50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tatlım bence doğru yapıosun ama bu kadar kızma boşver

ben normal hayatımda kolay kolay börek çörek yemem
çok güzelini bulursam canım da çekiyorsa abartmadan yemeye çalışırım

şimdi sıkı diyette değilim
ama diyet yaparken ağzıma kek pasta börek çörek sürmemiştim
çünkü aç kalıyordum
o kalorileri daha çok doyuran yemeklere saklıyordum..
bence de bi gün bozmakla diyet olmaz..
ha tabi ki insan nefsine hakim olamayabilir.. sonra kaldığı yerden devam eder.. o başka.. sonuçta hepimiz insanız..

Bizim toplumda böyle zaten;
bir şeyi iyi yapmaya çalışma aman, hemen iyilik kisvesi altında başlar laf sokmalar-moral bozarak aşağıya çekmeye çalışmalar...
İş hayatında da, okul hayatında da, sosyal hayatta da böyle bu maalesef.

Ama hep onlar iyi niyetli canım!
Yanlış anlayan benim!

Lafa bak,
"çok hırslısın".
Güya iltifat ediyor.

Ne yapacaktım acaba?
Zayıflamak için bulunduğum bir platformda, her gün pasta-börek yiyip onları mı yazacaktım?

bu arada kızlar

diyete başladığımda hevesle arkadaşlarıma anlatmıştım

istisnasız herkes dalga geçmişti...

çok üzülmüştüm ama takmamıştım...

şimdi aradan üç seneye yakın bi süre geçti..

ben sadece bi kilo aldım..

on sene önceki kıyafetlerime girebildiğimi farkettim bi akrabamızın düğününde..

vücudumu seviyorum.. üniversiteyi bitireli on seneyi geçti..
ama benim şu anki vücudum o günlerden daha fit

bunu da spora + azimle ve yavaş yavaş kilo verdiğim iki bçk sene önceki diyete borçluyum..

kısacası isteyin sabredin mantıklı olun başarırsınız ve de buna değer

kendinizi açlığa tek tip beslenmeye mahkumetmeyin
diyetle ağır spor olmaz yürüyüş yapın..

sporu hiç bizaman hayatınızdan çıkarmayın...

kıskananlar çatlasınnnn
milleti boşverin
kilo alsanızşişko derler
verseniz zayıf derler
kadın milleti kıskançtır sallamayın..

sevgiler yarın görüşmek üzere fıstık hatunlar

Son düzenleme:
bende pikniğe gitmek istiyoruuummm ama çoookkk köfte istiyorum :)

Kıyamam ya gel beraber gidelim :)

Eşine rağmen çok iyi gidiyorsun maşallah :) Hiç bozma devam..

Bu günler çok kötü tarçın kullan..Yoğurt içine yada tarçınlı süt yap iç canım..

Baya baya bu şekilde yeme düzenini oturttun..Süpersin..

:)))))

Hırsı kötü anlamda kullandığını düşünmüyorum ignis ..Ben okuduğum zaman istikrarlı gidiyorsun diye algıladım..Yeme düzeninde disiplinli olan bir kaç kişiden birisin maşallah..( Disiplinliler içinde ben yokum )Menü paylaş lütfen çok güzel örnek oluyor..

ignis cim gayet de sağlıklı bi durum sergiliyosun şu an. her bayan gibi regl öncesi sinirlisin, birde üstüne diyet hemde insanın canı bu kadar tatlı isterken. ben gönüllüyüm bana bağır, çağır, kız, söz hiç cevap yazmıycam. ama listeni ve günlük olağan yorumlarını hergün paylaş. grubumuz, düzenimiz bozulmasın. bu arada yakında bende regl olucam bana da hafiften gelmeye başladılar. kaçamak içinde herkes kendini tutabildiği kadar tutsun, tutana alkış, tutamayana da abartmayın bari diyorum

çok şekersin, çok güldüm, aynen katılıyorum.

sevgili ignis, beni anlayan anladı siz zorlamayın kendinizi...
yaptığım yorumu bir tek siz yanlış anladınız sanırım ama ziyanı yok benim için öenmli değil. her insanda algı-yargı durumu farklıdır ama şaşırmadığımı söylersem yalan olur, böylesine normal bir yorum için benimle bu şekilde itici konuşmanıza. Üstelik hala diğer yorumlarınızda da devam ettirmişsiniz.
burada zayıflamak isteyenlerin yaptığı "hırs, azim vs." değil de ne peki merak ediyorum, niçin bu kadar zorlanıyorsunuz madem amacınız kilo vermek değil ? her neyse ben nine gibi konuştuysam siz de ufacık bir çocuk gibi karşılık vermişsiniz ki bu da işin garip tarafı.

Diğer arkadaşlar,
ben bu topikte devam etmeyi düşünmüyorum. Esen kalın, umarım istediğiniz kilolara ulaşırsınız

ignis hanım, sadness hanım son derece iyi niyetli bir mesaj yazmış. "ye ye, 1 dilimden birşey olmaz" diyen teyzelerden ziyade, beraber diyet yaptığı arkadaşına yardımcı olmaya çalışan birinin mesajı gibi geldi bana.

hırs, azim vs' ye gelince... bunlar kötü kelimeler değilki. tabiki hepimiz azimli ve hırslıyız. yarışmada olduğumuz için değil, kilo verme konusunda kararlı olduğumuz için böyleyiz. ne mutlu size ki azimli ve hırslısınız.

paylaştığınız listenin başına, "SIKILDIM" yazmışsınız. doğrudur, hergün benzer şekilde beslenmek insanı çok sıkıyor. aynı besin gruplarını yerken sıkılmamak için, yemekleri nasıl şekle soktuğumu bir bilseniz...

sonuç olarak, lütfen yanlış anlamayınız. burdaki arkadaşların arasındaki muhabbet, kıskanılacak türden ve çok olumlu. bu aralar asabi olabilirsiniz, bunu da anlayışla karşılamak bizim görevimiz.

bugünki menümü arada kaynattığım sanılmasın. deneyim yeni bitti, hemen paylaşıyorum:

sabah:
bol peynirli az yumurtalı omlet (peyniri ve yumurtayı kuru kuru yemekten sıkıldım. hem bu şekilde büyük de görünüyor tabakta :)
domates (salatalık doğramaya üşendim de
sütlü kahve

ara:
sütlü kahve

öğle:
peynirli, ızgara balıklı salatamsı bir çeşit yiyecek. (evdeki malzemelerle bu kadar oldu )

ara:
sütlü kahve
şekersiz kahve
1 sunta pardon Altınbaşak yulaflı-kepekli bisküvi (1 kutu değil 1 tane )

akşam:
buzdolabında artmış kabak ve artmış tavuğu sote ederek yenebilecek hale getirmeyi düşünüyorum
1 kase yoğurt
başka mı? hepsi bu kadar işte. yeterince doyuyorum, daha başka şeyler yersem patlangaç olurum

not-1: öğünler ve ara için özel bir zamanım yok ne yazıkki. deneylerimden fırsat buldukça yiyiyorum. özellikle "ara"ları mola olarak gördüğümden kahve vs içiyorum. "ay ara vakti, mutlaka yemem lazım" demiyorum. zaten aklıma da gelmiyor yemek. böyle işte
not-2: egzersiz olayına gelince, sabah ve akşam işe yürüyerek gidiyorum. 30'ar dakikadan 1 saat eder, bütün gün lab.da koşturduğumu da ekleyin lütfen

not-3: yemeklerimi evde hazırlayıp, lab.a getiriyorum. buzdolabı, mikrodalga fırın, kahve makinası, ocak, porselen tabak, çatal kaşık takımı gibi imkanlarım olduğundan bazen birkaç günlük yiyeceğimi buzdolabına koyup, o şekilde tüketiyorum bazen de teras restorana gidip, karışık salata yiyiyorum.

kendimi çok anlatmışım dimi utandım şimdi en iyisi kaçayım

"Bu sıralar asabi filan değilim", dolayısı ile anlayış göstermenize lüzum yok.
Anlayışınızı ve yorumlarınızı kendinize saklayın, lütfen.

İki kişi arasında geçen bir konuşmaya dahil olmamanız gerektiğini bilecek kadar, yaşam deneyimine sahip olduğunuzu düşünüyorum.
Ben tepkimi mesaj sahibine ilettim. O da kendince uygun gördüğü cevabı verdi.
Şu aşamadan sonra 3. kişiler, konu başlığına yorum yapmalı, bana değil.
Forum kuralları böyle söylüyor, ben değil.

Artık menü paylaşmayacağım, evet.
Canım isterse pazartesi gelip, kilo bildiriminde bulunurum.
Canım isterse...

konu başlığı altında yazılanlar 2 kişi değil tüm topiktekiler tarafından okunur ve cevaplanabilir...

ben de topikten çıkıyorum arkadaşlar...

birileri bizi azarlayabilsin diye gelmedik sonuçta...

konu başlığı altında yazılanlar 2 kişi değil tüm topiktekiler tarafından okunur ve cevaplanabilir...

ben de topikten çıkıyorum arkadaşlar...

birileri bizi azarlayabilsin diye gelmedik sonuçta...

Üzerinize vazife olmayan işlere karıştıktan sonra "azarlanıyorum" demek, pek komik.

ne güzel gurubumuz vardı ne olmuş böyle??
lütfen kimse cıkmasın, zamana bırakalım.. uzatmayalım..

ben de konuyu değiştireyim hatta,
cem yılmazın dvd'si 1 nisanda cıktı, sinemada da izlemiştim ama eşim izlesin diye aldım, ev her gelenle de izleyince ezber noktasına geldim

Üzerinize vazife olmayan işlere karıştıktan sonra "azarlanıyorum" demek, pek komik.

diyet senin basina vurmus galiba...bence sen diyet yapma.burda boyleysen reel hayatta nasil birisindir dusunmek dahi istemiyorum.

bu topikte kilo vereyim demistim ama negatif elektrik yuklemis adamin biri resmen...

diyet senin basina vurmus galiba...bence sen diyet yapma.burda boyleysen reel hayatta nasil birisindir dusunmek dahi istemiyorum.

bu topikte kilo vereyim demistim ama negatif elektrik yuklemis adamin biri resmen...

Konuya bodoslama girmişsiniz, yargılarda bulunarak.
Ben de bodoslama yanıtlayacağım sizi;
tanımadığınız kişilerle, senli benli konuşacak kadar laubalisiniz sanırım,
ama üzgünüm, bu kaba konuşma biçimi benim hiç tarzım değil.

"Reel hayatta nasıl birisi olduğum", sizi zerre kadar ilgilendirmez.
Zaten aynı kulvarlarda bulunacağımızı da pek sanmıyorum.
Kilo vermek de, elektrik meselesi değil, irade meselesi.
Dolayısı ile bahane aramayın.

he he sensin

çok üzücü, aslında kimse kötü niyetli değil. amacımız birbirimize destek olmak, tavsiyelerde bulunmak, motive etmekti. isteyen uygular istemeyen uygulamaz ama çok kırıcı gelişmiş olaylar.

slm fıstık hanımlar

dün yazmayı unutmuşum biz diyet grubunda ayda bir bi öğün kaçamak hakkı tanıyorduk

ama öle vurup öldüresiye deil tabi ki

mesela ben ayda bi kez canım çok iskender mi çekti iskender yiyordum bi porsiyon...

bi de menülerime dikkat ederken özellikle yavaş yemeye dikkat ediyorum her ana öğün yaklaşık yarım saat sürüyor
yoksa hem şişiyorum
ve doymuyorum veya miktarı abartıyorum

neyse

dün öğleden sonra
yarımk.ş çay
ufak kase sütlü muhallebi
yarım muz
(aç karnına spor yapıp bayılmiim diye...)

dün akşamki menüm
iki kepçe bulgur pilavı
çok bol karışık yeşil salata
bi el büyüklüğünde kırmızı ızgara et
bi minik avuç kırmızı üzüm

sporum
bi saat yüksek tempoda bisiklet

(bu arada işe gidip gelirken toplamda yarım saat yürümüş oluyorum)

sabah
bi kk izmir tulumu
iki ince dilim beyaz ekmek
beş siyah zeytin
2 tk bal-kaymak
2 çeri zeytin
yarım küpşekerli iki çay
bi bardak çift şekerli filtre kahve

öğle
bi kepçe kuskus
roka domates salatalıklı ufak kase salata (yağ var)
iki kaşıkcık mercimek çorbası
elimin yarısı kadar tavuğun göğüs eti ızgara

ara
1.5 k.ş türk kahvesi
ufak yeşik elma

akşam yemeği sanırım
ufak bi kase sade makarna
tatlı kasesi kadar yoğurt
bol yeşil salata olacak
ve de galiba ufak avuç kırmızı üzüm...

spor düşünmüyorum
belki yirmi dk yüzerim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…