50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

opera hanım, ama olmadı ki şimdi
haftalarca kilomuzun değişmediği dönemleri biz de yaşadık, hepimizin başına geldi ama yılmadık. lütfen moralinizi bozmayın ve kendinizi kasmayın. unutmayın, siz ne kadar kasarsanız kilo vermemek için vücut o kadar direnir. rahat olunuz lütfen

not: "bu hafta son kez deniycem, yine yerimde sayar ya da kilo alırsam haftaya aranızda olmıycam arkadaslar" sözünüz, topiğin moralini bozma potansiyeli ve kötü içerik yüzünden, sizi yöneticilere şikayet ederiz, ona göre

Geçen haftanın kaçağı geldin demek.
Tebrikler, en son bildirdiğin kiloya göre 700 gr vermişsin

Günaydın,
siz çarşamba günü kilonuzu 56 olarak bildirmiştiniz.
Bugün ne yazayım? Tekrar 56 yazarsam, hiç kilo vermemişsiniz gibi gözükecek.

önceki topikimde cumadan cumaya tartıldığımız için, 12 nisan itibariyle 1 kilo verdim. fakat dediğiniz gibi, geçen çarşambadan beri 56'yım. 56 yazınız ve kilo vermemişim gibi görünsün, önemli değil. doğrusu bu çünküm

ignis tekrar yazıyorum arkadaşım boy:1.68, başlangıç kilom:55, bugünki tartı sonucum:54.2

umarım bu hafta daha düzenli olurum.

malesef 56.1 geldim ve hakettim çiftte kavrulmuş lokum çikolata derken tatlı krizine girdim bu hafta ve engel olamadım

arkadaşlar hepinize iyi haftalar diliyorum.
kilo veren arkadaşları da tebrik ediyorum ama veremeyen arkadaşlar lütfen pes etmek yok, daha da hırslanmanız lazım. herkesin yapısı bir değil kimi hemen verir, kimi bir süre sonra düşmeye başlar. benim eşim de öyle. moral moral moralll. üstelik en düşük kilo grubundayız zayıf bile sayılırız yani, bu bile büyük moral.

slm kızlar .Antalyadan döndüm sonunda tabiki tonbik olarak 1,5 kiloyla döndüm otelden .. beni tabloya yazmayın kilom 60,5 bu hafta bir kilo gidecek başka yolu yok ...

ignis tekrar yazıyorum arkadaşım boy:1.68, başlangıç kilom:55, bugünki tartı sonucum:54.2

umarım bu hafta daha düzenli olurum.

bluedaisy hanım, boyunuz 1.68 ve 55 kilodan da zayıflamayı düşünüyorsunuz 0 beden mi olmaya çalışıyorsunuz

ben de 0 beden olmak istiyordum ama, 0 tombulluk çağrıştırdığı için I beden olmakta karar kıldım

bu arada aşırı tebrik ediyorum, darısı başımıza

Bende şimdi tartilmaya gidiyorum. Haber vericem:))

haftasonu kendime abiye baktım kızlar nişanım için, uzun zamandır ilk defa 38 bedene girebildim amaaa tombiş gösterdi, 40 beden üzerime dar gelmiyor ama iri gösteriyor. O abiyeyi alana kadar zayıflamam lazımm Hedefim haftada 500 gr. verebilmekti, olacak galiba.
Bu arada kilo veremeyenler üzülmesinler, yeşil çayı şiddetle öneririm. dukan diyetiyle ilgili bir sitede kilo vermeniz durduysa yeşilçay için bol bol yazıyordu, herkeste farkedermi bilinmez ama bende işe yarıyor.
ben 2 ayda 5 kilo vermiştim ve bayağı bir zaman durdu vücudum direnişe geçti, tekrar başladım vermeye tabi sizlerinde desteğiyle

teşekkür ederim desteğiniz için , bugün kahvaltıdan sonra spora gittim, 30 dk bisiklet, 15 dk ağırlık vs yaptım ama bel fıtıgım da sinyaller veriyor aksi gibi, devam edemedim daha kötü olmamak için için eve döndüm.
gerçekten de inanamayacagınız kadar kafamı taktım bu işe, acaba su reklamlardaki ilacı mı alsam diye düşünüyorum eşim şiddetle karşı cıkıyor. ben cok kilolu değilim elbette beni üzen iradesizliğim..

çok sevindim sizin adınıza
bu 8 öğün beslenme nasıl oluyor tam olarak?
ben internetten arastırdım ama siz neye göre yapıyorsunuz sorayım dedim..

ıgnıs cim 2 gündür tuvalete çıkamamıştım sabah da öyle tartılmıştım kahvaltıdan sonra tartıldım 55.8 geldim tok karna tuvaletten sonra o yüzden listeye böyle yazalım yine de kilo almışım ama olsun 55 8 daha iyi:26: kilo verenleri tebrik ediyorum

tebrikler canım senin listelerin çok sağlıklı ve dediğin gibi zaten bizim kilomuz 50 60 arası öyle 1 haftada kilolar vermek sağlıklı olmaz gram gram gitsin ama bi daha hiç gelmesin inşaallah

slm kızlar .Antalyadan döndüm sonunda tabiki tonbik olarak 1,5 kiloyla döndüm otelden .. beni tabloya yazmayın kilom 60,5 bu hafta bir kilo gidecek başka yolu yok ...

Tekrar hoş geldin.
En son 01.04.2013'te kilo bildiriminde bulunmuşsun; 59,800.
Buna göre 700 gr almış gibi gözüküyorsun.

çok sevindim sizin adınıza
bu 8 öğün beslenme nasıl oluyor tam olarak?
ben internetten arastırdım ama siz neye göre yapıyorsunuz sorayım dedim..

Aşağıdaki linkteki listeleri uyguluyorum.
Henüz 1. listedeyim, tavsiye ederim.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...kilo-vermek-isteyenler-kesinlikle-baksin.html

Gülfuren ve Spatz kaldı, bildirimde bulunmayan.

E tabii bir de "ce" deyip kaçanlar var.
Aşağıdakiler geçen hafta "beni de yazın" deyip ortadan kaybolanlar;

[TABLE="class: grid, width: 262"]
[TR]
[TD]gizliozne12[/TD]
[TD="align: right"]169[/TD]
[TD="align: right"]57[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsam_8[/TD]
[TD] [/TD]
[TD="align: right"]54,5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]leightonmesteer[/TD]
[TD="align: right"]160[/TD]
[TD="align: right"]50[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]milen[/TD]
[TD="align: right"]159[/TD]
[TD="align: right"]60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]diamondgirl[/TD]
[TD="align: right"]158[/TD]
[TD="align: right"]58[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minisim91[/TD]
[TD="align: right"]165[/TD]
[TD="align: right"]56[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgi006[/TD]
[TD] [/TD]
[TD="align: right"]58[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]princesss[/TD]
[TD="align: right"]165[/TD]
[TD="align: right"]59,3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Olala[/TD]
[TD="align: right"]159[/TD]
[TD="align: right"]53,3[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…