50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bebikim ve limonum, geçen gün ekleyemedim bugün ekliyim dedim, soldaki bebik, sağdaki limon, renkleri biraz solgun çıkmış resmin kalitesi düşük. Aşağı yukarı böyleler işte:)

Bu arada ben bugün 3 parça haşhaşlı çörek yedim kahvaltıda, diet kola içtim yanında.
Sonra bisiklette 200 kalori yaktım ve videolardan kalça için olanını yaptım.

Akşama da 200 kalori yakmayı planlıyorum.

Bebikim ve limonum, geçen gün ekleyemedim bugün ekliyim dedim, soldaki bebik, sağdaki limon, renkleri biraz solgun çıkmış resmin kalitesi düşük. Aşağı yukarı böyleler işte:)

canim benimm masallahh kirkbirkere masallah cok sekermis hem limon hem bebik
yirim onlari benn cok sekerlerrr allah nazarlardan saklasin canim

canim benim kahvaltida diet kolami ictin?sakin boyle bisey yapayim deme gulum hele kahvaltida allah korusun midene cok zarar verirsin kuzum

allah kabul etsin canim benim
leblebi nohut senmi yaptin tatlim nohuttan merak ettim atistirmalik olarak zor deilse bende yaparim guzelcim
yalniz oruclu oldugun icin az yemissin bi dilim pizza nedirki kuzum corba falanda icseydin onden canim

afiyet seker olsun canimcim
bende iki dilim cevizli ekmek peynir yesil zeytin yedim

bugün yediklerim= 1 yumurta, 1 dilim kepek ekmeği, 1 portakal, az peynir, yarım domates, 5 zeytin, biraz maydonoz

ara= 2 ceviz

öğle= 1 porsiyon et+ 1 kase yoğurt

ara= 1/2 muz

akşam= 1 dilim kepekli ekmeğe domates peynirli tost+ 1 portakal yicem

son ara= 1 bardak light süt içcem

2 lt su içtim yarım lt kaldı

1.30 saat sporumu yaptım

ben seni yiri citir citir :)kizmadin dimi sekercim
sagligini dusundugum icin dedim inan cok zararli midene ilk giren sivi o olmasinda gulum
saol canim bidaha icmicegin icin tsk ederimm kuzum
bebikle limonuma selamlar opucukler ne guzel civildesiolardir opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

Ben sana kızar mıyım tatlım hiç? Teşekkür ederim tam tersine beni düşündüğün için. opuyorumnanaktan

Bebikle limon çok iyi anlaşıyorlar maşşallah, hiç korkutuğum gibi olmadı, beraber uçup beraber konuyorlar, hep yanyanalar tam muhabbet kuşu oldular:) Limonun bir koruyuşu var bebik'i görsen inanamazsın. Biz bebik'e yaklaşsak biraz hemen pençesini bebik'in omzuna koyup koruyor onu, sahipleniyor kendince:)

Selamlar 1.72-3 e 58 kg yim
özellikle göbek bel bölgemden şikayetçiyim banada yer varmı acaba aranızda opuyorumnanaktan

prensesim sorma ya nohut dediğim sizin deyiminizle beyaz leblebi bizde ona nohut derler :))))
pizzayi yedim ama pişman oldum önce çorba içmediğime.biraz mideme oturdu opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Selamlar 1.72-3 e 58 kg yim
özellikle göbek bel bölgemden şikayetçiyim banada yer varmı acaba aranızda opuyorumnanaktan

tabi nedemek hoş geldin. yalnız senin aynı zamanda sporda yapman lazım.benimde aynı sorunum varda.tek kilo vermek işe yaramıyor

herkeslere selamlar kizlar simdi geldim isten hemen yazayim yediklerimi bu arada larosw hosgeldin aramiza canim

sabah
kahvaltilik gevregi sut

ara
yesil cay

ogle
tost ekmegi krem peynir domates
1 elma

aksama da bakalim ne var ne yok

bugun video gunum insallah:)

ya bi de soylemeden edemeyecgim masanin ustundeki cikolatalar inanilmaz guzel gorunuyorlar ama yemedim hic 2.GUN= 0 CIKOLATA

Son düzenleyen: Moderatör:
Akşam da makarna, yoğurt ve 3-4 kornişon turşusu yiyerek günü kapattım, yeşil çay falan içerim yatmadan da.

Kızlar birşey sorucam şimdi tatlı yok falan diyoruz ya, peki biz şeker ihtiyacımızı nasıl karşılıycaz, beyin glikozla besleniyor mesela, aptal mankenler gibi olmayalım sonra bayanssulusmile

Şeker ihtiyacımızı en az kaloriliyle nasıl karşılarız acaba?

bugün kçamak yaptın mı?lmaz:

Yok canım bu hafta hiç tatlı yemiycem diye söz verdim burcuyla yesaya, ama sen yiyorsundur umarım, ihtiyacın var biliyorsun değil mi?

inan tatlıyı görmek istemiyorum
hiç tatlı yemedim
bugün ben fazla yiyemedim dr daydım tüm gün nerdeyse
annemler gelicek onları bekliyorum köfte yiycem boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…