Selam canlar. Dun basladim. 53.900dum sabah. Hedef 50 alti. Sanirim 1 marta kadar düşerim. Oyle ara ara kilo alıp zayifliyorum. 3 sene önce 16 kilo vermistim. 67den 50ye dusmustum. Sonra 55ten 48e dustum. Aldim yine mart ayina kadar 49a felan düşmek istiyorum. 1.5 ayda 5, 6 kilo.
Bugünkü menum; sabah yarim simit, peynir, zeytin, 2 küçük parça pastirma, cok az kasar peyniri. Sekersiz cay. 4, 5 gibi ikisi bir arada kahve. Aksam 1 dilim kepek ekmek ve menemen 1 yumurtalı ve çok az yağlı. Yaninda cok az peynir. Biraz önce de yarım yesil elma yedim.
Dünkü menum de 1100 kaloriyi asmadi.
Benim diyetim kalori hesapli. 1500u asmiyorum. Bisiklet cevirecegim her gece yarim saat. Dun bacak hareketleri yapmistim kaslarim aciyor o yüzden bu gece ceviremedim. Yarin başlayacağım. Çok faydası oluyor. Ayrica dün adet oldum ona rağmen yemedim. 1 ya da 1.5 kilo ondan fazlalik olabilir. Hergün menümu yazacagim. Yarin aksam balik alip firia süreceğim. Levrek, somon ya da cipura. Öneririm. Cok az kalorili, doyurucu ve kilo verdiriyor. Benim 17 kilo ve sonrasinda hep bunlarla zayifladim. Tavuktan igrendim. Alternatif lezzetler ariyorum ondan.
Yarin görüşürüz; ))) Geceleri yemeyinnnnn. Şuan biraz acim ama hicbisey yemicem. Yarim yeşil elmayi yarari olduğu için yedim.
SABREDEN DERVİŞ MURADINA ERMIS!
Belirli kaloride beslenince gerçekten kilo veriliyor mu? Yani o zaman sabahları baya kalorili yesem, diğer öğünleri ona göre hesaplasam ne yersem yiyeyim kaloriyi aşmadığım sürece kilo verebilir miyim? Birde tavuk çok mu yediniz? Nasıl yediniz? Günde ne kadar miktarda yediniz? Çok soru oldu ama
Her yediğimizin kalorisini bilemiyoruz maalesef.Gr hesabı yapamıyorum ben.
Sabah: Fırında ki yuvarlak ekmekten kocaman 1 dilim ve peynir.
Ekmeğin hepsini yemedim öğlen elma ile yiyeceğim.
Mesela bu ekmeğin kalorisi kaç olabilir?
1500 alti alman lazim.Ben çok hareketsizim işim itibariyle hep oturuyorum acaba kaç kalori alırsam zayıflarım?
Yazın 55 kiloydum ve çok seviyordum vücudumu. Kilolarınızın değerini bilin kızlar
Canim kocaman yazmışsın. Normalde 1 dilim beyaz ekmek 80 kalori. Yani zaten bu hesaplar aşağı yukarı ve herseyin kalori değeri nette var. Ben alıştım.
1500 alti alman lazim.
Acikcasi ben diyet zamanı sulu yemek yemiyorum. Bulgur pilavi vs. de. Daha cok sebze, et haslama, fırında balik felan. Herseyin kalorisi doğru değil tabiki. Ben bu yöntemle zayifliyorum. Size uymayabilir. Herkesin yöntemi farklı.2 kaşık bulgur pilavı için 291 kalori bezelye içi 285 kalori diyor yahu ben o kadar azıcık yemekle doymadım dahi üstelik 4 kaşık pilav yedim nasıl 1500 den aşağı kalori alacağım anlamadım... Baya aç kalacağım demek ki, öğleden sonra hiç bir şey yemediğim halde bir sürü kalorim oldu.
merhaba bende 165 boyunda 55-56 arasıyım. benide aranıza alın kızlar...
Şimdi kaç kilosunuz? Gelin buyrunnn diyet yapalim birlikte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?