konu başlığı altında yazılanlar 2 kişi değil tüm topiktekiler tarafından okunur ve cevaplanabilir...
ben de topikten çıkıyorum arkadaşlar...
birileri bizi azarlayabilsin diye gelmedik sonuçta...
ben de en az sizin kadar yeniyim topikte Sadness hanımchihiro hanım, benim yorumumun art niyetli olmadığını anlatmak istemişsiniz teşekkür ederim. Fakat bundan dolayı size de densizce sözler söylenmiş, benim karşılaştığım terbiyesizliğe sinirlenmedim ama sizin böyle bir durumdan dolayı gruptan ayrılmanıza üzüldüm, ben sonradan katıldığım için ayrılıyorum topikten ama siz daha öncelerden buradasınız sanırım, umursamayın bence.
konu başlığı altında yazılanlar 2 kişi değil tüm topiktekiler tarafından okunur ve cevaplanabilir...
ben de topikten çıkıyorum arkadaşlar...
birileri bizi azarlayabilsin diye gelmedik sonuçta...
ben de en az sizin kadar yeniyim topikte Sadness hanım
bakınız, birkaç arkadaş topiği yeniden toparlamaya çalışıyor, emeklerini boşa çıkarmayalım. ben geri dönmeye kara verdim, lütfen siz de aramızdaki yerinizi alınız
not: yoksa... yoksa... "nasıl olsa topikten çıktım, diyeti de bırakayım" diyere şeytana mı uydunuz :18: NAAAYIIIIR NOLAMAAAZ
Sadness, bacım,
aşağılarda bekleme sen de gariban gibi.
Pek özlemişsin buraları belli, çık yukarıya.
Koca kk'da topic bulamamışsınız ya takılacak, pes.
Bana bacım diye hitap edemezsiniz. Benim bacılığım seviyeli, efendi, kişiliği oturmuş insanlarladır zira
Gariban ise sizsiniz sanırım, düzenli takıldığınız bir topik olduğu halde buraya bakınmanız buna işarettir.
Takılacak topik bulamadığımdan değil, fazla boş zamanım olmadığı için zaten topik arayışında değilim, bu arada beni mi takip ediyorsunuz diye sormayacağım çünkü daha fazla diyalog kurmak istemiyorum sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?