50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canim haftasonlari boyle oluyor genelde sende bir meyve tabagi yap kendine afiyetle ye :)

eveeet arkaslar bugunku menum

1 fincan turk kahvesi tabi sekersiz
SABAH............. yumurta salatasi maydanzlu 1 yumurta sarisi ile, 2 dilim ekmek, 2 bardak cay, domates salatalik
ARA........uzum neskafe
OGLEN...... BRokolive bruksel lahanasi haslanmis, 2 kasik pilav,bir domates, yarim kase yogurt...
ARA.....Minicik ufacik isirik cikolata
AKSAM..... Burda lekkerbek diye bir balisk var ondan yedim yumurtali unlu bir karisimda kizartiyorlar ondan yedim sadece
ARA.... Kayisi kurusu ve yogurt yicem...

slm arkadaşlar.ben de aranıza yeni katıldım.yarın diyette 1.haftam bitmiş olacak.boyum 1.63 diyete başlama kilom 58,200 bu sabah ise 56,400 idim.hedefim 53-54 olmak bende bugünkü menümü yazayım
sabah
1 bardak ılık su-1 kk peynirden biraz fazla light penir-1 tane form bisküvi
ara
1 tane kara erik -0 yağlı light süt ile nescafe
öğlen
2 kabak 1 kırmızı biber 1 yeşil biber 1 soğan ile yaptığım yağsız haşlama sebze yemeğimin yarısı ve 2 form bisküvi
ara
1 kara erik- nescafe yağsız süt ile
akşam
sebze yemeğimin kalan yarısı-3 tane form bisküvi
ara
1 yeşil elma-nescafe
şimdide yeşil çay içiyorum ama hiç sevmiyorum.kahve delisiyim anladığınız üzere.
birde kahvalatıdan 2 saat sonra 50 dakika egzersiz

bu arada şöyle bir konuya değinmek istedim.sadece diyet yaparak zayıflamak vücudun güzel görünmesine yeterli değil.ben ünv yıllarımda 67 kilodan 3 ayda 54 kiloya düştüm.o zamandan beride sadece 1 defa 63e kadar çıktım ve hemen dur dedim kendime tekrar 54 e düştüm.ama ilk kilo verme maceramda yoğum spor yapıyordum.tenis takımındaydım ve günde en az 3 saat tenis oynayıp kondisyon çalışıyodum.haliyle çok kas yaptım.tartıda ağır çıksam bile aslında olduğumdan hep az göstermeye başladım.şimdi de benim 58 olduğuma kimse inanmıyodu.hatta bir arkadaşım 57 kilo olmasına rağmen benden sanki 5 kilo fazlaymış gibi duruyo ve buna çok üzülüyo.lafı çok uzattım ama spor şart olmazsa olmaaz.hem sıkılaşıyosunuz hem daha fit görünüyosunuz hemde tartıdaki ağırlığın kas olduğunu bildiğinizden çok moraliniz bozulmuyo.
ve ben 24 eylüle kadar yapacam diyet.umarım 54 olurum.24 eylülde 1 hafta yapamıycam.

]Sabah
2 dilim kepek ekmek
1 dilim peynir
3 çatal patates kızartması
domates salatalık
Ara
1 bardak yeşil çay
Öğle
Tavuk dürüm
1 ayran
Ara
1 bardak nescafe
Akşam
1 bardak süt

öğünlerim bu şekilde. İki saat kadar yürüyüş yaptım. 100 mekik çekeceğim inşallah.

evet tatlım aramızda pek fark yok sende çok iiyi verdin bu hafta senide tebrik ederimm inşallah bu rakam gibi haftayada görürsünnn...

Burçin hem verdiğin kilolar anlamında hem de hazırladığın o güzel tablo adına seni çok tebrik ederim...Tabii kilo veren diğer arkadaşları da..Durmak yok yola devam kızlarrrrrrrr

teşekkür ederimm canımmm...liste içinde rica ederimm sizz her hafta güzel kilolar verin ben özene bözene yaparım listemizi....

Burçincim bu arada hedefim 53,boyum 1.64 cm canımmmm...

tatlımmm bana özel msj atmadın diye bunları göremedim...gerçe yazmamıştın ben topikten baktımm...bunları kaydedecemm..

arkadaşlar sizi kutluyorum,giden kilolar süper...çok kilo verenlerden ipuçları bekliyorum...akşam oldu acayip bir açlık hissediyorum,2 gündür ne bulsam götürecek kıvamdayım...bu durumlarda neler yapıyorsunuz,mesela saat 23:00 ve çok açsınız,uyuyamayacak kadar ???cevaplarınızı bekliyorum lütfenn...

5-6 tane sarı leblebi atıyorum ağzıma ve üstüne bir bardak su içiyorum...Ama ben pek geceleri acıkmam,çok nadir başvurduğum bir yöntem ve bende işe yarıyor...

4-5 kaşık yağsız yoğurt ve 1 bardak su. ya da sütlü nescafe yağsız süt ile.kahve beni acayip tok tutuyor.

Merhaba bayanlar.Ben de 52 kiloyum ve 50 kilo olmak istiyorum.Boyum 158cm.8 aylık bir oğlum var emziriyorum.Ne kadar uyumlu hareket edebilirim bilmiyorum ama ben de grubunuza katılmak istiyorum.

Günaydın kızlar...

Boy:168
Başlangıç (bugüne dek en yüksek kilo değeri):60
Geçen hafta:55
Bu hafta: 54,4
Hedef: 52

Merhaba bayanlar.Ben de 52 kiloyum ve 50 kilo olmak istiyorum.Boyum 158cm.8 aylık bir oğlum var emziriyorum.Ne kadar uyumlu hareket edebilim bilmiyorum ama ben de grubunuza katılmak istiyorum.

canım boyuna göre kilon çok güzel ve vereceğin kilo o kadar da çok değil...hem emziriyorsun bence zamana bırakk yediklerine az dikkat et o 2 kilo hemen gider canımmm ama aramıza tabiki katılabilirsinnn..kilo korumak vermekten daha zorrrr...

canım ben yemek hakkım olmadığı ve acıktığım zaman sade türk kahvesi içiyorum açlığımı hemen götürüyorrr...ama içebilirsen tabiii...içemezsen az şekerlii...ben 31 kiloyu böyle verdimmm...

günaydııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrr nirdesiniz yine yahuuuu??????

Hepinize az kalorili,,bolll neşeli bir hafta diliyorummm...haraketttt harakettttt hadiiii bakalımmmm...bu hafta listemizin birincisi kim olacakkkkkk?????ayrıca bu hafta bildirimlerinizi zamanında yapın ki listede çoğalalımmm...

Haftasonu hiç kaçamak yapmadımm gayet güzeldii...kaçamağımı bu pazara saklıyorumm..doğum günümde o yüzdenn..hihihihihihi....

günaydın kızlar
ben tartımı yeni sipariş ediyorum umarım cumartesiye yetişir ve bende katılırım
şimdi kahvaltı yapıyorum..listenin tamamını akşam yazarım

GUNAYDINNN KIZLARRRRRR. Evet yeni bir hafta yenilikler super ya ama tek kotu olan adet sancimmm :)))) resmen yataktan kalkamaadim bugun ya ayrica bakmayin adet sancisi dedigime hala olamadim olunca ne olacak bilmiyorum.. evet arkadaslar yeni kalktim bugun boyle oldu sun anda tuk kahvemi iciyorum.Haftasonu bende kacamak yapmadim :)))) aaaaa burcin yapmazsa bende yapmam :))))) saka bir yana evde oldugumuz iciin kacamak yapmadim disarda olsaydim bilemiyorumm tutardim kendimi heralde:) ama bugun ogelen kaynicak sanirim benim zaten saat 11:46.... cok agrim var cooookkk..

ARKADASLAR canlanin biraz ya hareket lazim bu topige biraz girdigim zamanlar kimseyle karsilasmiyorum desem yeridi r yani nerdesiniz olmuyor boyle:))))) isi gucu birakin gelin buraya sabah muhabbetimiz yapalim ya oglen dedikodusu yapalim canim.

burcinnnn hadi kizlari alarma gecir yahu sende yoksun ortalikta ne oluyor kizlarrrrrr hadii gelin ya zaten sancim var sizle konusunca gecer.....ya ben simdi ogelen ymeicem dimi meyveyle gecistiririm sporda yapamam ben bugun. adet olunca evdden cikasim bile gelemz ama 3 gun olacak spor yapamali o yuzden kendimi zorlicam aksam saatinde giderim belki esimde beni alir is donusu tabi agriya da bagli oyle iste kizlar benim adet gunlerimm resmen felaket gunlerii bir cozumu oalan yazsin bana arkadaslar.....

eveeeet gelelimm sabah menume

1 Fincan turk kahvesi sekersiz
SAABAH........1 tost kepekli ekmekle, yairm domates, yarim salatalik, nar ve kivi karisimli sekersiz 1 kupa cay

Not: evet kahvaltim gec olsu hep sancilar yuzunden:) ama ogleyi meyve ile gecistircem.

Bugünkü menüm
Sabah
1 yumurta omlet şeklinde
1 dilim peynir
1 dilim kepek ekmek
2 zeytin
Ara
-Ara yapamadım yoğunluktan
Öğle
5 yaş incir
1 küçük tuzlu kuru pasta

şimdilik böyle bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…