50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ya ben gene kaçırmışım listeyi, giremedim bu hafta (( BlueDaisy cevabını geç gördüm.. Bu arada ben 55kiloyum hedefim 52, doğumdan sonra çok hızlı kilo verip durma noktasına gelmiştim, 2 ay önce azmedip 2 haftada 2 kilo verdim ve geri almadım şimdi 3 kg vermek istiyorum yalnız sabahları sadece yarım yağlı süt ve müsli yiyorum, aramızda bu tarz kahvaltı yapan var mı varsa geri kalan öğünlerde ne yiyorsunuz?

Arkadaşlar bugünkü menumu yazayım. .Ben 52 kiloyum şuanda. Esasen diledigim kiloya ulastim.Giydiklerim yakisiyor. Gobek gitti. Yanlardan yaglar fiskirmiyor..Darisi başınıza:)) Bundan sonra emin adımlarla yavas yavas olacak.Sanirim Mayıs 15e kadar da 49 vs. olurumm.

Sabah; 1uno denge ekmeği. Yarim domates, 1 küçük salatalık ve çok az labne peynir. Yaninda da şekersiz sutsuz kahve.

Öğle; Bir konferanstaydim.Zaman olmadi. Misir pitlagi yedim az sekersiz kahveyle.

Aksam; 1 parca kizarmis tavuk.Salata. ayran

Biraz önce de spor yaptim.35 dk bisiklet cevirdim.410 kalori ve diger hareketler. .Yorulmusum ya coktum resmen::))

canım ben hamileyken 10 kilo aldım onu hemen verdim ama işin kötüsü ben 60 kilo ile hamile kaldım, yani tombul ve göbekliydim. 60 dan 55 e 2 sene de düştüm tabi bi kilo al bi kilo ver... şimdi de 50 olmak istiyorum. bu gruba üye olmadan önce bende special k diyeti yaptım 2 hafta. sabah akşam yada sabah öğle yarım yağlı sütle special k yedim ama normal öğünümde de et, salata ve sebze dengeli aldım. aralarda ve gece de meyve, kefir, ayran, ceviz, fındık vb. yedim. sonuç 2 hafta da 1 kilo verdim.

arkadaşlar bende bugün sporda çok çalıştım birde extra göbek- kalça dersi vardı, hoca da gaza geldi baya yordu. şu sinir göbeğim gitsin artık yaa.

hadi sizin salondakiler fitmiş yine iyi, bizimkiler hem tombul hem hımbıl hemde süslü :))

Beğendiğine ve motivasyonunu artırdığına çok mutlu oldum.

Ben de geçen sene yüzüyordum. Benim dışımdakiler havuza değil de hamama gelmiş gibiydiler;
kimsenin yüzdüğü yok, kurna başında gibi sohbet ediyorlar havuzun kenarında.
Ben deli gibi yüzüyordum, havuzdan çıktığımda dizlerim titriyordu.
Diğerleri makyaj filan yaparken, ben üzerimi zor giyiniyordum yorgunluktan.

Ignis eline sağlık:)))

Beğendiğine sevindim.

Hoş geldin, boyun kaç?
Önümüzdeki pazartesi en geç 16.00-17.00'ye kadar kilonu bildirirsen, seni de yazarız listeye.

Gözün aydın.

kızlar iyi geceler cok mu gec kaldım ancak vakit buldum yazmaya başlangıç kilom 50ydi 49.100 olmusum

Önümüzdeki pazartesi en geç 16.00-17.00'ye kadar kilonu bildirirsen, seni de yazarız listeye.

Bugünkü listemi yazayım,
dün kilo bildirimi derdine düşünce liste yazmayı unutmuştum;

[TABLE="class: grid, width: 403"]
[TR]
[TD]ara[/TD]
[TD]1 bardak süt[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sabah[/TD]
[TD]2 dilim uno denge, 2 kk peynir, maydanoz,[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ara[/TD]
[TD]2 kuru kayısı,1 ceviz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]öğlen[/TD]
[TD]Mercimek, salata,1 dilim uno denge[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ara[/TD]
[TD] 1/2 paket form bisküvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ara[/TD]
[TD]2 kuru kayısı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akşam[/TD]
[TD]6 kaşık lahana yemeği,1 dilim uno denge, salata[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gece[/TD]
[TD]Meyve[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Dün akşam misafir vardı abarttım biraz yazmıyorum o sebepten yürüyüşte yapamadım işten geç çıktığım için.
Havalar ısındı sabah ve akşamları 30dklık yürüyüşle işe gidip geleceğim, mayıs sonuna kadar gitmesi lazım bu kiloların

selamlar

bugün ki menüm:

kahvaltı: sütlü nescafe
ara: 2 fincan yeşil çay, 1/2 pkt.form bisküvi
öğle: 3 kaşık bulgur pilavı, 4 kaşık pazı yemeği
ara: birazdan meyveli yoğurt
akşama doğru: 2 fincan yeşil çay, 1/2 pkt. form bisküvi
30 dk yürüyüş
akşamki menümü yarın yazacağım, yemekten sonra 45 dk egzersiz, yatmadan önce yeşil çay.

ignis liste çok güzel olmuş emeğine sağlık Kilo veren arkadaşları kutluyorum süpersiniz.. Darısı benim gibi kilo alanlara ve kilo veremeyen arkadaşlara..

Ben kendime start verdim..Bu ne ya 56 kg dan 57.2 ye çıktım..Bu kilolar gidecek..Eşim ile daha dikkatli yemeye başladık..

Sabah

1 dilim tahıllı ekmek
peynir
salata
domates
çay

Ara

sütlü kahve

Akşam

sebze çorbası
yogurtlu rokalı atom marul

Ara

yeşil çay
2 hurma

acıkırsam yoğurt içine elma vs koyup yiyeceğim..Şu çaya şekeri de bıraksam iyi olacak ama sadece sabahları üç çay bardağı içiyorum..Şekersiz midem bulanıyor..

bugünkü listem

Sabah : peynirli tost, çay

Ara : şekersiz türk kahvesi, 1 yeşil elma (nihayet türk kahvesinide az şekerlliden şekersize geçtim. darısı tüm şekerden kurtulmak isteyenlere)

Akşam : zeytinyağlı taze fasulye, yoğurt, çok az makarna.

Ara : yeşil çay, azıcık pasta

öğle yok çünkü kızımı 23 nisan eğlencelerine götürdüm, oralarda canımız çoookk hamburger falan çekti ama almadık :)

Arkadaslar bisey sorucam. Hergun gunluk yediklerimi yazmak zorundamiyiz? Benim uyguladigim bi diyet yok sadece herseyi azalttim tulu ve sekerli yemiuorum o kadar. Yani bir duzenkm yok. Yinede yazmaliyim?

günaydın herkse......55.5 kilo olarak geçte olsa bildirmde bulunayım dedim...bende 32 yaşındayım 160 boyundayım 1.5 yaşında bir oğlum var ve ondan kalan doğum kilolarımı vermeye çalışıyorum.....

dün ailecek dışarda kahvaltı yaptık, biraz abartmışım... demeyeceğim tabiki deeee domates-salatalık, çeşitli peynirler ve yumurta yedim. sucuklarımı, sigara böreklerimi, ekmek-poğaçalarımı,zeytinlerimi eşime verdim ve alnımın akıyla çıktım kahvaltıdan.
sonra fuara gittik, yeme-içme kısmında harika şeyler vardı, birsürü tatlı nevinden şeyler aldık veee... birazını eşim yedi, birazını işyerine getirdim. çiki lay lay looom

neyse, sabah:

2 yumurtayla peynirli omlet
sütlü ve tatlandırıcılı kahveden oluşan bir menüm vardı.

öğle de peynirli salata yiyeceğim sanırım. böyle... herkese başarılar diliyorum. iyi olan kazansın azizim

akşam yürüyüşümü yaptım yalnız menüm biraz sorunluydu, kahvaltılık şeyler yedim ekmeği ve reçeli birazcık fazla kaçırdım, akşam menülerime dikkat etmem lazım artık, neyse ki yaz geliyor kavun karpuzla geçiştirebilirim akşam öğünlerimi :) zaten dijital tartı olmadan motive olamıyorum, küsuratları görmem lazım ki kendime dur diyeyim maaşımı alınca ilk işim baskül almak olacak

ben de dün polonezköye kahvaltıya gittim fakat ömrü hayatımda ilk kez gelmişim buraya, kahvaltı en kral öğündür diyip allah ne verdiyse yedim ama tadarak cok da abartmadan..
sonra akşam 5 gibi biraz mercimek corbası ve mantar sote yedikten sonra yatana kadar agzıma yemek koymadım..
hem de arkadaslarımla AVM'ye gitmeme ve orda onlar hamburger menü yemelerine rağmen

bu sabah da 2 dilim tam tahıllı ekmek,peynir, domates,zeytin ve 3 bardak şekersiz çay
öğlen 4 yk z.yaglı fasulye,yoğurt, yarım dilim tam tahıllı ekmek.
akşama da corba ve ızgara et yemeyi planlıyorum, biz akşam yemeğini 17.00 gibi yediğimiz için 21.00 gibi de bir adet muz yerim heralde..
yarışmacı arkadaslara başarılar diliyorum

Arkadaslar bisey sorucam. Hergun gunluk yediklerimi yazmak zorundamiyiz? Benim uyguladigim bi diyet yok sadece herseyi azalttim tulu ve sekerli yemiuorum o kadar. Yani bir duzenkm yok. Yinede yazmaliyim?

yazarsan sende motive olursun, fazla yediğini gördükçe kendine çeki düzen verirsin ben yazmanı öneririm. ben tuzdan değil de şekerli, yağlı ve hamurişlerinden uzak durmaya çalışıyorum benimde uyguladığım bir liste yok mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…