Ben de geldim.kilo 56.7 hedef:53.5
sabah:bir yumurta az kaşar peynir domates salatalık. Öğlen:bir büyük kase salata
akşam kıymalı patates salata. demin mandalina.birazdan yeşilçay.
ekmek pilav makarna hiç yemiyorum.
aralarda çok acıkırsam ceviz yiyorum.
iki gündür akşam yarım saat yürüyorum.
bakalım bir aya ne olur[/QQUOTE
Bende sabah bir dilim cavdar haric ekmk yemiyorum.patates tuketmiyorum dogru mu bilemiyorum.pirinc bulgur bunlarida kestim.makarna yo.sadece yagsiz pismis tavuk kirmizi et.limonlu bazen yagli sebze salata
Ben de geldim.kilo 56.7 hedef:53.5
sabah:bir yumurta az kaşar peynir domates salatalık. Öğlen:bir büyük kase salata
akşam kıymalı patates salata. demin mandalina.birazdan yeşilçay.
ekmek pilav makarna hiç yemiyorum.
aralarda çok acıkırsam ceviz yiyorum.
iki gündür akşam yarım saat yürüyorum.
bakalım bir aya ne olur[/QQUOTE
Bende sabah bir dilim cavdar haric ekmk yemiyorum.patates tuketmiyorum dogru mu bilemiyorum.pirinc bulgur bunlarida kestim.makarna yo.sadece yagsiz pismis tavuk kirmizi et.limonlu bazen yagli sebze salata
Patatesi D.Dukan da önermiyor aslında ama ben az yiyerek zayıflamaya çalıştığım için yiyorum.her gün kendime ayrı yemek yapamıyorum maalesef.
Patatesi D.Dukan da önermiyor aslında ama ben az yiyerek zayıflamaya çalıştığım için yiyorum.her gün kendime ayrı yemek yapamıyorum maalesef.
haklısın ben calısmadıgım ıcın su ara degerlendırıyorum çalışırken cok zor
Selam kızlar
Uzun zamandır yazmiyodum sıkı rejim yapamıyorum çünkü. O yüzden kilo vermem durdu sadecebiraz dikkat ediyorum ayni kilodayim hala 56, verdiklerimi almadım neyse ki. Detoks mu yapsam 2 günlük diyorum acaba? Ayran detoksu buldum internette 2 günde 2 kilo diyor ve deneynler var 1, 5 -2kilo vermişler. Moralim düzelir, gaza gelirim belki :)
hmm ayran detoksu ben de duydum yapsak mı acaba. araştırayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?