50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar. boyum 1.62 kilom sabah kalktığımda 54 gün içinde 55 oluyor. yaklaşık 1 senedir ara ara 6 aydırsa devamlı haftada enz 4 gün spor salonuna gidiyorum.boğazımdan hiç kesmediğim için kilo veremedim ama biraz kas olmaya başladı benim amacım 48 kilo olmak:)) dün itibari ile 1 haftalık vücudumu şaşırtma programı yaptım yani herzaman yediğim şeyleri yemiyorum sabah kahvaltı yerine sütlü meyve akşamlarıda çorba artı sebze yemekleri.. bolbol et ve ekmek yiyen biri olarak bu hafta hiç et ve ekmek yok. vücudum bakalım nasıl tepki göstericek. sonuçları yazıcam. bu arada akşam yemeğimi en geç 6 da yiyorum ondan sonra dizi ve çay keyfimide gün kurusu ve bitki çayıyla geçiriyorum. bu arada en az 3 lt su içiyorum. tekrar görüşmek üzre:)

merhabaa
ben tuğçe uzun bi süredir bu forumu takip ediyorum ve bende aranıza katılmak istedim çok uzunca bir süredir aynı kiloda takılıp kaldım :2: 1 haftadır yediklerime dikkat ediyorum ve 59 kilodan 58.1 kiloya indim bugün :) 21 yaşındayım boyum 167. 50-55 kilo arasına gelsem bana yeter grubunuza bende katılabilir miyim? :))

Buralarda 3 sene önce istediğim kiloya inip en fazla 55 lerde gezinip durdum 3 yıl boyunca ama bu sene üniversite bitti ales yüksek lisans formasyon filan derken 60'ı gördüm yeniden kendime çizme alayım dedim ama o bacaklardan çizme geçmeyince ya da fermuar kapanmayınca eve gelip oturup ağlama ile hırs yaptım yeniden zaten benim 43lere hastalıktan dolayı düştüğümde bile baldırlar kalın idi maalesef çöp bacaklılardan değilim yiyip yiyip almayanlardan da değilim 2-3 gündür nestle nesfit ve yağ yakan çorba içiyorum tadı pek nahoş olsa da vericem o kiloyu arkadaş! Buradan günlük yediklerimizi sporumuzu yazardık hala işleyiş aynı mı bilmiyorum bakamadım sayfalara hadi farklı hatun ha gayret diyerek destek bekliyorum hatunlar 6'dan sonra azıyor benim iştah o saate kadar tık yok acıkma namına yemesem canım çekmiyor o derece ama 6 sonrası uyuyan dev uyanıyor dünyaları yiyesim geliyor Kendimi epeydir dizginliyordum ama veremiyorum yahu nestle nesfitle başarılı olurum inşallah hepinize başarılar

3 aydır diyet artı spor yapıyorm..ancak 5 kilo vrebildim...((( 59 kiloyum şu an neden bu kadar yavaş bilmiyorum ki...

çunkı vucudunuz yaptıgınız dıyetı anladı ve artık etkılenmıyor alıstı dıyelım bunayontemı degıstırmenız gerek spor ekleyın bıraz duzenlı yuruyus soyle dıyeyım hergun yuruyorsunuz 1 ay hep zayıflarsınız yurumeden dolayı sonra vucut buna alısır tepkı gostermez vee artık kılo verme durur yada yavaslar

Selam kızlar,

56 kg'dan 51 kg'a indikten sonra artık "Kilomuzu Koruyoruz" topiğine geçiş yapmış bulunuyorum son 2 haftadır.

Artık bundan sonraki amacım 51-52 kg aralığında kalmak olacak. Hepinize bu yolda başarılar diliyorum... Ve bulunduğum yeni topiğe bekliyorum hepinizi..

ya kilo vermek lazım ama motive edecek bir şey olmalı insanı... benim 61 kilom ama 55lere kesin inmem lazım.. siz nasıl motive oluyorsunuz kızlar? eskiden olsa hoşlandığım çocuk zayıf kızlardan hoşlanıyor derdim ama şimdi öyle bişey de yok... herşeye boşvermiş durumdayım ya of ...

kış zamanları hiç motive olamıyorum eve kapanıp yemek yemek istiyorum sadece birazcık güneş çıksa içim açılıyor sanırım sende böyle birşey yaşıyoer olabilirsin ömotive olmadan kesinlikle başlamamak lazım

Sizleri bilmem ama ben kendime kızmamla başladım diyete veeee artık herr yemeğe baktığımda her çatalda resmen azap çekiyorum nasıl kızmışsam kendime 60'larda idim 57.3 gördüm 50 olana kadar devam edicem insan mutlu hissettiği kiloda olmalı az azimle oluyor verdikten sonra dikkat edince de alınmıyor ama ne zaman abartınca tekrar alınıyor kilolar ben veriyorum arada hadi deyin bana ki cıvıtmayayım

uzun bi aradan sonra yine yediklerime dikkat etmem gereken döneme girdim,bunu bir 'yaşam tarzı ' olarak benimseyip hayatını sağlıklı beslenerek geçirebilen insanlara saygı duyuyorum gerçektennnnn. Geçen sene mayıs ta 59 dum,53 e indim,açlıkla savaştım resmen,şimdi 57 yle aynı yollara girdim,yine çarem sizsiniz arkadaşlar,destek.

HADİ...arada hadi derim,sonra bana 'hadi ordan' deyip fazla fazla yemezsin değil mi?:)

Son düzenleme:
Of kızlar çok morelim bozuk
Sonunda bu da oldu.. Tartıda 53.6 'yı gördüm
Fenalardayım.. Zaten hiç hareket etmiyorum ki anca yiyorum ama iyi ders oldu bu bana yediklerime dikkat edicem atıcam bu 3 kiloyu üstümden
Bu kilo bana ait değil

Herkese merhaba
3-4ay önce yine burlardaydım 3kilo vetmiştim ama ne oldıuysa o 3kilo geri geldi sanırım beni çok özlediler ama lutfen bırdaha gei gelmemek üzere geri gitsinler...
Zar zor 54e inmiştim yine 57 olmusum ki zaten hedefim 52 olmaktı
Sadece bu sayfayı okudum eskileri göremedim umarım herkes istediği kilodadır...desteğinize ihtiyacım var... Yarın sabahtan itibaren yediklerimi yazmaya başlıcam ama yarın zaten aç kanına hastaneye gidicem o yuzden öğlene kadar bişi yiyemem sanırım.2 ayda hedefim 5 kilo vermek. Martın 1inde 52 kg olmak umuduyla...

Kızlar bu arada topiği canlı tutalım hergün herkes günlük menüsünü yazsın. Ayrıca her p.tsi kilolarimizi paylaşalım ve listeye dönüştürelim.

Merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum boyum 1.56 kilom 54 hatta üç gün öncesi 56 idim ama sıkı bir rejimle şişliğim gitti ve 54 oldum... 3 lt su 1 saat spor ve akşam 5 ten sonra hiç bişey yemedim roka-maydanoz-taze soğan bolca tükettim tavsiye ederim hedefim 50 kilo olmak

Kızlar selam ben şu an 58 kiloyum, bi kaç ay önce 60 hatta 61 i gördüm. bu arada normal baskül ve elektronik baskül arasında epey fark olduğunu düşünüyorum. şöyle ki hala daha normal baskülde 56 filan gözüküyorum ama yalan yani
yaklaşık 2 ay önce spora başladım 2 kilo verdim, bu size rakam olarak belki az gelebilir ama fiziksel olarak baya inceldim şöyle ki POWER PLATE Power Plate Studio Yeşilköy
yapıyorum ve başta söylenenleri abartı buldum ama inanın her şeyi bizzat yaşadım. Benim simit bölgem ve basenim,popom vardı. Şu an popom inanılmaz toparlandı, basenlerim sıkılaştı ve simit bölgemde çok ufak bi kısım kaldı gidecek olan.

Bunun dışında kahvaltımı çok özenli yapıyorum (1 dilim ekmek-bol yağsız söğüş-peynir), öğle yemeğinde ekmeksiz sebze yemeği yahut ızgara+ yoğurt arada 1 porsiyon meyve ve 1 2 ceviz ya da 4 5 fındık, akşam ile öğlenin yerini blok olarak değiştiriyorum duruma göre bu durumda da yine sebze yemeği yahut ızgara+ bol salata yiyorum.
Bu noktada önemli olan ara öğünler. Ara öğünleri atlamamız daha çok acıkmamıza veya daha geç doymamıza sebep oluyor.

Hepinize Allah'tan sağlık diliyorumm

56 ile basladmda suan 52yim dıstan bi fark yok hiç yok hemde nerden gitti bu kilolar ya :)

ben geldim hoşgeldimboyum 155.daha evveller 48,49 kilolardaydım boy kısa olunca o kadar zayıflık hoş duruyordu ne yalan diyeyim.sıkıntıdan yemek yeme bol ekmek tüketimi ve gece atıştırmaları sonucu en son 50 kiloyken bir baktımki 58 kiloya ulaştım heleki göbek ve bel çevresi aldı başını gitti kızartmalar yağlılar tuzlular hamur işleri..bugün aynalar beni kendime getirdi geçen sene aldığım kazağımı,pantolonumu rahatça giyerken bugün denedim sağdan soldan yağlar fırlamış şişko göbek öyle kötü geldiki gözüme,kendine gel dedim ya bu kadar gırtlak meraklısı olma diye söylendim kendime açıkçasışimdi önlemimi almazsam ileri zamanda kilolar iyice artacak ve daha da zorlanacağım kilo vermekte hadi şimdi iyi tarafından bakmaya çalışıtm vermem gereken 8 kilo fazlam var yani 50 kilo olmam gerek bide aksini düşündüm 20,30 kilo fazlam olsa daha da zor olacak vermek iyisimi çarçabuk kendime gelmek ve bu sevimli topikte fazladan gelen 8 kilocuğumu vermek... yapacağım ilk şeyler belli aslında gece yememek hatta 8 den sonra bir şey yememek kızartmaları şekeri hamuru kara listeye alıyorum bol bitki çayı bol su..10.01.2014 bugün...bakalım azimle ne kadar sürede vereceğim 8 kilomu..geçen sene rahatça giydiğim kazağımıda pantolonumuda askıya astım dümdüz bir göbekle yan simitler olmadan rahatça giymek için yani 50 kilo olmak için...kış mevsimi malum balık mevsimi demek hergün yesem bıkmam o derece ama yağda ve unlu değil ızgarada olmalı bundan sonra ve yanında bol yeşillk bayılırım sanırım akşam menülerimde sık sık olacak çenem bayağı düştü sanırım hadi bakalım hayırlısı olsun kafama koydum hırslandım hep beraber fazlalıklardan kurtulmaya diyorum..

Selamün Aleyküm arkadaşlar, müthiş bir iradeyle foruma geldim umarım hayırlı olur.Ben aldığım kiloları vermek istiyorumm

Selam canlar. Dun basladim. 53.900dum sabah. Hedef 50 alti. Sanirim 1 marta kadar düşerim. Oyle ara ara kilo alıp zayifliyorum. 3 sene önce 16 kilo vermistim. 67den 50ye dusmustum. Sonra 55ten 48e dustum. Aldim yine mart ayina kadar 49a felan düşmek istiyorum. 1.5 ayda 5, 6 kilo.
Bugünkü menum; sabah yarim simit, peynir, zeytin, 2 küçük parça pastirma, cok az kasar peyniri. Sekersiz cay. 4, 5 gibi ikisi bir arada kahve. Aksam 1 dilim kepek ekmek ve menemen 1 yumurtalı ve çok az yağlı. Yaninda cok az peynir. Biraz önce de yarım yesil elma yedim.
Dünkü menum de 1100 kaloriyi asmadi.
Benim diyetim kalori hesapli. 1500u asmiyorum. Bisiklet cevirecegim her gece yarim saat. Dun bacak hareketleri yapmistim kaslarim aciyor o yüzden bu gece ceviremedim. Yarin başlayacağım. Çok faydası oluyor. Ayrica dün adet oldum ona rağmen yemedim. 1 ya da 1.5 kilo ondan fazlalik olabilir. Hergün menümu yazacagim. Yarin aksam balik alip firia süreceğim. Levrek, somon ya da cipura. Öneririm. Cok az kalorili, doyurucu ve kilo verdiriyor. Benim 17 kilo ve sonrasinda hep bunlarla zayifladim. Tavuktan igrendim. Alternatif lezzetler ariyorum ondan.
Yarin görüşürüz; ))) Geceleri yemeyinnnnn. Şuan biraz acim ama hicbisey yemicem. Yarim yeşil elmayi yarari olduğu için yedim.
SABREDEN DERVİŞ MURADINA ERMIS!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…