bebegim pılates topu ve minderi aldım ebru sallının videolarını indirip her gun duzenli olarak yapmayı planlıyorum ama yemek işi biraz zor olucak gibi cunku yemek yemegi cccccok seviyorum porsiyonu kucultsem bile doymam 2. bir tabak koyarım :kedi:
cnm soyle diyim genelde abur cubur yerim annem evde yemek yapsa dahi canım cekti mi bol kasarlı sucuklu bir tost yaparım çok saglıklı beslendigim soylenemez
su cok az tuketirim genelde su ihtiyacımı asitli içecekler ve kafein ile gideririm ...umitsiz vaka gibi duruyorum boyle yazınca kendimden utandımmmmmm aaaa :kedi:
Ben tuvalete gitmeye üşenmesem günde 5 lt su içerim de üşeniyorum işte:)
canim benim biliosun fazlasida zararmis suyun hersey kararinda faydali zaten
bende iki veya 2.5 iciorum
cnm soyle diyim genelde abur cubur yerim annem evde yemek yapsa dahi canım cekti mi bol kasarlı sucuklu bir tost yaparım çok saglıklı beslendigim soylenemez
su cok az tuketirim genelde su ihtiyacımı asitli içecekler ve kafein ile gideririm ...umitsiz vaka gibi duruyorum boyle yazınca kendimden utandımmmmmm aaaa :kedi:
saol canim ya yesa oldu guzel olmus eline saglik
CANLAR NASILSINIZopuyorumnanaktan
ya kızlar liste hangi sayfadaydı
bu hafta diyet yapmadım hiç sadece geç yemek yememeye çalıştım çarşamba günü bildirimi yaparım
ama bugün yine başladım diyete bakalım ne olacak
ya acaba şu evlilik takvimimi değiştirip kilo takvimimi yapsamCADIARZU
ya kızlar nerelerdesiniz
kızlar nerdesınızzzzzzzzzzzzzz
dıds bızı kabul edıyomusunnnn??????????
huhu kiimse yokmiiiiiiiiiii
bende yazayım canım
sirkeli suyla güne başladım
kahvaltıda k-flex bi porsiyona yakın(canım istemedi)
yeşil çay
2 kaşık yoğurt 2 adet kepekli lifli bisküvi(2 tanesi 50 kaloriydi)
yeşilçay
akşamada yine yoğurt ve bisküvi yemeyi planlıyorum bakalım
yesacım takip liste hangi sayfadaydı
sağol yesacım
sorma ya kaçamak hiç yapmadım ama şuan çok açım
sanada maşaallah vallahi sende bugün çok iyi götürmüşsün günü
yesacım lütfen akşam kaçırmayalım bak bütün günü 10 dk.feda etmeyelim
yardım et bana
erkenden uyusakmı acaba daha işteyim zaten eve gitmem 21:00 i geçer
yarım saat spor bi duş tamamdır
22.30 gibi uyumuş olurum
ya şu erken uyuma işi çok zor ya yatakta kıvranıp duruyorum ama yinede uyuyamıyorum
canim masallah kacamak falan yok hic pek guzel kaydirigubbakcemile2 deminden beri ariyorum canim da simdi buldumolumunekankayizsmile
1-BURCUHAYAL------------52-----------------------boy 1.70 -----------------ulasmak istedigi kilo ?
2-SULEULKU----------------55.4---------------------boy 1.60------------------ulasmak istedigi kilo 52-53
3-SCYLLAA------------------57.9---------------------boy 1.67 -----------------ulasmak istedigi kilo 52
4-BOZO------------------------57------------------------boy 1.67------------------ulasmak istedigi kilo 52-53
5-YESA-------------------------52-------------------------boy:1.57------------------ulasmak istedigi kilo 47
6-SHEKERKIZCANDY------59--------------------boy 1.75------------------ulasmak istedigi kilo 53
7-YASEMN--------------------61.6---------------------boy -?---------------------ulasmak istedigi kilo 56
8-GUGUZ-----------------------61------------------------boy1.58-------------------ulasmak istedigi kilo 50
9-FSNCELIK------------------60.2----------------------boy 1.62-----------------ulasmak istedigi kilo 55
10-LILYUM--------------------57.8----------------------boy 1.72------------------ulasmak ıstedıgı kilo 52-53
11-SIMPLE_DIMPLE---------56----------------------boy 1.65-----------------ulasmak istedigi kilo 50
12-ECE1--------------------------49------------------------boy 1.53-----------------ulasmak istedigi kilo 44-45
13-NAZZ81----------------------56.3--------------------boy 1.63-----------------ulasmak istedigi kilo 49.
14-SIBEL24-----------------------54--------------------boy 1.55-----------------ulasmak istedigi kilo 49
15-SEVGI006---------------------59--------------------boy 1.60-----------------ulasmak istedigi kilo 53
16-BALPERISI------------------57.8-58---------------boy1.70-------------------ulasmak istedigi kilo 57
17-TWEETY----------------------61---------------------boy1.63---------------------ulasmak istedigi kilo 55
18-ASHMINUKAL--------------61.5-------------------boy?--------------------------ulasmak istedigi kilo 54
19-ECEMM82---------------------56---------------------boy?-----------------------ulasmak istedigi kilo 50
20-HUKUKCU19------------------57---------------------boy1.65------------------ulasmak istedigi kilo 55
21-J.ML------------------------------52---------------------boy?-----------------------ulasmak istedigi kilo47
22-NISANNUR---------------------66--------------------boy?-----------------------ulasmak istedigi kilo55
23-LIV85------------------------------57--------------------boy1.68-------------------ulasmak istedigi kilo53
24-PRENSESFB-------------------58--------------------boy?-----------------------ulasmak istedigi kilo55
25-MAI
BU CARSAMBA KILO BILDIRIMI YAPMAYAN ARKADASLARI BU LISTEDEN DE CIKARMAYI DUSUNUYORUM unutmayin kizlar opuyorumm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?