Hımm o zaman diğer makineleri de araştırıyım ben.
Bir de fırında pişmesini bekleyeyem cokacimcoook
selam tatlım
canım benim önüme geçemessin sanırım
mecburen akşam yemeğimin saatini kaçırdım çok acıktım ve
1 kase çorba 1 tabak ketçaplı patates kızartması yedimbilmiyorumkismileohaoldumsmile
ama inanın çoooooooooooook uzun zamandır
patates kızartması yememiştim hep az az yerdim
zaten evde çok sık yapılmaz
ama pişman değilim :dilcikar:sadece biraz fazla yemişim şişkinlik yaptı:mymeka:
ben çok sevdim k-barı pirinç patlağı visne kayısı şeftalı bayıldım....
eti çikolata keyfini hiç denemedim sanırm.benim tatlıyla aram olmadı için.çikolata yemiyorum sevmiyorum.çok şükür :lepi:
Ben sana kızar mıyım tatlım hiç? Teşekkür ederim tam tersine beni düşündüğün için. opuyorumnanaktan
Bebikle limon çok iyi anlaşıyorlar maşşallah, hiç korkutuğum gibi olmadı, beraber uçup beraber konuyorlar, hep yanyanalar tam muhabbet kuşu oldular:) Limonun bir koruyuşu var bebik'i görsen inanamazsın. Biz bebik'e yaklaşsak biraz hemen pençesini bebik'in omzuna koyup koruyor onu, sahipleniyor kendince:)
prensesim sorma ya nohut dediğim sizin deyiminizle beyaz leblebi bizde ona nohut derler :))))
pizzayi yedim ama pişman oldum önce çorba içmediğime.biraz mideme oturdu opuyorumnanaktan
Akşam da makarna, yoğurt ve 3-4 kornişon turşusu yiyerek günü kapattım, yeşil çay falan içerim yatmadan da.
Kızlar birşey sorucam şimdi tatlı yok falan diyoruz ya, peki biz şeker ihtiyacımızı nasıl karşılıycaz, beyin glikozla besleniyor mesela, aptal mankenler gibi olmayalım sonra bayanssulusmile
Şeker ihtiyacımızı en az kaloriliyle nasıl karşılarız acaba?
cancazimm haftanin iki gunu sutlu tatli verio diyetisyenler o yuzden kazandibi tavukgogsu vb. sutlu bi tatli yiyebilirsin veya kakao orani yuzde 70 olan bitter cikolatada bi parca yiyebilirsin.balkabaginin kalorisi dusuk onu az sekerle pisirirsen oda tatli ihtiyacini karslio hemde lezzetli oluyo ama ustune ceviz ufalayip koymayi ihmal etme hem cevizde faydali biliosun tabi kararinda kuzumopuyorumnanaktan
kizlar size salep yaptim bilmem diyetinizi bozmus oluomuyum acaba fistiklar:)
Fincanlar muhteşem, salep te öyle, yanında tarçın çubukları falan çok şıkmış:) Bulsam alırım böyle bir takım, tabi ucuz olursa kaydirigubbakcemile3
Bu hafta yiyemem de belki haftaya yaparım, balkabağı sevmem de diğerlerini:) Ben de akşam yemeğini 5'te yemiştim karnım acıktı makarna yedim biraz, pişman oldum sonra.bilmiyorumkismile
Bu arada yeşil çay bir mucize ya, hakkatten:)
afiyet seker olsun simdiden canim yaparken sekerini azaltipta yapabilirsin ben mesela cok sekerli sevmem onu damak tadina gore ayarlarsin damla sakiz seviosan icine koyabilirsin hem lezzet verir hem kalorisi yok bende oyle yaparim tatlim
Hımmm evet olabilir, bugün yemeklerle ilgili güzel şeyler öğrendim yarın da ekmek makinası alıcam, cevizli, meyveli bir de biberli ekmekler yapıcam.
çok mutluyum yupppiiii cokacimcoook
Diyet ekmekler olacak ama baştan söyliyim de kızmayın sonra kaydirigubbakcemile3
bende cok severim cevizli ekmek
ama malesef ben yapmiyorum hazir aliorum bilmiyorumkismile
ama evde yapilan daha taze daha guzel olur canim ellerine saglik simdiden tatlim benim
otlu ekmekte guzel olur dereotu maydonoz falan
Denerim artık sırayla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?