- 18 Eylül 2013
- 1.579
- 3.286
- 333
Merhaba kızlar,
Yazdıklarınızın çoğunu okudum. Ben de aranıza katılmak istiyorum. Boyum 1.60 ve kilom 57. Son bir yılda 6 kilo birden aldım. Ve diyet listelerini uygulayamıyorum. O yüzden porsiyonlarımı küçülterek başlamayı ve kendimi alıştırmayı düşündüm. Her gün buraya yazarsam da sizin sayenizde başarılı olacağıma inanıyorum.
Ne dersiniz, tavsiyeleriniz var mı? Özellikle moralimi yüksek tutmak için:)
slm kızlar ben bu kalori cetvelini yapamıyorum kolay yapıcağım bi link yezarmısınızbirde nereye ekliyosu nuz
Günaydınlarrrr,
Geçen haftanın son üç gününü işten uzak, ve haftanın tamamını stres düzeyi tavanda geçirdiğimdenn geçen haftayı +500 gr la kapattım.
Önceki hafta verdiğim kiloyu geri almış olum. Şu son 2 kilo ne uğraştırdı ya sinir oluyorum.
ama gidecekler bir şekilde...
Boy:155
Kilo:52,2
Hedef:50
Fark: +500 gr (bir önceki haftaya göre)
Ya gerçekten kıskanıyorum şu stres olunca yemeden içmeden kesilenleri tam ters etki yapıyor bende her şeye saldırıyorum.
Boşver zelişim olur arada bende bugün 500 gr artıda çıktım . Verecez ama kendime 1ay koydum 2kilocuk için şu an ama sanki braz ödemim var belki sen de öylesindir canım. Ama dün akşam çikolata krizine girdim yarım paketten fazla damak çikoata yedim :))) uzun zamandır emiyodum ne yapim canım istedi arada olur ya :)))
sabah bir tostbende zayıflamak istiyorum bi çok kez diyet yaptım hep yarım yarım verip kilo almaktan bıktım inşallah sizlerle bende zayıflarım kararlıyım yapcam
boy :159
kilo:59.2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?