50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Belirli kaloride beslenince gerçekten kilo veriliyor mu? Yani o zaman sabahları baya kalorili yesem, diğer öğünleri ona göre hesaplasam ne yersem yiyeyim kaloriyi aşmadığım sürece kilo verebilir miyim? Birde tavuk çok mu yediniz? Nasıl yediniz? Günde ne kadar miktarda yediniz? Çok soru oldu ama

Tabiki kilo verebilirsiniz. Zaten kilo vermede esas olan kalori degil mi. Günlük almaniz gereken kaloriden az alirsaniz devamlı doğal olarak kilo vermeye başlıyorsunuz. Eşim de doktor. Ondan öğrendim. Günlük 1500den fazla almıyorum. Yani şöyle diyeyim ne yersem yiyeyim zihniyetinden çok daha sağlıklı beslenmek lazim. Patates, pirinç ve sekeri hayattan cikarmak lazim. Sabah yenilen sey gün içinde yakiliyor. Ancak diyet yaparken kalori hesabina göre yemek lazim. Bugünkü menümu yazayım örnek olsun.
Sabah; yarım simit, 5 siyah zeytin, az peynir ve kaşar peyniri. Şekersiz cay. (Geç kalktım ondan 2 öğün aldım)
Arada 1 mandalina, yarim yeşil elma, sekersiz kahve.
Aksam; Fırında dilim somon. Izgaraya koyup yagini altina koyduğum tepsiyle akitiyorum. Limon siktim üstüne yedim. Çok doyurucu ve aciktirmiyor. Zaten baliklarin içinde en yararlisi ve metabolizmayi hızlandırıyor. Tavsiye ediyorum. 3.gun bitti diyette. Devammm.

Her yediğimizin kalorisini bilemiyoruz maalesef.Gr hesabı yapamıyorum ben.

Sabah: Fırında ki yuvarlak ekmekten kocaman 1 dilim ve peynir.

Ekmeğin hepsini yemedim öğlen elma ile yiyeceğim.

Mesela bu ekmeğin kalorisi kaç olabilir?

Canim kocaman yazmışsın. Normalde 1 dilim beyaz ekmek 80 kalori. Yani zaten bu hesaplar aşağı yukarı ve herseyin kalori değeri nette var. Ben alıştım.

Canim kocaman yazmışsın. Normalde 1 dilim beyaz ekmek 80 kalori. Yani zaten bu hesaplar aşağı yukarı ve herseyin kalori değeri nette var. Ben alıştım.

Kocaman yazdım çünkü fırında yuvarlak ekmek oluyor ya onun dilimi.Kalori değeri var da çoğu gr ben anlamıyorum her şeyin kaşık hesabını bulamıyorum. Gerçi sabah hepsini yiyemedim dışları kaldı öğlen yerim dedim ama öğlen de 4 kaşık bulgur pilavı, 1 buçuk kaşık yoğurt, bezelye yedim öyle kaldı ekmeğin dışı

Şimdiiii, 4 kaşık bulgur pilavı,1 tabaktan biraz az bezelye, 1 buçuk kaşık yoğurt bunların toplam kalorisi nedir?

1500 alti alman lazim.

2 kaşık bulgur pilavı için 291 kalori bezelye içi 285 kalori diyor yahu ben o kadar azıcık yemekle doymadım dahi üstelik 4 kaşık pilav yedim nasıl 1500 den aşağı kalori alacağım anlamadım... Baya aç kalacağım demek ki, öğleden sonra hiç bir şey yemediğim halde bir sürü kalorim oldu.

Acikcasi ben diyet zamanı sulu yemek yemiyorum. Bulgur pilavi vs. de. Daha cok sebze, et haslama, fırında balik felan. Herseyin kalorisi doğru değil tabiki. Ben bu yöntemle zayifliyorum. Size uymayabilir. Herkesin yöntemi farklı.

Bugünkü menümu yazayım...
Sabah; Yarım domates, az peynir, 4 zeytin, yarim carliston biber, 1 dilim kepek ekmek. Sekersiz kahve.
Akşam; firinda 1 yumurtali yagsiz ispanak, 1 kase cacik.
Cay ictim ve 2 parca cikolata.
Öğlen yok çünkü gec kalkiyorum ve mecbur 2 öğün yiyorum.
Baskalari bu ogunlere dayanamayabilir, az gelebilir ama ben aliskinim. Geceleri acikiyorum. Suan olduğu gibi ama dayaniyorum. Çünkü tüm emekler boşa gidiyor.
Ayrica 40 dk bisiklet cevirdim. 2 günde bir cevirecegim.

bugünkü menüm

uyanınca 5 damla çörek otu yağı damlatılmış su+1 hurma
sabah 1.5 dl ekmek,lor peyniri,maydanoz....
öğlen 1 köfte kadar light ton balığı, 4 kşk ıspanak, az ekmek,1 çb ayran
ikindi 1 çb ayran ve yarım elma
akşam yine sporum var ve eve gidince meyve ve ayran olacak.

Arkadaşlar diyetime büyük bir hızla devam ediyorum. 52.800 tartildim bugün sabah. Neredeyse 55 olmustum. Ama 49a kadar devam.
Kahvaltım; az peynir, yarim carliston biber, yarim domates, 4 zeytin, 1 dilim ince kepek ekmeği ve sütlü kahve sekersiz. ( Bu kahvaltı ve öğle yemeği beraber çünkü çok geç kalktim)
Bugün yine bisiklet günü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…