kızlar valla boyum 174 kilom da 60 galiba. Hayatım boyunca rejim saçmalıklarıyla uğraşmadımherkes fit olduğumu söylüyor ayıptır söylemesi hayvan gibi de yerim vallahi lahmacunlar spagettiler niye takıyosunuz böyle bir kilo fazlam var iki kilo fazlam var diye bi daha mı gelicez dünyaya yiyin yahuu :)) ha tabi sporumu yaparım orası ayrı. ama boğazımdan hayatta ödün vermem . Yarın ölmeyeceğim ne malum boşversenize kendnizi böyle sevinn hayat böyle daha güzell :)) ha beş kilo eksik ha beş kilo fazla olay kıyafette stilde bitiyor bence emin olunn :))
kızlar valla boyum 174 kilom da 60 galiba. Hayatım boyunca rejim saçmalıklarıyla uğraşmadımherkes fit olduğumu söylüyor ayıptır söylemesi hayvan gibi de yerim vallahi lahmacunlar spagettiler niye takıyosunuz böyle bir kilo fazlam var iki kilo fazlam var diye bi daha mı gelicez dünyaya yiyin yahuu :)) ha tabi sporumu yaparım orası ayrı. ama boğazımdan hayatta ödün vermem . Yarın ölmeyeceğim ne malum boşversenize kendnizi böyle sevinn hayat böyle daha güzell :)) ha beş kilo eksik ha beş kilo fazla olay kıyafette stilde bitiyor bence emin olunn :))
kızlar yedıklerıme dıkkat etmeye devam edıyorum en azından abartmıyorumbazen kacırdıgım oluyorornegın dun aksam bıskıvı cukolata getırmıs kardesım dayanamadım)))kılom suan sabıt 52 hedef 50[/QUOTE
arada ufak kacamaklar olabilir canım sakın pes etme vermek istediğin kilo az kısa sürede çok katı bi diyetle deil ufak dikkatle çok güzel bi şekilde verebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?