Ya ben gene kaçırmışım listeyi, giremedim bu hafta(( BlueDaisy cevabını geç gördüm.. Bu arada ben 55kiloyum hedefim 52, doğumdan sonra çok hızlı kilo verip durma noktasına gelmiştim, 2 ay önce azmedip 2 haftada 2 kilo verdim ve geri almadım şimdi 3 kg vermek istiyorum yalnız sabahları sadece yarım yağlı süt ve müsli yiyorum, aramızda bu tarz kahvaltı yapan var mı varsa geri kalan öğünlerde ne yiyorsunuz?
yemin ederim aynısını bugün düşündüm,
alt tarafı 45 dk spor yaptım duşa girerken savaştan cıkmış gibiydim, 2 tane bayan vardı ne fönleri ne makyajları bozulmuş ve zaten cok fitler
sonucta ben hala paçozum
ignis eline emeğine sağlık canım. adımı listede görünce acayip gaza geldim, birazdan spora gidip çook çalışıcam. sporda da bi ben parçalıyorum kendimi, bakıyorumda diğer bayanlar gelip hiç terlemeden makyajları bozulmadan sohbet ede ede gidiyolar.bende kıpkırmızı bi surat, yamyaş bi tişort çok paçoz hissediyorum kendimi. ama kaçamak yapmama rağmen sanırım bu paçozluğum sayesinde 800 gram verdim.
işte bugünki listem sabah geç kalktım ö yüzden öğle yok
Sabah : 1 adet taze soğan, 2 sivri biber ve maydanozlu omlet
ara : 2 tam ceviz, 1 yeşil elma
Akşam : zeytinyağlı enginar az garnitürlü, bulgur pilavı, piyaz
şimdi spora gidicem, gelincede yeşil çay, kabak çekirdeği
gece de :1 tane meyva ve süt içip sonlandırmayı düşünüyorum..
Ignis eline sağlık:)))
Ya ben gene kaçırmışım listeyi, giremedim bu hafta(( BlueDaisy cevabını geç gördüm.. Bu arada ben 55kiloyum hedefim 52, doğumdan sonra çok hızlı kilo verip durma noktasına gelmiştim, 2 ay önce azmedip 2 haftada 2 kilo verdim ve geri almadım şimdi 3 kg vermek istiyorum yalnız sabahları sadece yarım yağlı süt ve müsli yiyorum, aramızda bu tarz kahvaltı yapan var mı varsa geri kalan öğünlerde ne yiyorsunuz?
Arkadaşlar bugünkü menumu yazayım. .Ben 52 kiloyum şuanda. Esasen diledigim kiloya ulastim.Giydiklerim yakisiyor. Gobek gitti. Yanlardan yaglar fiskirmiyor..Darisi başınıza:)) Bundan sonra emin adımlarla yavas yavas olacak.Sanirim Mayıs 15e kadar da 49 vs. olurumm.
Sabah; 1uno denge ekmeği. Yarim domates, 1 küçük salatalık ve çok az labne peynir. Yaninda da şekersiz sutsuz kahve.
Öğle; Bir konferanstaydim.Zaman olmadi. Misir pitlagi yedim az sekersiz kahveyle.
Aksam; 1 parca kizarmis tavuk.Salata. ayran
Biraz önce de spor yaptim.35 dk bisiklet cevirdim.410 kalori ve diger hareketler. .Yorulmusum ya coktum resmen::))
kızlar iyi geceler cok mu gec kaldım ancak vakit buldum yazmaya başlangıç kilom 50ydi 49.100 olmusum
selamlar
bugün ki menüm:
kahvaltı: sütlü nescafe
ara: 2 fincan yeşil çay, 1/2 pkt.form bisküvi
öğle: 3 kaşık bulgur pilavı, 4 kaşık pazı yemeği
ara: birazdan meyveli yoğurt
akşama doğru: 2 fincan yeşil çay, 1/2 pkt. form bisküvi
30 dk yürüyüş
akşamki menümü yarın yazacağım, yemekten sonra 45 dk egzersiz, yatmadan önce yeşil çay.
Arkadaslar bisey sorucam. Hergun gunluk yediklerimi yazmak zorundamiyiz? Benim uyguladigim bi diyet yok sadece herseyi azalttim tulu ve sekerli yemiuorum o kadar. Yani bir duzenkm yok. Yinede yazmaliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?