Bebikim ve limonum, geçen gün ekleyemedim bugün ekliyim dedim, soldaki bebik, sağdaki limon, renkleri biraz solgun çıkmış resmin kalitesi düşük. Aşağı yukarı böyleler işte:)
Bu arada ben bugün 3 parça haşhaşlı çörek yedim kahvaltıda, diet kola içtim yanında.
Sonra bisiklette 200 kalori yaktım ve videolardan kalça için olanını yaptım.
Akşama da 200 kalori yakmayı planlıyorum.
merhaba herkeseee.......
dün yediklerimden bahsedeyim hemen. oruç olduğum için sadece akşam yedim. dün dışardaydım.bir dilim pizza ton balıklı salata ve kayısı suyu içtim. 1 saat yürüyüş yaptım.8-9 gibi eve gelince 2 bardak .çay içtim. yanında leblebi nohut yedim. sonra 1,5 saat spor yaptım.şu videolar varya muhteşem ya....ben sadece göbek için olanı kullanıyorum. günlük hareketlerime onuda ekledim artık....
ben bugün fazla uyudum 12.30
sözde kahvaltım: 2dilim tam buğday ekmeği 1 tatlı kaşığı bal peynir 4 tane zeytin
yeşil çay karanfilli 3.15 te yoğurt birazdan elmamı yerim
bugün göbeğim önden gidiyor hadi hayırlısıakannehir
canim benimm masallahh kirkbirkere masallah cok sekermis hem limon hem bebik
yirim onlari benn cok sekerlerrr allah nazarlardan saklasin canim
canim benim kahvaltida diet kolami ictin?sakin boyle bisey yapayim deme gulum hele kahvaltida allah korusun midene cok zarar verirsin kuzum
Geç yaptım ama kahvaltıyı bire geliyordu, haklısın erken saatlerde çok zarar veriyor.
canim benim saat bir bile olsa midene giren ilk icicek asitli olmamali lutfen bi daha icme ac karnina olurmu kuzum
Olur :kedi:
ben seni yiri citir citir :)kizmadin dimi sekercim
sagligini dusundugum icin dedim inan cok zararli midene ilk giren sivi o olmasinda gulum
saol canim bidaha icmicegin icin tsk ederimm kuzum
bebikle limonuma selamlar opucukler ne guzel civildesiolardir opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
Selamlar 1.72-3 e 58 kg yim
özellikle göbek bel bölgemden şikayetçiyim banada yer varmı acaba aranızda opuyorumnanaktan
Akşam da makarna, yoğurt ve 3-4 kornişon turşusu yiyerek günü kapattım, yeşil çay falan içerim yatmadan da.
Kızlar birşey sorucam şimdi tatlı yok falan diyoruz ya, peki biz şeker ihtiyacımızı nasıl karşılıycaz, beyin glikozla besleniyor mesela, aptal mankenler gibi olmayalım sonra bayanssulusmile
Şeker ihtiyacımızı en az kaloriliyle nasıl karşılarız acaba?
bugün kçamak yaptın mı?lmaz:
Yok canım bu hafta hiç tatlı yemiycem diye söz verdim burcuyla yesaya, ama sen yiyorsundur umarım, ihtiyacın var biliyorsun değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?