50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay kızlarr bugün bir arkadaşıma kahve içmeye gittim kız daha 24 yaşında ve 2 yıllık evli çocuğuda yok daha...zaten kiloluydu bir gittim baktım dahada kilo almışş..ayak bilekleri o kadar kalın olmuşkii...ayagında varisler bile oluşmuşşş...çok acıdım kendisine ama hiç bişey diyemedim,,psikolojisinin bozuk olduğunu anladım tavırlarından bende hiç bişey diyemedim ama içimden dedimki yazık bu güzelliğe dedimmm...yüzü bebek gibi ama dahada kilo alırsa vayy halineee ya çok üzüldüm çokkkkkkkkkkkkkkkkk

bana gelince hihihihihihihihi menümü aşmadımmmmmmmmmmmm...hepiniizi geçççecemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm dermişim bakalımmm dediğimde duracakmıyımmmm......

slm kızlar bende yarın düzenli hayatıma geri dönüyorum:)) spor yapıp , yediklerime dikkat edicem.. 2 yıldır ara ara bu topiği takip ediyorum ama bi lunapiena tanıdık geldi..

Aaaaa evet linguist,nick'in hemen çağrışım yaptı bende de...2 yıl önce kasıp kavuruyorduk buraları..Ben 53 hatta 52'ye kadar düştüm bir ara,uzun sürede korudum bu kiloyu ama olanlar bu kış oldu 5 kilo kadar aldım..Sende durumlar nasıl?????

keske ogeleni kacirmasaydin ama buna ragemn menun guzelyemekten hemen sonra mi iceceksin kahveni oncesinde icsen daha iyi deil mi tokluk hissi verir..

Canım ben kahveyi iştah için değilde daha çok yemeklerden sonra tutan tatlı krizlerim için içiyorum..Bayağı da faydasını görüyorum..Bu akşam da yemekten yaklaşık 1-1,5 saat sonra içtim..

Geçmiş olsun canım..Amman rejim yapayım derken sağlığımızdan olmayalım,tekrarlarsa lütfen bir doktora git emi...

Ben koç olarak loralayladan yana kullandım..Kendisi gezmelere fena daldı herhalde,hiç ortalarda yok vallahi...

Yediğin şekerli şeyler için sinirini bozma canım,herşeyin başı sağlıkkkk ondan ötesi yok...:90:

Amanın bu neeeee Vallahi sabah dışında hiçbir şey yememişsin sen..Aç kalmak vücudun direnişini arttırıyor ve yağları daha fazla depolama ve harcamama ihtiyacı doğuruyor..Anladım yemek düzeni konusunda bir sıkıntın var ama keşke hiçbirşey bulamadın güzel bir sandaviç falan yapıp yeseydin inan daha hayırlı olurdu senin için..Yok canımcım ya kızma ama böyle olmaz,yazık canınaa...:44:

Öğlenki su böreğinden ve çubuk krakerden sonra keşke akşamki pizzayı yemeseydin..Miktar olarak az görünseler bile bunlar bir arada düşünülünce sanırım biraz karbonhidrat ağırlı olduğu söylenebilir..Onun dışında akşamki fasulye etlimiydi bilmiyorum ama vücuda protein de sokmak lazım diye düşünüyorum...

Geldin mi nihayet burçin....Biliyordum bu gün gezmelerde olduğunu..Bravo sana menünü aşmadığın için..

Arkadaşına üzüldüm ya,senin eski halini biliyorsa mutlaka düşünecektir hiçbir şeyin imkansız olmadığını...

Bu gün ben de mağaza dolaştım biraz,acıktım ama direndim,dışarıda yemeyeceğim diye sadece oğluşun kalan ayranını içtim o kadar..Sonra kendime bir elbise aldım,hem de 36 BEDENNNN...Vallahi kol altları bilem biraz geniş duruyordu tamire yolladılar..Biliyor musun o an kendimle gurur duydum yaaa.

Bu arada okumuşsundur belki benim koç adayım sensin...:90: haberi olsun...

valla tebrik ederim bacummm 36 beden ne demek yaa bende ara ara giriyorum bazı kalıplarda dar oluyorr 40 a dara çıkıyorumm anlamıyom ben şu bedenleri yaaaa gerçe benim üstüm zayıf alt kısımda problem var birazzz...

KAPTAN KONUSUNA GELİNCE DİĞER ARKADAŞLARI BEKLİYORUM EĞER KABUL EDERLERSE OLURUMMM....AMA MADDELER KOYACAM HAAAAAAAA HABERİNİZ OLSUNNNN....

[ı]haydiiiii millet nerdesiniz yahuuuu bugün bomba gibi bir gün olmalııııı yarın tartı günümüzzzzz hadii bakalım harekettttttt hadiiiiii kızlar canlanın nerdesiniz yahuuuuuuu????

Bugün akşam künefe partisi var kaynanamlardaaa hihihihih ben ağzıma bile koymuyacam zaten çok sevmem...biliyormusunuz dışarda ben mideme çok hakimim önüme dünyaları serseler yemem benim tek zayıf noktam evimmmm..evimde kendime karşı koyamıyorummm....bende evden hep kaçmaya çalışıyorummmm.....

Kızlarr vereceğimiz kilolar öyle zor değil 1 ay yeter bizeeee 1 ay sabredin sonra korumaya geçecezzzz hadi hep beraber mezun olalımmm bu forumdannnnn....

Bende diploma hazırlayayımmmmm...hihihihihihih

Hadii uyanın uykucu güzelleeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
[/ı]:79::79::79:

canım başının dönmesinin sebebi öğlen yediğin haşlanmış patates olabilir. kan şekerini bir anda çıkarıp bir anda düşürdüğünden dolayı yanında mutlaka tavuk, yoğurt gibi protein yemen gerekiyordu. o yüzden aralarda canın şeker istiyor tekrar. öğlen protein ağırlıklı yiyince öyle bi problem olmaz. aklınad bulunsun canım..

cümleten günaydın arkadaşlar v:

GUNAYDIN KIZLARRRRRRRRR:))) Ya bugun esim evdeydii biraz gewc girdim topige. Bende oyumu Burcinden yana kullaniyorum :) Ayrica Burcincim tebrik ederim menunu gecmemissin aferim kiz san aama bende gecmedimm:)))) cikolata lokum masum geldi bir an ahahahaha ama sporda yapiyorum ya kalorisini yaktim ben onun :)

1 fincan turk kahvesi (9:20)

SABAH.....1 dilim kepek ekmegi, domates, salatalik, 3 zeytin, 2 bardak sekersiz cay,15 gram falan yagli peynir (10 da bitti kahvaltim)
sizce bu menu kac kaloridir?

Esime peynirli yumurta yaptim ama ben yemedim dun cikolata yedigim iciin kendimi bugun cezalandiriyorum..
Burcin dunku menum nasil sence ben bu karbonhidrat falan pek anlamiyorum dengelemismiyim bir bakabilir misin? sanirim sekerimi ayarlayamiyorum cunku oglene dogru cok tatli cekiyor canim diyetten once bu kadar tatli cikolata falan yemek istemezdim...simdi ne oldu sanirim dengeleyemiyorum bir goz at kuzum...
valla bri tahminim yok

dünkü menün biraz karbonhidretlı olmuşş...bugün biraz daha dikkat et salata ve sebzeyle geçir bence...çikolata,lokum+mercimekli köfte olmamışş hani birini yeseydin daha iyi olurdu akşamı yazmamışsın akşam az yemişsen dengelemişsindir....dert etme geçen geçti sen bugüne bak bence...

aksami yazdim canim am adikkatini cekmemis sanirim.. yarim kase sebze corbasi, yarim kase yogurt, bir tabak sebzeli mantar yemegi..sporumu da yaptim 2,5 litre suyumu da ictimm:)

bende menümü yazayımm

SABAH:
türk kahvesi,bitki çayı

KAHVALTI:
1 haşlama yumurta
peynir,3 zeytin
salatalık domates biber
1 dilim kepek ekmeği

ARA:
1 şeftali

ARA:
2 sütlü şekersiz neskafe

AKŞAM:
2 şiş et ızgara,salata,1 dilim ekmek,1 bardak ayran

ARA:
1 ŞEFTALİ,1 DİLİM KARPUZ

BUGÜN AKŞAM KAYNANAMLARA TATLIYA DAVETLİYİZZZZ YEMİYCEM İŞTE YEMİYCEMMM AMA ÇOK AYIP OLURSA BİR ÇATAL ALIRIM SADECE...

aksami yazdim canim am adikkatini cekmemis sanirim.. Yarim kase sebze corbasi, yarim kase yogurt, bir tabak sebzeli mantar yemegi..sporumu da yaptim 2,5 litre suyumu da ictimm:)

[ı]
atlamışım canım sorryyy ama akşam çok olmamış dert etme sen geçmişi bugüne bakkk...yarın tartı günü unutmaaaaa..sen pazartesi yapacan bildirimini hadi sen yine iyisinnnnnn....pazartesiye kadar sen daha da kilo vermiş olursunnn..böyle haksızlık olur hihihihihih..en iyisi sen en kısa zamanda bir tartı al....[/ı]

Oooo linguist senin hayatında bayağı köklü değişiklikler olmuş..Öncelikle eşinle sana uzun,mutlu bir hayat diliyorum..Alışılan düzenin değişmesi insanı her anlamda etkiliyor mutlaka..Aldığın kiloları kafana hiç takma (Vallahi ben eskisi kadar panik değilim).Önceden nasıl verdiysen gene verirsin mutlaka,önemli olan içindeki motivasyonu canlı tut..Ben buradan çok güç alıyorum..Birlikte eminim hedef kilolarımıza ulaşacağız..

Eminim tatlıya hayır diyeceksindir burçin.Ama bunu kayınvalide sorun yapmasın sonra

Ben ikinci arandaki 2 tane sütlü kahveye takıldım..Bunları üstüstemi içeceksinnnn..:44:

Son düzenleme:

yok canım ya arayla içtimmm 2 defa yazmıyım diye öyle yazdımmm...

Bugün yediklerim ve yiyeceklerim:

Sabah:sirkeli ılık su

Kahvaltı:
1 domates
4 tane tatlı sivri biber
1 kk kadar beyaz peynir
2 tane siyah zeytin
1 dilim light ekmek
1 kupa şekersiz çay

Ara:
Light yoğurtlu 1 adet armut

Ara:
1 türk kahvesi içtim

Şimdilik bu kadar ..Akşam ne yiyeceğime halen karar vermiş değilim...:44:

Türk kahvesini arkadaşımda içtim...Arkadaşım kahvenin yanında harikalar çikolatalar ikram etti ve BENNNN YEMEDİMMMM..Alkışı hakettim değil mi kızlarrrrrrrrrrrr..:90::90:

bence super bir menu helede izgara biz burda izgaraya hasret kaldik valla balkonda yapmak yasak havalar soguk disarda da yapamiyoruz neyse artik sen bir sis benim yerime ye :)

ARA ..... BIr elma
OGLEN...... Kucuk kase special kanka :) varya ondan anladiniz herelde (ama biraz gec yedim 15 dakka oluyor yiyeli simdi ara ogunu ne zman yapicam ki? ayrica birazdan sekersiz tuk kahve mi de icerimm...

haaaaaaaaaaaaaaaaaa birde sporumuda yaptim 6 km yurudum saunaya girdim 10 dakka (not:arkadaslar spordan sonra saunaya girme firsati olanlar mutlaka girsinler cunku spordaki egitmenler saunanin yag yakma ozelligi oldugunu soyluyorlar ben onlarin yalancisim :))ya buaralar sadece yuruyorum ama o da birseydir dimi yani diger sporlari yapmayi hic istemiyorum nedense....

ayy kızlar uzun bi aradır giremedim topiğe diyetide boşladım biraz :18: Allahtan kilo almadım biraaz daha sıkmam lazım kendimi en azından 1-2 kilo veriyim bari yorumları okudum da maşallah herkes güzel gidiyo umarım bende veririm şu kilolarımı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…