ben de dün polonezköye kahvaltıya gittim fakat ömrü hayatımda ilk kez gelmişim buraya, kahvaltı en kral öğündürdiyip allah ne verdiyse yedim ama tadarak cok da abartmadan..
sonra akşam 5 gibi biraz mercimek corbası ve mantar sote yedikten sonra yatana kadar agzıma yemek koymadım..
hem de arkadaslarımla AVM'ye gitmeme ve orda onlar hamburger menü yemelerine rağmen
bu sabah da 2 dilim tam tahıllı ekmek,peynir, domates,zeytin ve 3 bardak şekersiz çay
öğlen 4 yk z.yaglı fasulye,yoğurt, yarım dilim tam tahıllı ekmek.
akşama da corba ve ızgara et yemeyi planlıyorum, biz akşam yemeğini 17.00 gibi yediğimiz için 21.00 gibi de bir adet muz yerim heralde..
yarışmacı arkadaslara başarılar diliyorum
kızlaaaarrr cok mutluyummmmm yurttaa kalmanın acızliği mi desem mutluluğu mu desem bilemedim 49.100 diye tartıldığım tartı yanlış gösteriyormuş güzel yurdum sağolsun ! bugün tekrar tartıldım zırt pırt oluyor gibi oldu ama tok karnına 47.700 cıktım cok mutluyummm bennnnn teyteyteytey neyse listeme geçeyim:)
sabah:salatalık yine bi kaç dilim cok az peynir şekersiz çay bir de şey ben bugün çok azcık nutella yedim kahvaltıda ama azcık 1 dilim kepekli ekmek(
ara: şekersiz sütsüz kahve
akşam: 1 elma 1 portakal
ara: Türk kahvesi
yarım saat yürüyüş yaptım bugünluk bu kadar:)
Herkeze merhaba..Bugün piknikteydik.
Sabah
yarım simit
öğle
2 köfte
1 parça et
1 ince lavaş
domates
salatalık
ayran
akşam
elmalı,armut,zencefilli,zerdaçallı
yoğurt
ara
türk kahve
Günaydın arkadaşlar,
regl olmak üzereyim, 2 gündür dehşet tatlı krizleri geliyor.
Atlattım atlatmasına ama ben, ben olmaktan çıktım;
çok mutsuzum, hiç modum yok ve diyet yapmaktan nefret ediyorum.
Bir de eşim akşam baklava alıp gelmiş eve. Adam benim nefsimi sınıyor sanki,
hepsini çöpe atmamak için zor tuttum kendimi. Tok, açın halinden gerçekten anlamıyor.
selamlar
Kahvaltı: 1 ufak pizza, çay(şekerli)
Ara: 2 fincan yeşil çay, 1/2 form bisküvi
Öğle: 4 yemek kaşığı barbunya, 2 dilim çavdar ekmeği
ara: meyveli yoğurt, 1/2 kepekli form bisküvi
ara: 2 fincan yeşil çay içeceğim birazdan
30 dk yürüyüş
Akşam: şuan bilemiyorum ama ev yoğurdu varonunla yulaf ezmeli meyve salatası yapmayı düşünüyorum
sonrasında ise 45 dk egzersiz (tabi çat kapı birisi gelmezse :) )
belki yatmadan önce de yeşil çay
Bu arada egzersiz yapıp faydasını görenler var mı acaba ? Göbek bölgemde bayağı fark ettiama daha çok bacak egzersizlerine ağırlık veriyorum, hiçbir incelme yok ama daha bir şekle girdi gibi geldi bana, yani baktığımda 3 ay öncekinden çok daha düzgün görünüyor. Umarım psikolojik değildir
Günaydın arkadaşlar,
regl olmak üzereyim, 2 gündür dehşet tatlı krizleri geliyor.
Atlattım atlatmasına ama ben, ben olmaktan çıktım;
çok mutsuzum, hiç modum yok ve diyet yapmaktan nefret ediyorum.
Bir de eşim akşam baklava alıp gelmiş eve. Adam benim nefsimi sınıyor sanki,
hepsini çöpe atmamak için zor tuttum kendimi. Tok, açın halinden gerçekten anlamıyor.
kızlar bu akşam bizim evde cem yılmaz dvdsi eşliğinde pizza+bira partisi var..
yani gelecek arkadslarım sen yemekle ugrasma pizza söyler bira içeriz diyince ben de ''olur mu öyle şey arkadaslar, yagsız salata,ızgara et ve light ayran içeriz'' diyemedim..
napıcam ben ya, bir akıl verin, onlar yese ben salata yesem olur mu acaba???
listen süper tatlım sıkılmak yokkkk yola devammmBu da bugünkü listem ve çok sıkıldım,
[TABLE="class: grid, width: 403"]
[TR]
[TD]ara[/TD]
[TD]1 bardak süt[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sabah[/TD]
[TD]2 dilim uno denge, 2 kk peynir, maydanoz,[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ara[/TD]
[TD]2 kuru kayısı,1 ceviz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]öğlen[/TD]
[TD]Köfte, salata,1 dilim uno denge[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ara[/TD]
[TD] 1/2 paket form bisküvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ara[/TD]
[TD]2 kuru kayısı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akşam[/TD]
[TD]6 kaşık pırasa,1 dilim uno denge, salata[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gece[/TD]
[TD]Meyve[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kesinlikle şekerimahhh ahh bilmem mi,
benim de eşim eti karam diye bir gofrete dadandı akşam 2 tane indirdi, canın çekmiyor değil mi diyor.. allahtan onlarla aram pek yoktur benim..
bu arada diyetin en kötü özelliği bu yoksunluk hissinin insana verdiği psikolojik zarar. Mert Fırat bile film için kilo verirken aylarca mutsuz ve depresyonda yaşadım, aç kalmak cok zor demiş, ki o bir erkek...
neyse diyecegim o ki, en zararsızı olan dondurma yiyerek bu sancılı günlerin üstesinden gelebilirsin.
mutsuzluk yok, biz arkandayız
ben iki sene önce diyet yaparken herşeyimi diyete göre ayarlıyodumkızlar bu akşam bizim evde cem yılmaz dvdsi eşliğinde pizza+bira partisi var..
yani gelecek arkadslarım sen yemekle ugrasma pizza söyler bira içeriz diyince ben de ''olur mu öyle şey arkadaslar, yagsız salata,ızgara et ve light ayran içeriz'' diyemedim..
napıcam ben ya, bir akıl verin, onlar yese ben salata yesem olur mu acaba???
azıcık kaçamaklar yap o zaman sende :) çok hırslısın zaten listeni takip ediyorum, hiç dışına çıkmıyorsan sıkılman doğaldır. bence bir gün diyeti tamamen bırakmaktansa kaçamaklar yapmak daha iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?