50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bence asıl odaklanmamız gereken konu hedeflerimiz

ve de birbirimize destek için buradayız..

bu arada ben fenerliyim dünkü maçta çok güzel oynadılar,

tebrikler fenerbahçee

havalar çok güzelleşti

haftasonu uğrayabilir mym bilmiyorum,

herkese iyi haftasonları dilerimm sevgilerr

konu başlığı altında yazılanlar 2 kişi değil tüm topiktekiler tarafından okunur ve cevaplanabilir...

ben de topikten çıkıyorum arkadaşlar...

birileri bizi azarlayabilsin diye gelmedik sonuçta...

chihiro hanım, benim yorumumun art niyetli olmadığını anlatmak istemişsiniz teşekkür ederim. Fakat bundan dolayı size de densizce sözler söylenmiş, benim karşılaştığım terbiyesizliğe sinirlenmedim ama sizin böyle bir durumdan dolayı gruptan ayrılmanıza üzüldüm, ben sonradan katıldığım için ayrılıyorum topikten ama siz daha öncelerden buradasınız sanırım, umursamayın bence.

vay be topik bitti resmen
ve ne için, kim için...
yazık ki ne yazık...

bende bu hafta bir değişiklik yok kızlar. pms dönemindeyim ondan olabilir. 59.3-59.6 arası gittim geldim, normalde regl dönemine yakın iki kilo atardım o yüzden bu da bir başarı :)

arkadaşlar hadi bidaha deneyelim, topiğimize geri dönün, birbirimize destek olalım, neler yaptık paylaşalım. ben dünkü listemi yazayım

sabah :special k ve süt

ara : neskafe

öğle :balık, az peynir, zeytin

akşam :nohut, pilav, 1 dilim ekmek

gece : çerez, yeşil çay, dondurma

bu arada adet dönemim başladı o yüzden geçtiğimiz birkaç gün iştah patlaması yaşadım ama dayanabildiğim kadar dayandım, dayanamadığım yerde 1 kaşık nutella yedim.

istanbulda hava harika sanırım her yerde öyledir
eşimle yürüyüşe cıkıyoruz..

ben de en az sizin kadar yeniyim topikte Sadness hanım

bakınız, birkaç arkadaş topiği yeniden toparlamaya çalışıyor, emeklerini boşa çıkarmayalım. ben geri dönmeye kara verdim, lütfen siz de aramızdaki yerinizi alınız

not: yoksa... yoksa... "nasıl olsa topikten çıktım, diyeti de bırakayım" diyere şeytana mı uydunuz :18: NAAAYIIIIR NOLAMAAAZ

ta taaaa, tekrar beraberiz sayın arkadaşlarım. öhüm öhüm, cuma sabahtan bu öğlene kadar yediklerimin hesabını vereyim:

cuma

sabah:
peynirli omletimsi birşey yedim sanırım :44:
sütlü kahve

öğle:
kıyma, peynir karışımı (evde artan yiyecekle toplama yaptım)
domates-salatalık ikilisi (önceki günden artmıştı)

akşam
:

ızgara tavuk
salata
ayran
bir süre sonra 1 bardak süt+ birkaç bebe bisküvisi (bunu neden yaptım bilmiyorum :26:

aralarda sütlü kahve ve yulaf bisküvisi

cumartesi

sabah:

yulaf ve buğday kepeğiyle krep
labne peynir
sütlü kahve

öğle:
3 tane köfte
salata
ayran

akşam:
mantarlı tavuk sote
yoğurt
sabahtan artan krep yiyeceğim sanırım ama belli olmaz.
buzdolabındaki artanları, yenebilecek hale getirme işlemini tekrarlayabilirim :44:

konu başlığı altında yazılanlar 2 kişi değil tüm topiktekiler tarafından okunur ve cevaplanabilir...

ben de topikten çıkıyorum arkadaşlar...

birileri bizi azarlayabilsin diye gelmedik sonuçta...

Ani artistlikler yapılmamalıymış;
sonra tükürülenler yalanıp "arkadaşların emeğini boşa çıkarmayalım" kisvesine büründürülmeye çalışılabilirmiş değil mi?.

Ben 2 kişinin dışında mesaj göremedim ama, göz neyi görmek isterse onu görürmüş sonuçta.
İnsan çaresiz olunca, 2 tane mesajı "Tülayyyyyy ne olurrrrr, eve dönnnnn" şeklinde bile algılayabiliyormuş.

Neyse topic'iniz hayırlı olsun, yere yakın gezenlerden uzak kalabilmeniz dileğiyle...

Sadness, bacım,
aşağılarda bekleme sen de gariban gibi.
Pek özlemişsin buraları belli, çık yukarıya.
Koca kk'da topic bulamamışsınız ya takılacak, pes.

Neyse,
iyi kötü epey bildirim günü yaşadık burada birlikte.
Zaten benim düzenli takıldığım başka bir topic daha vardı.
Bundan sonra oradayım.
Meydan, meydansızların.
Buyrunuz efendim.

Sadness, bacım,
aşağılarda bekleme sen de gariban gibi.
Pek özlemişsin buraları belli, çık yukarıya.
Koca kk'da topic bulamamışsınız ya takılacak, pes.

Bana bacım diye hitap edemezsiniz. Benim bacılığım seviyeli, efendi, kişiliği oturmuş insanlarladır zira
Gariban ise sizsiniz sanırım, düzenli takıldığınız bir topik olduğu halde buraya bakınmanız buna işarettir.
Takılacak topik bulamadığımdan değil, fazla boş zamanım olmadığı için zaten topik arayışında değilim, bu arada beni mi takip ediyorsunuz diye sormayacağım çünkü daha fazla diyalog kurmak istemiyorum sizinle

asasasdaffaşaşaadaf, seni takip ediyorum bacım he.

Yalnız bacım sen de tükürdüğünü yaladın ya, ben bir şey demiyorum artık.
Sözümün eri bir tek benmişim yahu,
"hiç menü paylaşmayacağım" dedim ve hiçbir yerde menü paylaşmadım, kutluyorum kendimi.

Seviyeli, efendi, kişiliği oturmuş! bacılarınızdan, biraz da ani artistlikler yapmamayı ve tükürdüyseniz yalamamayı öğrenin, lütfen, tabii biliyorlarsa, asasdafafas.

Neyse ya,
yeterince eğlendirdiniz beni, olala güzel söylemiş;

"amacınıza odaklanın".

bugünkü listem

Sabah :2 tane küçük pişi, yeşillikli omlet, çay

Ara :türk kahvesi

Ögle :ısırgan otu yemeği, 1 dilim ekmek

akşamüstü kızıma dondurma aldım onun birazını yedim, biraz cips ve yeşil çay.

eşim evde o yüzden böyle düzensiz.

arkadaşlar neden herkez koptu? başka topiklerde mi takılıcaz? kilo grubumuz aynı, sıkıntılıarımız birbirine yakın birbirimizi en iyi biz anlarız. 80- 90 kilo olanlarla ne kadar rahat paylaşım yapabiliriz ki? 90 kilo olan bi bayan bizim 4 kilo fazlamıza sinir olur.yoksa başka topiklere takılmak zor değil. en rahat kendi aramızda konuşabiliriz. lütfen birbirimizi kırmadan devam edelim.

slm arkadaşlarr

1 haftadır yokum annem misafirim olduğu için giremiyorum sık sık .... benim diyet havalarda uçuyo 2 haftadırr

bu hafta 1 kilomu geri almışım moralim inanılmaz bozukk salı günü tekrardan asılcam diyete annem gidince ...

liste yazamıyorum çünkü yemek düzenim bozuldu hepten... ama bu hafta yediklerimi paylaşmaya devam edicem inş...

herkesee iyi akşamlar bayanlar ....

Merhaba arkadaslar. hos olmadi gercekten ayni yolda devam ederken bir soz icin bu sekilde olmak!

Buarada ben cok liste paylasmiyorum cunku duzenli bir diyetim yok. Pazar gununden beri diyetteydim bugun tartildim be 2 kilo vermisim cok cok mutlu oldum :)) gerci yeni basladigim icin su kaybi oldugunu bilsemde yinede mutlu edici bir sonuc benim icin :))

Insallah emeklermiz bosa cikmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…