ben bildirimde bulunayım da utanç tablosundaki yerimi alayım
kilom 59,1
boyum 1.68
1 kg almışım
gece kaç kez uyandım, aç açına yattım hakkaten zor uyudum ama kafama cok taktım bu kilo meselesini bu hafta son kez deniycem, yine yerimde sayar ya da kilo alırsam haftaya aranızda olmıycam arkadaslar..
günaydın kızlar
kilo bildirimimi yapıyımm :
geçen tartıya çıktığımla aynıyım .......... 54.6
wc sorunu yaşıyorum ne yazıkki o yüzden pek verimli olamıyorum hearlde neyse 1 ayda 54 ü de gördük ya onada şükür
kilo veren arkadaşlarıda tebrik ediyorumm herkese güzelll bir hafta diliyoruumm....veremeyenlerde morallerini hiç bozmasınlarr da yaza 1 ayımız var elbet gidecekk bu kilolarr sıkmayın canınızı
Günaydın,
siz çarşamba günü kilonuzu 56 olarak bildirmiştiniz.
Bugün ne yazayım? Tekrar 56 yazarsam, hiç kilo vermemişsiniz gibi gözükecek.
ignis tekrar yazıyorum arkadaşım boy:1.68, başlangıç kilom:55, bugünki tartı sonucum:54.2
umarım bu hafta daha düzenli olurum.
bluedaisy hanım, boyunuz 1.68 ve 55 kilodan da zayıflamayı düşünüyorsunuz0 beden mi olmaya çalışıyorsunuz
ben de 0 beden olmak istiyordum ama, 0 tombulluk çağrıştırdığı için I beden olmakta karar kıldım
bu arada aşırı tebrik ediyorum, darısı başımıza
opera hanım, ama olmadı ki şimdi
haftalarca kilomuzun değişmediği dönemleri biz de yaşadık, hepimizin başına geldi ama yılmadık. lütfen moralinizi bozmayın ve kendinizi kasmayın. unutmayın, siz ne kadar kasarsanız kilo vermemek için vücut o kadar direnir. rahat olunuz lütfen
not: "bu hafta son kez deniycem, yine yerimde sayar ya da kilo alırsam haftaya aranızda olmıycam arkadaslar" sözünüz, topiğin moralini bozma potansiyeli ve kötü içerik yüzünden, sizi yöneticilere şikayet ederiz, ona göre
Günaydın arkadaşlar, herkese iyi haftalar dilerim.
Kilom 57,600.
Geçen haftaki 1 kg fazlalığım tamamen gitmiş, başlangıç kiloma göre de 100 gr eksideyim.
Hiç aç kalmadan, 8 öğün ve sağlıklı beslenmek harika bir şeymiş. Bu haftadan sonraki azalmaları çok merak ediyorum.
Az gitsin, tam gitsin.
Kızlar geçen pazartesi kactim hatırlamıyorum ama şuan 52.400um..
Günaydın arkadaşlar, herkese iyi haftalar dilerim.
Kilom 57,600.
Geçen haftaki 1 kg fazlalığım tamamen gitmiş, başlangıç kiloma göre de 100 gr eksideyim.
Hiç aç kalmadan, 8 öğün ve sağlıklı beslenmek harika bir şeymiş. Bu haftadan sonraki azalmaları çok merak ediyorum.
Az gitsin, tam gitsin.
slm kızlar .Antalyadan döndüm sonunda tabiki tonbik olarak 1,5 kiloyla döndüm otelden .. beni tabloya yazmayın kilom 60,5 bu hafta bir kilo gidecek başka yolu yok ...
çok sevindim sizin adınıza
bu 8 öğün beslenme nasıl oluyor tam olarak?
ben internetten arastırdım ama siz neye göre yapıyorsunuz sorayım dedim..
Geçen haftanın kaçağı geldin demek.
Tebrikler, en son bildirdiğin kiloya göre 700 gr vermişsin
Boyum 1.60 yasim 29sizin boyunuz kaç bir de yaşınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?