15:00)......1 kepceden biraz fazla bilmem bilir misiniz mercimekli bat yedim icindekiler: mercimek, ince bulgur, sogan, maydanoz,kuru sogan,salca,yag ve yaprakla yeniyor) aslinda cok kalorili deil diye dusunuyorum cunku salata tarzi gibi birsey butun malzemeler yesillikler cig yani sizce nasildir kalorisi yuksek midir?ceavap bekliyorum...
3 bardak cay, 2 catal kucuk peynir bu kadar aksam akendime ceza verecem ve az yiyecegim
ayrica 1 saaat 25 dakka yurudum disarida yurudugum icin kac km bilmiyorum.. simdi de suyumu iceyim disariya cikicam diye su fazla yuklenmedimm..
dünkü menün biraz karbonhidretlı olmuşş...bugün biraz daha dikkat et salata ve sebzeyle geçir bence...çikolata,lokum+mercimekli köfte olmamışş hani birini yeseydin daha iyi olurdu akşamı yazmamışsın akşam az yemişsen dengelemişsindir....dert etme geçen geçti sen bugüne bak bence...
aksami yazdim canim am adikkatini cekmemis sanirim.. Yarim kase sebze corbasi, yarim kase yogurt, bir tabak sebzeli mantar yemegi..sporumu da yaptim 2,5 litre suyumu da ictimm:)
cümleten günaydın arkadaşlarv :
evet canım baya bi hareketliydi topik şimdide canlanmaya başlamış bayabende 54-55 li kilolarda gezndim genelde... ama 2 ay önce ewlendim onun öncesinde 2 farklı yerde düğün olayı beni baya etkiledi ..herkes düğün öncesi kilo verir ben almaya başladım üstüne eş durumundan farklı bi şehre geldim kurulu düzeni arkadaşları bırakıp geliyosun eee memleketimede uzağım baya...yaz tatilinde ewde sıkıldıkça yemeye werdim kendimi anlıcan durumlar hiç iç açıcı değil 5 kg almış gibi görünsemde tartıda bana daha fazla gibi geliyoo..çünkü 4 aydır spor yapmıyorum nese birlikte toparlanıcas inşallah
bu arada kahve ile ilgili olarak bnde bişi söliim.. spor öncesi içilen kahve metobolizmayı hızlandırır daha kolay yağ yakarmış vucut .. ama kahve sekersiz kremasız olmak zorunda
bende menümü yazayımm
SABAH:
türk kahvesi,bitki çayı
KAHVALTI:
1 haşlama yumurta
peynir,3 zeytin
salatalık domates biber
1 dilim kepek ekmeği
ARA:
1 şeftali
ARA:
2 sütlü şekersiz neskafe
AKŞAM:
2 şiş et ızgara,salata,1 dilim ekmek,1 bardak ayran
ARA:
1 ŞEFTALİ,1 DİLİM KARPUZ
BUGÜN AKŞAM KAYNANAMLARA TATLIYA DAVETLİYİZZZZ YEMİYCEM İŞTE YEMİYCEMMM AMA ÇOK AYIP OLURSA BİR ÇATAL ALIRIM SADECE...
Oooo linguist senin hayatında bayağı köklü değişiklikler olmuş..Öncelikle eşinle sana uzun,mutlu bir hayat diliyorum..Alışılan düzenin değişmesi insanı her anlamda etkiliyor mutlaka..Aldığın kiloları kafana hiç takma (Vallahi ben eskisi kadar panik değilim).Önceden nasıl verdiysen gene verirsin mutlaka,önemli olan içindeki motivasyonu canlı tut..Ben buradan çok güç alıyorum..Birlikte eminim hedef kilolarımıza ulaşacağız..
Eminim tatlıya hayır diyeceksindir burçin.Ama bunu kayınvalide sorun yapmasın sonra
Ben ikinci arandaki 2 tane sütlü kahveye takıldım..Bunları üstüstemi içeceksinnnn..:44:
bende menümü yazayımm
SABAH:
türk kahvesi,bitki çayı
KAHVALTI:
1 haşlama yumurta
peynir,3 zeytin
salatalık domates biber
1 dilim kepek ekmeği
ARA:
1 şeftali
ARA:
2 sütlü şekersiz neskafe
AKŞAM:
2 şiş et ızgara,salata,1 dilim ekmek,1 bardak ayran
ARA:
1 ŞEFTALİ,1 DİLİM KARPUZ
BUGÜN AKŞAM KAYNANAMLARA TATLIYA DAVETLİYİZZZZ YEMİYCEM İŞTE YEMİYCEMMM AMA ÇOK AYIP OLURSA BİR ÇATAL ALIRIM SADECE...
Türk kahvesini arkadaşımda içtim...Arkadaşım kahvenin yanında harikalar çikolatalar ikram ettive BENNNN YEMEDİMMMM ..Alkışı hakettim değil mi kızlarrrrrrrrrrrr.. :90::90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?