50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Soğuk bir İstanbul sabahından merhabalar

Sabah 1 dlm ekmek ,peynir, bir kaç badem, yumurta ,şekersiz çayla güne merhaba dedim.
Tabi kahvaltı faslı 05,50 de olunca bu saate kadar çok acıkıyorum :)

Arada 1 çay içtim.

Öğlen işyerinde Taze fasulye var, Yoğurtla onu yiyeceğim.

Akşama karnıyarık var ama ben sadece yoğurt salata yiyebilirim.

İştahım dün akşamki gibi azmassa :)

Kalın sağlıcakla

Herkese merhaba
Bende 160 boyunda ve 60 kiloyum ideal kilomdan emin deilim sanırım 52- 52 civarı sizleri takip etmek ve tavsiyelerinizi almak istiyorum

selam kızlar , ben 2.defa buraya yazıyorum ama artık sürekli yazmaya devam edicem. daha öncede aranıza katılabilirmiyim demiştim zeliş hoşgeldin demiş ama tabii üstünden baya zaman geçti ben giremedim. tekrardan aranıza katılmak istiyorm :) boyum 1.60 civarı ve kilom 57. mart ayında 74 kiloydum sonra 31 martta 68.800 kiloyla rejime başladım ve ramazanda 54 kiloya kadar düştüm ve bıraktım rejimi. sonra 3 4 kilo kadar aldım verdim. şuan 57.200 kilom ve bende başlıyorum tekrar rejime 52 53 kilo olup bırakıcam. benimde rejim hayatım bu şekilde :)

Bir haftadır falan ugramıyorum buralara. Kaçamaklar yapıyorum ben 52.5 i gördüm ya

Ekmek, makarna ve patatesi gönül rahatlığıyla tüketiyorum mesela bir haftadır. Spor da yapmıyorum. Tartılmaktan korkar oldum yeniden. Halbuki hedef 50ydi.

Bu sabah yeniden başladım. Sabah bir adet haşlanmış yumurta.

Öğlen menüm yayla çorbası, izmir köfte ve zyaglı brokoli. İzmir köftenin patateslerini tabiki yemiciğim

Akşama bakalım bulucaz bir şeyler artık sebze + salata..

Ve evet gittiğimde 3 mile leslie.. Kaç gündür spor yapmadıgımdan bu bana yetecektir. Haftasonu da 2 gün selülitsavar yapıcam.

Yeniden yazmaya başlamam gerekiyormuş :)) bu arada haftaya salı farklı bir şehirde iş görüşmem var. Haftasonu alışveriş. Güzel bir cici alayım kendime. Artık alışveriş yaparken kendimi mutsuz hissetmiyorum. O neydi öyle ya 58ken ne giysem ağlıyodum.. Bana şans dileyin kızlar :)

Son düzenleme:

Öncelikle her gün buraya menülerini yaz. yoksa ipin ucu kaçıyor. Sonra ekmek, tatlı, patates, makarna, pilav bunları hayatından çıkardın mı gerçekten gidiyolar kahrolası kilocuklar :)

Günaydınlarrrr,

Geçen haftanın son üç gününü işten uzak, ve haftanın tamamını stres düzeyi tavanda geçirdiğimdenn geçen haftayı +500 gr la kapattım.

Önceki hafta verdiğim kiloyu geri almış olum. Şu son 2 kilo ne uğraştırdı ya sinir oluyorum.

ama gidecekler bir şekilde...

Boy:155
Kilo:52,2
Hedef:50
Fark: +500 gr (bir önceki haftaya göre)

Ya gerçekten kıskanıyorum şu stres olunca yemeden içmeden kesilenleri tam ters etki yapıyor bende her şeye saldırıyorum.

Boşver zelişim olur arada bende bugün 500 gr artıda çıktım . Verecez ama kendime 1ay koydum 2kilocuk için şu an ama sanki braz ödemim var belki sen de öylesindir canım. Ama dün akşam çikolata krizine girdim yarım paketten fazla damak çikoata yedim :))) uzun zamandır emiyodum ne yapim canım istedi arada olur ya :)))

Yalnız olmadığıma sevindim gerçekten :)))))

Hadi bakalım 1 ay diyelim 2 kilo için benimde son iki kilo biliyosun 11/12/2013 de 50 kilo olmayı hedefliyorum bende hatta notumuda aldım öyle söleyim bilgisayarın köşesine :)))))

Ben 55 kiloyum zayıflamak istiyorum..
Daha doğrusu göbeğimi eritmek istiyorum..
Nasıl eriyecek bu göbek :/

10 gündür evde raporluydum.

Dinlenmek iyide yemek olayı kötü tabiiki, Çatlayana kadar ne bulduysam yedim can sıkıntısından.
İnsan tokken de yemeye devam edebiliyormuş. Sadece yemiş olmak için yemek.

Tartıya bile çıkmadım. Yüzüm yok çünkü. Ve ben fark ediyorum kendimden kilo aldım
Allahtan bugün iş başı da toparlarım inşallah.
En baştan başlamak gibi canım sağ olsun ne diyelim.

Sabah 2 ilim ekmek ,beyaz peynir,çay,yumurta
Az önce 1 tabak çorba, salata, ekmek

Yalnız ben artık beyaz ekmek yiyemez oldum. Çok hamur geliyor. İllaki ya çavdar olacak ya da tam buğday :)

Görüşmek üzere

bende zayıflamak istiyorum bi çok kez diyet yaptım hep yarım yarım verip kilo almaktan bıktım inşallah sizlerle bende zayıflarım kararlıyım yapcam
boy :159
kilo:59.2

iyi geceler arkadaşlar, bende aranıza katılıyorum inşallah bundan sonra aktif bir şekilde katılmak ve sizleri takip etmek istiyorum .
ben yarın tartılıp bilgilerimi yazarım

günaydınlar olsun diyeyim ,gece en son ben yazmıştım daha kimse gelmemiş ,
57.8 kg ile 5te 5 diyetine başladım patateslerim haşlanıyor ,önden bir sandaloz sakızı yapıp tükettim bağırsaklarım çalışsın diye, inşallah metabolizmam çalışırsa haftayada oruç tutmaya başlayacağım,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…