50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

malesef canim gecemedim valla :kedi: neyseki abartmadim umarim gerisi gelmez akannehir

ayy ben de cok isterdim hic tatli sevmeyen biri olmayi ama dikkat etmesem hergun cikolata yiyebilirim kendimde o potansiyeli goruyorum valla :9

Tatlı sevilmez mi yahu, adı üstünde tatlı cokacimcoook

Neyse bu konuyu kapatıyım, diet grubunda pek hoş olmuyor-tatlicadiarzu-

bugün akşam yediklerim yetmedi şimdi fanta içiyorumlaelaelaelaelae
diyet falanda değil diyet olsada farketmiyor zatenlülülülülülü

ben de 2 litre suyumu ictim

4 videomu da yaptim

opuyorum iyi gecelerrrr kizlar

iyigeceler kizlar
bugun ogle aksam ayni yedim bulgur ve havuc yogurtlu yedim aksamda elma mandalina

canim benim tabiki dusunurum tatlim benim opuyorumnanaktan
aman masallahh canimm sok sevindim anlasmalarina canimcim
ayy onlari izlemekte ayri bi keyif valla demekle birlikte ucusuyolar konuyolar
amanda aman buyumuste bebiki korurmus sahiplenirmis limon yerim ben onu yerim kaydirigubbakcemile3

prensesim sorma ya nohut dediğim sizin deyiminizle beyaz leblebi bizde ona nohut derler :))))
pizzayi yedim ama pişman oldum önce çorba içmediğime.biraz mideme oturdu opuyorumnanaktan

canim benim
tamam simdi anladim beyaz leblebi bende severim
zaten diyetlerde beyaz leblebi veriolar acligi yatistirmak icin afiyet olsun sekercim
oruc oldugun icin corba merhem gibi gelirdi az bile olsa oyle yap guzelcim
allah kabul etsin tekrar opuyorumnanaktan

cancazimm haftanin iki gunu sutlu tatli verio diyetisyenler o yuzden kazandibi tavukgogsu vb. sutlu bi tatli yiyebilirsin veya kakao orani yuzde 70 olan bitter cikolatada bi parca yiyebilirsin.balkabaginin kalorisi dusuk onu az sekerle pisirirsen oda tatli ihtiyacini karslio hemde lezzetli oluyo ama ustune ceviz ufalayip koymayi ihmal etme hem cevizde faydali biliosun tabi kararinda kuzumopuyorumnanaktan

Bu hafta yiyemem de belki haftaya yaparım, balkabağı sevmem de diğerlerini:) Ben de akşam yemeğini 5'te yemiştim karnım acıktı makarna yedim biraz, pişman oldum sonra.bilmiyorumkismile

Bu arada yeşil çay bir mucize ya, hakkatten:)

kizlar size salep yaptim bilmem diyetinizi bozmus oluomuyum acaba fistiklar:)

Fincanlar muhteşem, salep te öyle, yanında tarçın çubukları falan çok şıkmış:) Bulsam alırım böyle bir takım, tabi ucuz olursa kaydirigubbakcemile3

afiyet seker olsun simdiden canim yaparken sekerini azaltipta yapabilirsin ben mesela cok sekerli sevmem onu damak tadina gore ayarlarsin damla sakiz seviosan icine koyabilirsin hem lezzet verir hem kalorisi yok bende oyle yaparim tatlim

afiyet seker olsun simdiden canim yaparken sekerini azaltipta yapabilirsin ben mesela cok sekerli sevmem onu damak tadina gore ayarlarsin damla sakiz seviosan icine koyabilirsin hem lezzet verir hem kalorisi yok bende oyle yaparim tatlim

Hımmm evet olabilir, bugün yemeklerle ilgili güzel şeyler öğrendim yarın da ekmek makinası alıcam, cevizli, meyveli bir de biberli ekmekler yapıcam.
çok mutluyum yupppiiii cokacimcoook

Diyet ekmekler olacak ama baştan söyliyim de kızmayın sonra kaydirigubbakcemile3

bende cok severim cevizli ekmek
ama malesef ben yapmiyorum hazir aliorum bilmiyorumkismile
ama evde yapilan daha taze daha guzel olur canim ellerine saglik simdiden tatlim benim
otlu ekmekte guzel olur dereotu maydonoz falan

bende cok severim cevizli ekmek
ama malesef ben yapmiyorum hazir aliorum bilmiyorumkismile
ama evde yapilan daha taze daha guzel olur canim ellerine saglik simdiden tatlim benim
otlu ekmekte guzel olur dereotu maydonoz falan

Denerim artık sırayla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…