tatlım bence doğru yapıosun ama bu kadar kızma boşverÇok hırslı olmakla ne ilgisi var, neye hırs yapacağım hem?
Yarışmaya mı girdim sanki? 1 tane pizza yiyerek diyet olmuyor, en azından sağlıklı bir beslenme olmuyor.
Böyle saçma sapan yorumlar iyice insanı sinir ediyor. Menü filan paylaşmayacağım artık.
Diyette olduğunu bildiği halde "ye ye, 1 dilim börekten bir şey olmaz" diyen ninelerden ne farkınız var şu yorumla?
tatlım bence doğru yapıosun ama bu kadar kızma boşver
ben normal hayatımda kolay kolay börek çörek yemem
çok güzelini bulursam canım da çekiyorsa abartmadan yemeye çalışırım
şimdi sıkı diyette değilim
ama diyet yaparken ağzıma kek pasta börek çörek sürmemiştim
çünkü aç kalıyordum
o kalorileri daha çok doyuran yemeklere saklıyordum..
bence de bi gün bozmakla diyet olmaz..
ha tabi ki insan nefsine hakim olamayabilir.. sonra kaldığı yerden devam eder.. o başka.. sonuçta hepimiz insanız..
bende pikniğe gitmek istiyoruuummm ama çoookkk köfte istiyorum :)
selam arkadaşlar, size biraz dertleneyim. yaaa benim eşim yemek yemeyi çok seviyor, bi türlü duramıyor, haliyle bende çok zorlanıyorumüstelik onunda kilo vermesi lazım.
bugün yediklerime gelince;
Sabah :2 yumurtalı sivri biberli, taze soğanlı, maydanozlu omlet, 3 tane zeytin, 1 ince dilim ekmek.
Ara :1 kırmızı elma, türk kahvesi
Öğle :balık, marul, 1 dilim ekmek
Akşam :1 minik kabak dolması, 1 minik patlıcan dolması, yoğurt.
Gece :yeşil çay yanınada biraz tatlı
akşam spora gittim, karın dersine girdim.
Günaydın arkadaşlar,
regl olmak üzereyim, 2 gündür dehşet tatlı krizleri geliyor.
Atlattım atlatmasına ama ben, ben olmaktan çıktım;
çok mutsuzum, hiç modum yok ve diyet yapmaktan nefret ediyorum.
Bir de eşim akşam baklava alıp gelmiş eve. Adam benim nefsimi sınıyor sanki,
hepsini çöpe atmamak için zor tuttum kendimi. Tok, açın halinden gerçekten anlamıyor.
Bu da bugünkü listem ve çok sıkıldım,
[TABLE="class: grid, width: 403"]
[TR]
[TD]ara[/TD]
[TD]1 bardak süt[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sabah[/TD]
[TD]2 dilim uno denge, 2 kk peynir, maydanoz,[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ara[/TD]
[TD]2 kuru kayısı,1 ceviz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]öğlen[/TD]
[TD]Köfte, salata,1 dilim uno denge[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ara[/TD]
[TD] 1/2 paket form bisküvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ara[/TD]
[TD]2 kuru kayısı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akşam[/TD]
[TD]6 kaşık pırasa,1 dilim uno denge, salata[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gece[/TD]
[TD]Meyve[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
1) Cem Yılmaz'ın son gösterisinin DVD'si çıktı mı ki? yoksa, EMEĞE SAYGI, KORSANA HAYIR
2) arkadaşlarınız istediklerini yesin, hatta siz de ikramlarda yardım edin vs ama salata yeseniz kimse rahatsız olmaz. benim de çok geliyor başıma ama masayı hazırlıyorum, herkese ikram ediyorum, onlar pasta börek vs yerken yanlarına oturup tavuklu salatamı yiyiyorum. DİYETE SAYGI, KALORİYE HAYIR
3) böyle durumlar en büyük savaşımız değil mi :18:diyet yapmak zor değil, insanların anlayışsızca ısrar etmelerine dayanmak zor KENDİMİZE SAYGI, ISRARA HAYIR
4) başka... başka... :44:sloganlı başka mevzu bulamadım. en iyisi SORUYA SAYGI GEYİĞE HAYIR diyeyim ve mesajıma son vereyim
Çok hırslı olmakla ne ilgisi var, neye hırs yapacağım hem?
Yarışmaya mı girdim sanki? 1 tane pizza yiyerek diyet olmuyor, en azından sağlıklı bir beslenme olmuyor.
Böyle saçma sapan yorumlar iyice insanı sinir ediyor. Menü filan paylaşmayacağım artık.
Diyette olduğunu bildiği halde "ye ye, 1 dilim börekten bir şey olmaz" diyen ninelerden ne farkınız var şu yorumla?
Günaydın arkadaşlar,
regl olmak üzereyim, 2 gündür dehşet tatlı krizleri geliyor.
Atlattım atlatmasına ama ben, ben olmaktan çıktım;
çok mutsuzum, hiç modum yok ve diyet yapmaktan nefret ediyorum.
Bir de eşim akşam baklava alıp gelmiş eve. Adam benim nefsimi sınıyor sanki,
hepsini çöpe atmamak için zor tuttum kendimi. Tok, açın halinden gerçekten anlamıyor.
1) Cem Yılmaz'ın son gösterisinin DVD'si çıktı mı ki? yoksa, EMEĞE SAYGI, KORSANA HAYIR
2) arkadaşlarınız istediklerini yesin, hatta siz de ikramlarda yardım edin vs ama salata yeseniz kimse rahatsız olmaz. benim de çok geliyor başıma ama masayı hazırlıyorum, herkese ikram ediyorum, onlar pasta börek vs yerken yanlarına oturup tavuklu salatamı yiyiyorum. DİYETE SAYGI, KALORİYE HAYIR
3) böyle durumlar en büyük savaşımız değil mi :18:diyet yapmak zor değil, insanların anlayışsızca ısrar etmelerine dayanmak zor KENDİMİZE SAYGI, ISRARA HAYIR
4) başka... başka... :44:sloganlı başka mevzu bulamadım. en iyisi SORUYA SAYGI GEYİĞE HAYIR diyeyim ve mesajıma son vereyim
ignis hanım, sadness hanım son derece iyi niyetli bir mesaj yazmış. "ye ye, 1 dilimden birşey olmaz" diyen teyzelerden ziyade, beraber diyet yaptığı arkadaşına yardımcı olmaya çalışan birinin mesajı gibi geldi bana.
hırs, azim vs' ye gelince... bunlar kötü kelimeler değilki. tabiki hepimiz azimli ve hırslıyız. yarışmada olduğumuz için değil, kilo verme konusunda kararlı olduğumuz için böyleyiz. ne mutlu size ki azimli ve hırslısınız.
paylaştığınız listenin başına, "SIKILDIM" yazmışsınız. doğrudur, hergün benzer şekilde beslenmek insanı çok sıkıyor. aynı besin gruplarını yerken sıkılmamak için, yemekleri nasıl şekle soktuğumu bir bilseniz...
sonuç olarak, lütfen yanlış anlamayınız. burdaki arkadaşların arasındaki muhabbet, kıskanılacak türden ve çok olumlu. bu aralar asabi olabilirsiniz, bunu da anlayışla karşılamak bizim görevimiz.
Diğer arkadaşlar,
ben bu topikte devam etmeyi düşünmüyorum. Esen kalın, umarım istediğiniz kilolara ulaşırsınız
konu başlığı altında yazılanlar 2 kişi değil tüm topiktekiler tarafından okunur ve cevaplanabilir...
ben de topikten çıkıyorum arkadaşlar...
birileri bizi azarlayabilsin diye gelmedik sonuçta...
Üzerinize vazife olmayan işlere karıştıktan sonra "azarlanıyorum" demek, pek komik.
diyet senin basina vurmus galiba...bence sen diyet yapma.burda boyleysen reel hayatta nasil birisindir dusunmek dahi istemiyorum.
bu topikte kilo vereyim demistim ama negatif elektrik yuklemis adamin biri resmen...
Konuya bodoslama girmişsiniz, yargılarda bulunarak.
Ben de bodoslama yanıtlayacağım sizi;
tanımadığınız kişilerle, senli benli konuşacak kadar laubalisiniz sanırım,
ama üzgünüm, bu kaba konuşma biçimi benim hiç tarzım değil.
"Reel hayatta nasıl birisi olduğum", sizi zerre kadar ilgilendirmez.
Zaten aynı kulvarlarda bulunacağımızı da pek sanmıyorum.
Kilo vermek de, elektrik meselesi değil, irade meselesi.
Dolayısı ile bahane aramayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?