- 19 Temmuz 2011
- 471
- 477
- 323
bence çok güzel hepsi de
benim nedense 2 gündür öğlen yemeği yemek aklıma gelmedi iştahım kesildi bu aralar sanki
bir meyve yiyeyim en iyisi
hafta sonu olunca geç kahvaltı yapılınca böyle oluyorsanırım.
BRAVOOOOOOOOO burcineee tebrik ederim canim eee bende yaklasmisim ama dimi gerci benim sali gunu olan kilom ama olsun bende en kisa zamnada tarti alicam tatlimm ayyy ne guzel kilo veriyoruz vericez iyiki varsiniz KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRR hadi durmak yok ay haftalar gecmek bilmiyor tabi bu haftadan sonra heralde daha az kilo vermeye baslariz cunku haftalar gectikce daha az veriliyor diyorlar ben ilk defa boyle diyet yapiyorum ayrica carsamba gunu daha bir hafta olacaki dimi ben mi yanlis hatirliyorum yoksa..
Burçin hem verdiğin kilolar anlamında hem de hazırladığın o güzel tablo adına seni çok tebrik ederim...Tabii kilo veren diğer arkadaşları da..Durmak yok yola devam kızlarrrrrrrr
Burçincim bu arada hedefim 53,boyum 1.64 cm canımmmm...
arkadaşlar sizi kutluyorum,giden kilolar süper...çok kilo verenlerden ipuçları bekliyorum...akşam oldu acayip bir açlık hissediyorum,2 gündür ne bulsam götürecek kıvamdayım...bu durumlarda neler yapıyorsunuz,mesela saat 23:00 ve çok açsınız,uyuyamayacak kadar ???cevaplarınızı bekliyorum lütfenn...
arkadaşlar sizi kutluyorum,giden kilolar süper...çok kilo verenlerden ipuçları bekliyorum...akşam oldu acayip bir açlık hissediyorum,2 gündür ne bulsam götürecek kıvamdayım...bu durumlarda neler yapıyorsunuz,mesela saat 23:00 ve çok açsınız,uyuyamayacak kadar ???cevaplarınızı bekliyorum lütfenn...
Merhaba bayanlar.Ben de 52 kiloyum ve 50 kilo olmak istiyorum.Boyum 158cm.8 aylık bir oğlum var emziriyorum.Ne kadar uyumlu hareket edebilim bilmiyorum ama ben de grubunuza katılmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?