50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Dun yediklerim
Sabah 5zeytin, k.kutusu peynir,1yumurta 1 dilim ekmek,sekersiz cay.
Oglen,3 adet kofte ekmk ici kullandigim icin ekmek yemedim,bir kase salata,1buyuk bardak ayran.
Aksam,5 kasik ispanak yemegi,bir kase yogurt,bir kase mercimk corbasi.
1fincan nescafe
1fincan elma cayi

Bugun sabah dunki gibi
Oglen ne yazik ki yemek yiyemedim es gectim yanlis ama..
Aksam bir kase mercimek corba,4kasik kadar ispanak,ekmek yok,bir kase yogurt ve cok az kiyma uzerine bir yumurta ekmeksz yedim.cok acikmistim malum.
1 fincan nescafe,1 fincan elma cayi

İcebildigim kadar su.suyu isitip iciyorum icmem kolaylassin diye bana iyi geliyor.

Bundan sonra ara ogunlerde ekliycem.sabah bir dilim ekmk harici ekmek yok.bu arada dun aksam 6'da yedim.bugun aksam 5 bucukta bu saatten sonra yemiyorum.sadece 1 elma su yda cay.

Bu arada dun 54 iken bugun 53 kilo ayni tartida ayni yerde tartiliyorum.bu sefer vazgecmiycem.4 kilo verdim mi tamam ama tekrar almak yok.

Kizlar bu arada ben kac kez denedim eski 47 49 kilolu hallerime donemedim.patates pirinc bulgur bunlari yememeye karar verdim.seker yok.tatli kek puaca simit yok.sabah 1dilim ekmek sadece bu oda cavdar.birde boyle deniyorum iste.sebze tavuk balik kirmizi et boyle beslenicem bakalim

Ben de geldim.kilo 56.7 hedef:53.5
sabah:bir yumurta az kaşar peynir domates salatalık. Öğlen:bir büyük kase salata
akşam kıymalı patates salata. demin mandalina.birazdan yeşilçay.
ekmek pilav makarna hiç yemiyorum.
aralarda çok acıkırsam ceviz yiyorum.
iki gündür akşam yarım saat yürüyorum.
bakalım bir aya ne olur

akşam yatarken ve sabah kalkığımda elma sirkeli su içiyorum.tadı kötü ama olsun işe yaradığını düşünüyorum.

aylar sonra gene rejim diyerekten geri geldim

dün koşu bandına film eşliğinde yürüyüşe başladım. koşturmadan önce alıştırma niyetine.

süreyi 60 dk olarak düşünüyorum 4,5 ta başlıyorum hız olarak 5,6-6 nın yukarısına çıkmıyorum.

bugün de twist & shape siparişi verdim. gözüme çarptıkça binerim niyetiyle :) haftaya gelir inş.

rejim olarak sanırım rejim yapamıyorum vakit buldukça sebze haşlayıp limonlayıp yeme niyetindeyim.

son hafta birden 61 oldum ama yeni kg olduğundan bu hafta gider düşüncesindeyim. Hedefim 53 ama 55 e de razıyım

eskisi gibi yarış olayı devam ediyor mu?

Herkeze merhaba
Gece aciktim bir elme ve havuc yedim.
Sabah,bir yumurta,bes adet zeytin,bir dilim cavdar ekmegi uzerine lor peyniri surdum.iki fincan sekersiz cay.
İcebilgim kadar ilik su
1 fincan nescafe arada
Ogle,bir buyuk kase haslanmis karnibahar limonlu,uc kofte ekmk ici koymadan bahartli,bir buyuk kase kirmizi lahana bir domates yag limon ile salata.
Aksam,bes kasik ispanak pirinsz sogan ile kavrulmus,1kase corba,bir mini kase yogurt,bir mini kase pirasa yemegi pirincsiz havuc ve soganli.
Bir fincan elma cayi

Bugun kilo 53 sabit.bakalim ne zaman gidicek uc kilom.49 kilo olayim garanti olsun.ki,olu degilim ama oyle derken bes kilo aldim.hemen el attim durumuma yasim 20 lerde degi artik boyumda 1 58 dikkat etmk gerek.buraya yaziyorum ki hepimiz motive olalim

21.11.13
sabah:domates salatalık beyaz peynir üçzeytin.şekersiz çay
öğlen:nöbetçi olduğum için okulda çiğköfte dürüm
ara:mandalina, süt
akşam: dünki kıymalı patatesten.
şimdi:şekersiz nescafe ceviz.

Yoğurt mutlaka her gün yemek lazım ama bu ara yiyemiyorum.market yoğurtları malum bol katkılı.ama haftayadan itibaren köy sütü alıp mayalıcam artıkın
bugün yürüyüş yok.eşim maçta. o yüzden birazdan egzersiz yapıcam.

Selam kızlar
Uzun zamandır yazmiyodum sıkı rejim yapamıyorum çünkü. O yüzden kilo vermem durdu sadecebiraz dikkat ediyorum ayni kilodayim hala 56, verdiklerimi almadım neyse ki. Detoks mu yapsam 2 günlük diyorum acaba? Ayran detoksu buldum internette 2 günde 2 kilo diyor ve deneynler var 1, 5 -2kilo vermişler. Moralim düzelir, gaza gelirim belki :)

Herkese selamlar,

Son kalan 2 kilo için hırsla asılmasam da çabalıyorum en azından. Yeni gelenler olmuş aramıza hoş geldiniz kızlar...

Özetleyecek olursam sanırım başlayalı 2 ayı geçmiştir 56 kilo ile başladım boyum 1.55 cm. hedef kilom 52 idi. 52 yi görünce 2 kilo daha vereyim garanti olsun dedim. Ve 3 haftadır hala tık yok bir artıyor biz azalıyor...

Yağmurum nerelerdesin sesin çıkmıyorum hiç ne oldu bizim 1 ayda 2 kilo hedefimiz geçen hafta bende -600 gr çıktı haftaya 51.6 ile başladım bu hafta bakalım pazartesi 51 olabilecek miyim....

hmm ayran detoksu ben de duydum yapsak mı acaba. araştırayım

HOŞBULDUK Bende yeni başlamama ragmen dün misafirlerim vardı biraz fazla yedim börekler kısırlar dolmalar bide o ekler yokmu dayanamadım yedim ve evdee hala var onları nasıl görmezden gelecegim bilemiyorum burdan bana gelmek isteyenlere sesleniyorum ne olur ya müsade edin bana bi zayıflayım sonra ufff yaa

Arkadaşlar merhaba,

Bu topik'i düzenli takip edenler var mı? Biz az kilo vermesi gerekenler her fırsatta kaçamak yapıyoruz, burada birbirimize destek olursak her şey daha kolaylaşıyor. Biz burada 3 sene kadar önce çok güzel bir gruptuk ve herkes hedef kilolarına ulaştı. Ben 58'den 52 'ye düştüm 2-3 ay gibi bir sürede. şu anda 55'im ve yine 51-52 'ye düşmek istiyorum.

Şu anda bu grupta güncel bir liste var mı ? varsa ben de girmek isterim.

selam kızlar.3 kilo vermem lazım benim de.bi başlıyorum bi bozuyorum bi süredir.hsonu yine kaçamaklarla geçti.hala 57 kiloyum.
üniversite okuduğum yıllarda 61 , 62 kiloydum hep.sonra birden azim yaptım.az yedim yürüyüş derken 54 e düştüm.isteyince yapılıyor da istikrar lazım.

h.sonu annemlerle pideciye gittik.guya ben zayıflıcam ya çorba içtim tek.önümde uzanan etli pideyle nefis terbiyesi yaptım.ama eve gelince cayın yanında bi paket bisküüü yedim sorun şuki öğünleri çorbayla geçiştirince acıkıyorum ve ne bulursam saldırıyorum açlıktan.böyle yapmamak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…