50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

boyuna göre kilon gayet iyi deilmi

sehan canım desteğin ve yorumların için teşekkürler

kılomuz çok yok diye zaten asılmıyoruz bence de.
ben kıyafetlerim olmuyor diye üzülüyorum ama gerisi gelmiyor.

dün spor yapamadım. bugün yürüyüş yapacağım inşallah. 1 saat yürüyebilsem keşke

sabah kahvaltımı yaptım yeşil çayımı içtim.

nursen sen 1.70 ve 58 ben 1.60 ve 58 kılo
bence senin kılon ideal.

hadeka bende bu ara bunaldım inan ama ne yapalım diyet dedinmi çok mutsuz oluyorum ama sonra bakıyorum böyle istediğim kiloya gelmedikce hep mutsuz olacagıma bikaç ay mutsuz olurum daha iyi inan hep diyet yaptım ksa diyetler şok diyetler hep kilolar geri geldi bu sefer diyetisyene gittim verdiği listeyi bir uyguladım bir uygulayamadım yani hayatımda şu on kilo hep sorun oldu 61-62-63 kiloda olmk her diyetten sonra 1 kilo daha artması zayıflamak istedikce 5-6 hafta ac gezip tartıya çıkınca 500 gr gittigini görünce inadına yemeye başlıyordum düğüne felan gittigimde dar elbise giyemiyorum sinir oluyorum abartı bi kilom yok ama beni mutsuz ediyor aynadaki ben bu yüzden vazgeçmeyecegim yaa sende vazgeçme cidden aynada ne zaman kendine baktığında mutlu hissedene kadar devam canım

arkadaşlar beni de aranıza alın lütfen ben 167 boyunda 58 kiloyum hedefim 52-53 kilo olmak. 68 kilolardan indim 58e 3 aydır falan diyetteyim yani ama öyle ciddi bir diyet değil yaptığım arada ara verip istediğimi yiyorum sonra yine geri başlıyorum. 6 haftam var 6 kilo vermem lazım hadi birbirimize destek olalım ((

slm kızlar uzun bir aradan sonra yine burdayım 58 kilodayım ve bi kaç ay sonra hamile kalmak istiyorum ozamana kadar ne kadar kilo verirsem kardır tek başıma olmuyo.ne zaman kilo vermek istesem kendimi burda buluyorum ve çokda faydasını görüyürum umarım bu seferde başarılı olurum.desteklerinizi bekliyorummmm

kızlar motivasyonunuzu düşürmek istemem.
ben hiç kılo veremiyorum
kahroluyorum resmen
hatta tartıda her geçen gün daha fazla rakamlar görüyorum delireceğim.

60.7 ile devam mı desem yoksa tamam mı

çıldıracağım.
spor yapıyorum yürüyüş her gün yapmaya çalışıyorum
sabretsem düzelir mi
yoka kış modunda bir bedenle olmayacak mı?

kış aylarında kilo vermek maalesef çok daha zor oluyo ama bence devam etmelisin vücut bir süre sonra alışır vermesen bile en azından kışın kilo almamış olursun

dün yediklerime çok dikkat ettim.
akşamüstü eve gelince yarım saat koşu bandında
biraz yürüdüm biraz koştum

akşam 17.30dan sonra hiç bir şey yemedim.

sabah kahvaltıda 2 haş. yumurta yedim 1 dlm çavdar ekmeği
ve 4 zeytin. yumurta çok oldu ama bilerek böyle yaptım
çok acıkmak istemiyorum.
bugün de yürüyüşüme dikkat edeceğim.

sabah aç tartıldım 59.3 çıktım.

diyete başladığım sıralarda 58.3 idim.
ağlamak istiyorum.
kış aylarından mıdır yoksa başka bir problemim mi var anlamadım.
metabolizma yavaşlıyor bunun farkındayım.

sabah tarçınlı limonlu yeşil çayımı içtim.
şimdi de sade yeşil çay içiyorum.

başarmak ümidiyle.

slm bugün ki menümü yazayım
sabah: 1 dilim ekmek, yağda yumurta ama az,1 bardak çay
ara : 1 tane madalin 2 kaşık yoğurt 1 tane gofret
öğle : 1 kase etli nohut, 4 kaşık bulgur pilavı
ara :2 kaşık yoğurt
akşam :1 kabaktan yoğurtlu salata

ben kalori hesabıyla zayıflamaya çalışıyorum ve bu listedekiler ortalama 1000 kalori böylece her istediğimi yiyorum ama busınırlamayı aşmadan

bende burdayım.uzun zamandır diyete baslamak istiyorum ama baslayamiyorum.boyuma göre biraz fazlam var.1,53 boyum 53 kiloyum.karatay diyetine baslamak istiyorum.bana yardımcı olun kızlar .hangi diyete baslamalıyım.diyet yparak bi yandanda saglıgımı kaybetmek istemiyorum.45 kiloya düsmek istiyorum

HERKESE GUNAYDINN KIZLAR
BEN 3. Takımdan merve
Hepinize saglıklı, güzel menülü,mutlu , umutlu, huzurlu sevdıklerınızle beraber bi gün gecirmenizi diliyorumm
Hedef kılolarınıza tez zamanda ulasmanız dılegıyle HOŞCAKALIN

merhaba herkese günaydın...grup arayışı içindeyim çok eskiden de bu gruptaydım doğum falan olunca girmedim o zamanlar çok güzeldi eğer aktif bi paylaşım oluyorsa buradan devam etmek istiyorum bende.. bıktım bu kilolardan. yaza kadar toparlamalıyım mutlaka kendimi çok kötü hissediyorum birbirimize yardımla başarabiliriz ganımcaaa

kızlar merhaba bazen bıkıp ıptal ettıgım sonra kafama takıp tekrar duzenlı ve az az yedıgım oluyorbır suredır yazmıyorumkılo veremedım hala aynıyım almadım sadece artı bu 53 de seyredıyor bır 50 olamadımhafta sonu saglık dıyet sporla alakalı ıkı dergı aldım cok yararlı bılgıler yazıyor ıcınde )) bırı women ıle baslıyor ısmı bırı formsante ıdı yanılmıyorsam faydalı bılgıler yazıyor

3 aydır diyet artı spor yapıyorm..ancak 5 kilo vrebildim...((( 59 kiloyum şu an neden bu kadar yavaş bilmiyorum ki...

kilolar inatla gidiyor canım. vereceğim diye inat et, hırs yap. vermedim diye diyete boşverme.ben geçen kış 8 ayda 15 kilo civarında vermiştim.bu sonbaharda 2 kilo aldım 1 verip , 2 geri alıyorum. bir şekilde dengelemeye çalışıyorum. metebolizman yavaşsa kışı kilo almadan kapatsan kardır.
günde 1 saat dayanabildiğin kadar yüksek tempolu spor yağ yakımında çok işe yarıyor.

slm kızlar araya rengli dönemim girince diyette yalan oldu şuan 58.4 kiloyum vermek yerin aldım bile bakalım bugün tekrar başladım umarım bu kez olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…