50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar valla boyum 174 kilom da 60 galiba. Hayatım boyunca rejim saçmalıklarıyla uğraşmadım herkes fit olduğumu söylüyor ayıptır söylemesi hayvan gibi de yerim vallahi lahmacunlar spagettiler niye takıyosunuz böyle bir kilo fazlam var iki kilo fazlam var diye bi daha mı gelicez dünyaya yiyin yahuu :)) ha tabi sporumu yaparım orası ayrı. ama boğazımdan hayatta ödün vermem . Yarın ölmeyeceğim ne malum boşversenize kendnizi böyle sevinn hayat böyle daha güzell :)) ha beş kilo eksik ha beş kilo fazla olay kıyafette stilde bitiyor bence emin olunn :))

sen çok haklısın canımda böyle yanlarından yaglar taşınca elbise felan da olmuyo yani önden göbek fırlıyo ben zayıflamak isteyenleri çok iyi anlıyorum sen çok şanslısın yiyip kilo almamak nefiz bişey olsa gerek ben hep dikkat ettigim halde alıyorum kilo =( buda beni sinir ediyor herkes işin beyinde bittigini söylüyor belki öyledir ama bir hafta dikkat etmeyim bi bakmışım 1 -2 kilo almışım çok hızlı kilo alıyorum ama malesefki haftada sıkı bi diyetle sadece 200-300 gr verebiliyorum =( ve haliyle mutsuzum

59 kiloyum 50 kilo olmam lazım kilo veremiyorum ama yok kararlıyım şuan ihtibari ile gidecek bu kilolr gerekirse ac kalcam aylarca vercem ya diyetisyeni verdiği listeyi birebir uyguluyorum bunla sadece kilomu koruyorum kilo veremiyorum delirecegim ya kızlar ne yapmalıyım ya

sendeki boy bende olsa ben de takmam kg mu

Slm arkadaşlarr... ben yeniyim aranızda... o kadar çok azimli kişiler varki aranızda hayran kaldımm.. benide aranıza alırsanız seviniirm... bnm boyum 160cm kilom ise 59 ama bnm hedefim 55-54 gibi önerilerinizi ve desteklerinizi bekliyorum şimdiden herkese tşkler

retz aramıza hoş geldin bende yeni sayılırım bikaç hafta oldu katılalı bu arada aynı boy ve kilodayız senin hedeflerimiz farklı sen 55 olmak istiyorsun ben 50 inşallah istediğimiz kiloya ulaşırız herkes birbirne destek olursa daha hızlı olur bu iş bence cünkü insanlar bazen iradesine yenile biliyor motive olmaya ihtiyaç duyyor burda herkes birbirne destek olursa bence cidden güzel şeyler olur =)

kızlar yedıklerıme dıkkat etmeye devam edıyorum en azından abartmıyorumbazen kacırdıgım oluyorornegın dun aksam bıskıvı cukolata getırmıs kardesım dayanamadım)))kılom suan sabıt 52 hedef 50

evet bu sabah
8:tam bugay ekmegi ile tost
10:30 da 2 kuru kaysı
12:00 de bir küçük kase çorba +yogurt +iki kaşık pilav

saat 15:00 bir elmam var
18:00 bir mandalina
20:00 iki köfte bol salata yiycem bu günkü menüm bu bu arada bol bol suuuu

GÜNAYDIN HERKESE
bu günkü menüm
sabah tost yedim
öylen kuru fasülye iki üç kaşık pilav =)
birazdanda elma yiycem akşamı bilmiyorum

kızlar nerdesiniz herkes bıraktımı diyeti tek mi kaldım ne =)
ama olsun tekte kalsam devam 50 kilo olmadan bırakmayacagım bu formu =)

bu arada akşam biraz fazla kacırdım 16 : tost çay yedim sonra saat 20 de çorba kuru fasulye +pilav yedim saat 22 gibide çerez yedim =( pişmanım ama yok deilim nasıl olsa vercem böyle kacamaklar olur =)

S.a. bayanlar bende gecen sene 58 kilodan 52 ye dusmustum simdi 6 aylik evliyim ve yine kilo aldim 55 oldum hedefim 50
zamaninda pilatese giderek hem sikilastim hemde zayiflamistim gunde 1,5 lt falan su iciyordum ac yatiyordum evden ise yuruyordum porsiyonlari kucultmustum tuz ve sekeri birakmistim az abur cubur yiyordum iste boylece vermistim. simdi almanyada ev hanimi oldum cogunlukla evdeyim nasil vericem bilmiyorum sadece 5 kg vermek istiyorum bu kadarrr

Merhabalar,

Bende son 6 aydır kendime dikkat etmeyip abarttığımdan kilo aldım ve bugün diyete başlamaya karar verdim. Bu diyet umarım işe yarar.

Şu anda 59 kilo 1,63 boyundayım. Yaşım 33.Eskiden geçen sene 55 kilo idim.

Hedefim en az 55 umarım olurum.

Tüm kilo vermek isteyenlere başarılar.

bende geldim
kilom 59.5
boyum 1.60
hedefim 55
4 5 ay önce 56 kılo idim ((

sabah:1 kase nesfit yedim
az önce türk kahvesi içtim
günlük 2 lt su içiyorum
arada yürüyüş yapıyorum

kış geldi aklım başıma geldi diyebilirim.

ben de aranıza katılmak istiyorum.
sizlerle motive olmak istiyorum.

geçen kış 5 kılo vermiştim 1 kılosunu aldım ve şimdi tekrar başlamak istiyorum

istemekten öte geçemedim şimdiye kadar ama kararlıyım

boy 1.60 kılo: 59
sizlerle güzel bir arkadaş grubu olup başarmak ümidiyle

çok zor kılo veriyorum. şeker direncimin olduğunu düşünüyorum.
kılo vermek için sadece dikkat etmek yetmiyor bol yürüyüş ve sporla da desteklemem gerekiyor.

millet iki gün yemeyince verir ben aylarca uğraşıyorum. buna da şükür.

iki çocuğum var yaş 30. göbek bi yandan popo bi yandan gidiyor sanki.

bibirimize gaz verelim ve incecik kızlar olalım. ilk hedefim 54 sonra 52 inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…